evet canım 25 temmuzda oldu sare kızım normal doğum olunca izin verdiler inşallah kolay doğumlarımız olurrrHatırlıyorum ben seni, ne güzel Allah iki nimetinden tattıracak inşallah size:) Geçen sene Temuuzda mı anne oldun sen, doğru mu anladım?? Hastanede de kalmamışsın, maşallah ya ..Allah bize de kolay kolay doğumlar nasip etsin...
bende ilkinin heyecanı yok hiç bilmiyorum yüzde onu kadar anca belkide çoğu zaman aklıma gelmiyor hamile olduğum rahat olarak geçireceğim 4 ay daha var diyorum sadece belki bu durum bendedir belki herkes tüm hamileliğinde aynı heyecanı yaşıyordur bilmiyorumöyle arkadaş herkese nasip olsun:))
oranları böyle duyunca açık bütçemizi iyice açmamamız gerektiğini düşünüyo
rum. elbette durumu iyi olanlar gitsin..
ikincilerde öyle olur ama mutlaka ilk çocukta daha bir araştırmalar hazırlıklar heyecanlar panikler hatta endişeler yoğun oluyor.
.
evet canım 25 temmuzda oldu sare kızım normal doğum olunca izin verdiler inşallah kolay doğumlarımız olurrr
bende ilkinin heyecanı yok hiç bilmiyorum yüzde onu kadar anca belkide çoğu zaman aklıma gelmiyor hamile olduğum rahat olarak geçireceğim 4 ay daha var diyorum sadece belki bu durum bendedir belki herkes tüm hamileliğinde aynı heyecanı yaşıyordur bilmiyorum
Ya canım deme öyle, haftasonu 2 günlük biryere kaçsanız bile tatildir o da. Bazı ülkelerde yıllık iznini kullanmayanlara mecburi olarak izin veriliyormuş. Çünkü tatilsiz çalışmak verimi düşürüyor, psikolojiyi olumsuz etkiliyor. Haftasonu 3 gün kaçtık şehirden, o bile nasıl iyi geldi. Fırsat yaratmaya çalışın bence. İnsan dünyaya bir kere geliyor. Kendine iyi davranmalı.
:)))) karnında bebek var diye fazla yaklaştırmak istememiş herhalde:))Dün erkek öğrencilerimden biri resmimi yapmış. Öğretmenimin memelerini de yapayım, bebeği aç kalmasın doğunca dedi. Çocuklar nasıl gülüyor. Yalnız memeleri boynuma çizmiş
evet canım 25 temmuzda oldu sare kızım normal doğum olunca izin verdiler inşallah kolay doğumlarımız olurrr
bende ilkinin heyecanı yok hiç bilmiyorum yüzde onu kadar anca belkide çoğu zaman aklıma gelmiyor hamile olduğum rahat olarak geçireceğim 4 ay daha var diyorum sadece belki bu durum bendedir belki herkes tüm hamileliğinde aynı heyecanı yaşıyordur bilmiyorum
Bizde bekleye bekleye saatler geçiyor aynı şekilde vurmuyor babasınaKocişim çok seviyor bebişimizi ama oğlumuz kıskanıyor babasından beni :) Bi keresinde bak aşkım gel elini koy bebek vuruyor dedim. Geldi bekle bekle vurmuyor. Sonra bir gün sessizce göz yaptım kocişe gel diye. Vurdu babasına =))))))) Sanki elini hissediyor da vurmuyor babasına :))))))))))
yaşasınnn ikinci tekmemi yedim.:))))
Eeee kızlar babalarına düşkün olur :) Babalar da sever kızlarını :))
Kızlar ben 29 mayıs saat 9 buçukta devlet hastanesinde ayrıntılımı çektiriyorum. Arkadaşım sağolsun almış randevuyu :) Başka türlü çektirmeyecektim zaten özelde falan.
