- 25 Aralık 2011
- 397
- 98
- 73
Kizlar bugün 20 haftalık olduk :) kızıma kavuşacağım zamani çok şükür yarıladık :) bir an önce gecsede zaman kızımı öpüp koklsam çok sabırsızım) bu arada kızımın adını babasının yoğun isteği üzerine Ela koymaya karar verdik :) artık ismi ile seviyoruz kızımızı :*
Kamuran seni ve cihangiri rüyamda gördüm. Gecerken size uğruyormuşuz, cihangir bizimkinden önce doğmuş ona bakıyorum ben daha doğum yapmamışım:))) çok tatlı ve iyi gördüm maşallah. Sonra tekrar rüya gördüm bu seferde benim oğluşum doğmuş onu emzirmeye çalışıyordum:)))
Rüyalarıma bile giriyorsun
evet cok sukur yariladik, aslinda uzun geliyor bana tam 4 ay var daha ama hamileligin en guzel zamanlari simdi tadini cikaralim son zamanlar cok agirlasiyor insan rabbim insallah sorunsuz bitirmeyi nasip eder hepimizee
Gözünaydın canım kızın hayırlı olsun :) çok şükür miniğinde iyiymiş Rabb,m kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.
Düşündüğün isimler çok güzel isim bulma karar verme olayı tamamen kriz havasında geçiyor evde genelde :)) bu arada sen yazınca ben kzıımın adını burada sizlerle paylaşmadığımı hatırladım :) bizde bebek bile ortada yokken kız olursa Alya diyorduk nickimden de belli olduğu üzere :) sonra bebişimizin cinsiyetini öğrenince alya duru olsun dedik ama alya yı büyüklere sevdiremedik söylenişi âlyâ şeklinde olmasına rağmen hepsi o nasıl isim alya al ya falan diye çok takıldılar bizde üzülerek vazgeçtik alyadanDuru koyucaz Rabbim nasip ederse
Kizlar bugün 20 haftalık olduk :) kızıma kavuşacağım zamani çok şükür yarıladık :) bir an önce gecsede zaman kızımı öpüp koklsam çok sabırsızım) bu arada kızımın adını babasının yoğun isteği üzerine Ela koymaya karar verdik :) artık ismi ile seviyoruz kızımızı :*
merhabalar,
kızlar kontrolden geldik.. bebeğim iyiymiş.. durun söyleyim cinsiyeti belli oldu. KIZ ımız olacakmış.. içerde bayağı tekmeliyordu ama ben hissetmiyordum bile.. yani kızlar hissetmeyen üzülmesin..
boya şu durumda bakmıyoruz dedi. kaç diye sormuştum da. neyse Fl 30,6.. burdan neyi buluyorduk?
a.s yi önerir misin dedim? ayrıntılıya bakalım dedim. coraspirin,iğne oluyorsun dolayısıyla a.s senin için daha riskli dedi. ben de düşünmüyorum dedim. neyse allah sağlıklı versin.
tetanoz aşısını sordum vurun dedi. boynum kıldan ince.. yalnız internetten sorgulatıyorum eski oturduğumuz sağlık ocağı çıkıyor. neyse yarın bir soruyum.
magnezyum yazdı. onun dışında yemene içmene dikkat et dedi. yumurtaya alerjim olduğu için tavuk ciğeri yiyebilirsin dedi. temiz bildik bir yerden. tavuk ciğerinin dışında yeme dedi. karışık da olmasın dedi.
ben gidiyim anketi cevaplayayım.
ismine gelince eşim evlenmeden önce yabancı bir filmde Destan ismini duymuş. erkek olsaydı ismi o olacaktı. kız olunca aklımızda olan simay,alya,ece. düşünüyoruz.duru yu istiyorum ama yeğenimin adı. başka 4 yaşındaki yeğenim, bebeğim daha 2 aylıkken adı hazır alya olacak dedi. :)) neyse biz simaya daha sıcak bakıyoruz ama tabi allahın izniyle bir doğsun o zaman karar vereceğim dedim. en azından bir kaç önceden..
Ne güzel isimleri de belli olmuş kızlarımızın, Duru da Ela da çok tatlı isimler, adlarıyla gelsinler artık:)
Maşallah bi kızımız daha yoldaymış, Allah sağlıkla kavuştursun inşallah canım. Fl 30,6 ise cm olarak 3,6 yapar, onu da 7 ile çarpınca yaklaşık boyu 25 cm olur:) selvi boylu bi kızınız olur inşallah, tabi bizim de
Ne güzel isimleri de belli olmuş kızlarımızın, Duru da Ela da çok tatlı isimler, adlarıyla gelsinler artık:)
Maşallah bi kızımız daha yoldaymış, Allah sağlıkla kavuştursun inşallah canım. Fl 30,6 ise cm olarak 3,6 yapar, onu da 7 ile çarpınca yaklaşık boyu 25 cm olur:) selvi boylu bi kızınız olur inşallah, tabi bizim de
Teşekkür ederiz teyzesi sizin isim konusu ne durumda düşündünüz mü bişeyler :)
teşekkür ederim. aspirini 32haftada bırakacağız dedi. Allahın izniyle sağlıklı kucağımıza alalım büyütelim yavrularımızı.Canimm gozunaydinn herseyin iyi olmasina cok sevindimm prensesin hayirli ugurlu olsun:)
İgneve aspirinden dolayi amniyosentezin bizde daha tehlikeli oldugunu bnde duymustum bence de yaptirma Allahin izniyle sapasaglam cikacak bebisin:)
teşekkür ederim. amin canım inşallah. Duru da çok güzel sevdiğim isim.Gözünaydın canım kızın hayırlı olsun :) çok şükür miniğinde iyiymiş Rabb,m kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.
