2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canım ben baktım cok güzel bi konu olmus gerçekten...
Ellerine sağlık

ne kadar güzel yazmışsın ve ne önemli bir bilgi buuuuu...
ben istiyorum isimleri nerde yapılıyor testler sölee banaaa..

Testi bugün yapsan tatlım :)
Ay ben nasıl bekleyeceğim 10-12 gün, herhalde her gün deli gibi test yaparım

canım evden çıkamam bugün yarın çıkcam dışarı o zamana kadarda gelmezse kırmızılar yaparım..

hoşgeldin
hemen ekliyorum listemize..
5.tüp bebek tedavin son olur inşallah evladına kavuşursun..

Eline emeğine sağlık Gülden, yeni başlayanlar için tüm bilgilerin bir araya toplandığı çok aydınlatıcı bir topik olmuş.

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

az önce hepsini bitirdim şimdi yeni konular lazım ekleme yapacam onlarıda siz söyleyin banaa
canım bence bu iyi ama ekleme daha yapıcam diyosan sen bilirsin olabilirde..ama beni mazur gör bu aralar kafam dumaannnmülakat işleri yordu beni kızlar baksınlar benimde aklıma gelen olursa söylerim

tatlışımm dün bende bakmıştım :))
ama başka şeylerde ekledin sanırsam gene bakarım..
bide cnm ben sana dün mesaj atmıştımm gördün mü acaba?

kızlarrr bişey dicemm ben iğnelere başlamadan önce folik asit ilacını kullanmaya başlasam olmazmı ki?

Güldencim süper olmuş.emeğine sağlık.tedaviye yeni başlayacak arkadaşlara çok yardımcı olacaktır eminim.

kızlarrr bişey dicemm ben iğnelere başlamadan önce folik asit ilacını kullanmaya başlasam olmazmı ki?

Cnm doktorun kullan demedimi ben neredeyse 1 senedir folbiol ve b12 kullandım şimdi doktorum sadece folbiol ve coraspitin kullan dedi
Bence kullan cnm zararı yok yararı var

canımmmmmmm ben baktığımda bu kadar bilgi yoktu..
anammm ne güzelll herşeyi paylaşmışsın daha ne olsun..bilmediğim ne çok şey varmış meğer.
Allah razı olsun sendennnn

tatlışımm dün bende bakmıştım :))
ama başka şeylerde ekledin sanırsam gene bakarım..
bide cnm ben sana dün mesaj atmıştımm gördün mü acaba?

o kadar çok mesaj alıyorum canım bildirim ve mesajlar fazla oluyor bi bakayım dönerim sana

Bende çoookkk öncesinden beri kullanıyordum.

aaa bana ilaçlarımın arasına yazmış ama kullanmaya önce başla demedi

Cnm doktorun kullan demedimi ben neredeyse 1 senedir folbiol ve b12 kullandım şimdi doktorum sadece folbiol ve coraspitin kullan dedi
Bence kullan cnm zararı yok yararı var

yok kızzzzz bişey demedi bana önce kullan die..
bende iğnelerle beraber başlıcam die içmiyordum..
bu akşam bende folbil ile b12 içeyim madem...
evde solcar markanın b 12 ilacı var.. ondan içsem olur heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…