2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Mune

Nirvana
Yönetici
Super Moderator
12 Temmuz 2006
57.450
219.559
1.223
53
Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın) hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 29-10-2014

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.

Saygılarımla

Merhaba kizlar 20 ekim 2013 de bal kizimi kucagima aldim burda 2013 ekim anneleri inanilmaz guzel paylasimlarin bulunduğu bi grup olduk birbirimizi görmeden dost olduk hala daha face deki grubumuzdan yazisiyoruz cok duygulandim birlikte umit edip birlikte buyuttuk gobisleri darisi ekim 2014 annelerinin basiniza insallah;)

Merhaba Herkese,

Hepinize coook rahat; saglikli, keyifli ve su gibi akip giden hamilelikler diliyorum.

Ben de oglumu 21 ekimde kucagima aldim, darisi en guzel sekilde basiniza olsun insallah...dilerseniz dogum hikayemi de okuyabilirsiniz.

Henuz 3 aylik bir anne olsam da danismak istedikleriniz olursa seve seve sizlere yardimci olurum.

Mini mini bebisleri ve sizleri opuyorum :)

Merhaba kizlar 20 ekim 2013 de bal kizimi kucagima aldim burda 2013 ekim anneleri inanilmaz guzel paylasimlarin bulunduğu bi grup olduk birbirimizi görmeden dost olduk hala daha face deki grubumuzdan yazisiyoruz cok duygulandim birlikte umit edip birlikte buyuttuk gobisleri darisi ekim 2014 annelerinin basiniza insallah;)
Ayy ne güzel:)))
Allahım bizim de kucağımıza almayı nasip etsin bebişimizi:))

Merhaba Herkese,

Hepinize coook rahat; saglikli, keyifli ve su gibi akip giden hamilelikler diliyorum.

Ben de oglumu 21 ekimde kucagima aldim, darisi en guzel sekilde basiniza olsun insallah...dilerseniz dogum hikayemi de okuyabilirsiniz.

Henuz 3 aylik bir anne olsam da danismak istedikleriniz olursa seve seve sizlere yardimci olurum.

Mini mini bebisleri ve sizleri opuyorum :)

Allahım hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin bebişini:)))
Darısı başımıza inşallah:)

Ben de 2013 ekim annelerindenim, konunun açılmış olduğunu görünce çok duygulandım.Geçen yıl bu zamanlar belki daha öğrenmemiştik biz . Ama herşey çok güzeldi burda çok güzel dostluklar kurduk hala da devam ediyo. Biz bebişlerimize kavuştuk çok şükür.İnşallah sizlerde hayırlı ve sağlıklı bir hamilelik döneminden sonra alırsınız yavrularınızı kucaklarınıza.Her anın tadını çıkarın bence zaman çok çabuk geçiyo bizimkiler 4 aylık oldular bile.Sağlıcakla kalın!

Son düzenleme:
Topiginiz hayırlı olsun :16:
çok duygulandım bizde ekim anneleriyle beraber büyüttük
Umutlarımızı herseyimiz burası olmuştu ve meleklerimize kavustk:emir_bebek:
şu an kuzumun minicik elini tutuyorum allah hepinize bebisleri sağlıcakla kucaginiza almayı
nasip etsin.

Ben de 2013 ekim annelerindenim, konunun açılmış olduğunu görünce çok duygulandım.Geçen yıl bu zamanlar belki daha öğrenmemiştik biz . Ama herşey çok güzeldi burda çok güzel dostluklar kurduk hala da devam ediyo. Biz bebişlerimize kavuştuk çok şükür.İnşallah sizlerde hayırlı ve sağlıklı bir hamilelik döneminden sonra alırsınız yavrularınızı kucaklarınıza.Her anın tadını çıkarın bence zaman çok çabuk geçiyo bizimkiler 4 aylık oldular bile.Sağlıcakla kalın!
Maşallahhh:)

Allahım bize de göstersin o günleri:)
Belki eylül annesi olurum bilmiyorum ama buradaki hamilelik takvimine göre böyle çıkıyor. Kısmet :)

Topiginiz hayırlı olsun :16:
çok duygulandım bizde ekim anneleriyle beraber büyüttük
Umutlarımızı herseyimiz burası olmuştu ve meleklerimize kavustk:emir_bebek:
şu an kuzumun minicik elini tutuyorum allah hepinize bebisleri sağlıcakla kucaginiza almayı
nasip etsin.
Ayyyy ağlayacak gibi oldum:)
O miniş elleri ben de tutmak istiyorum:)

Zaman çabuk geçmiyor bana. Daha ilk zaman olduğu için mi bilmiyorum..
Hep böyle yavaş mı geçecek?

Ayyyy ağlayacak gibi oldum:)
O miniş elleri ben de tutmak istiyorum:)

Zaman çabuk geçmiyor bana. Daha ilk zaman olduğu için mi bilmiyorum..
Hep böyle yavaş mı geçecek?

Tatlim daha kalp atisi cinsiyeti miniginin
karnındaki kipirtilarini hissedeceksin doğuma
sayılı günler kalq zaman durmuş gibi hiseedeceksin :17:
helede miniginle ilk göz göze gelişin onun mis kokusunu
içine cekisin ınan çok başka o yuden hamileligini keyifle yasa
bebis dogunca hamilelik ozleniyor....ınan bunlr çok güzel heyecanlq:38:

Tatlim daha kalp atisi cinsiyeti miniginin
karnındaki kipirtilarini hissedeceksin doğuma
sayılı günler kalq zaman durmuş gibi hiseedeceksin :17:
helede miniginle ilk göz göze gelişin onun mis kokusunu
içine cekisin ınan çok başka o yuden hamileligini keyifle yasa
bebis dogunca hamilelik ozleniyor....ınan bunlr çok güzel heyecanlq:38:
Ne güzel duygular:)
inşallah yaşarız biz de Allah'ın izniyle.

Haklısın canım. Hamileliğimin tadını çıkarıcam:)))

bende buraya geldimmmmm :9:
ama kimsecikler yok daha , burdanda görüşelim canımcım :7:
Hoşgeldin:)
Seninle ben kesin ekim hamilesi de değiliz yani hiç belli olmaz. Belki sezeryan olursa eylülde bile olabiliriz..
Daha erken ama sen nasıl doğum düşünüyorsun canım? :53:

merhabalar,

daha kimsecikler gelmemis neden bu kadar bos bu topik ?? gelsin ekim annelleriiiii:16:
2012 eylul annesiyim ve simdide ekim annesi olucam insallah ...
simdiden herkesin bebegi hayirli olsun insallah

Hoşgeldin:)
Seninle ben kesin ekim hamilesi de değiliz yani hiç belli olmaz. Belki sezeryan olursa eylülde bile olabiliriz..
Daha erken ama sen nasıl doğum düşünüyorsun canım? :53:
Evet haklisin canim eylul olabilir doktor bugun bana 2 ekimyada 5 ekim dedi tabi bebisede bagli
Ben de esimde sezeyan dusunuyoruz bakalim hayirlisi

Back
X