hızına yetişemiyorum
Allahım lütfen bu son olsun arkadaşım bebeğine kavuşsun
haklısınız kızlar kanımı verdim geldim bileeeeeeeeee öğlen çıkar 1 gibi.hayırlara vesile olsun inşallah
Amin canımşallah
hiç belirtim falan yok vallakorkmaya başladım desem yeridir
ama korkunun ecele faydası yok bi şekilde gidip o kanı verip göreceğim değerimi
hadi güzel sonuçlarla gel inşallah
canımmmm
beni unuttun mu yoksaiyiki mesajlarına denk geldim yoksa haber alamıcaktık senden
çok sevindimmmm demek prenses geliyor
maşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım
bu arada bende transfer oldum 6.günümdeyim :18::18::18:
kendine çok çooook iyi bak öptüm
canımmm hadi inşallah kanda da seviniriz
hayırlı uğurlu olsun
merak içindeyim:18:
Kuzucummm seni unuturmuyum ben hiç canimcım inanmazsin belki bende şimdi seni sorcaktim parsene ohh kuzum almışın bebişini bugün yarın daha dikkatli ol benim 6. Gün tutunmuştu Inşallah sımsıkı tutunsun minnoşun 9 ay birakmasın kaç tane transfer yapildi tatlim. Prenses geliyo teyzesi amin inşallah isim arıyorum
canım inşallah önce biz sonra senle seviniriz
Aferinnnnn kuzu sana stres olmazsin artık değerin güzel olacak çünkü...okulda bi öğretmen arkadaş hamile nasıl ağladınasil agladi,neymiş göbeği çatlamış dogsada kurtulsak diyor.nasıl zoruma gitti biz bukadar sıkıntıya katlaniyoruz offf demiyoruz
Ayy tatlim bende hep seni dusunuyordum.nasil acaba iyimi diye.mesaj attigin iyi oldu.canim iyi dileklerin coook tesekkur ederim.insallah dedigin gibi olur.
Senin varya o kizini yerim bennnnnn.tahminimde yanildim ama olsun.dunyalar guzeli bir kizin olacak demekki.allahim hayirli evlat etsin herkesinkini.bu kadar eziyet cektin sonu guzel olur insallah merak etme.kizini kucaginda hayal et.esyalarini hazirla ayy insallah valla ben heyecanlandim.seni cok seviyorum bitanem bende herzaman aklimdasin.cooookkk opuldunnnn...
dört gözle güzell haberlerini bekliyorum canımmmmmmmmm
Ama benle anlaşamayanın emin ol ki kendisinde sorun vardır
ensucum hayırlı olsun canımcım..maşşallah bu ne hız ama en güzelini yapıyosunn takdir ettim azimli sabırlı arkadaşım benim..sekizinci tedavi oldu daha önce his laparoskopi histereskopi yapılmadı mı
gönlü güzel arkadaşlarım valla eşim bile bu kadar sabırsızlıkla beklemiyordur sonucugerçi haberi yok söylesem çok kızar kan verdim desem
haklısınız kızlar kanımı verdim geldim bileeeeeeeeee öğlen çıkar 1 gibi.hayırlara vesile olsun inşallah
bende deliriyorum bi bizlere bak bide millete ya hayret bişeybenmde çok yakın bi arkadaşım istemeden ilk geceden hamile kalmış şimdi doğurdu ama nasıl kızıyo kendine bi görsen.bişeyde diyemiyorum ama içim gitti valla
nerde verdin kanı..
Aferinnnnn kuzu sana stres olmazsin artık değerin güzel olacak çünkü...okulda bi öğretmen arkadaş hamile nasıl ağladınasil agladi,neymiş göbeği çatlamış dogsada kurtulsak diyor.nasıl zoruma gitti biz bukadar sıkıntıya katlaniyoruz offf demiyoruz
herkesin cuması mübarek olsun.....
dualarınız kabul olsun ....
Rabbim bizleri duası kabul olan kullarından eylesin inşallah....
gönlünüzden geçeni hepinize tez zamanda versin hayırlısıyla....
Evlatlarımızı hayırlısıyla lütfundan kereminden nasip etsin bizlere....
''Dua Allah a kulun derdini bildirmesi değil
Derdinin çaresinin Allah olduğunu bilmesidir''
Yüce rabbim derdimize derman ol bizi selamete çıkar...
AMİN..!
inşallah cANIM benımmmmmm..rabbim gönlüne göre versin
İnşallah hayırlı olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?