Düşündüğün isimler çok güzel isim bulma karar verme olayı tamamen kriz havasında geçiyor evde genelde :)) bu arada sen yazınca ben kzıımın adını burada sizlerle paylaşmadığımı hatırladım :) bizde bebek bile ortada yokken kız olursa Alya diyorduk nickimden de belli olduğu üzere :) sonra bebişimizin cinsiyetini öğrenince alya duru olsun dedik ama alya yı büyüklere sevdiremedik söylenişi âlyâ şeklinde olmasına rağmen hepsi o nasıl isim alya al ya falan diye çok takıldılar bizde üzülerek vazgeçtik alyadanDuru koyucaz Rabbim nasip ederse
teşekkürler. o zaman hadi inşallah haftaya güzel haberlerle bekleriz.merhaba canim, masallah demek kizin oluyo, rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah, bende kizim olursa Simay koyucam demistim ama tam emin degilim simdi, aklimda Simay Sude Esin ve Merve var daha karar veremedim gerci haftaya ayrintilimiz var kesin kiz der insallah tabi oglan olursa oda can ciger
Teşekkür ederiz teyzesi sizin isim konusu ne durumda düşündünüz mü bişeyler :)
teşekkür ederim. aspirini 32haftada bırakacağız dedi. Allahın izniyle sağlıklı kucağımıza alalım büyütelim yavrularımızı.
teşekkür ederim. amin canım inşallah. Duru da çok güzel sevdiğim isim.
teşekkürler. o zaman hadi inşallah haftaya güzel haberlerle bekleriz.
teşekkür ederim canım... benim boyum kısa ama eşimin boyu uzun inşallah ona benzer.. ama öncelikle sağlıklı olsun..
allah güzel haberleri almak nasip etsin..
canım benımkı dunden berı masallah basladı oynamaya ama sırt ustu uzanınca cvok net hıssedıyorum otuururuken anlıyorum sankı hemen uzanıyorum gezınıyor canım kızım artık senınde baslar kacıncı haftadasın ben 18+5 ım 2 gunudr ALLAHA sukur hıssedıyorum artık dARISI BASINA
kizlar bisey sorucam, benim bi kac gundur aksamlari bide sabahlari kalkarken bileklerim parmaklarim agriyor, simdiden sisiyorum galiba daha yaz bile gelmedi benim gibi olan var mi ??? ilkinde de bu sekilde baslamisti :18: yaklasik 2.5 kilo almisim su siralar istah patlamasi var kendimi tutuyorum tutmasam ne var ne yok supurecem
Canım benim gözünaydın bugün yeni fırsat bulup okuyabildim .allahım sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin.eski sayfaları okuyamadım inşallah herkesin keyfi yerindedir
ewet canım o bebısımmıs aksamda vurunca babasıyla anladık dunyanın ne muhtesem bı duygusu kısacıkta olsa
Bence biraz daha ilerden bakın. Buralar güzel fakat sahil kısımları daha iyi bence , fakat fiyatları bilemiyorum .
Merhaba arkadaşım ben 3 sene yalı Mah . Oturdum ve çok memnundum... Sitede oturmak istediğim için taşındım ama hala aklım yalı Mah. Gece bile rahatça eşimle dolaşabiliyorduk, yürüyüş yapıyorduk...adatepe de güzel ama Maltepe sahil hem büyük hemde büyük çarşısı fln var merkezde.. Birde sahildeki mağaza restorantları daha fazla.. Aslında sahil kısımları hep öyle.. Şimdiki oturduğumuz yerde büyük ve devamlı oralardayız.. Çünkü kuaför, berber , arkadaşlar hep orda...
Maltepe'de idealtepe mahallesinde oturdum ailemle yıllardır. Kesinlikle ev alınacak yer. Hem sessiz sakin hem de insanları kıro değil. Çünkü ev fiyatları pahalı:) kiraları bile 2000 lira.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım inşallah güzel haberlerle gelirsin..
ayrıca birincisi o aşıyı olurken de bulaşma aksi bir şey olma ihtimali de var.
ikincisi dr değilim uzman değilim ama o kadar vitamin alıyoruz ilaç alıyoruz. iğne oluyoruz. onların içinde o mikrobu azdıran olma ihtimali yok mu. vitaminler o mikrobu beslerse..
aşı olanlar veya olmayı isteyenler doğru bulanlar yanlış anlamasın ben sadece görüş bildiriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?