2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
sana da günaydııııın:) bugün de iyiyiz inşallah sen nasılsın?

iyiyim canım. yalnız dün aşı olmuştum akşam baş ağrısı vardı. kasıklarımda ağrı vardı. bazı arkadaşların dediği gibi akşam yemeğinden sonra karnım şişiyor. sabaha birşey kalmıyor ama akşam bayağı 9 aylık hamile gibi hareket edemiyorum.şimdi biraz iyiyim.

var canım yani bazen oluyor. bol su iç.. 5dk ara da olsa olsa her geldiğinde az olsa da sakın tutma. suyu içemiyorsan başka marka su al. bol su iç.. çünkü ben bunu farkettim. aynı sudan sürekli içtiğim zaman bazen suyu içemiyorum. geçen eşime değişik su al demiştim. unutmuş yine aynı sudan almış. su kötü değil. ancak değiştirince iyi oluyor. sonuçta onların içinde de her ne kadar yakın olsa da değerler farklı olabiliyor.

Sevincinmi sizlerle paylaşmak istedim, bebeğim sağlıklı sıhhatli çok iyiymiş, haftasıyla uyumlu hatta biraz daha büyük 18 hafta 2 günlük gibi çıktı kilosu da baya iyi dedi 221 gr. olmuş veeeee kızmışş Bir kızım olacak inş, oğlum biraz üzülecek nasıl söyleyeceğim bilmiyorum ama biz çook sevindik.. Hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat olur inş..

Vitamine ek olarak demir, kasılmalarım için magnezyum, bir de arada bir içmem için balık yağı verdi.. Tabii iğnelere devam.. 21-22 haftalarda ayrıntılı ultrasona gireceğim için üst üste ultrason olmasın diye doktorum bir sonraki ay muayeneye gel dedi..

Bizden haberler bu kadar.. Doktora gideceklere de hayırlı haberler dilerim..

Bitanem o benim :) Ama oğlum duymasın, sonra kıskanıyor :))))))))

Bende de kaşıntı olmuştu ama ağrı olmamıştı kolumda. Kimisinin ağrısı olmuştu ben de kendime şaşırmıştım :)
Bende çok acılı bir dönem geçireceğim zannetmiştim ama olmadı çok şükür
Aaaa şimdiden başladı mı kıskanmaya:))) Eşim diyor ki bana da, sen benim canımsın, oğlumuz da canımın içi :) oğlumuzu benden daha çok sevebilirsin sana izin veriyorum diyor bi de

Ne aşısı oldun canım? bebeklerimizin doğum günü aynı görünüyor ben aşı olmadım. şişkinlik sorunu bende de mevcut ne yazık ki gündüz 7 aylık akşam 9 aylık oluyor göbişim:)

tü tü maşallah kızına ne iğnesi vuruluyorsun ki canım sen

Canım kayısı yiyorum duphalak içiyorum yinede en az 3-4 gün kabızım çaresizim geçmiyo

Arkadaşım valla çok zor bendede aynı sorun vardı... Meyva ile çözdüm.. Karpuzun çok faydasını gördüm bi dene istersen.. Birde yeşil erik yiyip üstüne su içinde inanılmaz bağırsakların çalışıyor

Hoşgeldin maşallah annesi kızımıza bir erkekten sonra bir de kız ne güzel olmuş. Bende ikincisinin kız olmasını isterim

Herkese günaydın arkadaşlar umarım herkes iyidir... Ben bi arkadaşı merak ettim hani eşi ile sorun yaşayan arkadaşımız vardı ya o nasıl acaba.. Umarım iyidir... Haberi olan var mı ?

gözünaydın canım.maşallah prensesine.bende magnezyum kullanıyorum baya faydasını gördüm.

günaydın cnm sana da.
benimde senin anlattığın gibi durumum oluyordu.ama pek önemsememiştim.
sonradan kasıklarımda çok batmalar olmaya başladı. dr a gittiğimde tam idrar tahlili istedi.
tahlil sonucunda dr sanırım kum döküyorsun dedi. çünkü sanki idrar yolların tahriş olmuş gibi çıkıyor tahlilin kumu görünmüyor ama öyle dedi.
daha önceden ne kum ne taş hiç sorun yoktu böbreklerimde. dr a da söyledim bu durumu.
hamilelikte olabiliyor. böbrek ve bağırsaklar tembelleşiyormuş.
sende bi dr a git bakalm ne diyecek.

Kızlar gunaydın!
Herkes iyi çok şükür.
aman iyi düşünelim, iyi olalım değil mi?
ben bugün oldukça hüzünlü, biraz karamsar, iyice yalnız gibi bişeyim.
Niye böyle oldum ben anlayamadım ki?
Bi öyle bi böyle!
bebekler ve bizler fiziksel iyi olalım tabi şükürler olsun.
sizler de olmasanız, okumasam neler oluyor, kızlara bir uğrayayım demesem, kafayı yerdim kesin((
keşke bitmese bu serüvenimiz ayolll:)))

Kizlar, simdi bizim hamile olarak tuketmemiz gereken kalsiyum miktari nedir? Tek sut yada peynir yeterli mi? Hepsinden almak grrekiyomu? Bu konuda cok cahilim

Kizlar, simdi bizim hamile olarak tuketmemiz gereken kalsiyum miktari nedir? Tek sut yada peynir yeterli mi? Hepsinden almak grrekiyomu? Bu konuda cok cahilim

''Gebelik döneminde bir kadının günde 1000 miligram (1 gram) kalsiyum alması gerekir. Eğer kadın 18 yaş altında ise günlük kalsiyum ihtiyacı 1300 mg'dır.
Günde 3 su bardağı süt veya 3 su bardağı kadar yoğurt (veya yarı yarıya olabilir) tüketebilen bir hamile bayan ortalama 750 mg kalsiyum bunlardan alacaktır, kalan 250 mg kalsiyumu da gün içerisinde tükettiği sebzelerden, meyvelerden, diğer besinlerden alabileceği için ek kalsiyum ilaç takviyesi almasına gerek kalmaz.''

bunu buldum arkadasım özet olarak bunu referans alabilirsin.

günaydın kızlar ve minnak bebişler bugün doktora gidiyorum 22. haftadayım bu aralar yapılan test tahlil vs varmı kızlar

iyi haberlerini bekliyoruz canım hayırlısıyla git gel sonra bize yaz :) bi tek ayrıntılı usg var canım benim bildiğim

Hayırlı sabahlar kızlar..

Ben bugün tiroid ilacımı içmeyi unuttum. Kocişimi aradım söyledim. Allah razı olsun hemen getirdi, şimdi içtim. O yüzden kahvaltıyı biraz gecikmeli yapıcam :)

ay canım ya ben de sürekli ilaçlarımı unutup duruyorum bi tek ilaçları da değil her şeyi unutuyorum yakında adımı unutucam :26: kocanla aşkınızı da anlamadım sanma bi ömür sürsün inşallah

ayyy çok sevindim cannımmmm hayırlı uğurlu olsun kızın aramıza hoş geldin

canım günlük miktar olarak 1100 mg alınmasını istiyor doktorlar. 1 bardak sütte 150 mg olduğunu düşünürsek her şeyden bol bol yememiz lazım. Peynir, süt, yoğurt hepsinden çokça tüketmek lazım canım

Ne güzel bir sevinç maşallah size , önce sağlıklı olsunlar tabi

Tesekkur ederim. Sanurim bu kadar kalsiyum tuketmiyorum.kendimi toparlamam lazim.aman dikkat edin bebislerin buyuk kemikleri gelismeye basladi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…