2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kızlarr merhaba...kan veren arkadaslarımmm dılerım harıka degerlerle gelıceksınız burayaaa...sızlerın mutluluguyla bızde mutlu oluyoruzz...maalesef ben ıı haberlerle gelemedımm...testım cıktı ve benım bağışıklık sıstemım cok yuksek çalısıomuss...yanı vucuda gıren herhangı bı embrıyoyu yabancı olarak görup katıl hucrelerım ölduruyormuss...ve ben ıkı transferımdede neden neden tutunmuyor derken hısteroskopıde de bıse cıkmayınca meger neden buymuşş..planlarımızı yapıyoruz ama yukarda bızım için baska plan yapan Allah var..dunden berı cok uzgun ve saskınımm...dilerim Rabbim çıkış yolumu gösterır bana...yeter kı ol desın

Canım sen böyle şeyleri düşünüp üzülme, boş ver kim ne derse desin. Sen şunu bil bu yolda içtiğin bir yudum su, hastaneye attığın bir adımın, bir bebek düşüncen bile o kadar değerli, o kadar mübarek ki tedavi için kullandığın ilaçları, ameliyatları operasyonları saymıyorum bile. Asla kendini onlarla kıyaslama, onlar değil bizler daha mübareğiz. Allah çoğalın demiş bizde bu yolda çalışıyoruz Allah yolunda çalışmak, ki hele bunun için sevişerek değil canımızı vererek çalışıyoruz o yüzden biz herkesten daha değerliyiz.

sonucuuu guzelll olsunnm canim benim..
huyu guzel, yuzu guzell arkadasim..

cnm slm..sende bu testı yaptırmıstın sonrasında nasıl bı tedavı uyguladılar sana...benım bağışıklık yuksek cıktı

sonucuuu guzelll olsunnm canim benim..
huyu guzel, yuzu guzell arkadasim..

Ayyy canım benim
asıl senin o pırıl pırıl yüreğin o su gibi tatlı yüzün benimkinin yanında lafı bile olmaz

Genel olarak ukala kendini beğenmiş olarak görülürüm çevremde herkes yanaşamıyor oysaki pamuk gibi şeker gibiyim ben dimi ama

Hıııım düşünmem lazım biraz ama sanki biraz pamuk ama biraz da pamuk içinde saklanmış dikenli gibisin

Canım bir yandan sevinmelisin ama çünkü kolay kolay bir hastalığa kapılmayacaksın biliyorsun etrafımızda bir sürü kötü hastalıklar duyuyoruz ve ne kadar çaresiz kalıp tedavi olmak için çabalıyorlar. Oysa ki senin vücudun bunlara izin vermeyecek.
Ve illaki bebeğin için başka bir yol bulanacaktır. Doktorun bu durumda nasıl bir tedavi uygulayacağını bahsetti mi?

Ayy canim aksilikler peşimde inanki birakmak bilmedi nazaramı geliyorum nedir bilemedim iyiyim ama hamdolsun Yiycen zaten benimkini inşallah arkadaşıda arkadan geliyor inşallah guzellikler seninle olur

Nazara geliyorsundur tabi canim.boncuk tak.kaynanam bana dun sana bir nazar boncugu takalim massallah massallah diyor.ayy ne guldummm:))))
Arkadasida yoldadir insallah dedigin gibi tatlim.butun iyi gunler senin olsun.

gönlü güzel arkadaşlarım valla eşim bile bu kadar sabırsızlıkla beklemiyordur sonucu gerçi haberi yok söylesem çok kızar kan verdim desem

AAAAAAAaaa Beklemez olur mu canım ya..
erkekler içinde yaşıyor duygularını merak etme..sen mutlu haberı bır ver ona sevıncten uçar emin ol

cnm şöyle olucakk..ben hazıran reglı ıle baslıycam tedavıye yumurta toplama döllenme olucak ve donduracaklarr...bu surecte yıne hafta ıcınde bellı gunlerde klınıge gıdıp serum baglanıcam kı bagısıklıgım dussun..sonra kı reglım ıle donmus transferı olucamm...hısteroskopımı de olmustum bılıyorsunn...ne bıleyım hısteroskopı sonrası taze taze transfer olurum dıyordum ıcım kıpır kıpırdı sankı tutacak dıye cok umıt baglamıstım...ama maalesef test cok gec cıktı ve ben nedenını ögrendım...cok sukur bı nedenım var bılıom artık bunu..zaten hamıle kalsam bıle bebegın ölumune ve dusmesıne de neden oluyormus bu killer denen hucreler...Rabbım hayırlısını versın ne dıyecegımı de dusunecegımı de bılmıorum

canım hamdolsunki sebebini bulabildin ya bulamasaydın nolcaktı ??? tıp o kadar geliştiki ona bile çözüm var sen yeterki canı gönülden iste rabbim duaları geri çevirmez emin ol..

Nazara geliyorsundur tabi canim.boncuk tak.kaynanam bana dun sana bir nazar boncugu takalim massallah massallah diyor.ayy ne guldummm:))))

Nazar boncuğuna ihtiyacınız yok canlarım, o sadece kendisine bile fayda olmayan bir taş. Nazar için sadece dua okuyun Allahı anın yeter.

Son düzenleme:
canım hamdolsunki sebebini bulabildin ya bulamasaydın nolcaktı ??? tıp o kadar geliştiki ona bile çözüm var sen yeterki canı gönülden iste rabbim duaları geri çevirmez emin ol..

evet cnm cok sukur buldum ama cok bılınen bısye degıl buu...ben herseyı yapıp oyle baslayım deyınce doktorum bunu da yapalım bakalım bu blastlar neden tutunmuyor demıstı..meger yavrucuklarımı yıyormus benım katıl hucrelerımm...bakalım regl ıle baslıycak benım yolculugmdaa..Canım guzel haberlerını beklıyorummm...kocamannn betahcg lerrrr

pişttt gebe hatunnn naberrr
bnm hiç blrtim yok sende ne var ne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…