2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canımsın sen yaaaa doğru diyorsun kurban olduğum allahım ne zaman ol derse o zaman oluyor beklemekten başka care yok
Bekleyenler olarak sıraya girdik sende sıraya gir araya kaynak yapanı parça pinçik ediyoruz
Sonuçta hepimizin acelesi var her gelen bende bebek istiyorum derse ve en öne geçerse olmaz ki...
Son gelenler eskilerin gebe kalmasını bekleyecek

Allah eşini bağışlasın...

Melek olmuş tatlı Yiğit

Offf neler var hayatta biz de saçma sapan şeylere üzülelim Allah akıl fikir versin bize

Anammmmmm güldenim senden gelen mesaj beni inan çooook mutlu etti özlemişim yaaaaaa gel kız sarılayım bi sana
Peki güldenim ben bekliyorımm önce yeterle sen güzel haberler ver ben hemen arkadan hamile kalırım sorun değil

kız aynı beni anlatmışsın.kendimi toparlıyorum.olacağını düşünüyorum ama zamanını bilmiyorum.Olmassa da kesinlikle evlatlık alırım.Zaten onu da canın gibi bilirsin.senin elinde büyüyecek..ee iki kez yaptırmışsın bundan sonraki düşüncen ne ?

Ben de özledim seniiiiiiiii....
Aman bekleme canım herkes bir an evvel gebe kalıp doğursun ben böyle mutlu olurum siz bizim gibi kronik infertilleri beklerseniz o hooooo çok beklersiniz

Ben de özledim seniiiiiiiii....
Aman bekleme canım herkes bir an evvel gebe kalıp doğursun ben böyle mutlu olurum siz bizim gibi kronik infertilleri beklerseniz o hooooo çok beklersiniz

4 senedir doğal yollardan denedim olmadı tüp denedim olmadı bu gidişle benimde olmayacak gibi ama neyse

Benim içime erkek doğuyor bakalım tutacakmı

Erkek o erkek...
Kız olursa da bayılırız..
Farketmez ama paşa geliyor gibi hissediyorum...

Benim içime de aynısı doğuyor kızlar...Eşim diyor ki: ''Erkek olmasa iyi olur çünkü 47 yaşında baba oluyorum büyüdükçe ona futbol oynayabilecek bir baba olamayacağım.'' çok ağladım bu yoruma

Bende aynı be cnm denemelere devam ediyoruz ama sonuç sıfır sanırım alıştım artık negatif sonuçlara
Dularımda hepiniz varsınız cnm tez zamanda bizlerde nasip olur inşallahhhhh

Erken anne baba olmayı bizlerde isterdik canım herşey zamanında daha güzel tabii ama napalım birşeyleri eksik yaşasak ta onlara sahip olmak tüm eksikleri tamamlar..Futbol oynayamaz belki ama başka bir aktivitede de bulunurlar.

Yaw ileriyi ne düşünüyorsunuz baba ve anne oluyorsunız tadını çıkarın
Ama şunuda yazmadan geçemicem eşin hiç 47 yaşında göstermiyor sen yazınca şaşırdım bence önemli olan yaş değil genç görüne bilmek yanlışmı düşünüyorum
Birde en önemlisi İçinizdeki çocuk hiç ölmesinnnn

allah tez zamanda yüzümüzü güldürsün canım inş.bişey sorabilirmiyim düşüklerin nedeni araştırıldı mı

Acaba anne olmak için daha kaç fırın ekmek yemem lazım

Ben de sizlerin kervana katıldığımı düşünüyorum.Aslında 1,5 yıldır çocuk istiyorum.1 yıldır doktorla işim.ilk kez tüp bebek denedim.aslında çok uzun zaman değil. ama yaşım 35 ama bende yumurta az eşimde sperm az olunca bekle babam bekle.kaç yaşında anne baba oluruz diye düşünmeye başladık... ve çok da umudum yok açıkcası.çünkü böyle olan arkadaşlar 4.tüp bebeği deniyor. inşallah bir gün biz de anne oluruz

Olucaz cnm olucaz arada olumsuz olduğum günler oluyor ama hemen kendimi toparlıyorum sende lütfen umudunu kaybetme allah büyük benim kuzenimin hiç spermi yoktu bababa oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…