Merhaba güzel anneler.BEn Ayşegül Van'dan:) bende kismet olursa ekim annesi olucam...18+2yım ama hala cinsiyet ogrenemedik biz,gostermedi hala..bakalım ins.bugün öğreniriz.. Hepinize güzel ağrısız bi hamilelik diliyorum...
merhaba annişler ve melekleri:) 3'lü test yaptırdım sonucu iyi çıktı. yalnız ben bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum. bu normal mi? bazıları 14. hafta hissettim filan diyor iyice meraklanıyorum.
Bizim de Elifimiz yolda teyzecik:)
Kızlar bebeğinizle konuşuyor musunuz? Ben de eşim de onunla konuştuğumuzda tekmeleriyle bize cevap veriyor sankiHatta bazen üzülüyorum uyandırdık onu diye
2 gündür akşamları karnım çok şişip, geriliyor. Sizde de oluyor mu? Hemoroid de oldum Soma olayına çok üzüldüğümden. Canım yanıyor günlerdir hemoroid nedeniyle, bitkinlik yapıyor. Umarım doğuma kadar böyle devam etmez, iyileşirim bir an önce.
Kızlar bebeğinizle konuşuyor musunuz? Ben de eşim de onunla konuştuğumuzda tekmeleriyle bize cevap veriyor sankiHatta bazen üzülüyorum uyandırdık onu diye
2 gündür akşamları karnım çok şişip, geriliyor. Sizde de oluyor mu? Hemoroid de oldum Soma olayına çok üzüldüğümden. Canım yanıyor günlerdir hemoroid nedeniyle, bitkinlik yapıyor. Umarım doğuma kadar böyle devam etmez, iyileşirim bir an önce.
Herkese merhaba guzel guzel haberler var. Herkes iyi cok sukur. Iyi bir hafta gecirmek dilegiyle...
Oturdugumuz ev satiliyor. Buyuk ihtimal haziran gibi tasinacagiz. Uskudara yakin yerler olsun istiyorum. Bulgurlu da oturan kiralardan ve okul cevresinden haberi olan var mi arkadaslar. Ogluma iyi bir ogretmen ve ilkokul lazim :) Herseyden onemlisi o.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok sevindim canım test sonucunun iyi çıkmasına, gözün aydınben de hissetmiyorum canım 19+1 olduk biz de.. Herkes 20den sonra hissedersin diyor. Ben de sabırsızlanıyorum
Merhabalar sana da canım. Bizde koşuyolundan gidiyoruz ama bu taşınma olayı cok stresli ve çok yıpratıcı bir durum ne yazık ki. Bizde evi sayıyoruz maltepe daha güzel diye. Her ne kadr isteyerek gidiyor olsak ta insan bi garip oluyor. Ama işte maltepe de sahilde oturacağımız için cok mutlu oluyoruz :) bulgurları hiç bilmiyorum canım burada da kiralar baya pahalı. Istiyorsan buradan bir kac ev önerebilirim sana. Bu arada zeynepkamilden falan bakabilirsin oralarda ıygun olması lazım fiyatların hemde Üsküdar'a yakın
pıhtılı arkadaslarım işyerinde bi arkadasımın kuzeniyle tanıstım kızın iki çocugu var ve pıhtılı.kızı tanıyınca gözlerim parladı.hiç bi sorun olmadan cocuklarımı doğurdum dio tek sıkıntımız hergün iğne olmak onun dısında hiç büyütülcek bişey değil dedi.Allahım ne güzel moral oldu keyfim yerine geldi.sizlerlede paylaşmak istedim :))
Merhaba arkadaşlar,
Son günlerde giremedim çünkü biz de taşınıyoruz, siteye şimdi göz attığımda taşınma muhabbetini okuyunca güldüm :) Hepimizde bir hareket, bir heyecan.Ama hamileyken taşınmak çok zormuş,çünkü eşya toplarken hamile olduğumu unutuyorum ve bir an aklıma gelince de panik oluyorum, bebeğe zararı olur mu diye...
İnşallah hayırlısıyla hepimiz taşınırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?