2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
haklısınız kızlar kanımı verdim geldim bileeeeeeeeee öğlen çıkar 1 gibi.hayırlara vesile olsun inşallah

Aferinnnnn kuzu sana stres olmazsin artık değerin güzel olacak çünkü...okulda bi öğretmen arkadaş hamile nasıl ağladınasil agladi,neymiş göbeği çatlamış dogsada kurtulsak diyor.nasıl zoruma gitti biz bukadar sıkıntıya katlaniyoruz offf demiyoruz

Kuzucummm seni unuturmuyum ben hiç canimcım inanmazsin belki bende şimdi seni sorcaktim parsene ohh kuzum almışın bebişini bugün yarın daha dikkatli ol benim 6. Gün tutunmuştu Inşallah sımsıkı tutunsun minnoşun 9 ay birakmasın kaç tane transfer yapildi tatlim. Prenses geliyo teyzesi amin inşallah isim arıyorum

herkesin cuması mübarek olsun.....
dualarınız kabul olsun ....
Rabbim bizleri duası kabul olan kullarından eylesin inşallah....
gönlünüzden geçeni hepinize tez zamanda versin hayırlısıyla....
Evlatlarımızı hayırlısıyla lütfundan kereminden nasip etsin bizlere....
''Dua Allah a kulun derdini bildirmesi değil
Derdinin çaresinin Allah olduğunu bilmesidir''
Yüce rabbim derdimize derman ol bizi selamete çıkar...
AMİN..!

Unutmazsın dimi canım bilmiyorum valla hiç bişi hissetmiyorum bi belirti falan yok çok korkuyorum inan:18:
2 embriyo transferi yapıldı 3.gün 8hücreli Annelerini bırakmazlar inşallah
Prenses tabi ismi de zor valla benimde erkek olursa isim hazırda kızda henüz bi fikrim yok

canım inşallah önce biz sonra senle seviniriz

amin hatişim inşallah
önce size sevinelim Allah ın izniyle
banada beraber sevinmek nasip olur

bende deliriyorum bi bizlere bak bide millete ya hayret bişey benmde çok yakın bi arkadaşım istemeden ilk geceden hamile kalmış şimdi doğurdu ama nasıl kızıyo kendine bi görsen.bişeyde diyemiyorum ama içim gitti valla

Ayy canim aksilikler peşimde inanki birakmak bilmedi nazaramı geliyorum nedir bilemedim iyiyim ama hamdolsun Yiycen zaten benimkini inşallah arkadaşıda arkadan geliyor inşallah guzellikler seninle olur

kızım senin sonuç noldu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ensucum hayırlı olsun canımcım..maşşallah bu ne hız ama en güzelini yapıyosunn takdir ettim azimli sabırlı arkadaşım benim..sekizinci tedavi oldu daha önce his laparoskopi histereskopi yapılmadı mı

:)) sagoll cnm benimm..
daha once ikiside yapilmadi tum doktorlarim gerek yok herseyin normal dedi.. Memorialda Semra hn tuplerinin biri yapisik digeri tamamen kendi icinde hortum gibi dolanmis bir yere toplanmis dedi.. lapraskopi o yuzden gerekli yillar sonra bunu anlayan bi doktora rastladim nihayet.. yillardir sadece esimin sperm bozuklugu uzerinde durulmustu..

cnmmm kan vermissinn guzelll haberlerinii bekliyoruzz heyecanla..

canımm bu durumda pek bişey diyemiyorum rabbim herkese akıl fikir versin..

aminnnnnnnnn canımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…