2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Ailelerle ilgili aynı şeyleri yaşıyoruz canım. Ama kız erkek farketmiyor ikisinden de aynı şeyi bekliyor annem. Gelmediler gitmediler aramadılar sormadılar... Bizimde özel hayatımız olduğunu unutuyorlar.
Benim saçlarım da oldukça yağlı canım. Ben head&shoulders ın okaliptuslu olanını kullanıyorum. Bir de sık sık yıkamak gerekiyor yağı önlemek için

Annem evlendikten sonra çok alıngan oldu bana karşı. Hamile kaldıktan sonra sanki de daha fazla! Çok sıkılıyorum bazen..
Kocişime de söylemiyorum. Söylesem beni üzdüğü için kızacak içinden anneme...
Annem zaten çabuk yorulan bi insan, kalkıp gelip bebeğe de bakar mı bilmem. Belki sadece lafta kalır...
Mesela doğumdan sonra da toparlanana kadar bizde kal dediler annem de kayınvalidem de.
Kocam olmaz dedi. Evimizde kalıcaz, ikiniz de sırayla gelip ilgileneceksiniz dedi. Tamam dediler...
Kociş de haklı ne yapsın. İkisinin evi de şirketine ters. Nasıl gidip gelicem ben dedi. Beni de düşünün dedi. Hak verdiler çok şükür.
İnşallah normal doğum yaparım da iki günde kalkarım ayağa da kimseye muhtaç olmam...

Ben çocuklarımı böyle köşeye sıkıştırmıcam. Bu yaşadıklarımı onlara yaşatmıcam..
Ben her zaman söylerim. İnsan evlenince, artık ayrı bi yuvası oluyor. Tamamen ayrı... Her şey ayrı yaşanılıyor.. İnsanın eşiyle ve çocuğuyla özel bir hayatı oluyor. Bizimkiler bunu anlamıyorlar işte canım. Hatta her gittiğimizde kalın diyorlar. Tamam desek bize yerleşin diyecekler. Ayyy içinden çıkamıyorum :/

Head&shoulders kullanmadım hiç. Bi de onu deniyim bakıyım canım. Zaten sürekli yıkadığımız için alıştırdık saçları yağlanmaya :)

Bire bir aynı şeyleri yaşadığımıza inanamıyorum Katlanıcaz artık napalım... Doğumdan sonra da insan en çok kendi evinde rahat eder, kendi yatağında. Kal demeleri mantıksız aslında. Eşin iyi söylemiş. Bazen eşlere söyletmek gerekiyor zaten
Aynen öyle ne kadar çok yıkarsak o kadar çabuk yağlanıyor

ben de head&shoulders kullanıyorum. geçen eşim almış bitti bile.. kepeğe ve saç dökülmelerine karşı kadına özel diyor. Kendisi de erkeklere göre olan da kullanıyor. Onun önlerden saç dökülme var açılmasın diye evlendik evleneli onu kullanıyor.2seneye yakın.çok yakın:) onun öncesinde elidor kullandım. daha öncesinden hacı şakir kullandım. evlenmeden önce de pantene kullanıyordum. Pantene pahalı. açıkçası hani reklamlarda var ya pahalı şampuanlara gerek yok diye onun gibi.. çok da gerek yok. sık değiştirmem şampuanı ama arada başka şampuan kullanınca değişiklik hissediliyor. sonra tabi yine aynı oluyor. dolayısıyla şampuanını bence neyle değiştirirsen değiştir ilk etapta iyi gelecek. yani benim öyle olur.

neyse ki o yokmuş.. diyorsun ya anneme bak desem bakmak istemezdi.. demek ki annen o zaman müsait değilmiş. ama işte böyle üste çıkarak söyleyince senin moralin bozulmuştur... neyse canım. olur böyle şeyler..

kocişin haklı da olması gereken de bu.. hani eviniz müsait olmaz çocuk için.. sağlığı için vs o zaman doğumdan sonra orada kalırsın. yoksa bebek nerdeyse anneler oraya gelmeliler. yuvanız orası.. sonuçta anne baba siz oldunuz.. çocuklu ev, siz oldunuz.. alışma süreciniz kendi evinizde olsun.

edit: ayrıca herşey istediğin gibi olsun da yine de doğumdan sonra en az bir ay birisi kalsa iyi olur. hatta bir ay annen bir ay k.validen..
benim annem gelir. gerçi o da abimin çocuklara bakıyor. eşi izin alınca yazın gelirim diyor. hani son ay el hiçbirşeye vuramazsın diye. k.validen köyde. kasımda gelirler.
şimdi sen öyle dedin ya imrendim valla. tek başıma bakarım diye.. ne yalan söyleyim ben endişeliyim. hele doğumdan sonra minicik bir bebek olacak.. allah kolaylık versin. tüm gece emziriliyor. gündüz yine öyle.. yanımızda biri olunca iyi olacak.