Bi de bana genetik danışmanlık verdiler :) 2. düzey renkli ultrasonun da ikili üçlü gibi tarama olduğunu ve hastalıkların %60-70'ini yakalayabildiğini, olumsuz bir şey çıktığında da üzülmememi çünkü %10luk yanılma payı da olabildiğini anlattı uzman doktor..
Çok şanslısın valla ne diyim iki erkek de sana aşık olacak
Canım çok sevindim geçmez şimdi günler :) bizim de 26 mayısta 17:00 de randevumuz inşallah her şey yolundadırhadi ya ben daha yüksek bir ihtimal olarak düşünmüştüm o kadar düşük müymüş?
aa devlet hastanesinde ayrıntılıyı çektirebiliyormuyuz süpermiş renkli ultrasonda var yanii hee hangi hastane canım
canım bebiş tekme attığında eşin hissediyomu
öyle arkadaş herkese nasip olsun:))
oranları böyle duyunca açık bütçemizi iyice açmamamız gerektiğini düşünüyo
rum. elbette durumu iyi olanlar gitsin..
ikincilerde öyle olur ama mutlaka ilk çocukta daha bir araştırmalar hazırlıklar heyecanlar panikler hatta endişeler yoğun oluyor.
dr a sordum. 4d bile varmış. ama herkese bakmıyorlarmış.kimlere bakılıyorsa.. benim ki ayrıntılı ultrason 2d ile bakılacakmış.
ne saçmalık. şimdi birşey diyeceğim bebeğim için susuyorum. sinirlerimi bozmayım.
maşallahh tatil planları bile yapılıyor. tatile yıllardır gitmeyen ve gidemeyecek olan olarak imreniyorum. ancak tabiki siz yavrularınızla bol bol dinlenin gezin eğlenin.
benim eşim bile takılıyor. göbeklenmişsin diye:)))
akşam oldu ya karnım yine şişmeye başladı. daha akşam yemeğini yemedim.
Bizde bekleye bekleye saatler geçiyor aynı şekilde vurmuyor babasınabir iki kere sadece eli karnımdayken vurdu ama daha dışardan hissedemiyor babası. Nabzımı tekme olarak algılıyor bazende kocacığım:) vuruyor diyor ben bir şey hissetmiyorum:)))
Canım çok alemsin , kızın büyüdü de tekmeler atıyor maşallah size :)
Oh ne güzel . İyi yaptın he .... gidip te bu özellere paranı vermedin . Ben aradım sordum , ayrıntılı için birde muane ücretimi vereceğim dedim , sadece ayrıntılıya vereceksiniz dedi yani bana 112 tl ye gelecek ...
Öyle söyledi canım. Eşimle benim imzamı aldıkları kağıtta da tüm bunlar yazıyor. Bizim yavrularımızda hiçbir sorun çıkmayacak Allah'ın izniyle merak etme :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bizim göbişler büyüdükçe bize bakınca artık bizi değil yavrularını görüyorlar demek:) hainler:)
Eşlerimize daha iyi davranacaz yapacak bişey yok:) çok iddialı rakiplerimiz var yolda:).
İnşallah canım, eşim dört gözle bekliyorGüçlü vurduğu zamanlara geldiğinde eşin de hissedecek canım:) maşallah benim oğlum çok güçlü vuruyor. Az bi zaman sonra eşinin de hissedeceği kadar vuracak. Zaten o zaman çok farklı güçlü bi vuruş olduğunu anlıyor eşlerimiz:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnşallah canım, eşim dört gözle bekliyormaşallah cihangire, darısı benim oğluşuma:)) bu arada doktor kontrolümde tartıldım ve bu ay 3 kilo aldığım ortaya çıktı:))) doktor biraz dikkat etmemi söyledi, hamurişi çok yemiştim sanırım ondan oldu. 8 kilo daha hakkın var dedi:) 66 kilo olmuşum. Hamileliğim boyunca toplamda 4 kilo aldım ama:) bir de kalçam büyüyor benim, kız annelerinin büyür derler:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?