Sen dedikten sonra zaten doktoruma sordum ve o da öyle yaptı. Senin sayende yani canım
cnmmm kan vermissinn guzelll haberlerinii bekliyoruzz heyecanla..
başkentte verdim tatlım.hocayı görmeden sekreterliğe giriş yapıp kanımı verdim görse çok kızar
Yok demendin
Aferinnnnn kuzu sana stres olmazsin artık değerin güzel olacak çünkü...okulda bi öğretmen arkadaş hamile nasıl ağladınasil agladi,neymiş göbeği çatlamış dogsada kurtulsak diyor.nasıl zoruma gitti biz bukadar sıkıntıya katlaniyoruz offf demiyoruz
sonucuuu guzelll olsunnm canim benim..
huyu guzel, yuzu guzell arkadasim..
sen naptn test yapacaktın:44:
sonucuuu guzelll olsunnm canim benim..
huyu guzel, yuzu guzell arkadasim..
Genel olarak ukala kendini beğenmiş olarak görülürüm çevremde herkes yanaşamıyor oysaki pamuk gibi şeker gibiyim ben dimi ama
kızlarr merhaba...kan veren arkadaslarımmm dılerım harıka degerlerle gelıceksınız burayaaa...sızlerın mutluluguyla bızde mutlu oluyoruzz...maalesef ben ıı haberlerle gelemedımm...testım cıktı ve benım bağışıklık sıstemım cok yuksek çalısıomuss...yanı vucuda gıren herhangı bı embrıyoyu yabancı olarak görup katıl hucrelerım ölduruyormuss...ve ben ıkı transferımdede neden neden tutunmuyor derken hısteroskopıde de bıse cıkmayınca meger neden buymuşş..planlarımızı yapıyoruz ama yukarda bızım için baska plan yapan Allah var..dunden berı cok uzgun ve saskınımm...dilerim Rabbim çıkış yolumu gösterır bana...yeter kı ol desın
Ayy canim aksilikler peşimde inanki birakmak bilmedi nazaramı geliyorum nedir bilemedim iyiyim ama hamdolsun Yiycen zaten benimkini inşallah arkadaşıda arkadan geliyorinşallah guzellikler seninle olur
gönlü güzel arkadaşlarım valla eşim bile bu kadar sabırsızlıkla beklemiyordur sonucugerçi haberi yok söylesem çok kızar kan verdim desem
ondan sordum bende görünmeden verdiğini tahmin ettim
göğşen beyi kızarken düşünemiyorum
Canım bir yandan sevinmelisin ama çünkü kolay kolay bir hastalığa kapılmayacaksın biliyorsun etrafımızda bir sürü kötü hastalıklar duyuyoruz ve ne kadar çaresiz kalıp tedavi olmak için çabalıyorlar. Oysa ki senin vücudun bunlara izin vermeyecek.
Ve illaki bebeğin için başka bir yol bulanacaktır. Doktorun bu durumda nasıl bir tedavi uygulayacağını bahsetti mi?
kızlarr merhaba...kan veren arkadaslarımmm dılerım harıka degerlerle gelıceksınız burayaaa...sızlerın mutluluguyla bızde mutlu oluyoruzz...maalesef ben ıı haberlerle gelemedımm...testım cıktı ve benım bağışıklık sıstemım cok yuksek çalısıomuss...yanı vucuda gıren herhangı bı embrıyoyu yabancı olarak görup katıl hucrelerım ölduruyormuss...ve ben ıkı transferımdede neden neden tutunmuyor derken hısteroskopıde de bıse cıkmayınca meger neden buymuşş..planlarımızı yapıyoruz ama yukarda bızım için baska plan yapan Allah var..dunden berı cok uzgun ve saskınımm...dilerim Rabbim çıkış yolumu gösterır bana...yeter kı ol desın
Nazara geliyorsundur tabi canim.boncuk tak.kaynanam bana dun sana bir nazar boncugu takalim massallah massallah diyor.ayy ne guldummm:))))
Arkadasida yoldadir insallah dedigin gibi tatlim.butun iyi gunler senin olsun.
Yok yapmayacağım canım, p.tesi kan vereceğim.
canım hamdolsunki sebebini bulabildin ya bulamasaydın nolcaktı ??? tıp o kadar geliştiki ona bile çözüm var sen yeterki canı gönülden iste rabbim duaları geri çevirmez emin ol..
Nazara geliyorsundur tabi canim.boncuk tak.kaynanam bana dun sana bir nazar boncugu takalim massallah massallah diyor.ayy ne guldummm:))))
Arkadasida yoldadir insallah dedigin gibi tatlim.butun iyi gunler senin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?