Son düzenleme:

aynı şeyi bugün benim ebede bana söyledi sağlık ocağına gittiğimde 2-3 hafta sonra gel hem aşıyı hem açlık şekerine bakalım dedi. eenfeksiyonun tehlikesinden korkuyorum bi yerde yaptırması hoşuma gidiyor o yüzden her ay her ay olunca az zahmetli gelmiyor değil ama meleklerimize değer :)

sordum canım kilo durumunu bebeğin durumu iyi onda sorun olmadığı sürece almamayı takma 1 ay sonra durduramayacaksın zaten kilo alımını dedi. verdiğini kendi kilondan vermişsindir sen beslenmene dikkat et yeter dedi canım. sende merak etme kuzucuk iyidir annesi

Teyzoşlar biz geldikkk kızımla 21+4 olduk ayrıntılı ultrasonumuz çok güzel geçti boyumuz posumuz,kilomuz güzel çıktı Allah hepinize nasip etsin çok mutluyum

Kizlar bnm moralim cok bozuk bgn ayrintili ultrason icin gun almaya gittik esimle.doktr ense kalinligina bakti. 8 mm imis 18 haftalikken kac olmasi gerekiyoki aglamaktan soramadim birsey turner hstaligi olabilirmis ayrintilida belli olur dedi.8 mm cok dedi sizin bilginiz varmi arkdaslar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım hayırdır ne oldu?saglık problemini var? geçmiş olsun

Teyzoşlar biz geldikkk kızımla 21+4 olduk ayrıntılı ultrasonumuz çok güzel geçti boyumuz posumuz,kilomuz güzel çıktı Allah hepinize nasip etsin çok mutluyum

Gozun aydin canim ama azicik daha detay ver :) foto falan yok mu?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim dur bakalim hemen bozma moralini. Sen ikili test falan yaptirmadin mi? Simdiye kadar bakmadi mi hiz ensesine?

Gozun aydin canim ama azicik daha detay ver :) foto falan yok mu?

foto koymaya çalıştım ama olmadı eklenti kabul etmedi yükleyemedim :26: 350 gr olmuş boyuda normal dedi ayak tabanı ve parmaklarına kadar gösterdi eşimde videoya çekti

Canim dur bakalim hemen bozma moralini. Sen ikili test falan yaptirmadin mi? Simdiye kadar bakmadi mi hiz ensesine?

Yaptrdim ikili ve uclu yu.1mm cikmisti uc aylikti bebegim o zmn.simdi 5ci ayin icindeyiz 8 mm cikti.

Yaptrdim ikili ve uclu yu.1mm cikmisti uc aylikti bebegim o zmn.simdi 5ci ayin icindeyiz 8 mm cikti.

Buyudukce ensenin kalinlastigini ve olcumlerin saglikli olmayabilecegini okumustum canim, bu yuzden detayli ultrason yaptirmadan uzme kendini. Ama yerinde olsam bi doktora daha giderdim, cunku ikili ve uclu testte sorun yokmus

foto koymaya çalıştım ama olmadı eklenti kabul etmedi yükleyemedim :26: 350 gr olmuş boyuda normal dedi ayak tabanı ve parmaklarına kadar gösterdi eşimde videoya çekti

Aaa tuh biz de gorseydik keske minnosun yuzunu oooo baya buyumus harika :) cok guzel darisi basimiza :)

Canim moralini bozma. Gecenlerde arkadasima da ikili de ensesi kalin demisti doktor. 3 hastaneye daha gitti hepsi normal demis. Bu tur olcumler uzmanlik gerektiriyormus ve cihazin cok iyi olmasi gerekiyormus. Bazi doktorlar yanlislikla zari da olcerek fazla sonuc cikarabiliyorlarmis. Sana onerim iyi bi doktora git, ultrason cihazi da iyi olsun.

Canım sakın moralini bozma önemli olan 2li testin yapıldığı haftadaki kalınlık .sonrasında yapılan ölçümler sağlıklı değil zaten .ayrıntılı ultrasona gir hemen strese daha fazla girmeden .

Ahh Canim bi bilsen nasil icim yaniyo
Ikili ve uclu taramada normal cikan testler ve ense kalnligi nasil bu kdr yuksek cikarki birdenbire giittigim hastane cok iyi.cihazlarida oyle...dr desen yasli ama iyi anlayan birine benziyo.
Anlayabilmis degilim yikildik esimle resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…