2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

evet cok sukur yariladik, aslinda uzun geliyor bana tam 4 ay var daha ama hamileligin en guzel zamanlari simdi tadini cikaralim son zamanlar cok agirlasiyor insan rabbim insallah sorunsuz bitirmeyi nasip eder hepimizee

Son düzenleme:

Ayy canım ben de rüyamda erken doğum yaptığımı görmüştüm:))) hayırlara çıksın inşallah:) ne güzel sağlıklı da görmüş teyzesi oğlumu:))) inşallah Allahım hepimizi bir avazda kurtarsın.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet cok sukur yariladik, aslinda uzun geliyor bana tam 4 ay var daha ama hamileligin en guzel zamanlari simdi tadini cikaralim son zamanlar cok agirlasiyor insan rabbim insallah sorunsuz bitirmeyi nasip eder hepimizee

Aynen canim şimdiden sıcak basmalari agirlasmalar basladi bende eski atikliğim yok artik :) dun biraz gezelim dedik öldüm yorgunluktan resmen :)) amin canım inşallah hayırlısı ile kucagimiza aliriz :)

Ne güzel isimleri de belli olmuş kızlarımızın, Duru da Ela da çok tatlı isimler, adlarıyla gelsinler artık:)

Maşallah bi kızımız daha yoldaymış, Allah sağlıkla kavuştursun inşallah canım. Fl 30,6 ise cm olarak 3,6 yapar, onu da 7 ile çarpınca yaklaşık boyu 25 cm olur:) selvi boylu bi kızınız olur inşallah, tabi bizim de

Tesekkur ederiz teyzesi inşallah hayirlisi ile yavrularimizi kucağımıza alırız :))

Teşekkür ederiz teyzesi sizin isim konusu ne durumda düşündünüz mü bişeyler :)

Canimm gozunaydinn herseyin iyi olmasina cok sevindimm prensesin hayirli ugurlu olsun:)
İgneve aspirinden dolayi amniyosentezin bizde daha tehlikeli oldugunu bnde duymustum bence de yaptirma Allahin izniyle sapasaglam cikacak bebisin:)
teşekkür ederim. aspirini 32haftada bırakacağız dedi. Allahın izniyle sağlıklı kucağımıza alalım büyütelim yavrularımızı.

teşekkür ederim. amin canım inşallah. Duru da çok güzel sevdiğim isim.

teşekkürler. o zaman hadi inşallah haftaya güzel haberlerle bekleriz.

teşekkür ederim canım... benim boyum kısa ama eşimin boyu uzun inşallah ona benzer.. ama öncelikle sağlıklı olsun..

allah güzel haberleri almak nasip etsin..

Canım benim gözünaydın bugün yeni fırsat bulup okuyabildim .allahım sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin.eski sayfaları okuyamadım inşallah herkesin keyfi yerindedir

Cnm carsamba gunu tam 20 hafta olucm cok hafif hissedyrm sanki bugun ama tekme sekkinde degil seyirme kipirti gibi ins kuvvetli tekmeleri de duyariz :)

Ay cnm aynı beni anlatmışım bende ilkinde son ay şiştim o da çok kotuydu zaten ayaklarım kan topluodu sanki bunda benimde erken başladı ya yememe de dikkat etmiyorum çok tuzlu ekşi yiyorum sonra hem mide yanması hem şişme cabası oluyor bende de bu kadar 1haftadır fena iştah açıklığı var gece yemek yiyorum kalkıp o derece ekmek arası yemek zeytinyağlı ne varsa o an silip süpürüyorum nolucak sonumuz böyle benimde 2kilom var puanlık

Sizlere bise sormak istiyorum aranizda hic cinsiyette yanilma yasayan varmi yani erkek denip kiza donen mesela?

Canım benim gözünaydın bugün yeni fırsat bulup okuyabildim .allahım sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin.eski sayfaları okuyamadım inşallah herkesin keyfi yerindedir

teşekkür ederim canım. inşallah canım herşey yolunda gider.. gebeliğimizin ortalama yarısına geldik. inşallah tamamına erdirip buradan mutlu haberlerimizi yazmayı nasip etsin allah.

Bence biraz daha ilerden bakın. Buralar güzel fakat sahil kısımları daha iyi bence , fakat fiyatları bilemiyorum .

Evet sahil kısımları cok iyimiş fiyatlarıda uygun cok saol canım

Günaydın arkadasım evet yaşı Mahallesi adatepe ve süreyyapaşanın oralar cok ama cok güzel yerler direk migtosun üstünde olmaları sahilde yakın olmaları falan cok hoşumuza gitti bide dediğin gibi cok nezih bir kısım oralar. Dün baya baya gezdik evlere girdik baktık %95 bu Haziran'da taşınıyoruz :)

Idealtepe ye hiç bakmadık canım hep sahildeydik. Evler cok güzel cok nezihti. Sahildekilerin kira değeri nedir bilmiyorum annemin evinde oturduğumuz için yine orada da annemin evinde oturcaz ama park tamamen açıldığında evler cok değerlenecek bide parkın oraya marina falan geliyormuş parkttaki etkinliklere de çoğu maltepe sakinlerine kartla giriş sağlanacakmış o yüzden güzel. Yaşadığın yer ilçe yani bence cok güzel :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkeslere günaydın güzel bir hafta geçirmemiz dileğiyle :)

Günaydın kızlarrrrrr :) güzel bir hafta olur inşallah hepimiz için :) Ela'mı iki gündur hissetmiyorum . hafta sonu yoğundu misafirler kalanlar gezmeler derken canım çıktı resmen. Bi de güneşte yanmışım yüzüm kıpkırmızı acaba kızım niye kıpırdamıyor merak ediyorum

kesinlikle bende katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…