- 21 Haziran 2008
- 966
- 76
- 323
- 41
hamilelik için zayıflamak istiyorum bende
iyi olmana sevindim canım benim kilom biraz fazla 107 kiloydum bu sabah 103 olmuşum yani toplamda dört kilo gitmiş az ama olsun yinede iyi dimi
Günaydın dostlar,
Yine bir test günüyle karşınızdayım. :)
Saat 11 buçuk gibi sonucu alabileceğimi söylediler. Nolur dua edelim bebeğim benimle kalmış olsun...
Öpüyorum hepinizi.
Günaydın dostlar,
Saat 11 buçuk gibi sonucu alabileceğimi söylediler. Nolur dua edelim bebeğim benimle kalmış olsun...
Öpüyorum hepinizi.
Eki Görüntüle 908952 günaydın kızlar akşm konuştuk ama değişen bişey olmaycak gibi çümkü hep ben suçlandım için bi hafta deneyecem olmzsa olmaz artık benden pes rabbim herkesin yuvasına huzur saglık bereket neşe ve bol bol bebek nasip etsin biraz başım dönüyor tansiyonummu çıktı nedir anlamadım
canımm senınleee..
buna inan lütfen..
dualarımm senınlee kuzucumm...
hakkınızda hayırlısı canımm...
biz ne desek boş..Allahım size önce huzur sonra bebek versin....
Günaydın dostlar,
Öpüyorum hepinizi.
Amin canım amin rabbim büyük allhım hepimize huzur mutluluk bebek versin hayırlısıyla akşam dersim var hafta üç gün açık lise mesleki muhasebe ve finansman alanı okuyorum inş bitirip güzel bide iş bulursam çok şükür rabbime
Eki Görüntüle 908952 günaydın kızlar akşm konuştuk ama değişen bişey olmaycak gibi çümkü hep ben suçlandım için bi hafta deneyecem olmzsa olmaz artık benden pes rabbim herkesin yuvasına huzur saglık bereket neşe ve bol bol bebek nasip etsin biraz başım dönüyor tansiyonummu çıktı nedir anlamadım
Güüüünnnaayyydddıınnnnnnnn
meğerse dün benim kırmızılar gelememiş kiiii
ben öyle sanmışım hafif bi pembemsi bişi gördüm ağrımda var diye geldi sansım ama tık yok
her güne, güzelliğe niyet ederek başlayın.. bu gün güzel şeyler olacak diye düşünün ,çünkü dilekler dualaşır, dualar gerçekleşir...
Iyı geceler hanımlar dün Internet'in sıkıntısından gelmemedim o yüzden bu gün 22.00 den bu saate kadar mesaj okudum
Ancak yazıyorum
Transferı yapılacak ve yapılan arkadaslara mutlu sonuclar dılerım ınsallah
Yenı gelen arkadaslarımız da hosgelmısler
Gectıgımız sayfalarda bazı arkadaslarımızın ovulasyon testı yapıcılarını okudum ılk defa bende aldım yumurtlama gunları. Hafta sonuna gelmiyor bır kac gün sonra başlıcam bu arada benım ovulasyon test almaktakı asıl amacım lh hormonunun durumunu öğrenmek ıstemem yanı yumurtanın çatlamadınız sağlayan hormon çalışıyor mu onu anlamaya çalışacak Düzce mantıklı mı çünkü ben yumurtladıgımda emınım soylekı duzenlı adet görmeye başladığımdan ıtıbaren adetımın 18 gunünden ıtıbaren yumurta akı kıvamındakı akıntı 22 gün en yogun halıyle geliyor ve 35 . Gun yanı akıntının bııtgı günden 14 gun sonra adet görüyorum
Yumurtanın çatlamasında bır sorun olduğunu düşünüyorum pko oldugum ıcın yumurtlama aşamaların dada hormonların cok etkılı olduğunu bıldıgım ıcın böyle bır deney yapmak ıstedım
Bu yolda sızler ıcın kendımı kobay olarak feda etmeye hazırım
Günaydın dostlar,
Öpüyorum hepinizi.
Güüüünnnaayyydddıınnnnnnnn
meğerse dün benim kırmızılar gelememiş kiiii
ben öyle sanmışım hafif bi pembemsi bişi gördüm ağrımda var diye geldi sansım ama tık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?