kızlar aranızda tetanoz aşısı olmayan varmı??çarşamba yaptırmayı düşünüyorm
günaydıınn hayatım ya dün sormuştum ama okumadın galiba detaylı ultrasonun fiyatı ne kadardı senin dr mu yaptı
Bir kac saat sonra baska bir hastaneye gidiyorum.inslh hayirli haberlerle gelirim.dua
Edinn bize
Ay canım okumadım heralde kusura bakma okusam kesin yazardım 200 TL yaptı hastane ile anlaşması varmış. Benim doktorum yapmadı canım görüntüleme merkezinde iki doktor birden baktı biri radyolog biri doktordu sanırım
Bir kac saat sonra baska bir hastaneye gidiyorum.inslh hayirli haberlerle gelirim.dua
Edinn bize
Edinn bize
bu arada benim dr'um önermedi sen dr'una sordun mu canım
Edinn bize
canım valla ben heyecandan doktoruma sormayı unuttum bebeğimi görünce dünyam duruyo resmen :)) ama daha önce sormustum daha var demişti vurulmamı önermişti.ben fazla pirpirikliyim canım yaptırmayı düşünüyorum.annemde dün telefonda yaptırma bosubosuna ,sanki evdemi yapıcaksın doğumu dedi,bende ya evde doğurursam ne olacak dedim??:)))))
Edinn bize
Evde doğurursan doğumdan hemen sonra yaptırırsın.
canım inşallah güzel haberlerle gelirsin..Bir kac saat sonra baska bir hastaneye gidiyorum.inslh hayirli haberlerle gelirim.dua
Edinn bize
ben olmadım canım sonuç olarak zaten temiz hastane yani 1000 de 1 olacak birşey için bebeğime o mikrobu bulaştırmak istemedim. Tabii yine karar senin
canım inşallah güzel haberlerle gelirsin..
ayrıca birincisi o aşıyı olurken de bulaşma aksi bir şey olma ihtimali de var.
ikincisi dr değilim uzman değilim ama o kadar vitamin alıyoruz ilaç alıyoruz. iğne oluyoruz. onların içinde o mikrobu azdıran olma ihtimali yok mu. vitaminler o mikrobu beslerse..
aşı olanlar veya olmayı isteyenler doğru bulanlar yanlış anlamasın ben sadece görüş bildiriyorum.
Canim oncelikle tetanoz asisi icinde diger asilardaki gibi bebege yada hamileleige zarar verecek maddeler yok!!! Asiyi yaptirip yaptirmamk kisinin kendi tercihidir bi zarari olmadgini bil yeter...steril ortamlarda yapicaz hepimiz dogumumuzu Allah basip ederse ama herhangi bi aksilik durumunu o binde bir ihtimali de dusunmek gerekir...
Beni biliyosun boyle konularda bitek doktorumun soledikleri onemlidir benim icin ben sordum yaptirabilirsin hicbir sorun yok dedi... Sende doktoruna guveniyorsun ara sor gerek duymazsa yaptirmazsin hepimiz birda fikirlerimizi paylasiyoruz ama internetten edindigimiz bilgilerle doktorlarin bilgilerini kiyaslamanin cok da dogru olmadigini dusunuyorum o tuzden en dogru bilgiyi doktorundan alirsin tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?