2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Günaydın herkese inşallah daha fazla kötü haber almayız soma'dan bu kadar can kaybı çok geldi türkiyeme allahım madencilerin yakınlarına sabrın en büyüğünü ver hayırlı cumalar....

kızlar aranızda tetanoz aşısı olmayan varmı??çarşamba yaptırmayı düşünüyorm

Olmadım, olmayı da düşünmüyorum. En kötüsünü düşünürsem, bir tehlike oluşursa doğumdan sonraki saatlerde olurum. Kaza anında müdahaleden sonra yapıyorlar zaten Allah korusun. Neden öncesinde gereksiz yere yabancı maddeler alayım vücuduma ve özelikle de hamileyken? Bunun mantığını anlamam imkansız.

kızlar biraz önce aile hekimini aradım tetanoz aşısı için o da 20.haftayı gecsin öle yapalım dedi carsamba değil ,2 hafta sonra falan yaptırcakmsıım,bende gec kaldım diye korkuyodum.

günaydıınn hayatım ya dün sormuştum ama okumadın galiba detaylı ultrasonun fiyatı ne kadardı senin dr mu yaptı

Ay canım okumadım heralde kusura bakma okusam kesin yazardım 200 TL yaptı hastane ile anlaşması varmış. Benim doktorum yapmadı canım görüntüleme merkezinde iki doktor birden baktı biri radyolog biri doktordu sanırım

Bir kac saat sonra baska bir hastaneye gidiyorum.inslh hayirli haberlerle gelirim.dua
Edinn bize

Bir kac saat sonra baska bir hastaneye gidiyorum.inslh hayirli haberlerle gelirim.dua
Edinn bize

Inşallah canım bozma bence bosu vosuna moralini buntestlerin hiç bir garantisi yok cunku bu doktor olmazsa içini rahatlatmak için baska doktora git ama yıkılma yani hersey güzel olacak inşallah

yok canım önemli değil ne kusuru benim de zamanım geliyor çünkü hazırlıklı olmam lazım maddi yöndende haftayı kaçırmıyım hemde.

ben olmadım canım sonuç olarak zaten temiz hastane yani 1000 de 1 olacak birşey için bebeğime o mikrobu bulaştırmak istemedim. Tabii yine karar senin

bu arada benim dr'um önermedi sen dr'una sordun mu canım

canım valla ben heyecandan doktoruma sormayı unuttum bebeğimi görünce dünyam duruyo resmen :)) ama daha önce sormustum daha var demişti vurulmamı önermişti.ben fazla pirpirikliyim canım yaptırmayı düşünüyorum.annemde dün telefonda yaptırma bosubosuna ,sanki evdemi yapıcaksın doğumu dedi,bende ya evde doğurursam ne olacak dedim??:)))))

Evde doğurursan doğumdan hemen sonra yaptırırsın.

Edinn bize
canım inşallah güzel haberlerle gelirsin..

ben olmadım canım sonuç olarak zaten temiz hastane yani 1000 de 1 olacak birşey için bebeğime o mikrobu bulaştırmak istemedim. Tabii yine karar senin

ayrıca birincisi o aşıyı olurken de bulaşma aksi bir şey olma ihtimali de var.
ikincisi dr değilim uzman değilim ama o kadar vitamin alıyoruz ilaç alıyoruz. iğne oluyoruz. onların içinde o mikrobu azdıran olma ihtimali yok mu. vitaminler o mikrobu beslerse..

aşı olanlar veya olmayı isteyenler doğru bulanlar yanlış anlamasın ben sadece görüş bildiriyorum.

Katılıyorum, aşının içindeki ağır metaller de cabası.

Canim oncelikle tetanoz asisi icinde diger asilardaki gibi bebege yada hamileleige zarar verecek maddeler yok!!! Asiyi yaptirip yaptirmamk kisinin kendi tercihidir bi zarari olmadgini bil yeter...steril ortamlarda yapicaz hepimiz dogumumuzu Allah basip ederse ama herhangi bi aksilik durumunu o binde bir ihtimali de dusunmek gerekir...
Beni biliyosun boyle konularda bitek doktorumun soledikleri onemlidir benim icin ben sordum yaptirabilirsin hicbir sorun yok dedi... Sende doktoruna guveniyorsun ara sor gerek duymazsa yaptirmazsin hepimiz birda fikirlerimizi paylasiyoruz ama internetten edindigimiz bilgilerle doktorlarin bilgilerini kiyaslamanin cok da dogru olmadigini dusunuyorum o tuzden en dogru bilgiyi doktorundan alirsin tatlim

işte canım da benim de içime sinmeyen bu!yaptırabilirsin sorun yok demesi dr ların.
yani gerekli mi olmamız şart mı.. mesela demir al diyorlar elevit iç diyorlar progestanı al diyor eutroxy asla ihmal etme diyorlar iğneyi kesin ol diyorlar şekere bakıyorlar şeker yüklemesi yapıyorlar ancak tetonaz aşısı veya olması çok gerekli olsa aşıyı da olacaksın demeleri gerekmez mi? işte beni bu tatmin etmiyor. çünkü maalesef herşey ticaret olmuş. kobay olmuşuz.

elbette faydası vardır yukarıda saydığım ilaçların faydaları olduğu kadar zararları da var. ama olmazsa olmazları.. ancak aşıya gelince olabilirsin diyorlar. amniyosenteze gelince hamileye kalmış diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…