kız dediğine güldüm bee
normal istememm ben özel olsun dedin yaaa..aman ne bilim gülesim geldi.
bugun çok pozitifim ondan heraldee
hoş geldin canımmmmmmm hayırlısı olsun bakalım..
ilk denemen mi?
Merhaba arkadaşlar bende 2014te tüp bebek denemesi yapacaklardanım. 22 yaşındayım sorunumuz spermlerde sayı-hareket-morfoloji sorunu Ocak adetiyle birlikte Ankara Medicana Tolga Ecemiş'le tedavimize başlıyoruz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin, kucaklarmızı boş bırakmasın inşAllah bu topicteki herkes 2014 annesi olur
hoşgeldin
çok gençsin ne güzel erken anne olacaksın inşallah..
hemen ekliyorum listemize..
bende Ankaradayım bu arada
şaka yaptım ben sanaaaa bi de açıklıyooo kıyamam
hoş buldum canım evet ilk denememiz olacak
İnşaAllah süreç uzamadan çok uzun yıllar bekletmeden verir Rabbim canım
Öyle mi?? sen hangi merkezde yaptırmayı düşünüyorsun?
inşallah son olur cnm.. :)
benımde ılk olcak ocakta başlıcam bende
Amin tatlım..
Benim 4.denemem olacak tam net olmamakla birlikte eski merkezimde devam edebilirim Başkent Üniver.
hmm Hulusi beye mi gidiyorsunuz? bende çok araştırdımda Tolga beyde karar kıldım şimdilik çok memnunuz umarım tedavimizde olumlu ilerler
bizim sorunumuz azosperm yaşım 25 bursa doç.dr.murat arslan'da tedaviye başladık 2 haftadır lucrin yapıyorum 2 gün önce adetim başladı doktora gittik kist oluşmuş yarına kadar küçülmediyse iğneyle aspire ediceğini söyledi ve adetim az geliyor endişeliyim(
hoş geldin canımmmmmmm..
Allahım tez zamanda yavrumuzu versin bize inşallah
hoş geldin canımm..
bende bursadanyaş 25
bizde doç dr. Barış ata da tedavi görüyoruz...bu konuda bi bilgim yok benımde ılk denememm..
ama bı sorun olacağını düşünmüyorum
aynen öyle hulusiciyim ben
tolga beyde senin izlenimlerin nasıl olacak bakalım belkide fikrim sayende değişebilir...
bizim sorunumuz azosperm yaşım 25 bursa doç.dr.murat arslan'da tedaviye başladık 2 haftadır lucrin yapıyorum 2 gün önce adetim başladı doktora gittik kist oluşmuş yarına kadar küçülmediyse iğneyle aspire ediceğini söyledi ve adetim az geliyor endişeliyim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?