Amin canım hepinizden güzel güzel haberler bekliyorum
Evet sanırım artık kızım kızmaya başladı yeter anne bi rahat vermedin ki uyuyamıyorum mu diyor anlamadım ben :) darısı sizin başınıza inşallah hepiniz çok çok güzel haberlerle geleceksiniz buraya cok cok teşekkür ederiz teyzesi senin randevun ne zaman canım?
Kizlaaaaar:64 wf:halaya buyrun oglum oluyor
Kızlar itinayla doğum fotoğrafçılığı yapılır yanii:)))))))))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aaa 19+5 cok erken diil mi canım yaa bence biraz daha erteleyebilirsin ama ne biliyim doktorunu mu dinlesen acaba simdi o daha iyi biliyodur tabiki
Merhaba Eylulcüm, teşekkür ederim sorduğun için. Biz iyiyiz çok şükür, okuyorum ama pek katılamıyorum bu aralar. Sen nasılsın?
herkes iyidir umarım.
Hayatımda yaşadığım en güzel ultrasondu :)) hiç bitsin istemedim damarlarıma kadar baktı doktor kızıma yemek gönderdiğim damarlarıma sanırım hersey çok çok güzelmiş. Elinde serçe parmak cok önemliymiş oda cok düzgünmüş tek tek vücudumuzda neresi varsa herseyi muazzam buldu maşallah :)) kilosu 350 gram olmuş boyu da 24-25 cm arasındaymış. Kızım fazla fotojenik değil sanırım yüzünü tam olarak hiç dönmedi hep yandan profiline bakabildik. Öksürdüm sağa döndüm sola döndüm yok banamısın demedi :))
Buda kızımın fotoğrafları teyzeleri hepinize çok çok selamı var. Yalnız ultrasona başladık ya çıkana kadar biz esnedi ağzını açıp birşeyler söyledi sonra bi arada elini alnına koyup düşündü falan sanırım off ya yine geldiler bir rahat bırakmadılar uyuyamadım diyordu bize :))
Eki Görüntüle 1113560
Aminn canım. Allah sabır versin kalanlaraGün karanlık 2 gündür, kömür karası. Çok ağlıyorum ve elimden gelen hiçbir şey yok. Soma'da babasız kalan çocuklar için bir kampanya başlatılmış. Gönüllü hala, amca oluyoruz. Belki yüzlerinde bir tebessüm olabiliriz. İnternetten araştırıp, bilgi edinebilirsiniz. "Soma'da evlat edinin" olması lazım kampanyanın adı. Allahım bir mucize göstersin ve canlar sağlam çıksın.
Dikkat et canım yavaş yavaş çık merdivenleri. Çalışan anne olmak gerçekten zor ama herşey yavrularımız için katlanıcazGunaydin kizlar. Her gun okulda 4 kat merdiven inip cikmaktan kilo almak yerine kilo veriyorum. Cok yoruldum.yazili haftasi bitince rapor almayi dusunuyorum. In cik in cik....cocuk yukari cikacak bu yuzden karnima sancilar giriyor.dogru durust kahvalti yapamiyaorum. Calisanlar icin ne kadar zor yarabbim..ev hanimi olanlar cok sansli
Herkese Günaydın ....
umarım hepimiz ve ülkemiz için güzel haberler alalım bundan sonra
gunaydın anneler.
inşallah pozitif bir gün olur hepimiz için.
allah çalışan bizlere de kolaylıklar versin.
Herkese günaydıngünaydın herkese...
Geldik ve inanılmaz mutluyuz :)) herkes mutlakam gitmeli ayrıntılı ultrason cok farklı birseymiş
Bencede erken asıl doktorum daha geç söyledi 21+3 falan olduğunda.. ultrasona gideceğim yerdeki doktor işi var diye erken çağırdı ama bende başka yere giderim artık ne olacak:)
kızlar bişiy sorucam ama şaşkınım zaman çabuk geçiyor inanmadım sitenin haftalık hesabına size sormak istedim ben şimdi 19+0 günlük hamileyim 20. haftadayız 5ayımız bu haftadan sonra bitiyomu :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?