2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
yaz aylarında sandalet gibi bi ayakkabı giysek olur mu acaba hava alırsa ayaklarımız biraz az şişer belki bir de bol sıvı tüketmek lazımmış şişmeyi önlemek için.

Ben yazın hep sandalet giyiyorum zaten. Ama o kadar ısınmadı ki havalar.
Gıcık oluyorum havalara zaten. Sabahları serin oluyor hala kabanımı giyiyorum ben.
Akşamları da sıcacık oluyor terliyorum eve dönerken.

yaz aylarında sandalet gibi bi ayakkabı giysek olur mu acaba hava alırsa ayaklarımız biraz az şişer belki bir de bol sıvı tüketmek lazımmış şişmeyi önlemek için.

bol su içmek lazım zaten hamillelikte. bence ayakkabıdan değilde ayaklarımız oturur pozisyonda hep aşağıda kaldığı için şişiyor.
neyse teşekkürler cevabın için.

bebek yatakları için önerileri olanlar varmı?
acaba park yatak alsak sadece yeter mi yoksa uzayan yataklardan alıp bi de park yatak mı alsam?
bilemedim

Gunes kremi olarak daylong oneririm.beyazlatmiyor. bi de adindan da belli bir sefer surmeniz yetiyor .ben kullaniyorum. Biraz tuzlu iste..

Ama canım 4 hafta tam 30 gün etmiyor ki. 30 günden hesap yaparsak 9 ay 10 gün ediyor tam olarak hamilelik süreci. Ben kaçıncı günde olduğuma bakıyorum 30 a bölüyorum öyle buluyorum yani. Hem hesabımda kolaylaşıyor. Bence geç döllenme erken döllenme hesabının yapılmaması lazım. Son adet tarihi önemli olan. Bir de doktorun söylediği hafta önemli tabi

Aynen, havalar çok değişken bu aralar insan ne giyeceğini şaşırıyor. Ben mevsimlik ceketimi giyiyorum ama nasıl terliyorum, zaten hamileliğin vermiş olduğu bir sıcaklık artışı da söz konusu:)) Canım sende artık biraz incelere geç bi terleyip bi soğumak hasta eder insanı
Haklısın canım hep aşağıda durduğu için oluyor tabi ama başka çaremiz yok ki masanın altına sehpa koymak en mantıklı çözüm:))

Kizim olacakmış :)))))) cok mutluyum Rabbim banada kiz annesi olmayi nasip eder insallah hemen kucağıma almak istiyorum sizede oyle oldu mu dr a nerdeyse hadi cikar ultrasondan ver artik kizimi dicektim :)

İşyerimde kısa kol tişörtlere başladım ben iki gündür. Ama üstüne kaban giyiyorum :)

Kizim olacakmış :)))))) cok mutluyum Rabbim banada kiz annesi olmayi nasip eder insallah hemen kucağıma almak istiyorum sizede oyle oldu mu dr a nerdeyse hadi cikar ultrasondan ver artik kizimi dicektim :)

=)
Hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz :)))))
hayırlı olsun kızın :)

guzel anneler hepinize gunaydinlar.hepiniziniz msjini toplu alinti yapamiyorum ve butun yorum yapan ve guzel dilek dileyen arkadaslarima teşekkür ederim insallah saglikli bir şekilde kucaklarimizsa almayida nasip eder güzel Allah'im

Ben Sebamed alacağım sanırım. Ya da dermatologla görüşeceğim. Önceden bir ara Coppertone kullanıyordum, memnundum. Bilemedim ki .

Kizlarr nasılsınız :) biz dün oğluşumuzun ismine karar verdik eşimle yusuf samimiz olucak inşallah

guzel anneler hepinize gunaydinlar.hepiniziniz msjini toplu alinti yapamiyorum ve butun yorum yapan ve guzel dilek dileyen arkadaslarima teşekkür ederim insallah saglikli bir şekilde kucaklarimizsa almayida nasip eder güzel Allah'im

ay canım oğlun oluyomus,allah gönlüne göre vermiş ne güzel çok sevindim.maşallah ikinizede

Aman grip deme canım zaten zor atlattım. Kısa işyerinde giyiliyor artık dediğin gibi :)
Cumartesine de az kaldıııı
evet yaa dört gözle bekliyorum çok heyecanlıyım, dört haftadır görmüyorum oğluşumu devlet hastanesi kaçamağını saymıyorum tabi sen çıkınca fotoğraflarını da paylaş tamam mı canım

Tamam canım paylaşırım :)
Sen de paylaş. Kendi doktorlarımız her şeyini ölçerler de zaten:) Yazarız onları da :)
Benim 5 hafta oldu gitmeyeli =)))
Devlet hastanesi kaçamağını ben de saymıyorum

Tamam canım paylaşırım :)
Sen de paylaş. Kendi doktorlarımız her şeyini ölçerler de zaten:) Yazarız onları da :)
Benim 5 hafta oldu gitmeyeli =)))
Devlet hastanesi kaçamağını ben de saymıyorum
Tamam paylaşırım inşallah senin daha uzun olmuş bir daha ki randevuyu da bi aksilik çıkmazsa inşallah yine 4 hafta sonrasına alırım.

Teşekkürler canım :) zor oldu karar süreci eşim beni kırmak istemedi ben onu kırmayım dedim sonuçta bi isme karar verdik :)
Yusuf Sami dimi :)
Sami Yusuf diye biri de var :)))

Tamam paylaşırım inşallah senin daha uzun olmuş bir daha ki randevuyu da bi aksilik çıkmazsa inşallah yine 4 hafta sonrasına alırım.

Geçen gün bana biri cinsiyetini sordu. Erkek dedim. Altını değiştirirken dikkat et dedi Senin de haberin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…