pıhtılı arkadaslarım işyerinde bi arkadasımın kuzeniyle tanıstım kızın iki çocugu var ve pıhtılı.kızı tanıyınca gözlerim parladı.hiç bi sorun olmadan cocuklarımı doğurdum dio tek sıkıntımız hergün iğne olmak onun dısında hiç büyütülcek bişey değil dedi.Allahım ne güzel moral oldu keyfim yerine geldi.sizlerlede paylaşmak istedim :))
Allah kolaylık versin hepimize
pıhtılı arkadaslarım işyerinde bi arkadasımın kuzeniyle tanıstım kızın iki çocugu var ve pıhtılı.kızı tanıyınca gözlerim parladı.hiç bi sorun olmadan cocuklarımı doğurdum dio tek sıkıntımız hergün iğne olmak onun dısında hiç büyütülcek bişey değil dedi.Allahım ne güzel moral oldu keyfim yerine geldi.sizlerlede paylaşmak istedim :))
merhaba arkadaşlarbugün tetanoz aşımı oldum. Doktor olman gerekiyor dedi ben de içim rahat bir şekilde doktoruma güvenerek oldum. 2. doz 4 hafta sonraymış. Kızlar el ayak şişmesi eti az yediğimizden oluyormuş. Doktor öyle söyledi. Beli ağrıyanlar; bel fıtığı başlangıcı varsa, hastalık kendini hamilelikte ortaya çıkarıyormuş, özellikle bacaktan bele giren sancı şeklindeyse.
merhaba arkadaşlarbugün tetanoz aşımı oldum. Doktor olman gerekiyor dedi ben de içim rahat bir şekilde doktoruma güvenerek oldum. 2. doz 4 hafta sonraymış. Kızlar el ayak şişmesi eti az yediğimizden oluyormuş. Doktor öyle söyledi. Beli ağrıyanlar; bel fıtığı başlangıcı varsa, hastalık kendini hamilelikte ortaya çıkarıyormuş, özellikle bacaktan bele giren sancı şeklindeyse.
Kızlar son 3 gündür sanki kulağında nabzın atıyor gibi hissediyorum.tek kulağında kalp atışı gibi atım duyuyorum hep.bu olağan birşey mi benden başka boyle hisseden varmı gün ilerledikçe yeni yeni şeyler başlıyor.yoksa bi KBB doktoruna gideyim mi..çok acayip bizi ya..resmen kulağında kalp atışı duyuyorum.neden olur fikri olan var mi
Canım benim kolumda falan hiç ağrı olmadı. Bakalım sende olacak mı.. Bana bi haber ver :)
Normal doğum mu olmuş? sezaryen mi ? canım.
Elif ismine bayılıyorum ya kızımada koymayı çok istedim ama kuzenlerde 2 tane elif var eşimin gönlü olmadı o yüzdenadıyla yaşasın minik prenses
kızlar tetanoz aşısı oldum geldim.:)))
az önce burdaki sağlık ocağına gittim buraya taşındık hamileyim tetanoz aşısı için geldim dedim. o da hemşire saha da (hamile kaydediyorlarmış demek ki seni atlamışlar dedi:) ) bilgileri alıyım dedi. yarın daha gel kayıt etsin dedi. 19+6 olduğumu öğrenince aşı var ilkini yapıyım dedi.
bir cihazla kızımın kalp atışlarına baktı. uzunca bakınca endişelenmedim desem yalan olur. sonra normal dedi. ayy pıt pıt nasıl çarpıyordu.:) tansiyonumu ölçtü, tartıldım.. Haziranda bir de Aralık da olacakmışım.
Canım sen umutta hangi doktora gidiyordun? Nilüfer hanım çok iyimiş öylemi duydun mu hiç birsey
kızlar tetanoz aşısı oldum geldim.:)))
az önce burdaki sağlık ocağına gittim buraya taşındık hamileyim tetanoz aşısı için geldim dedim. o da hemşire saha da (hamile kaydediyorlarmış demek ki seni atlamışlar dedi:) ) bilgileri alıyım dedi. yarın daha gel kayıt etsin dedi. 19+6 olduğumu öğrenince aşı var ilkini yapıyım dedi.
bir cihazla kızımın kalp atışlarına baktı. uzunca bakınca endişelenmedim desem yalan olur. sonra normal dedi. ayy pıt pıt nasıl çarpıyordu.:) tansiyonumu ölçtü, tartıldım.. Haziranda bir de Aralık da olacakmışım.
Ya kızlar şimdi Maltepe'ye gideceğimiz için, Maltepe Ve Kartal civarında kadın doğum doktoru arıyoruz. Önerebileceğiniz hastanene ve doktor varmı?
