- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Damlacığım arka koltukta uzanırsın. Ya da arkadan öne ayaklarını uzatırsın eşine doğru. Normalde ben önde oturup, ayaklarımı ön cama doğru uzatırdım ama göbiş büyüyünce olmayabilir. Ya da yakın olsun diyorsan Asos, Gökçeada taraflara falan gidebilirsiniz. Başka başkaaa uçakla Bodrum, Çeşme falan yapabilirsiniz. Havaalanından araç kiralarsınız. Bana tatil de, alternatiflerim bitmez
Ben tankini ve mayo alacağım. Göbeğim çatlarsa bikini giyemem. Bir de kocaman göbişle rahat edemem bikiniyle, kayıp gidiverir bacağımdan:26:
Geçen haftasonu İzmir'den Marmaris'e gittik. Bir tek Çine'de mola verdik. Hiç sıkışmadım, yorulmadım. 4 saat sürdü yolculuk. Şimdilik sıkıntı yok maşallah. Yolculuk korksun benden, gezerim ben Allah izin verirse :)
senin çok olmuş tahlil yaptıralı. iki haftada 3 kere tahlil verdim ben sürekli baktı her değere.en sonunda buscopan 10 mg verdi sabah akşam 5 gün içtim. şimdi çok şükür bişey yok. bu cmrtsi tekrar gidince idrar testi vericekmişim dr öyle demişti. bu arada bol bol su da içtim tabi. günde 3 tl kadar. belki daha fazla..
Benimde 54 olmam lazım, bekarken 54 ün üstüne hiç çıkmamıştım:) becerebilirsem tabibenim kalçam büyümeye müsait zaten:))) 52-54 kilo çok çok iyi bir kilo aralığı. İnşallah tekrar o aralığı görebilirim:)
Amirin en sonunda anlamış gözün aydınnasıl sordu, ima mı etti?
merhaba hanimlar,
bugun ebe kontrolumuz vardi, kalp atislarini dinledik hersey yolunda cok sukur, alttan muayene etti rahim brz asagiya inmis dedi ama simdilik sakincali bu durum olmadigini soyledi, elevit b9 yazdi hic vitamin kullanmamistim daha ben isteyince yazdi cunku cok yoruluyorum,
oglum bazen beni mahvediyor sozumu bile geciremiyorum tabi daha cok kucuk ama gercekten bazi gunlerimiz cok zor geciyo, hep stresliyim 2. gelince ikisinede bakamama korkusu beni yiyip bitiriyo hep olumsuzluklari dusunuyorum, surekli kuran okuyorum rahatlayabilmek icin...hayirlisi bakalim hersey gelip gecici tabiki
Bende Efa Daliy alıyorum , doktorum bunu önerdi . Bu nereden üretiliyor acabakarından üretilen olmalı diye biliyorum bende
Arkadaş hastanede çalışmasa asla vermiyorlardı canım. Ben bundan bir ay önce devlette doktora söyledim. Randevular 2 aya kadar dolu dedi gönderdi beni. Zaten sadece riskli gebelere yapıyorlar devlette. Arkadaşa söyledim o halletti işte. Yoksa mümkün değildi. Sen de inşallah güzel haberlerle dönersin canım.
Ben zaten kararımı verdim. Doğumumu da zeynep kâmilde yapıcam. Araştırdım ve herkes çok memnun. Ve bütün doktorları uzman. Ben onlara güveniyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaş hastanede çalışmasa asla vermiyorlardı canım. Ben bundan bir ay önce devlette doktora söyledim. Randevular 2 aya kadar dolu dedi gönderdi beni. Zaten sadece riskli gebelere yapıyorlar devlette. Arkadaşa söyledim o halletti işte. Yoksa mümkün değildi. Sen de inşallah güzel haberlerle dönersin canım.
Ben zaten kararımı verdim. Doğumumu da zeynep kâmilde yapıcam. Araştırdım ve herkes çok memnun. Ve bütün doktorları uzman. Ben onlara güveniyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inşallah öyle olurlar kıskançlık durumu korkutuyor beni aralarında 15 ay olacak ama yine de anlar gibi geliyor benim kızMaşallah size o zaman, Kızın ve oğlun tam arkadaş olacaklar:)
ilki benimde boş gebelikti. hayırlısından gazsız bol uyuyan uslu bebeklerimiz olsun 2. yi daha rahat düşünebilirsin ilki yaramaz olanlar çok korkuyor 2. için. benimle aynı zamanda anne olan bi ablamız vardı 42 yaşında o kadar mutlu ve memnunki bebeği olduğu için yeniden dünyaya gelmiş gibi. kısmet olursa bir tane 40 lı yaşlarımda istiyorumgenelde ikinci de daha az heyecan yapıyorlar. ben de çevremden öyle görüyorum. benim bir düşük oldu.Bu ilk olacak. herkese bir kez daha sağlıklı mutlu huzurlu hamilelik diliyorum. yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza almayı allahtan diliyorum.
