2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Yazık olmuş gerçekten tüp yapmak kolaymı her anlamda yıpratıcı bir süreç..
Ankara da Başkent Üniversitesini,Genart ı,Centrum hastanelerini önerebilirim...

Aynen oyle.. iyi arastrmak lazim gercekten..
Yazdigin hastaneleri arastircam canim.cok tsk ederim..

haklısın arkadaşım gidiceğim öğlen kaynım gelip götürecek arabayla benim eşim iş için şehir dışında

haklısın arkadaşım gidiceğim öğlen kaynım gelip götürecek arabayla benim eşim iş için şehir dışında
inşallah sonunda pozitif haber alır, sağlıklı rahat bi gebelik geçirip sağlıkla kucağına alırsın, hayırlı sağlıklı, uzun ömürlü evladınıııı

O ne biçim laf ya...
Bir şeye üzülmüşsün ve paylaştın ne var bunda...
Ben de paylaşıyorum...
öyle tabi ki de, hamileler daha hassas ve çabuk etkileniyolar ya, daha "düz" paylaşabilirdim ama inan ki pek etkilendim....

öyle tabi ki de, hamileler daha hassas ve çabuk etkileniyolar ya, daha "düz" paylaşabilirdim ama inan ki pek etkilendim....

Ben gebe kızçelerin rahatsız olduklarını düşünmüyorum canım bundan daha fena olayları haberlerde duyuyoruz kötü olaylardan bir yere kadar kaçabiliriz gözümüzü kapatabiliriz bunlar hayatın gerçekleri sen sadece seni üzen bir olayı burada paylaştın...

geçen bende benzer bir olaya şahit oldummm rabbim sabır versin

Sağol canımcım bekliyorum bakalım ne çıkıcak hayır olsun diyelim geçen ruyamda ilk defa kendiliğmden hamile kaldığımı ve düşük yaptığımı gördüm hemşire bebeği gösteriyor ama ben göremiyorum Aç tavuk kendini darı ambarında sanırmış ya bnmkide o hesap olsa gerk bu arada şekercim sana bi türlü ulaşamadım bayramdan bu yana ankarya gelmişidim eşimle bulşmk isterdim faket senin yoğunluğun nedeniyle ortadan kaybolduğunu öğrendim bu arada anıtkabir çok güzeldi sonrada konyaya geçtik tabe eşimle güzel bi bayram yaşadık çok şükr bol bol dua ettim mevlanada inş kabul olur

Evt canm oyle inş düzelirde bende soğan suyuma bşlrım artık erteledik bi sene felan bu sırda doğal beslenelim bakalım ne olcak allhım yardımcımz olsun

aaa Ankara yamı geldin sen...
tabii ben bende değildim Ağustos ayı boyunca bir orda bir burdaydım
Anıtkabir güzel olmaz mı hiç...

tabi hayrlisi canim..ins dedigin gibi olur Rabbim herseyin hayirlisini versin.. İki cesit tup bebek varmiş dogrumu biliyormusun?
Sende simdi ne yapilacak yumurta sorununa?

Evet cmn sana detayli olani yaparlar sonucta esinde sirun var.zaten artik her yerde o yapılıyor. Benim yumurta sorununa bisey bulamadim.tüp bebekte yumurta daha önemli.bir kaç kür varmış olmazsa onalrı uygulayacağım

Canımsın sen yaaaa doğru diyorsun kurban olduğum allahım ne zaman ol derse o zaman oluyor beklemekten başka care yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…