yaz aylarında sandalet gibi bi ayakkabı giysek olur mu acabahava alırsa ayaklarımız biraz az şişer belki bir de bol sıvı tüketmek lazımmış şişmeyi önlemek için.
yaz aylarında sandalet gibi bi ayakkabı giysek olur mu acabahava alırsa ayaklarımız biraz az şişer belki bir de bol sıvı tüketmek lazımmış şişmeyi önlemek için.
sayende ayımızı bulmuş olduk :) ama bende soyle düşünüyordum kitabımda falanda oyle yazıyordu aylara gore ayrım yaptıgında. şimdi hamilelik süreci 9 ay 10 gün değilmi? 36/4=9 yapıyor ya 10 günü ekleyince toplamda 38 hafta oluyor ve bu 38 haftanın üzerine 2 hafta geç döllenme erken döllenme olayını katıyorlar o yüzden 40 oluyor diye biliyordum ben. mesela suanda 21 haftalık ( 5*4=20) olunca 5 dolmuş oluyor,6. ayının içindesin ve 6 yı dolduruyorsun diye biliyorum. ama ben doktoruma sormuştum peki şimdi kac aylığım diye doktor bana ay hesabı yapma haftalık olarak hesap et ay hesabı karısık demişti gerçekten karısıkmış :)
ee seninde günlerin gelmiş canım :) genelde 20 ve 24. haftalar arasında isteniyor bu ultrason..
benimde bugün nemlendiricim bitti yeni bir marka arıyordum ren markasının kokusu güzel gelmedi bana nemlendirici ile güneş kremini beraber sipariş veriyim derken yazını gördüm. ee napıyım ben şimdi canım ne alıyım varmı bi fikrin?
Ama canım 4 hafta tam 30 gün etmiyor ki. 30 günden hesap yaparsak 9 ay 10 gün ediyor tam olarak hamilelik süreci. Ben kaçıncı günde olduğuma bakıyorum 30 a bölüyorum öyle buluyorum yani. Hem hesabımda kolaylaşıyor. Bence geç döllenme erken döllenme hesabının yapılmaması lazım. Son adet tarihi önemli olan. Bir de doktorun söylediği hafta önemli tabisayende ayımızı bulmuş olduk :) ama bende soyle düşünüyordum kitabımda falanda oyle yazıyordu aylara gore ayrım yaptıgında. şimdi hamilelik süreci 9 ay 10 gün değilmi? 36/4=9 yapıyor ya 10 günü ekleyince toplamda 38 hafta oluyor ve bu 38 haftanın üzerine 2 hafta geç döllenme erken döllenme olayını katıyorlar o yüzden 40 oluyor diye biliyordum ben. mesela suanda 21 haftalık ( 5*4=20) olunca 5 dolmuş oluyor,6. ayının içindesin ve 6 yı dolduruyorsun diye biliyorum. ama ben doktoruma sormuştum peki şimdi kac aylığım diye doktor bana ay hesabı yapma haftalık olarak hesap et ay hesabı karısık demişti gerçekten karısıkmış :)
Aynen, havalar çok değişken bu aralarBen yazın hep sandalet giyiyorum zaten. Ama o kadar ısınmadı ki havalar.
Gıcık oluyorum havalara zaten. Sabahları serin oluyor hala kabanımı giyiyorum ben.
Akşamları da sıcacık oluyor terliyorum eve dönerken.
Haklısın canım hep aşağıda durduğu için oluyor tabi ama başka çaremiz yok ki masanın altına sehpa koymak en mantıklı çözüm:))bol su içmek lazım zaten hamillelikte. bence ayakkabıdan değilde ayaklarımız oturur pozisyonda hep aşağıda kaldığı için şişiyor.
neyse teşekkürler cevabın için.
bebek yatakları için önerileri olanlar varmı?
acaba park yatak alsak sadece yeter mi yoksa uzayan yataklardan alıp bi de park yatak mı alsam?
bilemedim
Aynen, havalar çok değişken bu aralarinsan ne giyeceğini şaşırıyor. Ben mevsimlik ceketimi giyiyorum ama nasıl terliyorum, zaten hamileliğin vermiş olduğu bir sıcaklık artışı da söz konusu:)) Canım sende artık biraz incelere geç bi terleyip bi soğumak hasta eder insanı
Kizim olacakmış :)))))) cok mutluyum Rabbim banada kiz annesi olmayi nasip eder insallah hemen kucağıma almak istiyorum sizede oyle oldu mu dr a nerdeyse hadi cikar ultrasondan ver artik kizimi dicektim :)
İşyerimde kısa kol tişörtlere başladım ben iki gündür. Ama üstüne kaban giyiyorum :)
Dikkat etmek lazım, birde grip hiç çekilmez:) Kısa kol artık giyiliyor zaten iş yeri ister istemez sıcak oluyor
sayende ayımızı bulmuş olduk :) ama bende soyle düşünüyordum kitabımda falanda oyle yazıyordu aylara gore ayrım yaptıgında. şimdi hamilelik süreci 9 ay 10 gün değilmi? 36/4=9 yapıyor ya 10 günü ekleyince toplamda 38 hafta oluyor ve bu 38 haftanın üzerine 2 hafta geç döllenme erken döllenme olayını katıyorlar o yüzden 40 oluyor diye biliyordum ben. mesela suanda 21 haftalık ( 5*4=20) olunca 5 dolmuş oluyor,6. ayının içindesin ve 6 yı dolduruyorsun diye biliyorum. ama ben doktoruma sormuştum peki şimdi kac aylığım diye doktor bana ay hesabı yapma haftalık olarak hesap et ay hesabı karısık demişti gerçekten karısıkmış :)
ee seninde günlerin gelmiş canım :) genelde 20 ve 24. haftalar arasında isteniyor bu ultrason..
benimde bugün nemlendiricim bitti yeni bir marka arıyordum ren markasının kokusu güzel gelmedi bana nemlendirici ile güneş kremini beraber sipariş veriyim derken yazını gördüm. ee napıyım ben şimdi canım ne alıyım varmı bi fikrin?
guzel anneler hepinize gunaydinlar.hepiniziniz msjini toplu alinti yapamiyorum ve butun yorum yapan ve guzel dilek dileyen arkadaslarima teşekkür ederim insallah saglikli bir şekilde kucaklarimizsa almayida nasip eder güzel Allah'im
Kizlarr nasılsınız :) biz dün oğluşumuzun ismine karar verdik eşimle yusuf samimiz olucak inşallah
evet yaa dört gözle bekliyorumAman grip deme canım zaten zor atlattım. Kısa işyerinde giyiliyor artık dediğin gibi :)
Cumartesine de az kaldıııı
evet yaa dört gözle bekliyorumçok heyecanlıyım, dört haftadır görmüyorum oğluşumu devlet hastanesi kaçamağını saymıyorum tabi sen çıkınca fotoğraflarını da paylaş tamam mı canım
Çok güzel canım adıyla yaşasın :)
Tamam paylaşırım inşallahTamam canım paylaşırım :)
Sen de paylaş. Kendi doktorlarımız her şeyini ölçerler de zaten:) Yazarız onları da :)
Benim 5 hafta oldu gitmeyeli =)))
Devlet hastanesi kaçamağını ben de saymıyorum
Yusuf Sami dimi :)Teşekkürler canım :) zor oldu karar süreci eşim beni kırmak istemedi ben onu kırmayım dedim sonuçta bi isme karar verdik :)
Tamam paylaşırım inşallahsenin daha uzun olmuş bir daha ki randevuyu da bi aksilik çıkmazsa inşallah yine 4 hafta sonrasına alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?