2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Canım gözümüz aydın,çok sevindim,süper haberlerle gelmişsin. Prensesimize de maşallah 221 gr olmuş :)

şimdi zeytin yağını deniicem decavit bencde içiyorum doktorum ilaç içme diyo ama en son 8 gün oldu diyince Verdi ilaç oda bişeye yaramıyor bakalım ne olucak

bu arada kızlar kızımın ismine bir türlü karar veremiyoruz en son ELA dedik ne diyorsunuz

bir prenses daha geliyor.. tabi öncelikle sağlıklı olmasına sevindim. Demir Mg ben de kullanıyorum. dr a balık yağı soracaktım. o gün unuttum. sormadan da alabilirim herhalde.sonuçta nerdeyse iki aydır balık yemiyorum. hangisinden alıyorsunuz? az önce sağlık ocağında balık ye semiz otu ye dedi. süt, su bol bol iç yoğurt bol bol ye dedi.

Ne aşısı oldun canım? bebeklerimizin doğum günü aynı görünüyor ben aşı olmadım. şişkinlik sorunu bende de mevcut ne yazık ki gündüz 7 aylık akşam 9 aylık oluyor göbişim:)

tetanoz aşısı oldum canım.

Kızımın adaşı olacak kızın o zaman canim :)) bizde ELA koyucaz babamiz çok istedi ben çok begeniyorum güzel bi isim :)

Kızlar merhabaa nasılsınız bakalım inşallah sizlerde bebişlerinizde iyisinizdir. Biz iyiyiz sağlık ocağına gittim sabah haziranın 2'sınde tekrar gidicem şeker yuklemesiyle aşı olucam. Bi dahaki gelişinde yapalım aşını dedi kan aldı değerlerinede bakmak istiyorum dedi doktorumdan çok ilgili ya hemşireye bayıldım :) bizden haberler bu kadar

Merhabalar güzel anneler nasılsınızzz??

biz iyiyiz hamdolsun mide yanmalarım dışında akşamları pek yemek yiyemiyorum meyve rahatlatıyor midemi sadece meyveyle geçiştirdiğim günlerde oluyor ve 1 aydır hiç kilo almadım aksine her hafta 200-300 gr veriyorum ama göbüş büyümeye devam ediyor :) dün doktorumla görüştüm miden için gaviscon kullan sakıncası yok bebekte zayıf kalacak yemene dikkat et boyu ilerde gidiyor ama gr olarak az düşük dedi çok üzüldüm

Şeker yüklemesini de mi sağlık ocağında mı yapıyorlar canım???

Selam canım. Balık yağını ben kullanıyorum. Marincap ismi. Her gün alıyorum nerdeyse. Bazen unutuyorum ama içmeyi :26: balık yağının balığın kendisinden mi yoksa ciğerinden mi elde edildiği çok önemliymiş canım. Alırken buna dikkat et bence. Benimki balığın kendisinden üretilen bir balık yağı. Ciğerinden üretilenleri tercih etmeyin diyorlar

Kızlar selam,

Tatile gitmeyi düşünüyor musunuz? Ya da deniz kenarında yaşayanlar denize girecek misiniz? Mayo nerden alacaksınız?

şeker yüklemesini de mi sağlık ocağında mı yapıyorlar canım???

öyleymiş ben sorucaktım nasıl olucak diye o kendi dedi buraya gel burda yaparız aşınla beraber diye. şeker yüklemesinde kullanılan glıkozu aldım ben eczaneden onunla gidicem orda olucakmış nasıl olucak bilmiyorum

Anladım sağol canım, bana sağlık ocağında söylemediler bu konu hakkında bir şey. Tekrar gittiğimde sorarım

tü tü maşallah kızına ne iğnesi vuruluyorsun ki canım sen

Teşekkür ederiz.. Bu arada bende 2 kiloya yakın almışım bu ay ama doktor bir şey demedi 2 kiloyu geçmesin dedi.

Kan pıhtılaşması için kan sulandırıcı oluyorum canım.. Daha önce 2 tane düşüğüm olduğu için..

Geçmiş olsun canım... Allah kızını sana bağışlasın. En başından beri mi 2 kilo aldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…