2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

hoşgeldin
çok gençsin ne güzel erken anne olacaksın inşallah..
hemen ekliyorum listemize..
bende Ankaradayım bu arada

hoşgeldin
çok gençsin ne güzel erken anne olacaksın inşallah..
hemen ekliyorum listemize..
bende Ankaradayım bu arada

İnşaAllah süreç uzamadan çok uzun yıllar bekletmeden verir Rabbim canım
Öyle mi?? sen hangi merkezde yaptırmayı düşünüyorsun?

İnşaAllah süreç uzamadan çok uzun yıllar bekletmeden verir Rabbim canım
Öyle mi?? sen hangi merkezde yaptırmayı düşünüyorsun?

Amin tatlım..
Benim 4.denemem olacak tam net olmamakla birlikte eski merkezimde devam edebilirim Başkent Üniver.

inşallah son olur cnm.. :)
benımde ılk olcak ocakta başlıcam bende

İnşaAllah hepimizinde son denemesi olur bu. Sizinde sorun ne canım?

Amin tatlım..
Benim 4.denemem olacak tam net olmamakla birlikte eski merkezimde devam edebilirim Başkent Üniver.

hmm Hulusi beye mi gidiyorsunuz? bende çok araştırdımda Tolga beyde karar kıldım şimdilik çok memnunuz umarım tedavimizde olumlu ilerler

hmm Hulusi beye mi gidiyorsunuz? bende çok araştırdımda Tolga beyde karar kıldım şimdilik çok memnunuz umarım tedavimizde olumlu ilerler

aynen öyle hulusiciyim ben
tolga beyde senin izlenimlerin nasıl olacak bakalım belkide fikrim sayende değişebilir...

bizim sorunumuz azosperm yaşım 25 bursa doç.dr.murat arslan'da tedaviye başladık 2 haftadır lucrin yapıyorum 2 gün önce adetim başladı doktora gittik kist oluşmuş yarına kadar küçülmediyse iğneyle aspire ediceğini söyledi ve adetim az geliyor endişeliyim (

hoş geldin canımm..
bende bursadan yaş 25
bizde doç dr. Barış ata da tedavi görüyoruz...bu konuda bi bilgim yok benımde ılk denememm..
ama bı sorun olacağını düşünmüyorum

canımm ıyıkı geldınn senı merak ettımm...
nasıl geçti görüşmen neler oldu

hoş geldin canımm..
bende bursadan yaş 25
bizde doç dr. Barış ata da tedavi görüyoruz...bu konuda bi bilgim yok benımde ılk denememm..
ama bı sorun olacağını düşünmüyorum

inşallah canım ben duymuştum barış ata yı ama üniversitede olduğu için cesaret edemedim çok stres yaparım diye kalabalık vs... inşallah sonu mutlu olur tedavimizin

aynen öyle hulusiciyim ben
tolga beyde senin izlenimlerin nasıl olacak bakalım belkide fikrim sayende değişebilir...

ya aslında bende hulusi beyi çok düşündüm ama hem hastane çok kalabalık hemde tavırlarını eleştirenler çoktu o yüzden vazgeçtim geri
dün randevumuz vardı tolga beyde inan çok memnun kaldım ya çok güven veren ve pozitif elektriği olan birisi ve çok yakın samimi davranıyor insana çok stersle girmiştik muayene odasına eşimide benide öyle rahatlattı ki anlatamam. bende küçük bi kist çıktı ona dün baya moralim bozulmuştu bu sabah aradı bizzat beni nasılsın nasıl oldun asla kafana takma geçecek herşey iyi olacak vs moral verdi espirili bi şekilde kızdı bu kadar büyütme falan diye şimdilik çok memnunum iyiki orayı seçmişim diyorum bakalım tedavi süreci nasıl gelişecek

Son düzenleme:

hoşgeldin didemcim
lucrinden sonramı kist oluştu acaba böyle bir yan etkisi var maalesef..
adet ile atılabilen kistler oluyor genellikle sendeki büyük sanırım...
kistten kaynaklı adetinde sorun oluyordur endişe etme doktor zaten gerekeni yapacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…