kizlar bnm moralim cok bozukbgn ayrintili ultrason icin gun almaya gittik esimle.doktr ense kalinligina bakti. 8 mm imis 18 haftalikken kac olmasi gerekiyoki aglamaktan soramadim birsey turner hstaligi olabilirmis ayrintilida belli olur dedi.8 mm cok dedi sizin bilginiz varmi arkdaslar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Teyzoşlar biz geldikkk kızımla 21+4 olduk ayrıntılı ultrasonumuz çok güzel geçti boyumuz posumuz,kilomuz güzel çıktı Allah hepinize nasip etsin çok mutluyum
kızlar ben 18. haftamdayım bebegımı hıssedemıyorum sole tekme yumruk karnında oynama hısseden varmı cokmu erken doktor 18 de hıssetmeye baslarsın dedı ama hala yok sadece pıt pıt.bırde buara somaya cok uzuluoyrum bebeklerımızı etkılemez ınsallah
Evet canim, zaten bir tek annelerimizin bu tur nazlarini cekebiliriz:)) ne yaparlarsa yapsinlar ertesi gun unutuyoruz zaten ayni iliskimize devam ediyoruzbaskasi olsa mumkun mu bir daha yuzune bakmayiz o insanin:))) iste anne sonucta, Allah basimizdan eksik etmesin
merhabalar,
malum yastayız. acımız büyük.
gerçi özellikle şu 1 yıl içerisinde ülkemizde öyle şeyler yaşanıyor ki hep yas hep karanlıktayız. somadaki işçilerimiz bizi ağlamaktan bitirdi. yazdım sizin yorumlarınıza cevap da yazdım ama maalesef unutup kopyalamadan gönderince siliniyor,. somadaki yaşanan bir facia.. yakın bir zamanda başka bir ülkede işçilere günler sonrasında kurtardılar.. onlara su-yiyecek gönderdiler. sağ salim kurtardılar. Demek ki önlemler istenirse alınabilir. ama maalesef takdiri ilah diyor bizim idareciler. ne deyim.. canımız yanıyor..
onun dışında ben iyiyim. yani bilmiyorum tabi en son bir kere bebeğimi hissettim başka da hissetmedim. benimki uykucu herhalde.
kontrole giden bebeğini görenler varsa kusura bakmayın. dediğim gibi okuyorum yazıyorum ama silindiğinden tekrarda yazma gücü bulamıyorum.
toptan tebrik ediyim. herşey yolunda gitsin.. allah sağlık huzur versin..
herhalde bir zamanı yoktur. acaba amniyosententezi yaptırmasam da ona mı baktırsam. cts günü gideceğim drla bir konuşuyum.
kuzu ya.. maşallah.. düşünürmüş de.. :) bir tanıdık özel hastanede yaptırmış. ama orada sonuçları çıkarıp druna gönderiyorlarmış.
valla canım alıntıladım ama maalesef bilgim olduğundan değil. inşallah iyidir.. daha önce gönderdiğin için acaba dr a gösterdin mi sonuçları?
allah allah yapılır mı bu ya!
valla canım özelde ve yorucu bir işte çalışıyorsan yine verir de ancak sen mutlaka söylemelisin. hani öyle bir an olur ki fırsatın da olmazsa ve sen bir şekilde ağır kaldırmak veya ters bir hareket yaparsan çok üzülürsün.. o yüzden söyle..
işi kaybetmekten korkuyorsan ne desem boş.
Canım ben de hala bebeğimi hissedemiyorum, normaldir herhalde,20. haftaya kadar hissedilir denildiği için sabırla bekliyorum...
Soma olayı beni de çok üzdü, sanki böyle bir acı olay varken, başka konulardan bahsetmek, gülmek bile suç gibi hissediyorum... Mekanları cennet olsun
Eveeeet yarın oğluşlarımızı göreceğiz yaşasıııınn:13::81::119:Aminnnn...
Herkese hayırlı sabahlar :)
Biz yarın laleyle bebişlerimizi görücezzz
Eveeeet yarın oğluşlarımızı göreceğiz yaşasıııınn:13::81::119:
O neymiş ki, bana vermediler öyle bir şey=))
Yarın ben devit3 damlamı da sorucam. Kullanayım mı diye. Sağlık ocağı yazdı :)
Canım ben de hala bebeğimi hissedemiyorum, normaldir herhalde,20. haftaya kadar hissedilir denildiği için sabırla bekliyorum...
Soma olayı beni de çok üzdü, sanki böyle bir acı olay varken, başka konulardan bahsetmek, gülmek bile suç gibi hissediyorum... Mekanları cennet olsun
kızlar aranızda tetanoz aşısı olmayan varmı??çarşamba yaptırmayı düşünüyorm
kızlar ben 18. haftamdayım bebegımı hıssedemıyorum sole tekme yumruk karnında oynama hısseden varmı cokmu erken doktor 18 de hıssetmeye baslarsın dedı ama hala yok sadece pıt pıt.bırde buara somaya cok uzuluoyrum bebeklerımızı etkılemez ınsallah
Haftanın son iş gününden herkese günaydın :))
Günaydın güzel anne adayları ve bebişleri güzel bir gün olması dileği ile
Herkese günaydın.arkadaslar ayrıntılı ultrasonu kadın dogum uzmanımı yoksa radyologmu yapmalı .hangisi daha mantıklı sizce.bana doktorum ben yapacam dedi kararsız kaldım:26:
Herkese günaydın arkadaşlar
hepinize günaydın hayırlı cumalar kızlar.
inşallah bu kötü ,acılı günler yaşamaz bi daha ülkemizde.her tv 'yi actıgımda aglıyorum ne kadar büyük bi acı Allah rahmet eylesin geride kalanlara Allah sabır versin ...
Aminnnn...
Herkese hayırlı sabahlar :)
Biz yarın laleyle bebişlerimizi görücezzz
Acimizi yurekten paylasiyorum bende 3 gundur cok ama cok uzuldum agladim izlemiyim artik diyorum ama surekli iceriden bi ha er gelicekmi diyede merak ediyorum Allah im yardim etsin insallah mucizelerinden birini nasip eder...
kizlar bizim oglan artik kendini hissettiriyo sabah ac karninayken uzanmistim biraz bir defa kipirti oldu sonra kahval timi yaptim sirtimi yaslayarak ayaklarimi uzatip oturdum bikac kez kipirdanmalar oldu cok sukurler olsun artik bagirsak hareketi olmadigini dusunuyorum... henuz hissetmemis olan kardeslerimiz de insallah tez vakitte hissederler biz bugun 17.haftayi bitirdik... ozellikle ilk gebeligini yasayanlar icin 22.haftaya kadar hissedilmemesi normal kabul ediliyo bu benim ilk bebegim ama ikinci gebeligim ve ben cok zayifim... yag deposu fazla ve ilk gbeliklerde hissetmek daha gec oluyo ...
kızlar aranızda tetanoz aşısı olmayan varmı??çarşamba yaptırmayı düşünüyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?