2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Günaydın canım :)) cok tesekkür ederim bilgiler için :) evet evet kesinlikle tatil konusunda cok iyisin :) ama bn arkada oturamuyorum hatta yolda uyuyamıyorum bile illa o yolu göreceğim eşimle konuşacağım falan uykusu gelmesin diye panik halindeyim ben arabada sürekli babamdan ötürü heralde babam cok hızlı kullanırdı biz kücükkende bilinçaltıma oyle işlemiş heralde. Eşimde ayaklarını one uzat diyor ama oda bana cok garip geliyor ya gerçi hamileyiz ama işte garip oluyorum oyle on cma uzatında falan rn son koltuğumu baya yatırıp oyle gitmiştim bakalım canım Çanakkale yada Bursa armutlu ya kısa süreli birsey yapmayı düşünüyoruz haftasonu en azından kalmalık. Ohh sizin oralardan Güzeli mi var çok dışarı heryer tatil yeri :) git bi saat uzaklığa başka bir tatil yerine :) evet uçakta baska bir alternatif tabi oda değerlendirilebilir ama arabaya gezmenin tadıda bambaşka :)

Herkeslere günaydın :) ve haftasonuna son birgün kalır

Günaydın kızlar. Kızlar ben 17.haftadayım ama hiç bir şey hissetmiyorum gayet de enerjik oldum iki gündür karnımdaki kramplar da kesildi. Korkuyorum iyi midir bebeğim?Göğüslerim falan şiş ama. Salı randevum var ama panikledim.

evet benim çok olmuş gerçekten bende gidince muhakkak söyliyim bari.Çok sağol yardımın için
Herkese de Günaydın bu arada güzel bir gün bizim ve bebişlerimizi olsun

Büyük amir küçük amire sormuş. O zaten biliyordu evet hamile demiş. Kaç aylık olduğunu sormuş. 4-5 aylık var demiş
Sonra bana geldi. Doğum ne zaman dedi. Eylülde dedim. Allah eli yüzü düzgün evlat nasip etsin dedi.AMİN dedim öyle işte :)

canım elevit ilacında domuz katkısı var. internetten de bakabilirsin firmayı da arayıp sorabilirsin. doktorlar bu ilacı vermiyor artık. decavit kullan onu veriyorlar bunun yerine.

Bende Efa Daliy alıyorum , doktorum bunu önerdi . Bu nereden üretiliyor acaba karından üretilen olmalı diye biliyorum bende

bende efa daliy kullanıyorum balığın vücudundan yapılıyor en iyi şekilde araştırmasını yaptım canım gönül rahatlığıyla içebilirsin

İnşallah , teşekkürler ...
arkadaşının kıymetini bil çok iyi bir iş yapmış ...
Doğumu Zeynep Kamilde yapman beni şaşırttı biraz , fakat çok tutumlu sun maşallah sana bende kimbilir ne kadar vereceğim doğuma ,
fakat baştan beri aynı doktora gittim takibe hiç değiştirmedim , doğumu da o yapsın isterim . Zeynep Kamil yılların hastanesi doktorlarda iyi diye
duydum , hakkımızda hayırlısı olsun ...Amin .

Günaydın cnın zeynep kâmilde mi yapacaksın doğumu?

nasılsınız

Maşallah size o zaman, Kızın ve oğlun tam arkadaş olacaklar:)
inşallah öyle olurlar kıskançlık durumu korkutuyor beni aralarında 15 ay olacak ama yine de anlar gibi geliyor benim kız

ilki benimde boş gebelikti. hayırlısından gazsız bol uyuyan uslu bebeklerimiz olsun 2. yi daha rahat düşünebilirsin ilki yaramaz olanlar çok korkuyor 2. için. benimle aynı zamanda anne olan bi ablamız vardı 42 yaşında o kadar mutlu ve memnunki bebeği olduğu için yeniden dünyaya gelmiş gibi. kısmet olursa bir tane 40 lı yaşlarımda istiyorum
ilki kaç yaşında benimde korkuları oluyor nasıl bakacağım ikiisine birden diye allahım kolaylık versin
teşekkürler canım herkesteaynı oranda heyecan olmuyor emin ol benim ilki boş gebelikti sonrasında 7 ay uğraştık o yüzden belkide çok heyecanlı idim kızımda.

Aaa neden tasarruflu ampullerin bir zararı yok ki , kırıldığında çok zararlı olabilirmiş .
Bu arada oğluşunun cicilerini iyi günlerde kullanın

Ben de zeynep kamilde doğmuşum :))
Diğer kardeşim de orada doğmuş :)
Küçük kardeşim özelde doğdu. 10 yıl önce 1000 lira vermiştik sezeryana..

Ben umut hastanesinde doğumumu yapacaktım ama doktorun bu ilgisizliği beni çok soğuttu.
Bi de dedim ki doğumumu kesin siz yaptırırsınız her koşulda değil mi dedim. Benim olmadığım güne denk gelirsen o günkü nöbetçi yaptırır dedi. Böyle şey olur mu ya :/

Herkeslere günaydın :) ve haftasonuna son birgün kalır

Tüm anne adaylarına ve bebişlerine Günaydın

günaydın kızlar ve bebişleri

Herkese günaydın arkadaşlar

Günaydın kızlar ve tatlı kuzucukları ...

Süper canım güle güle kullanın cicileri benim de yeğenlerimin küçükleri gelicek, ben de kıyafette ikinci el giydiririm bence hiçbir sakıncası yok, zaten çoğu giyilmiyor bile.. ama tasarruflu ampülleri hiç duymamıştım açıkçası :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…