- 19 Mart 2013
- 1.257
- 193
- 123
Ailelerle ilgili aynı şeyleri yaşıyoruz canım. Ama kız erkek farketmiyor ikisinden de aynı şeyi bekliyor annem. Gelmediler gitmediler aramadılar sormadılar... Bizimde özel hayatımız olduğunu unutuyorlar.Zor işler. Evlendikten sonradır böyle bi duygusaldı zaten annem. Bir gün arayla arıyorum kendisini. Aramasam niye aramadın ne oldu der...
Çalışan insanlarız, haftasonu da kendimize kalsın istiyorum. Her hafta gitmemizi istiyorlar.. Her iki taraf da.. İnsan ne yapacağını şaşırıyor.
Bu böyle gidecek haklısın canım.. Ama bebeklerimiz doğunca birazcık anlasalar bari. Çünkü bi taraftan uykusuzluk bi taraftan annelerimizin tavırları zor olacak... Evlenmeden önceki annem değil sanki şimdiki annem :) Ne garip bir şey :) İlerde kızımız olursa anlarız belki bakalım :) Erkek çocuğu da evlendirmesi zor derler anneye :) İlerde öğrenicez :)
Neyse ben sana bi soru daha sorcam canım. Saç yapın nasıl ve hangi şampuanı kullanıyorsun? Benim saçlarım çok çabuk yağlanıyor gıcık oluyorum. Bi de geçen yıl perma yaptırmıştım. Sonrasında da tatile gittim. Tuzlu su ile saçlarım mahvoldu.. Bana bi şampuan önerin :/
Annem evlendikten sonra çok alıngan oldu bana karşı. Hamile kaldıktan sonra sanki de daha fazla! Çok sıkılıyorum bazen..caanım bence senin hiç bir kabahatin yok. annen o senin boyle kücuk hesapların hiç hesaplamasını yapmamalı bile. annen o senin canın ciğerin olması lazım hatta gelip gitmesi gerekiyor bu süreçte bile yanına yardım etmesi gerek sana. üzülme canım ya inşallah sen daha vefakar bi anne olacaksın
Ailelerle ilgili aynı şeyleri yaşıyoruz canım. Ama kız erkek farketmiyor ikisinden de aynı şeyi bekliyor annem. Gelmediler gitmediler aramadılar sormadılar... Bizimde özel hayatımız olduğunu unutuyorlar.
Benim saçlarım da oldukça yağlı canım. Ben head&shoulders ın okaliptuslu olanını kullanıyorum. Bir de sık sık yıkamak gerekiyor yağı önlemek için
Canım merhaba. Okuldan geldim çok yorgunum ama seni merak ettim telden gireyim dedim. Öğrendin mi cinsiyetini? Nasıl her şey yolunda inşallah.
Bire bir aynı şeyleri yaşadığımıza inanamıyorumBen çocuklarımı böyle köşeye sıkıştırmıcam. Bu yaşadıklarımı onlara yaşatmıcam..
Ben her zaman söylerim. İnsan evlenince, artık ayrı bi yuvası oluyor. Tamamen ayrı... Her şey ayrı yaşanılıyor.. İnsanın eşiyle ve çocuğuyla özel bir hayatı oluyor. Bizimkiler bunu anlamıyorlar işte canım. Hatta her gittiğimizde kalın diyorlar. Tamam desek bize yerleşin diyecekler. Ayyy içinden çıkamıyorum :/
Head&shoulders kullanmadım hiç. Bi de onu deniyim bakıyım canım. Zaten sürekli yıkadığımız için alıştırdık saçları yağlanmaya :)
Neyse ben sana bi soru daha sorcam canım. Saç yapın nasıl ve hangi şampuanı kullanıyorsun? Benim saçlarım çok çabuk yağlanıyor gıcık oluyorum. Bi de geçen yıl perma yaptırmıştım. Sonrasında da tatile gittim. Tuzlu su ile saçlarım mahvoldu.. Bana bi şampuan önerin :/
Hiç sorma canım. Annem yanlış davrandı. Belki sonradan anlamıştır hatasını bilmiyorum...
Kayınvalidemin yanında söylemedi. İkimiz başbaşaydık.
Annem de kayınvalidem de çalıştığımı ve doğumdan sonra da çalışmaya devam edeceğini biliyor. İkisinin de torununa bakacağını kendiliğinden bilmesi gerekiyor. Annem beni kayınvalidemden kıskandı herhalde, ona baktırıyormuşum diye. Oysa ben kayınvalideme hiç çocuğuma bakacaksın demedim. İma bile etmedim bunu. Kendisi söyledi ben gelirim bakarım 3 gün dedi. 2 gün çalışıyor o yüzden bakamıyor.
Açıkçası anneme bak desem belki de bakmak istemezdi. Ben bakmak istemeyeceğini düşündüğüm için de hiç konusunu açmadım...
Çalışan kadınların derdi ne büyük..
Annem evlendikten sonra çok alıngan oldu bana karşı. Hamile kaldıktan sonra sanki de daha fazla! Çok sıkılıyorum bazen..
Kocişime de söylemiyorum. Söylesem beni üzdüğü için kızacak içinden anneme...
