2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

:) teşekkür ederim canım yaa ben herkese diorum ki 5 ayıma girdim haftamıda söylüyorum onların biride demio yahuu :) çok teşekkür ederim canım aydınlattın beni.

:) teşekkür ederim canım yaa ben herkese diorum ki 5 ayıma girdim haftamıda söylüyorum onların biride demio yahuu :) çok teşekkür ederim canım aydınlattın beni.
Ne demek canım Biraz karışık olmuş olabilir. Ama sonuç itibariyle 5. ayımızdayız ama dolmadı

Merhaba Eylulcüm, teşekkür ederim sorduğun için. Biz iyiyiz çok şükür, okuyorum ama pek katılamıyorum bu aralar. Sen nasılsın?
herkes iyidir umarım.

valla canım merakta bırakma bizi .arada iyiyim yaz yeter yani bana :))ben cok şükür iyiyim salı günü bebeğimi hissetmiştim dün yine hissedemedim moralim ondan biraz bozuk.

Himm doğru diyorsun neyse şansımıza küselimm :))) sanada günaydın canım inşallah geçer bas ağrın :*

İnşallah canım :)
Bu doğum fotoğrafçılığına da para vermicem ben. Elimizde bütün imkanlar var çok şükür. İki erkek kardeşimiz var çekerler onlar doğumdan sonra hastanede =)

Ya sevdiğim bi ablam normal doğum yapacaktı. Son anda sezeryan olacaksın demişler.
Ama 32 yaşında belki ondandır konuşamadım detaylarını.

kızlar günaydın.
bütün gün oturan çalışan annelere soruyorum.
ayaklarınız şişmeye başladı mı?
ne yapmak lazım?

hafiften başladı sanki oturmamaya çalışıyorum yürüyorum ama yetmiyor galiba erken sanki dimi yaa ooff sıcaklarda napıcaz bilmem sende varmı şişme kaç haftalıksın canım

kızlar günaydın.
bütün gün oturan çalışan annelere soruyorum.
ayaklarınız şişmeye başladı mı?
ne yapmak lazım?
başladı canım. Ayakkabılarımı çıkarıp ayağımı altıma alıp oturuyorum:))) yükseğe uzatmak daha iyi oluyor tabi. Bazen bilgisayar kasasının üzerine koyuyorum ama radyasyon vardır diye çok koymak istemiyorum:)

Bu ara tuzlu eriği fazla yiyorum. Sabah kalktığımda ellerim ayaklarım şiş oluyor. En iyisi sabah akşam kocacığın yaptığı masaj bence. Elleri dert görmesin, şifalı sanki maşallah. Bu sabah ayaklarıma masaj yapacaktı, ayakların yanıyor dedi. Çok sıcakmış ayaklarım. Çok su iç, tuzu azalt dedi bana, haklı bence. Bir de akşamları ayakları havaya kaldırıp, dinlenmek lazım.

dün annem sordu kızım kaç aylık oldu ??? 4,5 heralde dedim tam benim hesabıma göre hamilelik 40 hafta (yani 9 ay 10 gün )benim 20.haftaya girdiğine göre yani hamilieliğin yarısı nerdeyse oda 4,5 olmuyomu ki????

bende öyle düşündüm canım ama sitede farklı en doğrusu doktoruma sorayım o ne dicek bakalım. Offf 30 mayıs a daha çok var yahuuu

Damlacığım doktorumun yazdığı Solante Pregna 50+ güneş losyonunu kullanmaya başladım. Çok fazla yoğun, suratımı da beyaz yapıyor. Hiç sevmedim açıkçası. İçindeki petrolatum nedeniyle böyle kalıp gibi yapışıyor anladığım kadarıyla. Çok çok az sürüyorum petrolatum zararlı olduğu için. Vücuduma sürmem ben bunu, sürülecek gibi değil zaten. Tavsiye etmiyorum doğrusunu söylemek gerekirse.

hafiften başladı sanki oturmamaya çalışıyorum yürüyorum ama yetmiyor galiba erken sanki dimi yaa ooff sıcaklarda napıcaz bilmem sende varmı şişme kaç haftalıksın canım

Ayaklarım şişmedi çok şükür. Ben ayaklarımı masanın altında sehpaya uzatıyorum.
Arada bi de kalkıp yürüyorum.

benimde seninle aynı 19.haftamdayım.
gün içinde maalesef çok dolanma gibi bi şansım yok işyerinde
iki gündür akşam eve gidince şiş olduklarını hissediyorum.
ayaklarımın altına yastık koyup öyle uzanıyorum.
gün içinde de revire gidip uzanmayı düşündüm ama bakalım izin verirlerse..

yaz aylarında sandalet gibi bi ayakkabı giysek olur mu acaba hava alırsa ayaklarımız biraz az şişer belki bir de bol sıvı tüketmek lazımmış şişmeyi önlemek için.

Ne demek canım Biraz karışık olmuş olabilir. Ama sonuç itibariyle 5. ayımızdayız ama dolmadı

sayende ayımızı bulmuş olduk :) ama bende soyle düşünüyordum kitabımda falanda oyle yazıyordu aylara gore ayrım yaptıgında. şimdi hamilelik süreci 9 ay 10 gün değilmi? 36/4=9 yapıyor ya 10 günü ekleyince toplamda 38 hafta oluyor ve bu 38 haftanın üzerine 2 hafta geç döllenme erken döllenme olayını katıyorlar o yüzden 40 oluyor diye biliyordum ben. mesela suanda 21 haftalık ( 5*4=20) olunca 5 dolmuş oluyor,6. ayının içindesin ve 6 yı dolduruyorsun diye biliyorum. ama ben doktoruma sormuştum peki şimdi kac aylığım diye doktor bana ay hesabı yapma haftalık olarak hesap et ay hesabı karısık demişti gerçekten karısıkmış :)

ee seninde günlerin gelmiş canım :) genelde 20 ve 24. haftalar arasında isteniyor bu ultrason..

benimde bugün nemlendiricim bitti yeni bir marka arıyordum ren markasının kokusu güzel gelmedi bana nemlendirici ile güneş kremini beraber sipariş veriyim derken yazını gördüm. ee napıyım ben şimdi canım ne alıyım varmı bi fikrin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…