Sevincinmi sizlerle paylaşmak istedim, bebeğim sağlıklı sıhhatli çok iyiymiş, haftasıyla uyumlu hatta biraz daha büyük 18 hafta 2 günlük gibi çıktı kilosu da baya iyi dedi 221 gr. olmuş veeeee kızmışşBir kızım olacak inş, oğlum biraz üzülecek nasıl söyleyeceğim bilmiyorum ama biz çook sevindik.. Hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat olur inş..
Vitamine ek olarak demir, kasılmalarım için magnezyum, bir de arada bir içmem için balık yağı verdi.. Tabii iğnelere devam.. 21-22 haftalarda ayrıntılı ultrasona gireceğim için üst üste ultrason olmasın diye doktorum bir sonraki ay muayeneye gel dedi..
Bizden haberler bu kadar.. Doktora gideceklere de hayırlı haberler dilerim..
Annemlerin evindeyim canım şimdi. Olumlu denebilecek hiçbirşey yok
Hayirlisi buymus diyelim. Yalniz degilsin en azindan.
Allaha şükür onlar destek veriyorlar canım benim
Ben iyiyim canım sağol merak ettiğin için.
Ben de çok şey denedim ama en çok faydayı zeytinyağından gördüm. İlk zamanlar ananas da çok fayda etmişti. Sabahları ılık su içiyorum 2 bardak kadar. Doktor bana da ilaç verdi ama hiç içmedim. Adını bilmiyorum ama şekerli birşey demişti. Bir de stresle de alakalı sanırım. Yazlığa gittik haftasonu, stresten uzaklaşınca günde iki kez çıktım.
Arkadaşım valla çok zor bendede aynı sorun vardı... Meyva ile çözdüm.. Karpuzun çok faydasını gördüm bi dene istersen.. Birde yeşil erik yiyip üstüne su içinde inanılmaz bağırsakların çalışıyor
Bende dün oldum aşımı, bugün kolum kızarmış ve hafiften kaşınıyorgece kaşımışım yanlışlıkla:) ama acısı olmadı.
Hayırlı sabahlar canımAfiyet olsun şimdiden Eşine de aferin hemen yetiştirmiş ilacını:)
Bende yaşıyorum aynı sorunu, decavit kullanıyordum, doktorum vitaminimi değiştirdi, içinde probiyotik olan bir vitamin verdi. Onu kullanıyorum bakalım işe yaramadı henüz:)
bir prenses daha geliyor.. tabi öncelikle sağlıklı olmasına sevindim. Demir Mg ben de kullanıyorum. dr a balık yağı soracaktım. o gün unuttum. sormadan da alabilirim herhalde.sonuçta nerdeyse iki aydır balık yemiyorum. hangisinden alıyorsunuz? az önce sağlık ocağında balık ye semiz otu ye dedi. süt, su bol bol iç yoğurt bol bol ye dedi.Sevincinmi sizlerle paylaşmak istedim, bebeğim sağlıklı sıhhatli çok iyiymiş, haftasıyla uyumlu hatta biraz daha büyük 18 hafta 2 günlük gibi çıktı kilosu da baya iyi dedi 221 gr. olmuş veeeee kızmışşBir kızım olacak inş, oğlum biraz üzülecek nasıl söyleyeceğim bilmiyorum ama biz çook sevindik.. Hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat olur inş..
Vitamine ek olarak demir, kasılmalarım için magnezyum, bir de arada bir içmem için balık yağı verdi.. Tabii iğnelere devam.. 21-22 haftalarda ayrıntılı ultrasona gireceğim için üst üste ultrason olmasın diye doktorum bir sonraki ay muayeneye gel dedi..
Bizden haberler bu kadar.. Doktora gideceklere de hayırlı haberler dilerim..
Ne aşısı oldun canım? bebeklerimizin doğum günü aynı görünüyor ben aşı olmadım. şişkinlik sorunu bende de mevcut ne yazık kigündüz 7 aylık akşam 9 aylık oluyor göbişim:)
şimdi zeytin yağını deniicem decavit bencde içiyorum doktorum ilaç içme diyo ama en son 8 gün oldu diyince Verdi ilaç oda bişeye yaramıyor bakalım ne olucak
bu arada kızlar kızımın ismine bir türlü karar veremiyoruz en son ELA dedik ne diyorsunuz
canım merhaba. seninle ilk defa karşılaşıyoruz forumda galiba? doğum tarihimiz aynıymış da 28 ekim:)
Şeker yüklemesini de mi sağlık ocağında mı yapıyorlar canım???Kızlar merhabaa nasılsınız bakalım inşallah sizlerde bebişlerinizde iyisinizdir. Biz iyiyiz sağlık ocağına gittim sabah haziranın 2'sınde tekrar gidicem şeker yuklemesiyle aşı olucam. Bi dahaki gelişinde yapalım aşını dedi kan aldı değerlerinede bakmak istiyorum dedi doktorumdan çok ilgili ya hemşireye bayıldım :) bizden haberler bu kadar
bir prenses daha geliyor.. tabi öncelikle sağlıklı olmasına sevindim. Demir Mg ben de kullanıyorum. dr a balık yağı soracaktım. o gün unuttum. sormadan da alabilirim herhalde.sonuçta nerdeyse iki aydır balık yemiyorum. hangisinden alıyorsunuz? az önce sağlık ocağında balık ye semiz otu ye dedi. süt, su bol bol iç yoğurt bol bol ye dedi.
Kızımın adaşı olacak kızın o zaman canim :)) bizde ELA koyucaz babamiz çok istedi ben çok begeniyorum güzel bi isim :)
hadi ya adıyla uzun sağlıkla yaşasınlar inşallah canım
şeker yüklemesini de mi sağlık ocağında mı yapıyorlar canım???
öyleymiş ben sorucaktım nasıl olucak diye o kendi dedi buraya gel burda yaparız aşınla beraber diye. şeker yüklemesinde kullanılan glıkozu aldım ben eczaneden onunla gidicem orda olucakmış nasıl olucak bilmiyorum
tü tü maşallah kızınane iğnesi vuruluyorsun ki canım sen
Teşekkür ederiz.. Bu arada bende 2 kiloya yakın almışım bu ay ama doktor bir şey demedi 2 kiloyu geçmesin dedi.
Kan pıhtılaşması için kan sulandırıcı oluyorum canım.. Daha önce 2 tane düşüğüm olduğu için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?