Annem zaten çabuk yorulan bi insan, kalkıp gelip bebeğe de bakar mı bilmem. Belki sadece lafta kalır...
Mesela doğumdan sonra da toparlanana kadar bizde kal dediler annem de kayınvalidem de.
Kocam olmaz dedi. Evimizde kalıcaz, ikiniz de sırayla gelip ilgileneceksiniz dedi. Tamam dediler...
Kociş de haklı ne yapsın. İkisinin evi de şirketine ters. Nasıl gidip gelicem ben dedi. Beni de düşünün dedi. Hak verdiler çok şükür.
İnşallah normal doğum yaparım da iki günde kalkarım ayağa da kimseye muhtaç olmam...
Alya cim canim seni merak ettim geldim cok sukur prensesimiz iyiymis cok sevindim benim icimde rahatladi benim doktor hic test istemiyo ama haftaya 21.de saglik ocagindaki ebem cagir di ac karnina gel aclim kan sekerine de bakariz genel kan tahlillerini yapalim demisti ama doktorda tik yok hiic bisey istemiyo idrar testinide ebe ye sormustum sen bol bol su ictikten sonra enfeksiyon falan olmaz gerek yok demisti her doktor farkli ama test yaptirmaktan zarar gelmez temkinli olmak iyidir sonucta .. kilo olayini sordun mu peki canim biz neden kilo almiyomusuz insallah benim prensimde iyidir onu cok merak ediyorum.
aynı şeyi bugün benim ebede bana söyledi sağlık ocağına gittiğimde 2-3 hafta sonra gel hem aşıyı hem açlık şekerine bakalım dedi. eenfeksiyonun tehlikesinden korkuyorum bi yerde yaptırması hoşuma gidiyor o yüzden her ay her ay olunca az zahmetli gelmiyor değil ama meleklerimize değer :)
sordum canım kilo durumunu bebeğin durumu iyi onda sorun olmadığı sürece almamayı takma 1 ay sonra durduramayacaksın zaten kilo alımını dedi. verdiğini kendi kilondan vermişsindir sen beslenmene dikkat et yeter dedi canım. sende merak etme kuzucuk iyidir annesi
Teyzoşlar biz geldikkk kızımla 21+4 olduk ayrıntılı ultrasonumuz çok güzel geçti boyumuz posumuz,kilomuz güzel çıktı Allah hepinize nasip etsin çok mutluyum
Kizlar bnm moralim cok bozukbgn ayrintili ultrason icin gun almaya gittik esimle.doktr ense kalinligina bakti. 8 mm imis 18 haftalikken kac olmasi gerekiyoki aglamaktan soramadim birsey turner hstaligi olabilirmis ayrintilida belli olur dedi.8 mm cok dedi sizin bilginiz varmi arkdaslar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gozun aydin canim ama azicik daha detay ver :) foto falan yok mu?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim dur bakalim hemen bozma moralini. Sen ikili test falan yaptirmadin mi? Simdiye kadar bakmadi mi hiz ensesine?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yaptrdim ikili ve uclu yu.1mm cikmisti uc aylikti bebegim o zmn.simdi 5ci ayin icindeyiz 8 mm cikti.
foto koymaya çalıştım ama olmadı eklenti kabul etmedi yükleyemedim :26: 350 gr olmuş boyuda normal dedi ayak tabanı ve parmaklarına kadar gösterdi eşimde videoya çekti
Canim moralini bozma. Gecenlerde arkadasima da ikili de ensesi kalin demisti doktor. 3 hastaneye daha gitti hepsi normal demis. Bu tur olcumler uzmanlik gerektiriyormus ve cihazin cok iyi olmasi gerekiyormus. Bazi doktorlar yanlislikla zari da olcerek fazla sonuc cikarabiliyorlarmis. Sana onerim iyi bi doktora git, ultrason cihazi da iyi olsun.Kizlar bnm moralim cok bozukbgn ayrintili ultrason icin gun almaya gittik esimle.doktr ense kalinligina bakti. 8 mm imis 18 haftalikken kac olmasi gerekiyoki aglamaktan soramadim birsey turner hstaligi olabilirmis ayrintilida belli olur dedi.8 mm cok dedi sizin bilginiz varmi arkdaslar
Canım hayırdır ne oldu?saglık problemini var? geçmiş olsun
Kizlar bnm moralim cok bozukbgn ayrintili ultrason icin gun almaya gittik esimle.doktr ense kalinligina bakti. 8 mm imis 18 haftalikken kac olmasi gerekiyoki aglamaktan soramadim birsey turner hstaligi olabilirmis ayrintilida belli olur dedi.8 mm cok dedi sizin bilginiz varmi arkdaslar
Canim moralini bozma. Gecenlerde arkadasima da ikili de ensesi kalin demisti doktor. 3 hastaneye daha gitti hepsi normal demis. Bu tur olcumler uzmanlik gerektiriyormus ve cihazin cok iyi olmasi gerekiyormus. Bazi doktorlar yanlislikla zari da olcerek fazla sonuc cikarabiliyorlarmis. Sana onerim iyi bi doktora git, ultrason cihazi da iyi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?