2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kk den tanıyıp çidrden devam eden sonrada görüşmeye başladığım bir dostum arkadaşıydı 2 yıl önce kanserden öldü bu gün ölüm yıl dönümüydü kızın yazdıkları ağlamaktan maf oldum yaa ....................................
İnsanın hayatı hep bişeyleri özlemekle geçer annem sen söylerdin hep,eskiyi,cocuklugu,kaybettiğin oyuncakları,kaybettiğin esyalarını,kaybettiğin insanları..Ben su an bu resmi özlüyorum anne..Bu resimdeki günleri,seni,seninle böyle gülebilmeyi.. Hayatımın hiçbir huzurlu yanı kalmadı sen gittiğinden beri.. Hayır bu yazı asla bir sitem yazısı olmamalıydı ama elimde değil bilirsin sürekli herseye sitem etmek en basarılı oldugum konudur..Biz cok seyler yasadık,cok zorluklar atlattık birlikte taaa karnında belirdiğim ilk günden beri. Kalsaydın tüm zorlukları yenmemize az kalmıştı,bilmiyorum belki sen orda tüm sorunlardan uzaksındır.. Umarım öylesindir.. öylesindir değil mi anne? Anne sen yoksun ve insanlar beni cok kolay yargılayabiliyor.. Onlardan kaçı annesini daha 20 yasında kaybetti ki? Tabiki annenin kaybı her yasta aynıdır ama ben daha ayaga tamamen kalkamamısken,hayata tamamen tutunamamısken bu kadar hafife alınıp "herker annesini kaybeder" demeleri cok agır geliyor.. Sen normal bir anne değilsin ki..Sen hem anne hem baba olmus bir insansın ve nerdeyse bi sürü anne bi tek anne olmayı beceremiyorken sen ikisini de mükemmel yasatmıstın bana.. Utanmasam hala o sıcaklıgı hissedeceğim.. O sıcaklık demişken cok özlüyorum sıcaklıgını,kokunu,yüzünü, sesini herseyini.. Evet canım cok yanıyor her gün her dakika her saniye hiç durmadan.. Sen giderken yere saglam basmaya baslayan ayaklarım yine yerle bir oldu,kalkmaya calısıyorum basaramıyorum.. Elimden tutmalısın belkide küçücük bir cocukken oldugu gibi bana yeniden yürümeyi öğretmelisin belkide.. Yapabilirmisin anne? Senden tek istediğim beni hala cok sev cünkü burdaki kimsenin sevgisini hissedemiyorum acık olmak gerekirse baskasının sevgisinede ihtiyac duymuyorum.. Bana ya kokunu sesini sıcaklıgını hissedebilmem için bişey yap yada beni de yanına al annemm... Dayanamıyorum.. Zaten bıraktıgın hiç bişeye de sahip cıkamıyorum.. Ne benden son isteğini yerine getirebildim ne de bıraktıgın emanetlere sahip cıkabildim.. Anlayacagın burda pek bir işim yok.. Annem seni cok özledim bitsin bu özlem nasıl bitecekse ama asla unutmakla bitmesin.. İnsan annesini unuturmu diyorum halbuki ben değilmiyim bana bütün gücü veren beni mutlu eden huzurlu kılan o kokunu unutan.. Daha fazla bişey unutmak istemiyorum.. Seni cok seviyorum ve kavusacagımız günü bekliyorum.. Lütfen cok uzak olmasın annem..
https://www.facebook.com/photo.php?...61503.100002634343914&type=1&relevant_count=1

Evt canm oyle inş düzelirde bende soğan suyuma bşlrım artık erteledik bi sene felan bu sırda doğal beslenelim bakalım ne olcak allhım yardımcımz olsun

hayırlısyla düzelir yoluna girer canım takma kafana

okurken gözlerim doldu...çok duygulu şeyler yazmış ve benim annem de hem anne hem baba oldu öyle olunca insan daha da anneeem diyor. Bir arkadaşım uzun zamandır uğraşıyordu,anne olmak için.olmadı olmadı. sonra annesini kaybetti aynı gün hamile olduğunu öğrendi...bundan sonra kendi kendime hep düşündüm annemi kaybetmekmi anne olmakmı hangisi,tabiki annemi kaybetmemek cevabını verdim kendime....demekki bazı şeylere şükür etmek gerekiyor..

