ben özel doktora gidiyorum canım o yüzden muayene ücretinin içinde yani ekstra ödemedim
Günaydın kızlarrrrrr :) güzel bir hafta olur inşallah hepimiz için :) Ela'mı iki gündur hissetmiyorum . hafta sonu yoğundu misafirler kalanlar gezmeler derken canım çıktı resmen. Bi de güneşte yanmışım yüzüm kıpkırmızıacaba kızım niye kıpırdamıyor merak ediyorum
Herkeslere günaydın güzel bir hafta geçirmemiz dileğiyle :)
Uyuyordur canım hiç meraklanma. Yakında hareketlenir :)
Canım benim canım çok yandı bu durumdan. Hadi tamam verelim ücretini ama insan değiller ki. Hele benim gibi testlerini tahlillerini devlette yaptır git de bak bakalım ne kötü ne ilgisiz davranıyorlar sana.. Benim kocam dayanamadı da bugün iki buçuğa ayrıntılıya randevu aldı ama gitmicem. Dün konuştum eşimle. Bizim elin zengin ilgisiz doktorlarına verecek paramız yok.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim ayrintiliya para oduyoruz zaten muayeneden ucret almamalari gerekir bence rekrar konus benim dr ne ikili testten sonra para aldi benden muayene ucreti icin ne de ayrintilidan sonra alacak somurmesinler bizi bu kadarr
Canim hangi hastaneye gidiyorsun gercekten 100 lirada cokmus muayene okadar pahaliysa dogum nekadar acaba
Hayırlı olsun bakalım :) hoş geldin aramıza ,Bende ekim annesi olacagim inş bu ikinci bebeğim ilkinde nisan annesiydim
Hepinize saglikli güzel hamilelikleri dilerim
merhabalar,
kızlar kontrolden geldik.. bebeğim iyiymiş.. durun söyleyim cinsiyeti belli oldu. KIZ ımız olacakmış.. içerde bayağı tekmeliyordu ama ben hissetmiyordum bile.. yani kızlar hissetmeyen üzülmesin..
boya şu durumda bakmıyoruz dedi. kaç diye sormuştum da. neyse Fl 30,6.. burdan neyi buluyorduk?
a.s yi önerir misin dedim? ayrıntılıya bakalım dedim. coraspirin,iğne oluyorsun dolayısıyla a.s senin için daha riskli dedi. ben de düşünmüyorum dedim. neyse allah sağlıklı versin.
tetanoz aşısını sordum vurun dedi. boynum kıldan ince.. yalnız internetten sorgulatıyorum eski oturduğumuz sağlık ocağı çıkıyor. neyse yarın bir soruyum.
magnezyum yazdı. onun dışında yemene içmene dikkat et dedi. yumurtaya alerjim olduğu için tavuk ciğeri yiyebilirsin dedi. temiz bildik bir yerden. tavuk ciğerinin dışında yeme dedi. karışık da olmasın dedi.
ben gidiyim anketi cevaplayayım.
ismine gelince eşim evlenmeden önce yabancı bir filmde Destan ismini duymuş. erkek olsaydı ismi o olacaktı. kız olunca aklımızda olan simay,alya,ece. düşünüyoruz.duru yu istiyorum ama yeğenimin adı. başka 4 yaşındaki yeğenim, bebeğim daha 2 aylıkken adı hazır alya olacak dedi. :)) neyse biz simaya daha sıcak bakıyoruz ama tabi allahın izniyle bir doğsun o zaman karar vereceğim dedim. en azından bir kaç önceden..
İnşallah canim yaa insan meraklanıyor :))
Korkma cnm bence de kızın derin uykularda :)
günaydın canım salı günü haftaya başlamak ne kadar güzel dimi
Günaydın kızlarrrrrr :) güzel bir hafta olur inşallah hepimiz için :) Ela'mı iki gündur hissetmiyorum . hafta sonu yoğundu misafirler kalanlar gezmeler derken canım çıktı resmen. Bi de güneşte yanmışım yüzüm kıpkırmızıacaba kızım niye kıpırdamıyor merak ediyorum
Herkeze günaydın , tatlı anneler ve kuzuları
Güzel ne demek mükemmel :)) keske haftaiçi hep boyle 4 günden oluşsa dimi :)
Günaydın canımcım tam senin haftalarında psikolojik olarak bende bunalıma girmiştim yok hareket etmiyordu neler neler düşünüp kendimi yok yere sıkıntıya sokmuşum. Ama cok uyuyorlarmış ee çok yoruluyorlar annesi içimizde :)
Aman yorulup uyusun da büyüsün iyi olsun yeter ki :) ne bileyim hergun sabahlari mutlaka hissettirirdi kendini sıpam 2 gündür meraklandirdi beni :))) normal demekki sevindim buna canım cokk sagoll :*
Günaydın canımcım
Güzel ne demek mükemmel :)) keske haftaiçi hep boyle 4 günden oluşsa dimi :)
Günaydın canımcım tam senin haftalarında psikolojik olarak bende bunalıma girmiştim yok hareket etmiyordu neler neler düşünüp kendimi yok yere sıkıntıya sokmuşum. Ama cok uyuyorlarmış ee çok yoruluyorlar annesi içimizde :)
İnşallah canımm :)) sanada günaydınnnnn :*
Herkeze günaydın , tatlı anneler ve kuzuları
hepinize günaydın kızlar.ne güzeldi 3 gün tatil:) bende 3 gün önce güzel bi tekme yedim ama bi daha bu kadar net bi hareket hissetmedim.aslında elimi karnıma koydugumda bi hareketlilik var ama endişeler yakamı bırakmıo.İnşallah dediğiniz gibi kızlar bişeyleri yoktur meleklerimizin sadece uyuyolardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?