Maş. Canım yinede dikkat et bebğin için faydalı şeyler tüket.Sağol canım, yoo hayır tabiki bu sadece bu ay aldığım kilo :) toplamda 4-4,5 kilo falan aldım sanırım biraz fazla yiyorum iştahım çok açık..
Ben de kararsız kaldım bikini mi giysem mayo mu alsam bilemedim :26: hamile mayoları var canım ama sanırım onu giymek için erken daha.. Biz de arabayla gidicez ama nasıl olucak yolculuk bilemiyorum. İlk kez uzun yolculuk yapıcam hamilelikten sonra. Bakalım haftaya bi ankara seyahatimiz var, eğer iyi geçerse tatil yolculuğu da iyi geçer inşallah
Ay sorma bizimki de bi havalarda.. yok kızı ona aşık olucakmış yok bilmem neymiş nasıl seviniyor nasıl mutlu oluyor. Ben de tabi sinir oluyorum bu durumazaten şimdiden çevremizdeki tüm kız çocukları aşık kendisini artık kızımızı düşünemiyorum
Ay sorma bizimki de bi havalarda.. yok kızı ona aşık olucakmış yok bilmem neymiş nasıl seviniyor nasıl mutlu oluyor. Ben de tabi sinir oluyorum bu durumazaten şimdiden çevremizdeki tüm kız çocukları aşık kendisini artık kızımızı düşünemiyorum
Ben tam tersi :)) direk kocişimi kıskanıyorum kızımdan. Oyle bir Günaydın iyi geceler diyorki gözleri doluyor hele normal zamanlarda konuşması bile bir başka oluyor kızımla. Şimdiden cok fazla cok cok fazla seviyor hena fiyorum canım kızım benim o diyor gelde kıskanma ya ilk kucağına alacağı zamanı cok merak ediyorum
Bana da eşim göbeğim çıktığından beri tombiğim- tombişim deyince ben tombiş değilim senin kızın tombişben kilo almıyorum o alıyor diyorum:))
O da az kaldı kızım az daha dayan bu cadı anneye diyor:)
Bana da eşim göbeğim çıktığından beri tombiğim- tombişim deyince ben tombiş değilim senin kızın tombişben kilo almıyorum o alıyor diyorum:))
O da az kaldı kızım az daha dayan bu cadı anneye diyor:)
ne isim koyacaksınız kızlar ben cok kararsızım yaaaa
Ben de tatilde ankaradan istanbula hatta trakyaya gittim hem de cuma işimden dolayı 19.00da çıkabildik yola, gece 3 te eşimin memleketine ulaşabildik, yolculuk beni mahvetti ama..
Kendi arabamız olmasına rağmen uyuştum hep bi de sürekli su içip tuvalete giden biriyimdir, mola tesisi beklemekten gına geldi..
Yola çıkacak olanlar kaza, trafik vs vs için kendinizi en kötüsüne hazırlayın bence
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Biz ELA koyucaz canım babamızın yoğun ısrarları üzerine :) umarim değiştirme gibi bir düşünceye sahip olmaz vururum onu
ne isim koyacaksınız kızlar ben cok kararsızım yaaaa
Hahahah çok tatlısın canımEla çok tatlı bir isim ben kızlara çok yakıştırıyorum maşallah elaya
ay ne kıymetli kızları var ayolben diyorum bana bak ona aşkım, bitanem demiyceksin bana söylediğin lafları ona demiyceksin diyorum gülüyo şimdiden böyleysek doğunca napıcaz allah bilir
Sağol canım benim o senin tatlılığın :* evet bende çok seviyorum benim eşime sunduğum isimlerden biriydi çok beğendi çok istedi babişkosu :) MASAL ismi de harika ben çok begeniyorum çok şirin çok naif çok hoş :)
Bizimkide Hena'm diyor ama bir diyor ki eriyor ortalık :) Bende deme ya Hena'm neymiş diyorum canım diyebilir mitim ozaman diyor ee de bari diyorum ama galiba onu bile kıskanıyorum neden bu kadar kıskanç oldum hiç bilmiyorum. Bide doğunca hele kızlar 2-3 yaşına gelince sen gör bide. Babalarına nasıl nasıl cilveler yapacaklar off off :)
Korktum valla :18: sakaryada eşimin ailesi var, onlarda mola verip devam ederiz artık ankaraya giderken. tatili bilemiyorum :44:
Sorma ya etrafımda ne örnekler var korkuyorum :18: annesini dışlayan mı dersin, ismiyle hitap eden mi dersin oof of işimiz zor
Çok teşekkür ederiz teyzesiadlarıyla yaşasın bebeklerimiz
Dinlenmen şart canım yoksa cok yorulursun. Biz Fethiye'ye gidecektik. Her yerde durup durup gidecektik kalkacaktık falan Bursa da ve İzmir de ve yemedi yani. Tatil planımız mecbur kaldı seneyeama yine de istanbula yakın biyere gidip kalmayı düşünüyoruz bir iki gün Haziran ayında ama o bile korkutuyor beni
Yok ypk bizim kızlarımız oyle olmayacak annesi korkma. Sadew babadan oda bizi kıskanmasında yeter bencd ya. Babaları kız cocuklarının ilk aşkı olurmuş ya ne biliyim ister istemez anneyi kıskanır gelip ortamıza yatar falan olmasın boyle seylerde tabi :) bu yüzden gece kapılar kilitlenip oyle yatılmalı tetbirli olunmalı aynı zamana baskınlara karşıda :)
Selam canım. Balık yağını ben kullanıyorum. Marincap ismi. Her gün alıyorum nerdeyse. Bazen unutuyorum ama içmeyi :26: balık yağının balığın kendisinden mi yoksa ciğerinden mi elde edildiği çok önemliymiş canım. Alırken buna dikkat et bence. Benimki balığın kendisinden üretilen bir balık yağı. Ciğerinden üretilenleri tercih etmeyin diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?