Bekleyenler olarak sıraya girdik sende sıraya gir araya kaynak yapanı parça pinçik ediyoruzCanımsın sen yaaaa doğru diyorsun kurban olduğum allahım ne zaman ol derse o zaman oluyor beklemekten başka care yok
günaydın iyi haftalar olsun inşallah....
ben güne biraz kötü başladım. belki haberlerde duymuşsunuzdur, uludağ yolunda bir otobüs kaza yaptı; fabrika çalışanlarını pikniğe götürmüş dönüş yolunda olmuş kaza.... bizim dairede çalışan bir arkadaş vardı onun bacanağı da o fabrikadaymış, pikniğe arkadaşı da çağırmışlar, şimdi daha yaşına girmemiş çocuğunun vefat ettiğini eşinin de yoğun bakımda olduğunu öğrendim.... çok çok üzüldüm....
çocuk zaten yurtta büyümüş biriydi, memurluğa başladıktan bir süre sonra bir polis için kredi çekip eline verdi ve askere gitti, polis krediyi ödeyecekti ama tek kuruş bile ödememiş, döndüğünde dünya borçla kaldı.... kız arkadaşı vardı, bir oldular öyle böyle toparladılar. sonra evlendiler eksik gedik de olsa çok yaşamış çok görmüş çok çekmiş insanlardı her ikisi de o eksikliklere takılmayacak kadar da olgundular, yaşları küçük olmasına rağmen..... ve çocukları oldu.... yiğit... daha bi ay kadar önce ziyaretlerine gitmiştik ev aldılar diye, tek maaşla büyük cesaret demiştik... gittiğimizde karısı yeni tek eşya almamış, odasında boş olan var... "olsun abla diyodu, bi evim olsun da sonrasını yiğit 10 yaşına geldikten sonra hallederiz...." yiğit yeni yeni yürüteçe konulacak kadar olmuştu. tombik bi de sevimli... sürekli gülümseyen bi bebekti... Allahım hala inanamıyorum.... nası bi yangındır tahmin bile edemem ki.... Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın...
Bekleyenler olarak sıraya girdik sende sıraya gir araya kaynak yapanı parça pinçik ediyoruz
Sonuçta hepimizin acelesi var her gelen bende bebek istiyorum derse ve en öne geçerse olmaz ki...
Son gelenler eskilerin gebe kalmasını bekleyecek
işte şimdiki gibi bazen öyle şeyler duyuyorum ki, ben "el" olmama rağmen acılarını taaaa içimde hissediyorum, anne babayı düşünemem bile... yani kadın yoğun bakımdan çıkınca bebeğinin olmadığını öğrenecek, bunu düşünemiyorum... bu çok başka bişey.... o yüzden tatlım ben zaten negatif aldığımda da üzülmemiştim desem yeri var... evet bi içim burkuldu ama o kadar... oturup ağlamadım bile, hayatıma nerde kaldıysam ordan devam etmeye çalıştım. öğle arasındaydım öğrendiğimde işe gittim, işime gücüme döndüm... sonra eve geldim yemek hazırladım, temizlik yapmamıştım kaç zamandır onu yaptım. ertesi gün saçlarım kısacıktır benim ve 2 ayda bir saç kestiririm şekli çok bozuluyo çünkü... ama gebelerin saç kestirmesi iyi değil derler ya, o yüzden 2 ayım dolmuş olmasına ve iğrenç görünmeme rağmen saç kestirmemiştim, kuaföre gidip saçlarımı eski haline döndürdüm.... giyindim süslendim gezdim tozdum....yani demem o ki, Allah bana bu konuda çok şükür ki büyük bi iç ferahlığı veriyo; her iki tedavimde de böyle oldu... hatta tedaviye başlanıp yarım bırakılıp miyom ameliyatı oldum ben bi de arada... o zaman da sıradan bi olay gibiydi benim için.... rutin bi şeymiş gibi; her gün kalkıp işe gitmek gibi :) işin güzeli ne biliyo musun? ben zorlu gurupta olduğumu bilsem de çocuğum olacağına çok inanıyorum.... bununla birlikte bir de henüz kocam bilmese de evlat edinme isteğim var.... ama öyle beni öz annesi gibi bilmesine gerek yok, hatta büyüdüğünde ailesini bulmaya yardım bile edebilirim.... benim olsun yaşlanınca bana baksın falan diye değil... bi çocuğa faydam dokunsun diye sadece....