bir de dr ikinciyi düşünüyorsan bundan sonra hemen yap dedi. malum yaştan dolayı. eşim de büyük bir heyecanla sordu.ikinciyi düşünüyor musun diye. ben de dedim ki valla bunu çok değil 1ay önce sorsaydı yookk derdim dedim. ki diyordum da.. bir tane yeter diye.. ama dediğin gibi şu dönem daha rahat oluyoruz kardeşi olsun isterim. ama tabi önemli olan bakabilmek. hayırlısı öncelikle bunu allahın izniyle doğuruyum. seviyim bakıyım ondan sonra bir daha bakarız.
ilki kaç yaşında benimde korkuları oluyor nasıl bakacağım ikiisine birden diye allahım kolaylık versinmerhaba hanimlar,
bugun ebe kontrolumuz vardi, kalp atislarini dinledik hersey yolunda cok sukur, alttan muayene etti rahim brz asagiya inmis dedi ama simdilik sakincali bu durum olmadigini soyledi, elevit b9 yazdi hic vitamin kullanmamistim daha ben isteyince yazdi cunku cok yoruluyorum,
oglum bazen beni mahvediyor sozumu bile geciremiyorum tabi daha cok kucuk ama gercekten bazi gunlerimiz cok zor geciyo, hep stresliyim 2. gelince ikisinede bakamama korkusu beni yiyip bitiriyo hep olumsuzluklari dusunuyorum, surekli kuran okuyorum rahatlayabilmek icin...hayirlisi bakalim hersey gelip gecici tabiki
teşekkürler canım herkesteaynı oranda heyecan olmuyor emin ol benim ilki boş gebelikti sonrasında 7 ay uğraştık o yüzden belkide çok heyecanlı idim kızımda.Canım oğluşun hayırlı olsun , ne güzel ne mutlu kızın peşine oğlan :)
Rabbim sen büyüksün
Heyecan bende çok vardı şimdi o kadar değil sanki , yada daha başlayamadım tam olarak alışverişe ondandır
Hımmm evet, 9 ay bitince durum popo altı minderden ikiz yatak moduna geçebilir. O zaman sıkıntı olur belki
Kankam oğlunun küçülenlerini paketlemiş, getirmiş canım benim. Abisinin kıyafetleri çok güzel. Bir dünya kıyafeti oldu bizim minik adamın. Çok mutlu oldum. 2 yakın arkadaşım daha getirecek oğullarının küçülenlerini, bizim gardrop 4 yaşına kadar tamam sayılırZevklerine ve aldıkları ürünlerin kalitelerine güvendiğim arkadaşlarımdan istedim ben kıyafetleri. Tüketim toplumunun parçası olmaya karşıyım. Hem çokca yıkandıkları için üzerlerindeki kimyasallar da azalmış oluyor. En çok da bunun için tercih etttim kullanılmış olmalarını. Amerika'da falan bebek odasına eski evlerden çıkma parkeler yerleştiriliyormuş kimyasalları azalmış olduğu için. Bir de aklıma gelmişken söyleyeyim arkadaşlar, tasarruflu ampullerden uzak durun. Özellikle bebişlerin uzun süre bulunduğu mekanlarda tasarruflu ampul kullanmayın lütfen.
İnşallah , teşekkürler ...
arkadaşının kıymetini bil çok iyi bir iş yapmış ...
Doğumu Zeynep Kamilde yapman beni şaşırttı biraz , fakat çok tutumlu sun maşallah sanabende kimbilir ne kadar vereceğim doğuma ,
fakat baştan beri aynı doktora gittim takibe hiç değiştirmedim , doğumu da o yapsın isterim . Zeynep Kamil yılların hastanesi doktorlarda iyi diye
duydum , hakkımızda hayırlısı olsun ...Amin .
Herkeslere günaydın :) ve haftasonuna son birgün kalır
Tüm anne adaylarına ve bebişlerine Günaydın
Günaydın kızlar. Kızlar ben 17.haftadayım ama hiç bir şey hissetmiyorum gayet de enerjik oldum iki gündür karnımdaki kramplar da kesildi. Korkuyorum iyi midir bebeğim?Göğüslerim falan şiş ama. Salı randevum var ama panikledim.
günaydın kızlar ve bebişleri
Herkese günaydın arkadaşlar
Günaydın Anneler ve bebişleri :))
Hımmm evet, 9 ay bitince durum popo altı minderden ikiz yatak moduna geçebilir. O zaman sıkıntı olur belki
Kankam oğlunun küçülenlerini paketlemiş, getirmiş canım benim. Abisinin kıyafetleri çok güzel. Bir dünya kıyafeti oldu bizim minik adamın. Çok mutlu oldum. 2 yakın arkadaşım daha getirecek oğullarının küçülenlerini, bizim gardrop 4 yaşına kadar tamam sayılırZevklerine ve aldıkları ürünlerin kalitelerine güvendiğim arkadaşlarımdan istedim ben kıyafetleri. Tüketim toplumunun parçası olmaya karşıyım. Hem çokca yıkandıkları için üzerlerindeki kimyasallar da azalmış oluyor. En çok da bunun için tercih etttim kullanılmış olmalarını. Amerika'da falan bebek odasına eski evlerden çıkma parkeler yerleştiriliyormuş kimyasalları azalmış olduğu için. Bir de aklıma gelmişken söyleyeyim arkadaşlar, tasarruflu ampullerden uzak durun. Özellikle bebişlerin uzun süre bulunduğu mekanlarda tasarruflu ampul kullanmayın lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?