2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Bizim randevu 6 haziranda canim daha coooook var :))

aaa 19+5 cok erken diil mi canım yaa bence biraz daha erteleyebilirsin ama ne biliyim doktorunu mu dinlesen acaba simdi o daha iyi biliyodur tabiki

Bencede erken asıl doktorum daha geç söyledi 21+3 falan olduğunda.. ultrasona gideceğim yerdeki doktor işi var diye erken çağırdı ama bende başka yere giderim artık ne olacak:)

Merhaba Eylulcüm, teşekkür ederim sorduğun için. Biz iyiyiz çok şükür, okuyorum ama pek katılamıyorum bu aralar. Sen nasılsın?
herkes iyidir umarım.

Günaydın cnm . Neden okuyorsun ama katılmıyorsun ? Bende seni merak ettim , iyisin değil mi ?

Gunaydin kizlar. Her gun okulda 4 kat merdiven inip cikmaktan kilo almak yerine kilo veriyorum. Cok yoruldum.yazili haftasi bitince rapor almayi dusunuyorum. In cik in cik....cocuk yukari cikacak bu yuzden karnima sancilar giriyor.dogru durust kahvalti yapamiyaorum. Calisanlar icin ne kadar zor yarabbim..ev hanimi olanlar cok sansli

gunaydın anneler.
inşallah pozitif bir gün olur hepimiz için.
allah çalışan bizlere de kolaylıklar versin.

Gün karanlık 2 gündür, kömür karası. Çok ağlıyorum ve elimden gelen hiçbir şey yok. Soma'da babasız kalan çocuklar için bir kampanya başlatılmış. Gönüllü hala, amca oluyoruz. Belki yüzlerinde bir tebessüm olabiliriz. İnternetten araştırıp, bilgi edinebilirsiniz. "Soma'da evlat edinin" olması lazım kampanyanın adı. Allahım bir mucize göstersin ve canlar sağlam çıksın.

Son düzenleme:
kızlar bişiy sorucam ama şaşkınım zaman çabuk geçiyor inanmadım sitenin haftalık hesabına size sormak istedim ben şimdi 19+0 günlük hamileyim 20. haftadayız 5ayımız bu haftadan sonra bitiyomu :44:

ayy çok güzel yaa içim bir tuhaf oldu valla doktor bizden de bu aylarda isteyecek dimi canım. Çabucak gelsin o aylar çok merak ediyorum oğlumu.. Herşeyim çok güzel ve iyi gitmesine çok sevindim inşallah böyle devam eder.

Aminn canım. Allah sabır versin kalanlara(

Dikkat et canım yavaş yavaş çık merdivenleri. Çalışan anne olmak gerçekten zor ama herşey yavrularımız için katlanıcaz akşamdan peynir domates salatalık maruldan olşan bi sandiviç yap sabah giderken hemen yer çıkarsın canım. en azından peynir yemiş olursun.
Herkese Günaydın ....
umarım hepimiz ve ülkemiz için güzel haberler alalım bundan sonra

gunaydın anneler.
inşallah pozitif bir gün olur hepimiz için.
allah çalışan bizlere de kolaylıklar versin.

günaydın herkese...
Herkese günaydın özellikle minik kuşlarınıza:))

kızlar bişiy sorucam ama şaşkınım zaman çabuk geçiyor inanmadım sitenin haftalık hesabına size sormak istedim ben şimdi 19+0 günlük hamileyim 20. haftadayız 5ayımız bu haftadan sonra bitiyomu :44:

sitenin hesabına göre 4 hafta 1 ay kabul ediliyor ve 10 ay sonunda doğum yapmış oluyoruz. 10 aylık hamilelik yaşamış oluyoruz. Bu hesaba göre 20. haftanın sonunda 5 ay bitmiş oluyor. ama kendin 19 u 7 ile çarpıp 30 a bölersen gerçek ayını bulmuş olursun bu hesaba göre de 21. haftanın bitiminde yaklaşık 5 ayımız bitmiş oluyor. Hamileliğimizin 150. günü 5. ayın dolduğu gün.Bu yöntem normal hesap)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…