Selam kızlar bugün saat 15:00'de miniğim kendini gösterirse cinsiyet öğreneceğiz teyzeleri
Anammmmmm güldenim senden gelen mesaj beni inan çooook mutlu etti özlemişim yaaaaaa gel kız sarılayım bi sana
Peki güldenim ben bekliyorımm önce yeterle sen güzel haberler ver ben hemen arkadan hamile kalırım sorun değil
Selam kızlar bugün saat 15:00'de miniğim kendini gösterirse cinsiyet öğreneceğiz teyzeleri
Ben de özledim seniiiiiiiii....
Aman bekleme canım herkes bir an evvel gebe kalıp doğursun ben böyle mutlu olurum siz bizim gibi kronik infertilleri beklerseniz o hooooo çok beklersiniz
Benim içime erkek doğuyor bakalım tutacakmı
Erkek o erkek...
Kız olursa da bayılırız..
Farketmez ama paşa geliyor gibi hissediyorum...
evet canım moral vermek için diyorlar ama hassasız ya o konuda söylenen herşey acıtıyor işte canımızı
ben bu kdr geriliyorum üzülüyorum düşünüyorum ama eşim gayet doğal karşılıyor sanki bu durumu
sen nasılsın görüşmeyeli bu arada?
Rabbim bizede nasip etsin inşallah dualarımızı eksik etmeyelim biz, olmuyorsada vardır bi hayır
4 senedir doğal yollardan denedim olmadı tüp denedim olmadı bu gidişle benimde olmayacak gibi ama neyse
Benim içime de aynısı doğuyor kızlar...Eşim diyor ki: ''Erkek olmasa iyi olur çünkü 47 yaşında baba oluyorum büyüdükçe ona futbol oynayabilecek bir baba olamayacağım.''çok ağladım bu yoruma
Benim içime de aynısı doğuyor kızlar...Eşim diyor ki: ''Erkek olmasa iyi olur çünkü 47 yaşında baba oluyorum büyüdükçe ona futbol oynayabilecek bir baba olamayacağım.''çok ağladım bu yoruma
olur canım merak etme daha sen yolun başındasın benim için..
allah tez zamanda yüzümüzü güldürsün canım inş.bişey sorabilirmiyim düşüklerin nedeni araştırıldı mıKaçıncı kaybın bu..metanetli ol hepimiz zor yollardan geçiyoruz..ben 4 yıllık evliliğimde 4 negatif aşılama 1 dıs gebelik rahim filmi histeroskopi ameliyatı 1 negatif tüp bebek ve 3 düşük yaşadım.sonuncusunu 18 gün oluyo yaşayalı sabırlı olucaz..bizler evlatları için mücafele veren analarız...inan ki yavrumuzun yüzüne hele ki gözlerine bakıp o cennet kokusunu içimize çekince herşeye değer diyecez.
Acaba anne olmak için daha kaç fırın ekmek yemem lazım
Bu süreyi ekmek yeme üzerinden ölçülendirirsek vay halimize..Acaba anne olmak için daha kaç fırın ekmek yemem lazım
Ben de sizlerin kervana katıldığımı düşünüyorum.Aslında 1,5 yıldır çocuk istiyorum.1 yıldır doktorla işim.ilk kez tüp bebek denedim.aslında çok uzun zaman değil. ama yaşım 35 ama bende yumurta az eşimde sperm az olunca bekle babam bekle.kaç yaşında anne baba oluruz diye düşünmeye başladık... ve çok da umudum yok açıkcası.çünkü böyle olan arkadaşlar 4.tüp bebeği deniyor. inşallah bir gün biz de anne oluruz
evet beklemekten ve umut etmekten başka çare yokCanımsın sen yaaaa doğru diyorsun kurban olduğum allahım ne zaman ol derse o zaman oluyor beklemekten başka care yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?