Bu özelliği hiç sevmedim doktorum kimse evet o girmeli doğuma. Bunu söylediğin çok iyi oldu. Ben özel hastane arıyorum bakalım nereyi bulabileceğim. Lala ve Gül nereye g,diyor biliyormusun?
Emsey güzelmiş İlknur ve pınar hanımı met etmişler. Ama birazd aha araştırmak lazım canım. Maltepe'den kurtköy uzak olur ama sanırım dimi? Birazd aha yakın hastane olmalı ya bulamadım bir türlü teşekkür ederim cabım buraya da gideceğim muaneye ama belki cok beğenirim
Bu özelliği hiç sevmedim doktorum kimse evet o girmeli doğuma. Bunu söylediğin çok iyi oldu. Ben özel hastane arıyorum bakalım nereyi bulabileceğim. Lala ve Gül nereye g,diyor biliyormusun?
Emsey güzelmiş İlknur ve pınar hanımı met etmişler. Ama birazd aha araştırmak lazım canım. Maltepe'den kurtköy uzak olur ama sanırım dimi? Birazd aha yakın hastane olmalı ya bulamadım bir türlü teşekkür ederim cabım buraya da gideceğim muaneye ama belki cok beğenirim
benimde popom acıyo üstüne oturamıyorum canım çok yanıyo kabızım bide bu haftalada normalmiş ama
aynen canım karnım şişiyor benimde. Bebeğinle konuşman ne güzel. Uyandırıyorum diye düşünme bencesana tepki veriyor. Ben daha hissedemedim bebeğimi
Kızlar son 3 gündür sanki kulağında nabzın atıyor gibi hissediyorum.tek kulağında kalp atışı gibi atım duyuyorum hep.bu olağan birşey mi benden başka boyle hisseden varmı gün ilerledikçe yeni yeni şeyler başlıyor.yoksa bi KBB doktoruna gideyim mi..çok acayip bizi ya..resmen kulağında kalp atışı duyuyorum.neden olur fikri olan var mi
Ay canııım aman benim yaptığım hataya düşme. Bol bol meyve ye. Yapamam içemem deme lütfen, sabah aç karnına iki kaşık kadar zeytinyağı iç. Akşam yatarken de aynısını yap. Sonrası feci oluyor çünkü, çok acı çekiyorum şu hemoroid yüzünden. Aman kızlar kabız olmayın.
günaydın güzel anneler ve onların kıymetli bebekleri,
bugün nasılsınız kontrole gidecek olanlar güzel haberlerle gelirler inşallah.
Canım umarım sağlıkla, hayırlısıyla sen de hissedersin en kısa zamanda. Çok sevimli birşey. Ben ilk sert tekmeyi hissettiğimde çok komikti. Otobüsteydim, dörtlü koltukta oturuyordum. Karşımda ve yanımda insanlar. Ne olduğunu anlamadım. Tekmeyi yiyince hamile olduğumu unutup, boş bulunup, karnıma yapıştım, "N'oluyo be !" diye bağırdım. İnsanlar da şaşırdı. Sonra hemen eşimi arayıp, biraz yüksek sesle durumu anlattım ki insanlar neden öyle tepki verdiğimi anlasın, deli sanmasınlar beni
Bizim oğlan çok kıpırdakBen de biraz fazla hareketliydim iş hayatına girinceye kadar, yerimde duramazdım. Belki ondan, belki de minyon yapılı olduğumdan erken hissetmiş olabilirim. Çünkü vücuduma oranlarsak normal hamilelerden daha fazla yük taşıyorum minnak olduğumdan Bir de iç karnım yokmuş, çok çok erken belli oldu benim karnım. Otobüste falan 2 haftadır yer veriyorlar bana karnım çok büyüdüğünden
Canım kayısı yiyorum duphalak içiyorum yinede en az 3-4 gün kabızım çaresizim geçmiyo
Maşallah canım yaabende dün uykumda hissettim gibi Benimki gece kuşu olacak galiba...
günaydın herkese kızlar. bugun tetanoz asımı vuruldum,İğneye okadar alışmısımki hemşire bitti dio nasıl yani dedim hissetmedim bile :)))
Maşallah canım yaabende dün uykumda hissettim gibi Benimki gece kuşu olacak galiba...
Bende dün oldum aşımı, bugün kolum kızarmış ve hafiften kaşınıyorgünaydın herkese kızlar. bugun tetanoz asımı vuruldum,İğneye okadar alışmısımki hemşire bitti dio nasıl yani dedim hissetmedim bile :)))
Hayırlı sabahlar canımHayırlı sabahlar kızlar..
Ben bugün tiroid ilacımı içmeyi unuttum. Kocişimi aradım söyledim. Allah razı olsun hemen getirdi, şimdi içtim. O yüzden kahvaltıyı biraz gecikmeli yapıcam :)
Bende yaşıyorum aynı sorunu, decavit kullanıyordum, doktorum vitaminimi değiştirdi, içinde probiyotik olan bir vitamin verdi. Onu kullanıyorum bakalım işe yaramadı henüz:)Canım kayısı yiyorum duphalak içiyorum yinede en az 3-4 gün kabızım çaresizim geçmiyo
Ben de çok şey denedim ama en çok faydayı zeytinyağından gördüm. İlk zamanlar ananas da çok fayda etmişti. Sabahları ılık su içiyorum 2 bardak kadar. Doktor bana da ilaç verdi ama hiç içmedim. Adını bilmiyorum ama şekerli birşey demişti. Bir de stresle de alakalı sanırım. Yazlığa gittik haftasonu, stresten uzaklaşınca günde iki kez çıktım.
Hayırlı sabahlar canımAfiyet olsun şimdiden Eşine de aferin hemen yetiştirmiş ilacını:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?