sana da günaydııııın:) bugün de iyiyiz inşallah sen nasılsın?
Günaydın anneler ve bebişler,
Umarım herkes iyidir kontrole gidecekler ayrıntılıya girecekler herkes iyi haberlerle gelsin inşallah
Kızlar bende şöyle birşey oluyor acaba sizde de var mı.. idrarımda yanma yok ama tam idrar çıkışının olduğu yerde ara ara sancı oluyor sanki çok sıkışmışım gibi ama yok sistit de değil nasıl anlatsam biledim saçma bir sancı arada sizlerde de var mı acaba?
Günaydın canım gece kuşu dedin de benim kızımda oyle olacak galiba bütün gece tekmeledi annesini. Ben yüzüstü yatmayı cok seviyorum oda her yüz üstü yattığımda gece farketmeden pat vuruyor annesine bende hemen sola donüyorum duruyor tekmeler :)
Bende çok acılı bir dönem geçireceğim zannetmiştim ama olmadı çok şükürBitanem o benim :) Ama oğlum duymasın, sonra kıskanıyor :))))))))
Bende de kaşıntı olmuştu ama ağrı olmamıştı kolumda. Kimisinin ağrısı olmuştu ben de kendime şaşırmıştım :)
iyiyim canım. yalnız dün aşı olmuştum akşam baş ağrısı vardı. kasıklarımda ağrı vardı. bazı arkadaşların dediği gibi akşam yemeğinden sonra karnım şişiyor. sabaha birşey kalmıyor ama akşam bayağı 9 aylık hamile gibi hareket edemiyorum.şimdi biraz iyiyim.
var canım yani bazen oluyor. bol su iç.. 5dk ara da olsa olsa her geldiğinde az olsa da sakın tutma. suyu içemiyorsan başka marka su al. bol su iç.. çünkü ben bunu farkettim. aynı sudan sürekli içtiğim zaman bazen suyu içemiyorum. geçen eşime değişik su al demiştim. unutmuş yine aynı sudan almış. su kötü değil. ancak değiştirince iyi oluyor. sonuçta onların içinde de her ne kadar yakın olsa da değerler farklı olabiliyor.
Sevincinmi sizlerle paylaşmak istedim, bebeğim sağlıklı sıhhatli çok iyiymiş, haftasıyla uyumlu hatta biraz daha büyük 18 hafta 2 günlük gibi çıktı kilosu da baya iyi dedi 221 gr. olmuş veeeee kızmışşBir kızım olacak inş, oğlum biraz üzülecek nasıl söyleyeceğim bilmiyorum ama biz çook sevindik.. Hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat olur inş..
Vitamine ek olarak demir, kasılmalarım için magnezyum, bir de arada bir içmem için balık yağı verdi.. Tabii iğnelere devam.. 21-22 haftalarda ayrıntılı ultrasona gireceğim için üst üste ultrason olmasın diye doktorum bir sonraki ay muayeneye gel dedi..
Bizden haberler bu kadar.. Doktora gideceklere de hayırlı haberler dilerim..
Canım kayısı yiyorum duphalak içiyorum yinede en az 3-4 gün kabızım çaresizim geçmiyo
HoşgeldinSevincinmi sizlerle paylaşmak istedim, bebeğim sağlıklı sıhhatli çok iyiymiş, haftasıyla uyumlu hatta biraz daha büyük 18 hafta 2 günlük gibi çıktı kilosu da baya iyi dedi 221 gr. olmuş veeeee kızmışşBir kızım olacak inş, oğlum biraz üzülecek nasıl söyleyeceğim bilmiyorum ama biz çook sevindik.. Hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat olur inş..
Vitamine ek olarak demir, kasılmalarım için magnezyum, bir de arada bir içmem için balık yağı verdi.. Tabii iğnelere devam.. 21-22 haftalarda ayrıntılı ultrasona gireceğim için üst üste ultrason olmasın diye doktorum bir sonraki ay muayeneye gel dedi..
Sevincinmi sizlerle paylaşmak istedim, bebeğim sağlıklı sıhhatli çok iyiymiş, haftasıyla uyumlu hatta biraz daha büyük 18 hafta 2 günlük gibi çıktı kilosu da baya iyi dedi 221 gr. olmuş veeeee kızmışşBir kızım olacak inş, oğlum biraz üzülecek nasıl söyleyeceğim bilmiyorum ama biz çook sevindik.. Hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat olur inş..
Herkese günaydın arkadaşlarumarım herkes iyidir... Ben bi arkadaşı merak ettim hani eşi ile sorun yaşayan arkadaşımız vardı ya o nasıl acaba.. Umarım iyidir... Haberi olan var mı ?
Günaydın anneler ve bebişler,
Umarım herkes iyidir kontrole gidecekler ayrıntılıya girecekler herkes iyi haberlerle gelsin inşallah
Kızlar bende şöyle birşey oluyor acaba sizde de var mı.. idrarımda yanma yok ama tam idrar çıkışının olduğu yerde ara ara sancı oluyor sanki çok sıkışmışım gibi ama yok sistit de değil nasıl anlatsam biledim saçma bir sancı arada sizlerde de var mı acaba?
Ben iyiyim canım sağol merak ettiğin için.
Kizlar, simdi bizim hamile olarak tuketmemiz gereken kalsiyum miktari nedir? Tek sut yada peynir yeterli mi? Hepsinden almak grrekiyomu? Bu konuda cok cahilim
günaydın kızlar ve minnak bebişlerbugün doktora gidiyorum 22. haftadayım bu aralar yapılan test tahlil vs varmı kızlar
Hayırlı sabahlar kızlar..
Ben bugün tiroid ilacımı içmeyi unuttum. Kocişimi aradım söyledim. Allah razı olsun hemen getirdi, şimdi içtim. O yüzden kahvaltıyı biraz gecikmeli yapıcam :)
Kizlar, simdi bizim hamile olarak tuketmemiz gereken kalsiyum miktari nedir? Tek sut yada peynir yeterli mi? Hepsinden almak grrekiyomu? Bu konuda cok cahilim
Canim ben de seni cok merak ediyorum.olumlu gelismeler vardir umarim.
''Gebelik döneminde bir kadının günde 1000 miligram (1 gram) kalsiyum alması gerekir. Eğer kadın 18 yaş altında ise günlük kalsiyum ihtiyacı 1300 mg'dır.
Günde 3 su bardağı süt veya 3 su bardağı kadar yoğurt (veya yarı yarıya olabilir) tüketebilen bir hamile bayan ortalama 750 mg kalsiyum bunlardan alacaktır, kalan 250 mg kalsiyumu da gün içerisinde tükettiği sebzelerden, meyvelerden, diğer besinlerden alabileceği için ek kalsiyum ilaç takviyesi almasına gerek kalmaz.''
bunu buldum arkadasım özet olarak bunu referans alabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?