2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Uyuyordur canım hiç meraklanma. Yakında hareketlenir :)

Aynen doğru diyorsun . Bende yaptırmıcam bakalım doktorum ne diyecek . Fakat muane ücreti ile birlikte aynı fiyat derlerse ki sanmam o zaman yaptırırım

Canim ayrintiliya para oduyoruz zaten muayeneden ucret almamalari gerekir bence rekrar konus benim dr ne ikili testten sonra para aldi benden muayene ucreti icin ne de ayrintilidan sonra alacak somurmesinler bizi bu kadarr

Bencim doktor ta hepsinden ayrı aldı . Gerçekten kızıyorum bu duruma ne zannediyor bunlar bizi bu kadar acımasız olunmaz .

Canim hangi hastaneye gidiyorsun gercekten 100 lirada cokmus muayene okadar pahaliysa dogum nekadar acaba

Çok cnm mağlesef , baştan farklı bir yere başlasaydım bu kadar ödemelerim olmazdı . Doktor iyi o nedenle burayı tercih ettim
ama bizi sömürüyorlar resmen . doğum ücretini daha konuşmadık ama 2,500 diye duydum

Bende ekim annesi olacagim inş bu ikinci bebeğim ilkinde nisan annesiydim
Hepinize saglikli güzel hamilelikleri dilerim
Hayırlı olsun bakalım :) hoş geldin aramıza ,

Böyle güzel haberler alınca mutlu oluyorum :) hayırlı olsun cnm iyi olmanıza sevindim maşallah kızına . İsimler çok güzel

günaydın canım salı günü haftaya başlamak ne kadar güzel dimi

Güzel ne demek mükemmel :)) keske haftaiçi hep boyle 4 günden oluşsa dimi :)

Günaydın canımcım tam senin haftalarında psikolojik olarak bende bunalıma girmiştim yok hareket etmiyordu neler neler düşünüp kendimi yok yere sıkıntıya sokmuşum. Ama cok uyuyorlarmış ee çok yoruluyorlar annesi içimizde :)

Aman yorulup uyusun da büyüsün iyi olsun yeter ki :) ne bileyim hergun sabahlari mutlaka hissettirirdi kendini sıpam 2 gündür meraklandirdi beni :))) normal demekki sevindim buna canım cokk sagoll :*

Aman yorulup uyusun da büyüsün iyi olsun yeter ki :) ne bileyim hergun sabahlari mutlaka hissettirirdi kendini sıpam 2 gündür meraklandirdi beni :))) normal demekki sevindim buna canım cokk sagoll :*

Günaydın canımcım

İnşallah canımm :)) sanada günaydınnnnn :*

Herkeze günaydın , tatlı anneler ve kuzuları

hepinize günaydın kızlar.ne güzeldi 3 gün tatil:) bende 3 gün önce güzel bi tekme yedim ama bi daha bu kadar net bi hareket hissetmedim.aslında elimi karnıma koydugumda bi hareketlilik var ama endişeler yakamı bırakmıo.İnşallah dediğiniz gibi kızlar bişeyleri yoktur meleklerimizin sadece uyuyolardır.

Çok güzeldi gerçekten 3 gün tatil hava da çok güzeldi ayaklarimi denize bile soktum çok eglendimm :))) bende öyle umuyorum canım mrleklerimiz bizi Üzmez ki güzel bi tepikle yine burdayiz diyecekler inşallah :))

Herkese günaydın:) Güzel bir hafta olur inşallah.. bende bebeğimi nihayet hissettim arka arkaya üç kere tekme attı bayağı sertti çok duygulandım tabii. şüpheye yer kalmadan net hissetmek harikaymış gerçekten tekme attığını resmen göbeğimden gördüm orası hafif kalkıp indiçok mutluyum
darısı hissetmeyen arkadaşlarımızın başına ayrıca o günden beri hiç hissetmedim ama hep öyle var gücüyle atamaz daha minik yavrularımız o yüzden de hiç üzülmeyin

Merhaba güzel anneler.BEn Ayşegül Van'dan:) bende kismet olursa ekim annesi olucam...18+2yım ama hala cinsiyet ogrenemedik biz,gostermedi hala..bakalım ins.bugün öğreniriz.. Hepinize güzel ağrısız bi hamilelik diliyorum...

merhaba annişler ve melekleri:) 3'lü test yaptırdım sonucu iyi çıktı. yalnız ben bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum. bu normal mi? bazıları 14. hafta hissettim filan diyor iyice meraklanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…