2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

merabalar hoşgeldin benim de 17+3 oldu bugün ama biz 17+0 da doktora gittiğimizde öğrendik kızımız olacak bazı bebekler geç gösterebiliyo sanırım bir iki haftaya sen de öğrenirsin inş cinsiyetin netleşmesi güzel bi duygu bi de tekme atsa:) aslında bu bi kaç gündür sanki ufaktan bişeyler hissediyorum ama net değil sen hissedebiliyo musun

Günaydın kızlar. 3 günlük de olsa şehirden, gündemden uzak olmak çok iyi geldi. Hepimize iyi bir hafta olsun. Bu hafta pazartesi sendromu yok Haftasonu randevumuz var doktorumuzla, kısmetse oğlumuzu göreceğiz. Özledik onu. Hayırlısıyla geçsin bu hafta.

merhaba annişler ve melekleri:) 3'lü test yaptırdım sonucu iyi çıktı. yalnız ben bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum. bu normal mi? bazıları 14. hafta hissettim filan diyor iyice meraklanıyorum.

Çok sevindim canım test sonucunun iyi çıkmasına, gözün aydın ben de hissetmiyorum canım 19+1 olduk biz de.. Herkes 20den sonra hissedersin diyor. Ben de sabırsızlanıyorum

Bütün tatlış ekim annelerine merhaba kısa haftamızın güzel geçmesini diliyorum. İsimler de yavaştan belli olmaya başlamış :) çok eğlenceli.. Her anımızı paylaşmak çok güzel

Herkese günaydın kızlar 😊 her animiz bekleyiş merak içerisinde geçiyor.Ne güzel çoğunluk hissetmeye başlamış yavrusunu 😊biz cinsiyeti öğrendik şimdi de merakla tekmeleri bekliyoruz

Kızlar bebeğinizle konuşuyor musunuz? Ben de eşim de onunla konuştuğumuzda tekmeleriyle bize cevap veriyor sanki Hatta bazen üzülüyorum uyandırdık onu diye

2 gündür akşamları karnım çok şişip, geriliyor. Sizde de oluyor mu? Hemoroid de oldum Soma olayına çok üzüldüğümden. Canım yanıyor günlerdir hemoroid nedeniyle, bitkinlik yapıyor. Umarım doğuma kadar böyle devam etmez, iyileşirim bir an önce.

aynen canım karnım şişiyor benimde. Bebeğinle konuşman ne güzel. Uyandırıyorum diye düşünme bence sana tepki veriyor. Ben daha hissedemedim bebeğimi

Hepinize merhaba güzel anneler şimdi yazılanları okudum biraz sabahları olmayan karnım gece birden kocaman oluyor sanki şişiyo birden :)) hareket hissedip hissetmediğimi anlayamıyorum 3-4 gün önce değişik bişeyler hissettim ama bebeğimmiydi acaba ama sonra bi daha hissetmedim hisseden arkadaşlar neye benziyooooooooo tekmeler :)))

benimde popom acıyo üstüne oturamıyorum canım çok yanıyo kabızım bide bu haftalada normalmiş ama

günaydınlar...

bugün kontrole gidecek varsa hayırlı haberlerle gelsinler inşallah..

bebeği hissetmiyorum diye üzülmeyin.. inanın bu dönemde dert ettiğinizle kalırsınız.. boştan yere.. muayene sırasında hissetmiyordum dr bak nasıl tekme atıyor diye gösterdi bize.. ancak hissetmiyoruz o ayrı.. iyi olduktan rahat ettikten sonra gerisi zamanla olur..

tadını çıkaralım.. ama tabi ben ne kadar böyle desem de bebeğinizi görmemişseniz iyi olduğunu duymamışsanız ne desem boş.. inşallah en kısa zamanda iyi olduklarını görürsünüz.

kızım canım kızım.. minik kızımla... birazdan yürüyüşe çıkacağız. sağlık ocağına gidiyim soruyum bakalım. kaydımı alsınlar. dr tetanoz aşısını ol demişti. bir yazdırıyım..

