2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Yusuf Sami dimi :)
Sami Yusuf diye biri de var :)))

Geçen gün bana biri cinsiyetini sordu. Erkek dedim. Altını değiştirirken dikkat et dedi Senin de haberin olsun

Evet ya birde o var ilahi sanatçısı :) k.validem yusuf istiyordu rüyasında görmüş :) bende yanına sami olsun dedim artık

Yusuf Sami dimi :)
Sami Yusuf diye biri de var :)))

Geçen gün bana biri cinsiyetini sordu. Erkek dedim. Altını değiştirirken dikkat et dedi Senin de haberin olsun
Eveeet ben ruyamda yasamistim oyle bi durum:))) oglumun altini degistirmeye calisiyordum:)) her tarafi kirletiyordu yaramaz:)

Merhaba güzel anneler

Bizim bugün kontrolümüz vardı sabah gittik çok şükür herşey yolunda yanlız benim yaramaz normal bebekler gibi sırtı yerde karnı yukarda değildi tam tersi duruyordu göbüşü aşağıda sırtı yukardaydı çok şaşırdım :) ama olabilir oyun saatiymiş demekki dedi doktorum :)) boyumuz 18 cm kilomuzda 200 gr tahminen dedi 16+6yız sata göre ultrasonda 17+5 çıktı yine öndeyiz tansiyon vs iyi çok şükür dr yine kan testi istedi sonuçlar için yarın yine gidicem. Dönüştede sağlık ocağına uğradım pazartesi aramıştı ebe gel gebe kaydını açalım kontrol aşı için konuşalım diye gittim ordada bebeğimin kalp atışını dinlediler tansiyon kilo baktılar falan 20. haftada gel hem yine kontrol hem aşı yapalım dedi. Aşıyı yarın sorucam doktoruma tavsiye edermi diye ona göre yaptırıcam.

her gittiğimde doktor muhakkak kan idrar tahlili istiyor doktor sizin de mi öyle kızlar??

haa kızlar cinsiyetinede 14. haftada kız demişlerdi ya %90 bugün yine sordum %100 bişey desin diye yorum yapamam pozisyonu çok ters dedi detaylıda netleştiririz dedi değişmez demi yaa?

Son düzenleme:
haa kızlar cinsiyetinede 14. haftada kız demişlerdi ya %90 bugün yine sordum %100 bişey desin diye yorum yapamam pozisyonu çok ters dedi detaylıda netleştiririz dedi değişmez demi yaa?

ben detaylı ultrasona kadar cinsiyet konusundaki tahminlere güvenmiyorum.kızkardesime 15.haftada %99 kız demişlerdi detaylıda erkek dedi ki erkekimiz oldu.

miniğim 17+4 olmuş ve kızıma kızkardeş geliyor inşallah. dr "dünyada sırtın artık yere gelmez, iki kızın olunca" dedi, haklı bence de :)

ohhh gözünaydınn tatlımm ne güzel haberler böyle:) benimm kzım da dün aynı dedigin gibi duruyodu dizlerinin üstünde cok komikti:)
doktorum kan ve idrar tahlilişni bana sadece gebeliğin basında yaptı canım

ben detaylı ultrasona kadar cinsiyet konusundaki tahminlere güvenmiyorum.kızkardesime 15.haftada %99 kız demişlerdi detaylıda erkek dedi ki erkekimiz oldu.

hadi yaa değişmez inşaAllah ya tam kıza adapte olmuşken iyice birde erkek derlerse çok fena bozulurum :)

cambaz bunlar yaa :)) şimdiden şebeklik yapıp bizi mutlu ediyorlar. benimkinin zaten öyle normal bebek yatışına bir kere şahit oldum sadece hep başka başka duruyordu yaramaz :)
bana her ay yapıyor ya kollarım kan vermekten mosmor oldu damarlarım acıyor artık iyi bi yerde tabi bi enfeksiyon bi hastalık kansızlık varsa takipte oluyorda

Maşallah minnoşuna canım 😊çok narin Bi kızçen var yirimm😉 ayrıntılı en güzel bolumu gebeliğin bende çok heyecanlanmıştım oğlumda bnmki hep parmak emip gülüyordu 😊

maşallah kızına kocaman olmuş yaramaz güzel haberler verdin bize:)resmi yok mu hani) tahlile gelince, her gittiğimde istemiyor doktor ara sıra istiyor.

Son düzenleme:
maşallah kızına kocaman olmuş yaramaz güzel haberler verdin bize:)resmi yok mu hani) tahlile gelince, her gittiğimde istemiyor doktor ara sıra istiyor.

teşekkür ettik teyzesi :) resmimiz varda çok net değil o yüzden koymadım :) sadece benimki her ay istiyor galiba

banada kız dedi doktorum ama ben oralı olmadım.tecrübeyle sabit.20.haftayı bekliyorum.sağlıkla kucagımıza alalımda gerisi hikaye.

orası öyle tabi canım Rabbim hepimize miniklerimizi sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin

Günaydın cnm . Neden okuyorsun ama katılmıyorsun ? Bende seni merak ettim , iyisin değil mi ?

Ben masa başı çalışmadığım için okul saatlerinde zaten giremiyorum. Arada bi herkes iyi mi diye bakıyorum, iyi olduğunuzu görünce çok seviniyorum:) Birde bazı şeyler çok erken konuşuluyor burdaı, okuyunca gayriihtiyari etkileniyorum,sessizce tevekkül etmek daha iyi geliyor bana
Allah selametle güzellikle kavuşmayı nasip etsin hepimize..

valla canım merakta bırakma bizi .arada iyiyim yaz yeter yani bana :))ben cok şükür iyiyim salı günü bebeğimi hissetmiştim dün yine hissedemedim moralim ondan biraz bozuk.

Sağol canım benim de gözüm önce sizi arıyor, iyi olduğunuzu görünce çok mutlu oluyorum:) İlk hareketleri hissedilsiğinde biraz istikrarsız oluyorlar canım, devamı gelir daha merak etme:)

Bizimkiler erkek olduğu için yaramaz olurlar artık peşlerinden koştur işin yoksa :)))))))))))))))

sağlıklı sıhhatli doğsunlar da koştururuz gerekirse annesi ama yaramazlığın biraz da ailenin yetiştirmesiyle ilgisi olduğunu düşünüyorum. Özellikle babanne, annanne, dede varsa yakınlarında yaramaz olması kaçınılmaz:))) biraz şımartıyorlar. Anneye de dur yapsın dokunma çocuğa dediler mi işin ucu kopuyor zaten:) anne de zor durumda kalıyor...Ama ben çocuğumu sınırlandırmayacağım çok fazla, temel konularda sadece sınırlar olur, onun dışında özgürce istediğini yapsın

Peki cnm içinden nasıl geliyorsa öyle olsun ne yapalım . Ama arada gelip bize iyi olduğunu söyle yeter :)
Bizde iyi olduğunu görünce mutlu oluyoruz çünkü :)
Güzel duan içinde Aminn

Peki cnm içinden nasıl geliyorsa öyle olsun ne yapalım . Ama arada gelip bize iyi olduğunu söyle yeter :)
Bizde iyi olduğunu görünce mutlu oluyoruz çünkü :)
Güzel duan içinde Aminn

Çok teşekkür ederim canım, Hep aklımda ve duamdasınız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…