2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Dün erkek öğrencilerimden biri resmimi yapmış. Öğretmenimin memelerini de yapayım, bebeği aç kalmasın doğunca dedi. Çocuklar nasıl gülüyor. Yalnız memeleri boynuma çizmiş

evet canım 25 temmuzda oldu sare kızım normal doğum olunca izin verdiler inşallah kolay doğumlarımız olurrr
bende ilkinin heyecanı yok hiç bilmiyorum yüzde onu kadar anca belkide çoğu zaman aklıma gelmiyor hamile olduğum rahat olarak geçireceğim 4 ay daha var diyorum sadece belki bu durum bendedir belki herkes tüm hamileliğinde aynı heyecanı yaşıyordur bilmiyorum

Maşallah size o zaman, Kızın ve oğlun tam arkadaş olacaklar:)

zaten ben öyle denizden hiç çıkmayım diye düşünmüyorum. değişik ortam değişik yerler dinlenmek ne biliyim seviyorum ben. bakalım hayırlısı..

Dün erkek öğrencilerimden biri resmimi yapmış. Öğretmenimin memelerini de yapayım, bebeği aç kalmasın doğunca dedi. Çocuklar nasıl gülüyor. Yalnız memeleri boynuma çizmiş
:)))) karnında bebek var diye fazla yaklaştırmak istememiş herhalde:))

genelde ikinci de daha az heyecan yapıyorlar. ben de çevremden öyle görüyorum. benim bir düşük oldu.Bu ilk olacak. herkese bir kez daha sağlıklı mutlu huzurlu hamilelik diliyorum. yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza almayı allahtan diliyorum.

bir de dr ikinciyi düşünüyorsan bundan sonra hemen yap dedi. malum yaştan dolayı. eşim de büyük bir heyecanla sordu.ikinciyi düşünüyor musun diye. ben de dedim ki valla bunu çok değil 1ay önce sorsaydı yookk derdim dedim. ki diyordum da.. bir tane yeter diye.. ama dediğin gibi şu dönem daha rahat oluyoruz kardeşi olsun isterim. ama tabi önemli olan bakabilmek. hayırlısı öncelikle bunu allahın izniyle doğuruyum. seviyim bakıyım ondan sonra bir daha bakarız.

Bizde bekleye bekleye saatler geçiyor aynı şekilde vurmuyor babasına bir iki kere sadece eli karnımdayken vurdu ama daha dışardan hissedemiyor babası. Nabzımı tekme olarak algılıyor bazende kocacığım:) vuruyor diyor ben bir şey hissetmiyorum:)))

merhaba hanimlar,
bugun ebe kontrolumuz vardi, kalp atislarini dinledik hersey yolunda cok sukur, alttan muayene etti rahim brz asagiya inmis dedi ama simdilik sakincali bu durum olmadigini soyledi, elevit b9 yazdi hic vitamin kullanmamistim daha ben isteyince yazdi cunku cok yoruluyorum,
oglum bazen beni mahvediyor sozumu bile geciremiyorum tabi daha cok kucuk ama gercekten bazi gunlerimiz cok zor geciyo, hep stresliyim 2. gelince ikisinede bakamama korkusu beni yiyip bitiriyo hep olumsuzluklari dusunuyorum, surekli kuran okuyorum rahatlayabilmek icin...hayirlisi bakalim hersey gelip gecici tabiki

yaşasınnn ikinci tekmemi yedim.:))))

Canım çok alemsin , kızın büyüdü de tekmeler atıyor maşallah size :)

Oh ne güzel . İyi yaptın he .... gidip te bu özellere paranı vermedin . Ben aradım sordum , ayrıntılı için birde muane ücretimi vereceğim dedim , sadece ayrıntılıya vereceksiniz dedi yani bana 112 tl ye gelecek ...

Canım oğluşun hayırlı olsun , ne güzel ne mutlu kızın peşine oğlan :)
Rabbim sen büyüksün
Heyecan bende çok vardı şimdi o kadar değil sanki , yada daha başlayamadım tam olarak alışverişe ondandır

Öyle söyledi canım. Eşimle benim imzamı aldıkları kağıtta da tüm bunlar yazıyor. Bizim yavrularımızda hiçbir sorun çıkmayacak Allah'ın izniyle merak etme :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aa devlet hastanesinde ayrıntılıyı çektirebiliyormuyuz süpermiş renkli ultrasonda var yanii hee hangi hastane canım

Lütfi kırdar eğitim ve araştırma hastanesi.

Ben ayrıntılıya özelde para veremedim kıyamadım canım. Bir şey çıkmayacak Allah'ın izniyle hiçbirimizde..

Güçlü vurduğu zamanlara geldiğinde eşin de hissedecek canım:) maşallah benim oğlum çok güçlü vuruyor. Az bi zaman sonra eşinin de hissedeceği kadar vuracak. Zaten o zaman çok farklı güçlü bi vuruş olduğunu anlıyor eşlerimiz:))

Arkadaş hastanede çalışmasa asla vermiyorlardı canım. Ben bundan bir ay önce devlette doktora söyledim. Randevular 2 aya kadar dolu dedi gönderdi beni. Zaten sadece riskli gebelere yapıyorlar devlette. Arkadaşa söyledim o halletti işte. Yoksa mümkün değildi. Sen de inşallah güzel haberlerle dönersin canım.

Ben zaten kararımı verdim. Doğumumu da zeynep kâmilde yapıcam. Araştırdım ve herkes çok memnun. Ve bütün doktorları uzman. Ben onlara güveniyorum.

Son düzenleme:

İnsallah canim amin! Hepimiz saglikla kucagimiza alalim yavrularimizi

Bizim göbişler büyüdükçe bize bakınca artık bizi değil yavrularını görüyorlar demek:) hainler:)

Eşlerimize daha iyi davranacaz yapacak bişey yok:) çok iddialı rakiplerimiz var yolda:).

Sorma valla tatli rakipler :)

İnşallah canım, eşim dört gözle bekliyor maşallah cihangire, darısı benim oğluşuma:)) bu arada doktor kontrolümde tartıldım ve bu ay 3 kilo aldığım ortaya çıktı:))) doktor biraz dikkat etmemi söyledi, hamurişi çok yemiştim sanırım ondan oldu. 8 kilo daha hakkın var dedi:) 66 kilo olmuşum. Hamileliğim boyunca toplamda 4 kilo aldım ama:) bir de kalçam büyüyor benim, kız annelerinin büyür derler:))

Son düzenleme:
kızlar az önce dr u arayıp sordum omega 3 balık yağı alıyım mı diye.. gerek yok dedi. vitamin alıyorsun dedi. elevit,folic,mg,demir....
arada balık yersin dedi.

Ufff benim de buyudu ya cok moralim bozuluyo sadece 3,5 kiloda bu kadar buyuduyse son zamanlarda dusunemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…