2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Bakarmasınız telefona ne yazsam kendıne uyduruyo saracım ikiİzin olur dedım canım yanlış anlama

Günaydın dostlar,

Yine bir test günüyle karşınızdayım. :)

Saat 11 buçuk gibi sonucu alabileceğimi söylediler. Nolur dua edelim bebeğim benimle kalmış olsun...

Öpüyorum hepinizi.

günaydın kızlar akşm konuştuk ama değişen bişey olmaycak gibi çümkü hep ben suçlandım için bi hafta deneyecem olmzsa olmaz artık benden pes rabbim herkesin yuvasına huzur saglık bereket neşe ve bol bol bebek nasip etsin biraz başım dönüyor tansiyonummu çıktı nedir anlamadım

Günaydın dostlar,

Saat 11 buçuk gibi sonucu alabileceğimi söylediler. Nolur dua edelim bebeğim benimle kalmış olsun...

Öpüyorum hepinizi.

Ne güzel sevinçli bi haber alabilecezinş bebeğin sımsıkı tutunmuştur sana haberlerini bekliyor olucam canım

Günaydın dostlar,

Öpüyorum hepinizi.

canımm senınleee..
buna inan lütfen..
dualarımm senınlee kuzucumm...

hakkınızda hayırlısı canımm...
biz ne desek boş..Allahım size önce huzur sonra bebek versin....

canımm senınleee..
buna inan lütfen..
dualarımm senınlee kuzucumm...

hakkınızda hayırlısı canımm...
biz ne desek boş..Allahım size önce huzur sonra bebek versin....

Amin canım amin rabbim büyük allhım hepimize huzur mutluluk bebek versin hayırlısıyla akşam dersim var hafta üç gün açık lise mesleki muhasebe ve finansman alanı okuyorum inş bitirip güzel bide iş bulursam çok şükür rabbime

Günaydın dostlar,

Öpüyorum hepinizi.

Bugün senin günün canım..Beklemenin bile heyecanı başka bence, tadını çıkart. sonunda gülen sen olacaksın :)

Herşeye rağmen hayatt çok güzell kızlarrr....Unutmayalımm biz anne adayıyızzzz...Hiçbir şey bizi yıldıramaz

Güüüünnnaayyydddıınnnnnnnn
meğerse dün benim kırmızılar gelememiş kiiii
ben öyle sanmışım hafif bi pembemsi bişi gördüm ağrımda var diye geldi sansım ama tık yok

evet cnm bence sen once okulu düşün..yaşın daha genç elbet anne olursun (allahın izni ile)
Kendi ayaklarının üstünde durrrrrrrr gerisi önemli değil

her güne, güzelliğe niyet ederek başlayın.. bu gün güzel şeyler olacak diye düşünün ,çünkü dilekler dualaşır, dualar gerçekleşir...

Tatlım durumun hiç kolay değil. Madem bir hafta daha deneyeceksiniz bu hafta dua etki eşin hatalarını görebilsin. Ama olmuyorsa da zorlama, zorla güzellik olmaz. Benim de ilk evliliğim hep sorunluydu, 9 yıllık bir flört ile evlenmiştik ama olmadı. Ne zaman boşandım o zaman nefes aldım. Biz kadınlar her şekilde daha da güçlüyüz, Allah bir şekilde yolumuzu açıyor. Sakin ol ve ilerde keşke şunu da deneseydim gibi bir pişmanlık yaşama. Yaşadıklarını da lütfen içine atma, inan gün geliyor bir yerlerden çıkıyor o acılar. Hayat paylaştıkça güzel diyerekten reklama bağladım :)

Güüüünnnaayyydddıınnnnnnnn
meğerse dün benim kırmızılar gelememiş kiiii
ben öyle sanmışım hafif bi pembemsi bişi gördüm ağrımda var diye geldi sansım ama tık yok

aaa buna sevindimm kızzz...
ayy keşkem bebek gelseeeeee
ayrıca günaydınn cnm

Cnm belkide hamile kalırsın kim bilir dene bakalım bizede gelişmeleri yazarsın bende 1 hafta sonra kullanmaya başlıcam ilk defa aldım bakalım bide bu yöntemi deneyim dedim :)

günaydın canım..

Günaydın dostlar,

Öpüyorum hepinizi.

günaydın inşallahhhhhh şahane bir artışla gelirsin canımcım ama sağlıklı gebelikse...

günaydın canım kıyamam sana...
çok çektin eziyet gördün resmen senden değerli hiç birşey yok dikkatli yazmaya çalışıyorum yuvan sözkonusu doldurmak gaza getirmek istemiyorum seni ama bu yeni bir durum değil çoook öncelerden de bu tarz şeyler oldu hep üzgünsün sana da yazık artık..çok gençsin zorlama artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…