2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Bu ayin 31 i cnm randevu gunumuz.belki yrn baska bir ozel hastaneye giderim.o gune kdr icim yanicak yoksa

Sen yine de baska bir doktora git canim, her doktor hata yapabilir. Benim bildigim 18. Haftada bebegin ense kalinligina bakilmaz. En iyi sonucu 11-14 arasinda veriyor cunku.

Moralini bozmamaya çalış.3 lu testini kaçıncı haftada yaptırmıştır genelde 16 17 de yapılıyor.üçlüde normalden bence bu kadar kısa surede bu kadar artmaz diye düşünüyorum.ölçüm hatasıdır bence.mutlaka perinatoloji uzmanına git bence..

Ucluyu 16 .haftda yptrdim.ama ense kalinligina bakmadi dr .dewlette yaptrdim bu arada ikili ve ucluyu.ayin 31 ine randevu aldik cnm.

ense kalınlığı her ay takip mi ediliyormuş.. yani ben de arkadaşlara katılıyorum. 11-14 haftalardaki ölçümlere bakılıyor. sonraki ölçümlere bakılıyormuymuş..yeni birşey öğrendik..
neyse canım inşallah sağlıklıdır yavrun. allah onu sağlıklı versin.. moraliniizi bozmayın başka dr a gidin ama böyle detaylı bilgi alacağınız dr a.

4d ultarasyona girin. ya da ne biliyim ultarasyon cihazından ve dr tecrübesine de bağlı olabilir. kendinizi üzmeyin..

allah sağlık versin.. huzur mutluluk versin..

Son düzenleme:

Cnm Rabb'ime sığın 3 aylardayız dua dır her derdin devası inşlh hersey yoiundadır dualarımız seninle (((

Arkadaşım bol bol su iç.. Ne kadar çok su içersen o kadar çabuk geçer... Vardır bize göre bi ilaç.. Umarım çabuk geçer

kızlar idrar kültürüm temiz çıktı, yani üreme yokmuş ilaç kullanmama gerek kalmadı..Bol bol su iç dedi doktorm, inşallah bir daha ağrımaz o kadar çok!!

Napalım annişkolarımız da bizim koca bebeklerimiz olacak artık :) onların hakkını ödeyemeyiz. Bazen öyle başım ağırıyor ki. Her gece ayağıma kramp giriyor. Ve ben anlıyorum bebek taşımak can taşımak bile çok zor. O yüzden annelerimizi daha iyi anlıyoruz. Ne olursa olsun...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iyi akşamlar bugün biraz fazla yemek yedim galiba açmıyım tokmuyum anlayamıyorum ağzıma bişey götürdüğümde midem kalkıo ama saat 5 ten beri, hiç bişey yemedim şişkinlikmi gazmı bu ne kızlar yardımcı olun nasıl geçer kendimi çok kötü hissediyorum

Canım şampuan önerin için teşekkür ediyorum.
Bebek bakma konusuna gelince kendime güveniyorum çünkü kardeşim doğduğunda 15 yaşındaydım:) çok tecrübe edindim:) ama eğer ağrım sızım olursa ve tabi ki uykusuz kalırsam kalmaları gerekir. Artık akışına bırakıyorum. Allahım hayırlısını versin. Âmin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar ben 18. haftamdayım bebegımı hıssedemıyorum sole tekme yumruk karnında oynama hısseden varmı cokmu erken doktor 18 de hıssetmeye baslarsın dedı ama hala yok sadece pıt pıt.bırde buara somaya cok uzuluoyrum bebeklerımızı etkılemez ınsallah

Evet canim, zaten bir tek annelerimizin bu tur nazlarini cekebiliriz:)) ne yaparlarsa yapsinlar ertesi gun unutuyoruz zaten ayni iliskimize devam ediyoruz baskasi olsa mumkun mu bir daha yuzune bakmayiz o insanin:))) iste anne sonucta, Allah basimizdan eksik etmesin

Haftanın son iş gününden herkese günaydın :))

Canım kendini hiç üzme inşallah bişey yoktur benim doktorum uclu ve dörtlü testlerin yanıltıcı olabileceğini en güvenilir olanın 11 14 hafta arası yapılan ikili test olduğunu söyledi bak kaç haftalik olduk bi daha ense kalınlığını ölçmedi başka bir doktora daha görüş iyi haberlerini bekliyoruz

Günaydın güzel anne adayları ve bebişleri güzel bir gün olması dileği ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…