Son düzenleme:
Herkese merhaba guzel guzel haberler var. Herkes iyi cok sukur. Iyi bir hafta gecirmek dilegiyle...
Oturdugumuz ev satiliyor. Buyuk ihtimal haziran gibi tasinacagiz. Uskudara yakin yerler olsun istiyorum. Bulgurlu da oturan kiralardan ve okul cevresinden haberi olan var mi arkadaslar. Ogluma iyi bir ogretmen ve ilkokul lazim :) Herseyden onemlisi o.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhabalar sana da canım. Bizde koşuyolundan gidiyoruz ama bu taşınma olayı cok stresli ve çok yıpratıcı bir durum ne yazık ki. Bizde evi sayıyoruz maltepe daha güzel diye. Her ne kadr isteyerek gidiyor olsak ta insan bi garip oluyor. Ama işte maltepe de sahilde oturacağımız için cok mutlu oluyoruz :) bulgurları hiç bilmiyorum canım burada da kiralar baya pahalı. Istiyorsan buradan bir kac ev önerebilirim sana. Bu arada zeynepkamilden falan bakabilirsin oralarda ıygun olması lazım fiyatların hemde Üsküdar'a yakın

Çok sevindim canım test sonucunun iyi çıkmasına, gözün aydın ben de hissetmiyorum canım 19+1 olduk biz de.. Herkes 20den sonra hissedersin diyor. Ben de sabırsızlanıyorum

çok teşekkür ederim canım:) İnşallah hissederiz artık, bebişimin hareketerini,reflekslerini merak ediyorum:)

Ben zeynepkamilde oturdum canim. Evimizi islerimiz bozuldugu icin satmak zorunda kaldik. Cok uzuldum ozamanlar. Burayada kiraya geldik daha 1yil oldu ev sahibi ölmus. Cocuklari satmak istiyorlar. Uskudarda duzgun bicimli bir daire bulmak zor. Kiralar 1200,1300 civari. bizim icin toparlanana kadar bu fiyatlar cok yuksek. Neredeyse kredi taksidi kadar kira oduyoruz.yazik gercekten. Bu yuzden bulgurlu umraniye bakicaz artik. Olmadi serifali tarafi ama orada da okul problemi var. Tasinmak cok zor mesakatli. Bu durum bizi cok yoracak.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

pıhtılı arkadaslarım işyerinde bi arkadasımın kuzeniyle tanıstım kızın iki çocugu var ve pıhtılı.kızı tanıyınca gözlerim parladı.hiç bi sorun olmadan cocuklarımı doğurdum dio tek sıkıntımız hergün iğne olmak onun dısında hiç büyütülcek bişey değil dedi.Allahım ne güzel moral oldu keyfim yerine geldi.sizlerlede paylaşmak istedim :))

merhaba arkadaşlar bugün tetanoz aşımı oldum. Doktor olman gerekiyor dedi ben de içim rahat bir şekilde doktoruma güvenerek oldum. 2. doz 4 hafta sonraymış. Kızlar el ayak şişmesi eti az yediğimizden oluyormuş. Doktor öyle söyledi. Beli ağrıyanlar; bel fıtığı başlangıcı varsa, hastalık kendini hamilelikte ortaya çıkarıyormuş, özellikle bacaktan bele giren sancı şeklindeyse.

Merhaba arkadaşlar,

Son günlerde giremedim çünkü biz de taşınıyoruz, siteye şimdi göz attığımda taşınma muhabbetini okuyunca güldüm :) Hepimizde bir hareket, bir heyecan.Ama hamileyken taşınmak çok zormuş,çünkü eşya toplarken hamile olduğumu unutuyorum ve bir an aklıma gelince de panik oluyorum, bebeğe zararı olur mu diye...

İnşallah hayırlısıyla hepimiz taşınırız.

Normal doğum mu olmuş? sezaryen mi ? canım.

Allah kolaylık versin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…