2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

canım bence kendini hiç üzme.bu değerler önemli ama çogu zaman yanıltıcı olabiliyor.sonuçta mm lik hesaplamalar yapılıyor.bebeğin en ufak bir hareketi bile etkiliyor.bana doktorum ikili testin normalse üçlü dörtlü teste gerek yok direk anatomik taramaya geçeriz dedi.çevrede yok ikili testi bozukmuş yok ensesi kalınmış denilipte saglıklı dogan cok bebek gördüm.tabi farklı bir doktora danışmanda fayda var.insallah hepimiz sağlıkla alıız kucagımıza bebişleri

Herkese günaydın.arkadaslar ayrıntılı ultrasonu kadın dogum uzmanımı yoksa radyologmu yapmalı .hangisi daha mantıklı sizce.bana doktorum ben yapacam dedi kararsız kaldım:26:

günaydın kızlar yazmadan edemedim internetten 2 kitap sipariş etmiştim dün geldi. Anne babalar için doğuma hazırlık(Hülya okumuş) , bebek bakım sorunlarına mucize çözümler(tracy Hogg). Dün okuldan gelir gelmez doğuma hazırlık kitabına başladım ve 1/4'i bitti diyebilirim. Çok güzel bi kitap kesinlikle tavsiye ederim. Bi kere beyaz kuşe kağıt, herşey resimlerle anlatılmış. Döllenmedn başlayıp lohusalık dönemi ve ilk aylarda bebek bakımına kadar herşeyi anlatmış. Hamilelik döneminde yapılması gereken egzersizler, doğuma hazırlık, sancı zamanı yapılacak hareketler, hastaneye götürülmesi gerekenler ve daha neler neler. Eğer bir kitap alacaksanız kesinlikle tavsiye ederim. Çok kafa karıştırmadan herşeyi net ve rsimlerle anlatmış

Teyzoşlar biz geldikkk kızımla 21+4 olduk ayrıntılı ultrasonumuz çok güzel geçti boyumuz posumuz,kilomuz güzel çıktı Allah hepinize nasip etsin çok mutluyum

çok sevindim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne kadar tuttu ayrıntılı ultrason sgk anlaşması varmıydı hastanenin

hepinize günaydın hayırlı cumalar kızlar.
inşallah bu kötü ,acılı günler yaşamaz bi daha ülkemizde.her tv 'yi actıgımda aglıyorum ne kadar büyük bi acı Allah rahmet eylesin geride kalanlara Allah sabır versin ...

Canım ben de hala bebeğimi hissedemiyorum, normaldir herhalde,20. haftaya kadar hissedilir denildiği için sabırla bekliyorum...

Soma olayı beni de çok üzdü, sanki böyle bir acı olay varken, başka konulardan bahsetmek, gülmek bile suç gibi hissediyorum... Mekanları cennet olsun

Amin arkadaşım, son acımız olsun bu millet olarak.
Kaç gündür televizyona bakıp bakıp ağlıyorum. Yaşam enerjim kayboldu, hepsi korkunç bir kabus ve uyanmayı bekliyorum gibi. Üzüntüden çok fena hemoroid oldum. Eşim de televizyona bakmamı engellemek için receiveri söktü, koydu arabaya, götürdü yanında. Aslında iyi yaptı, izledikçe daha da çok ağlıyorum.
Hayırlı haberler olsun bu cuma, mucizeler olsun memleketimde.

Aminnnn...

Herkese hayırlı sabahlar :)
Biz yarın laleyle bebişlerimizi görücezzz

sorun yokmuş canım:)

kızlar bende yeni yeni hissediyorum. hissediyorum derken geceyi bekliyorum 3 gündür resmen,gece 1 den sonra uyanıyo heralde bebeğim elimi göbeğime koydugumda dalgalanmalarını hissediyorum ama gün içinde,işten eve gelince okadar dinliyorum ama hissedemiyorum.

