Canım sakın moralini bozma önemli olan 2li testin yapıldığı haftadaki kalınlık .sonrasında yapılan ölçümler sağlıklı değil zaten .ayrıntılı ultrasona gir hemen strese daha fazla girmeden .
Ahh Canim bi bilsen nasil icim yaniyo
Ikili ve uclu taramada normal cikan testler ve ense kalnligi nasil bu kdr yuksek cikarki birdenbiregiittigim hastane cok iyi.cihazlarida oyle...dr desen yasli ama iyi anlayan birine benziyo.
Anlayabilmis degilimyikildik esimle resmen
ayrıntılı ultrason zamanı geldi çünkü neden korktun ki :) bende bugün gittim çok şahaneydi
Sen yine de baska bir doktora git canim, her doktor hata yapabilir. Benim bildigim 18. Haftada bebegin ense kalinligina bakilmaz. En iyi sonucu 11-14 arasinda veriyor cunku.
Rutin bi kontrol canım ayrıntıli bebeğini herseyiyle inceliyorlar benim daha 2 Haftam var sabırsızlanıyorum :)
Bende bakilmiyo diye biliyodum.dualariniza ihtiyacim var
Moralini bozmamaya çalış.3 lu testini kaçıncı haftada yaptırmıştır genelde 16 17 de yapılıyor.üçlüde normalden bence bu kadar kısa surede bu kadar artmaz diye düşünüyorum.ölçüm hatasıdır bence.mutlaka perinatoloji uzmanına git bence..Ahh Canim bi bilsen nasil icim yaniyo
Ikili ve uclu taramada normal cikan testler ve ense kalnligi nasil bu kdr yuksek cikarki birdenbiregiittigim hastane cok iyi.cihazlarida oyle...dr desen yasli ama iyi anlayan birine benziyo.
Moralini bozmamaya çalış.3 lu testini kaçıncı haftada yaptırmıştır genelde 16 17 de yapılıyor.üçlüde normalden bence bu kadar kısa surede bu kadar artmaz diye düşünüyorum.ölçüm hatasıdır bence.mutlaka perinatoloji uzmanına git bence..
Kizlar bnm moralim cok bozukbgn ayrintili ultrason icin gun almaya gittik esimle.doktr ense kalinligina bakti. 8 mm imis 18 haftalikken kac olmasi gerekiyoki aglamaktan soramadim birsey turner hstaligi olabilirmis ayrintilida belli olur dedi.8 mm cok dedi sizin bilginiz varmi arkdaslar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar bnm moralim cok bozukbgn ayrintili ultrason icin gun almaya gittik esimle.doktr ense kalinligina bakti. 8 mm imis 18 haftalikken kac olmasi gerekiyoki aglamaktan soramadim birsey turner hstaligi olabilirmis ayrintilida belli olur dedi.8 mm cok dedi sizin bilginiz varmi arkdaslar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benimde idrar yollarimda enfeksiyon varmis canim. Ilac kullaniyorum. Eger tedavi edilmezse kotu, ilaci icin rahat bir sekilde kullan. Kadin dogum uzmaninin yazacagi bi ilac kullanmani tavsiye ederim. Hamile oldugunu bilsinler yani.Benim com kasintim oluyordu simdi tamamen gecti cook rahatladim.
Arkadaşım bol bol su iç.. Ne kadar çok su içersen o kadar çabuk geçer... Vardır bize göre bi ilaç.. Umarım çabuk geçer
Bire bir aynı şeyleri yaşadığımıza inanamıyorumKatlanıcaz artık napalım... Doğumdan sonra da insan en çok kendi evinde rahat eder, kendi yatağında. Kal demeleri mantıksız aslında. Eşin iyi söylemiş. Bazen eşlere söyletmek gerekiyor zaten
Aynen öyle ne kadar çok yıkarsak o kadar çabuk yağlanıyor
ben de head&shoulders kullanıyorum. geçen eşim almış bitti bile.. kepeğe ve saç dökülmelerine karşı kadına özel diyor. Kendisi de erkeklere göre olan da kullanıyor. Onun önlerden saç dökülme var açılmasın diye evlendik evleneli onu kullanıyor.2seneye yakın.çok yakın:) onun öncesinde elidor kullandım. daha öncesinden hacı şakir kullandım. evlenmeden önce de pantene kullanıyordum. Pantene pahalı. açıkçası hani reklamlarda var ya pahalı şampuanlara gerek yok diye onun gibi.. çok da gerek yok. sık değiştirmem şampuanı ama arada başka şampuan kullanınca değişiklik hissediliyor. sonra tabi yine aynı oluyor. dolayısıyla şampuanını bence neyle değiştirirsen değiştir ilk etapta iyi gelecek. yani benim öyle olur.
neyse ki o yokmuş.. diyorsun ya anneme bak desem bakmak istemezdi.. demek ki annen o zaman müsait değilmiş. ama işte böyle üste çıkarak söyleyince senin moralin bozulmuştur... neyse canım. olur böyle şeyler..
kocişin haklı da olması gereken de bu.. hani eviniz müsait olmaz çocuk için.. sağlığı için vs o zaman doğumdan sonra orada kalırsın. yoksa bebek nerdeyse anneler oraya gelmeliler. yuvanız orası.. sonuçta anne baba siz oldunuz.. çocuklu ev, siz oldunuz.. alışma süreciniz kendi evinizde olsun.
edit: ayrıca herşey istediğin gibi olsun da yine de doğumdan sonra en az bir ay birisi kalsa iyi olur. hatta bir ay annen bir ay k.validen..
benim annem gelir. gerçi o da abimin çocuklara bakıyor. eşi izin alınca yazın gelirim diyor. hani son ay el hiçbirşeye vuramazsın diye. k.validen köyde. kasımda gelirler.
şimdi sen öyle dedin ya imrendim valla. tek başıma bakarım diye.. ne yalan söyleyim ben endişeliyim. hele doğumdan sonra minicik bir bebek olacak.. allah kolaylık versin. tüm gece emziriliyor. gündüz yine öyle.. yanımızda biri olunca iyi olacak.
Evet canim, zaten bir tek annelerimizin bu tur nazlarini cekebiliriz:)) ne yaparlarsa yapsinlar ertesi gun unutuyoruz zaten ayni iliskimize devam ediyoruzNapalım annişkolarımız da bizim koca bebeklerimiz olacak artık :) onların hakkını ödeyemeyiz. Bazen öyle başım ağırıyor ki. Her gece ayağıma kramp giriyor. Ve ben anlıyorum bebek taşımak can taşımak bile çok zor. O yüzden annelerimizi daha iyi anlıyoruz. Ne olursa olsun...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ahh Canim bi bilsen nasil icim yaniyo
Haftanın son iş gününden herkese günaydın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?