2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Çok uzak değil aslında canım, tabi en iyisi gidip görmek, aklında bulunsun en iyisi:) Bu arada Gül ve ben aynı doktora gidiyoruz.

Gülen tıp merkezine gidiyor onlar. Acaba doğuma ne kadar verecekler? Başka hastanede doğuma gircekler çünkü. Ben de onu sorucam.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benimde popom acıyo üstüne oturamıyorum canım çok yanıyo kabızım bide bu haftalada normalmiş ama

Ay canııım aman benim yaptığım hataya düşme. Bol bol meyve ye. Yapamam içemem deme lütfen, sabah aç karnına iki kaşık kadar zeytinyağı iç. Akşam yatarken de aynısını yap. Sonrası feci oluyor çünkü, çok acı çekiyorum şu hemoroid yüzünden. Aman kızlar kabız olmayın.

aynen canım karnım şişiyor benimde. Bebeğinle konuşman ne güzel. Uyandırıyorum diye düşünme bence sana tepki veriyor. Ben daha hissedemedim bebeğimi

Canım umarım sağlıkla, hayırlısıyla sen de hissedersin en kısa zamanda. Çok sevimli birşey. Ben ilk sert tekmeyi hissettiğimde çok komikti. Otobüsteydim, dörtlü koltukta oturuyordum. Karşımda ve yanımda insanlar. Ne olduğunu anlamadım. Tekmeyi yiyince hamile olduğumu unutup, boş bulunup, karnıma yapıştım, "N'oluyo be !" diye bağırdım. İnsanlar da şaşırdı. Sonra hemen eşimi arayıp, biraz yüksek sesle durumu anlattım ki insanlar neden öyle tepki verdiğimi anlasın, deli sanmasınlar beni

Bizim oğlan çok kıpırdak Ben de biraz fazla hareketliydim iş hayatına girinceye kadar, yerimde duramazdım. Belki ondan, belki de minyon yapılı olduğumdan erken hissetmiş olabilirim. Çünkü vücuduma oranlarsak normal hamilelerden daha fazla yük taşıyorum minnak olduğumdan Bir de iç karnım yokmuş, çok çok erken belli oldu benim karnım. Otobüste falan 2 haftadır yer veriyorlar bana karnım çok büyüdüğünden

Bana da oluyor ama hamile değilken de olurdu. Kulak çubuğuyla temizleme kulağını canım. Çok kuru kalmasın kulak yolun. Cereyanda da kalma. Neden olduğunu bilmiyorum ama benim kocacıkta da oldu geçen cuma. Hamilelikten değildir sanırım

Canım kayısı yiyorum duphalak içiyorum yinede en az 3-4 gün kabızım çaresizim geçmiyo

günaydın kızlar ve minnak bebişler bugün doktora gidiyorum 22. haftadayım bu aralar yapılan test tahlil vs varmı kızlar

günaydın güzel anneler ve onların kıymetli bebekleri,
bugün nasılsınız kontrole gidecek olanlar güzel haberlerle gelirler inşallah.

Hayırlı sabahlar kızlar..

Ben bugün tiroid ilacımı içmeyi unuttum. Kocişimi aradım söyledim. Allah razı olsun hemen getirdi, şimdi içtim. O yüzden kahvaltıyı biraz gecikmeli yapıcam :)

günaydın herkese kızlar. bugun tetanoz asımı vuruldum,İğneye okadar alışmısımki hemşire bitti dio nasıl yani dedim hissetmedim bile :)))

Maşallah canım yaa bende dün uykumda hissettim gibi Benimki gece kuşu olacak galiba...

Canım kayısı yiyorum duphalak içiyorum yinede en az 3-4 gün kabızım çaresizim geçmiyo

Ben de çok şey denedim ama en çok faydayı zeytinyağından gördüm. İlk zamanlar ananas da çok fayda etmişti. Sabahları ılık su içiyorum 2 bardak kadar. Doktor bana da ilaç verdi ama hiç içmedim. Adını bilmiyorum ama şekerli birşey demişti. Bir de stresle de alakalı sanırım. Yazlığa gittik haftasonu, stresten uzaklaşınca günde iki kez çıktım.

Günaydın anneler ve bebişler,
Umarım herkes iyidir kontrole gidecekler ayrıntılıya girecekler herkes iyi haberlerle gelsin inşallah
Kızlar bende şöyle birşey oluyor acaba sizde de var mı.. idrarımda yanma yok ama tam idrar çıkışının olduğu yerde ara ara sancı oluyor sanki çok sıkışmışım gibi ama yok sistit de değil nasıl anlatsam biledim saçma bir sancı arada sizlerde de var mı acaba?

Maşallah canım yaa bende dün uykumda hissettim gibi Benimki gece kuşu olacak galiba...

Günaydın canım gece kuşu dedin de benim kızımda oyle olacak galiba bütün gece tekmeledi annesini. Ben yüzüstü yatmayı cok seviyorum oda her yüz üstü yattığımda gece farketmeden pat vuruyor annesine bende hemen sola donüyorum duruyor tekmeler :)

günaydın herkese kızlar. bugun tetanoz asımı vuruldum,İğneye okadar alışmısımki hemşire bitti dio nasıl yani dedim hissetmedim bile :)))
Bende dün oldum aşımı, bugün kolum kızarmış ve hafiften kaşınıyor gece kaşımışım yanlışlıkla:) ama acısı olmadı.
Hayırlı sabahlar kızlar..

Ben bugün tiroid ilacımı içmeyi unuttum. Kocişimi aradım söyledim. Allah razı olsun hemen getirdi, şimdi içtim. O yüzden kahvaltıyı biraz gecikmeli yapıcam :)
Hayırlı sabahlar canım Afiyet olsun şimdiden Eşine de aferin hemen yetiştirmiş ilacını:)
Bende yaşıyorum aynı sorunu, decavit kullanıyordum, doktorum vitaminimi değiştirdi, içinde probiyotik olan bir vitamin verdi. Onu kullanıyorum bakalım işe yaramadı henüz:)

Bende armutu eziyorum zeytinyağ ile karıştırıp tüketiyorum kabız oldugum zamanlarda hemen faydasını görüyorum ananas bende de artık fayda etmiyor sanırım. Bende normalde günde 3 kere çıkarım dediğim gibi streste cok önemli bu durumda. Bide kabız oldugum zamanlar gece yatmadan once doğadan kayısı cayı var onu tüketiyorum ertesi gün baya iyi geliyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı sabahlar canım Afiyet olsun şimdiden Eşine de aferin hemen yetiştirmiş ilacını:)

Bitanem o benim :) Ama oğlum duymasın, sonra kıskanıyor :))))))))

Bende de kaşıntı olmuştu ama ağrı olmamıştı kolumda. Kimisinin ağrısı olmuştu ben de kendime şaşırmıştım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…