sitenin hesabına göre 4 hafta 1 ay kabul ediliyor ve 10 ay sonunda doğum yapmış oluyoruz. 10 aylık hamilelik yaşamış oluyoruz. Bu hesaba göre 20. Haftanın sonunda 5 ay bitmiş oluyor. Ama kendin 19 u 7 ile çarpıp 30 a bölersen gerçek ayını bulmuş olursunbu hesaba göre de 21. Haftanın bitiminde yaklaşık 5 ayımız bitmiş oluyor. Hamileliğimizin 150. Günü 5. Ayın dolduğu gün.bu yöntem normal hesap )
O zaman bizim fotografları bi cekiverirsin canim :))))))))
Ne demek canım:) teşekkür ederim canım yaa ben herkese diorum ki 5 ayıma girdim haftamıda söylüyorum onların biride demio yahuu :) çok teşekkür ederim canım aydınlattın beni.
Loğusa kadın oluyorum o zaman zor çekerim
Günaydın herkese :)
Başım çok ağırıyor.
Bir baş ağrısıyla 6. ayımıza girdik bugün :)
kızlar hepinize günaydın.bende bu hafta ,ay olayını karıştırıyorum cok :)))
Merhaba Eylulcüm, teşekkür ederim sorduğun için. Biz iyiyiz çok şükür, okuyorum ama pek katılamıyorum bu aralar. Sen nasılsın?
herkes iyidir umarım.
dün annem sordu kızım kaç aylık oldu ??? 4,5 heralde dedim tam benim hesabıma göre hamilelik 40 hafta (yani 9 ay 10 gün )benim 20.haftaya girdiğine göre yani hamilieliğin yarısı nerdeyse oda 4,5 olmuyomu ki????sende bendensin canım :)
Kizlaaaaar:64 wf:halaya buyrun oglum oluyor
Himm doğru diyorsun neyse şansımıza küselimm :))) sanada günaydın canım inşallah geçer bas ağrın :*
kızlar günaydın.
bütün gün oturan çalışan annelere soruyorum.
ayaklarınız şişmeye başladı mı?
ne yapmak lazım?
kızlar günaydın.
ne yapmak lazım?
başladı canım. Ayakkabılarımı çıkarıp ayağımı altıma alıp oturuyorum:))) yükseğe uzatmak daha iyi oluyor tabi. Bazen bilgisayar kasasının üzerine koyuyorum ama radyasyon vardır diye çok koymak istemiyorum:)kızlar günaydın.
ne yapmak lazım?
dün annem sordu kızım kaç aylık oldu ??? 4,5 heralde dedim tam benim hesabıma göre hamilelik 40 hafta (yani 9 ay 10 gün )benim 20.haftaya girdiğine göre yani hamilieliğin yarısı nerdeyse oda 4,5 olmuyomu ki????
hafiften başladı sanki oturmamaya çalışıyorum yürüyorum ama yetmiyor galiba erken sanki dimi yaa ooff sıcaklarda napıcaz bilmem sende varmı şişme kaç haftalıksın canım
Ayaklarım şişmedi çok şükür. Ben ayaklarımı masanın altında sehpaya uzatıyorum.
Arada bi de kalkıp yürüyorum.
başladı canım. Ayakkabılarımı çıkarıp ayağımı altıma alıp oturuyorum:))) yükseğe uzatmak daha iyi oluyor tabi. Bazen bilgisayar kasasının üzerine koyuyorum ama radyasyon vardır diye çok koymak istemiyorum:)
yaz aylarında sandalet gibi bi ayakkabı giysek olur mu acababenimde seninle aynı 19.haftamdayım.
gün içinde maalesef çok dolanma gibi bi şansım yok işyerinde
iki gündür akşam eve gidince şiş olduklarını hissediyorum.
ayaklarımın altına yastık koyup öyle uzanıyorum.
gün içinde de revire gidip uzanmayı düşündüm ama bakalım izin verirlerse..
Ne demek canımBiraz karışık olmuş olabilir. Ama sonuç itibariyle 5. ayımızdayız ama dolmadı
ayy çok güzel yaa içim bir tuhaf oldu valla doktor bizden de bu aylarda isteyecek dimi canım. Çabucak gelsin o aylar çok merak ediyorum oğlumu.. Herşeyim çok güzel ve iyi gitmesine çok sevindim inşallah böyle devam eder.
Damlacığım doktorumun yazdığı Solante Pregna 50+ güneş losyonunu kullanmaya başladım. Çok fazla yoğun, suratımı da beyaz yapıyor. Hiç sevmedim açıkçası. İçindeki petrolatum nedeniyle böyle kalıp gibi yapışıyor anladığım kadarıyla. Çok çok az sürüyorum petrolatum zararlı olduğu için. Vücuduma sürmem ben bunu, sürülecek gibi değil zaten. Tavsiye etmiyorum doğrusunu söylemek gerekirse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?