Canım ne güzel haberler verdin bize :)Bu tarz hikayeleri duyunca nasıl mutlu olduğumu anlatamam,resmen ekrana bakıp gülüyorum :)
Benim de haberlerim var.Hafta sonu merak edip daha önce hiç gitmediğim bir doktora gidip muayene oldum, kan pıhtılaşmam olduğunu söyledim.Ve iğne kullanan pıhtılı hamilelerin, diğer hamilelere oranla düşük yapma olasılığı daha mı fazla diye sordum.Dr kesinlik öyle bir şey yok, aksine yardımcı ilaçlar kullandığınız için ihtimal daha da azalıyor dedi :)))
Henüz hareket hissetmediğimi söyledim, normal yakında başlar dedi...
Başka önemli bir şey yok ama dr un sözleri beni çok mutlu etti :)
Amin canım,önümde 1 hafta ve toparlanacak koca bir ev var :)
Kızlar son 3 gündür sanki kulağında nabzın atıyor gibi hissediyorum.tek kulağında kalp atışı gibi atım duyuyorum hep.bu olağan birşey mi benden başka boyle hisseden varmı gün ilerledikçe yeni yeni şeyler başlıyor.yoksa bi KBB doktoruna gideyim mi..çok acayip bizi ya..resmen kulağında kalp atışı duyuyorum.neden olur fikri olan var mi
Merhaba arkadaşlar,
Son günlerde giremedim çünkü biz de taşınıyoruz, siteye şimdi göz attığımda taşınma muhabbetini okuyunca güldüm :) Hepimizde bir hareket, bir heyecan.Ama hamileyken taşınmak çok zormuş,çünkü eşya toplarken hamile olduğumu unutuyorum ve bir an aklıma gelince de panik oluyorum, bebeğe zararı olur mu diye...
İnşallah hayırlısıyla hepimiz taşınırız.
Canım ne güzel haberler verdin bize :)Bu tarz hikayeleri duyunca nasıl mutlu olduğumu anlatamam,resmen ekrana bakıp gülüyorum :)
Benim de haberlerim var.Hafta sonu merak edip daha önce hiç gitmediğim bir doktora gidip muayene oldum, kan pıhtılaşmam olduğunu söyledim.Ve iğne kullanan pıhtılı hamilelerin, diğer hamilelere oranla düşük yapma olasılığı daha mı fazla diye sordum.Dr kesinlik öyle bir şey yok, aksine yardımcı ilaçlar kullandığınız için ihtimal daha da azalıyor dedi :)))
Henüz hareket hissetmediğimi söyledim, normal yakında başlar dedi...
Başka önemli bir şey yok ama dr un sözleri beni çok mutlu etti :)
Ben Şeyma hanıma gidiyordum ama o hastaneye gitmicem artık canım. Son olaydan sonra soğudum. Aslında hastane içinde doktor değiştireyim diye düşündüm ama eğer benim doktor yerinde olmazsa doğum zamanım geldiğinde başka doktor da doğum yaptırabiliyormuş. Bu da bana saçma geldi. Doktorun kimse o doğumunu yaptırmalı öyle değil mi? Ben umut hastanesinden vazgeçtim. Doğum için hastane arayışındayım..
Bana yeditepe üniversitesi hastanesini önerdiler..
Bir kişi de pendik bölge hastanesini önerdi..
Tam da aşı haftasında gitmişsin, kaçırmadığın iyi olmuş. Uzun incelemesi kalbe yakın bi yeri bulmak için canım, miniklerin pozisyonundan hemen duyulmayabiliyor, el doppleri sonuçta. iyi olmanıza çok sevindim:)
Bizim doktor kendi kliniğinde doğum yaptırmıyor, anlaşmalı hastanelerde yapıyor, onun da fiyatını bilmiyorum ama biraz daha pendik tarafına gelebilirseniz Emsey hastanesini öneririm,nasip olursa bende orda düşünüyorum. Doktorları da hastane de çok temiz ve güzel, Allah korusun ama yeni doğan yoğun bakım ünitesi de var, muayenesi 50 tl sanırım.
Çok sevindim canım bende dinlemeden önce korkmuştum acaba duyulmayacakmı diye. Biraz geç duyuluyor dimi :)) kızın hayırlı uğurlu olsun bu arada ekledim canım
Tam da aşı haftasında gitmişsin, kaçırmadığın iyi olmuş. Uzun incelemesi kalbe yakın bi yeri bulmak için canım, miniklerin pozisyonundan hemen duyulmayabiliyor, el doppleri sonuçta. iyi olmanıza çok sevindim:)
.
ben daha önce gitmiştim takip için. Tetanoz için geldim dedim yaptılar hemen canım. Tok gitmiştim ben aç tok farketmez diye hiç de sormadılar zaten. ağrı acı olmadı şimdilik bakalımsgeçmiş olsun canım. dr bana da ol deyince eee mecburen olacaz artık.. bugün gidecektim ama vazgeçtim. öyle hazır değil demi yani önceden ismini yazdırıp onlarda aşıyı mı getirtiriyorlar.. olmadı birazdan gidiyim bilgi alıyım. aç tok karına ilaç farkediyor mu bir de ağrısı morarması oldu mu sanki olanlardan öyle duydum.
ağrı acı olmadı canımCanım benim kolumda falan hiç ağrı olmadı. Bakalım sende olacak mı.. Bana bi haber ver :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?