Haftaya karamsar baslamis bu topiktekiler kizlar soyle bi silkelenin kendinize gelin huzunlu havayi atin ya boyle yapmayin ben burda moral buluyodum bugun aglicam ama:-(

Haftaya karamsar baslamis bu topiktekiler kizlar soyle bi silkelenin kendinize gelin huzunlu havayi atin ya boyle yapmayin ben burda moral buluyodum bugun aglicam ama:-(
ama neslihan tuhaf bi pazartesi oldu.... acı bi pazartesi.... bazen de böyle oluyo işte, hayat gibi burası da...

ben bu ara çok duygusalım yine her şeye ağlıyorum kızlar yaaa

Annemmm kurban olurum ben sana. bende iki yildir anacigima hasretim gurbet eller yakami birakmiyor ki sana gelebileyim annemmm

ama neslihan tuhaf bi pazartesi oldu.... acı bi pazartesi.... bazen de böyle oluyo işte, hayat gibi burası da...
Cnm bilmem mi hayatta bazen tatli yiyoruz bazen aci bunu benden iyi bilen.olamaz gecen yazmistim su dort aydir neler yasadigimi hayat bazen sadece cocuktan ibaret gibi algiliyoruz bizler zor eldenler olarak ama suan yanimizda olan sevdiklerimizden ayirmasin saglikla omur gecirmeyi nasip etsin

Cnm benim ablamın eşide 50 yaşında ve allah nasip ederse ekimde oglu olacak.dedeler nasıl oynuyorlar torunlarıyla eşinde oynar ne olcak çocukların sevgisi herşeyi yaptırır

hamiş kal hele bi o zaman değerlendirelim..
gebeliğin risk durumuna göre konuşabiliriz belki daktırın izin vermeyecek..
ay dimi cok meraklı ve sabrszm yandnpız ben tedvye baslaynca

Günaydın canım hallettin mi işlerini öğretmenizimizde iş başı yaptı kolay gelsin
ay yok canm dun bi ev supurdm o kadar bugun de dinlencm yarn baslcm insallah temzlge. evet basladk bakalm okula hayrlı olsun insallah canm

ya şekerim işte.... bi varmış bi yokmuş dünya....

2 saat önce sinirden ölürken şimdi ise sevinçten gülücükler saçıyorum 16 gün önce bir dr mail atmıştımm cvbı gelmiş hamd olsun çok sevinçliyim çok güzel şeyler yazmış

Hastalığın gerçekten de testis tümörü olduğunu ve hastanızın kemoterapi tedavisi alacağını var sayarsak (ki her testis tümörü kemoterapi tedavisi gerektirmeyebilir) böyle bir tedavi sonrası sperm kalitesinin bozulma riski %5'leri geçmiyor. Ancak bu %5'lik ihtimali bile yok etmek için günümüzde çok yaygın olarak sperm dondurma işlemleri uygulanmaktadır. Böyle bir tanıda sperm kalitesi günümüzde düşünülecek en son konu olmalı bence. Eğer hastanız ameliyat olacak olursa patoloji raporu ile birlikte sizinle tekrar görüşmek isterim. yupppiii nasıl gülücükler saçıyorum hehehe

ay yok canm dun bi ev supurdm o kadar bugun de dinlencm yarn baslcm insallah temzlge. evet basladk bakalm okula hayrlı olsun insallah canm

aman canım yorma kendini hayırlısıyla herşey yapılır ALLAHIN izniyle :)

aynen oyle tatlm hç sıkma cannı guzel olack hersey insallah bi dealdnz mı pataloji canm

aynen oyle tatlm hç sıkma cannı guzel olack hersey insallah bi dealdnz mı pataloji canm

sorma canım ya patolojiyi almaya gitmeyecekmiş çıldırmamak elde değil gerek yokmuş inş. bana verirler sonucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…