Acimizi yurekten paylasiyorum bende 3 gundur cok ama cok uzuldum agladim izlemiyim artik diyorum ama surekli iceriden bi ha er gelicekmi diyede merak ediyorum Allah im yardim etsin insallah mucizelerinden birini nasip eder...

kizlar bizim oglan artik kendini hissettiriyo sabah ac karninayken uzanmistim biraz bir defa kipirti oldu sonra kahval timi yaptim sirtimi yaslayarak ayaklarimi uzatip oturdum bikac kez kipirdanmalar oldu cok sukurler olsun artik bagirsak hareketi olmadigini dusunuyorum... henuz hissetmemis olan kardeslerimiz de insallah tez vakitte hissederler biz bugun 17.haftayi bitirdik... ozellikle ilk gebeligini yasayanlar icin 22.haftaya kadar hissedilmemesi normal kabul ediliyo bu benim ilk bebegim ama ikinci gebeligim ve ben cok zayifim... yag deposu fazla ve ilk gbeliklerde hissetmek daha gec oluyo ...

günaydınlar...
bugün kontrole gidecek olanlar iyi haberlerle gelirler inşallah.. bizden de selam söyleyin bebeklerinize..

canım ben de uzun zamandır hissedemiyordum. bir geçen hafta hissettim. bir de dün hissettim. akşam tekli koltuğa oturmuştum behzat ç yi izlerken ayağımı da yukarı çekmiştim sanırım bebeğim sıkıştı karnımda içimde birşey yukarı doğru hareketlendi sonra hemen ayağımı indirdim bir kez daha oldu. sonra birşey olmadı.. hatta eşime bak dedim üçüncü de söyledim ama üçüncü olmadığı için göremedi. güzel bir duyguydu onu hissetmek ama şöyle de düşündüm demek ki böyle rahat yani en azından daha sakin içeride uyuyarak büyüyorlar..

yarın kontrole gideceğim gerçi dr la konuşmadım. bebeğimi çok özledim. inşallah iyidir.. herşey yolundadır..

Son düzenleme:
Günaydın kızlar nasılsınız inşallah ıyısınızdır kaç gündür gündeme kilitlendim başın çatlıyor ağrıdan ölenlere allahtan rahmet geride kalanlarada sabır diliyorum

kızlar aranızda tetanoz aşısı olmayan varmı??çarşamba yaptırmayı düşünüyorm

ben olmadım. kuzenime sordum o da olmamış.. yarın dr a soracağım ama büyük ihtimal sen bilirsin diyecek! olmayı düşünmüyorum bakalım bakalım ne olacak.

Canım ben de 19.haftamdayım ama şimdiye kadar hiç bir şey hissetmedim. Çoğu kişi erken diyor zaten. 20.haftadan sonra hissedersin diyorlar bakalım, çok merak ediyorum nasıl bir duygu olduğunu

Haftanın son iş gününden herkese günaydın :))

Günaydın güzel anne adayları ve bebişleri güzel bir gün olması dileği ile

Günaydın fıstıklar

Herkese günaydın.arkadaslar ayrıntılı ultrasonu kadın dogum uzmanımı yoksa radyologmu yapmalı .hangisi daha mantıklı sizce.bana doktorum ben yapacam dedi kararsız kaldım:26:

Canım perinatolog lar yapıyor detaylı ultrasonu. Yani kadın doğumun yan dalı olan doktorlar. Kendi doktoruna da yaptırabilirsin tabi ama ben perinatologa yaptırıcam.

Herkese günaydın arkadaşlar

Günaydın kızlar.

Aminnnn...

Herkese hayırlı sabahlar :)
Biz yarın laleyle bebişlerimizi görücezzz

Süper :) Çok heyecanlı :) detaylıya mı gidiyosunuz canım yoksa normal kontrol mü? Hayırlı haberlerinizi merakla bekliyorum

Amin canım inşallah, dualarımız onlarla..

Ben de hissetmiyorum canım ve hiç bir kıpırtı da hissetmedim. Ama en kısa zamanda hissederiz bence biz de inşallah tabi ki

kızlar aranızda tetanoz aşısı olmayan varmı??çarşamba yaptırmayı düşünüyorm

Canım ben yaptırmadım ve yaptırmayı da düşünmüyorum zaten doktorum da hiç bahsetmedi aşıdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…