2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Sağol canım, yoo hayır tabiki bu sadece bu ay aldığım kilo :) toplamda 4-4,5 kilo falan aldım sanırım biraz fazla yiyorum iştahım çok açık..
Maş. Canım yinede dikkat et bebğin için faydalı şeyler tüket.

Oh ne güzel arkadaşlar iyi tatiller yaaa ne güzel. İmrendim sizlere.Bende bu yaz İst. la gidecektim bizimkiler korkuttu bebeğe birşey olur diye

oh oh be ne güzel sevgi böyle. kız çocukları da sevilmeyecek gibi değil.

Bana da eşim göbeğim çıktığından beri tombiğim- tombişim deyince ben tombiş değilim senin kızın tombiş ben kilo almıyorum o alıyor diyorum:))
O da az kaldı kızım az daha dayan bu cadı anneye diyor:)

Bende kilo aldım ya karnımda şişti baya eşim bazen göbişli diye dalga geçiyor En'de bana değil kızına söyle oda babası gibi şişko olacak işte diyorum :) gercekten de oyle göbek çetesi hesaplaması haftamıza göre biraz daha onde gidiyor bir kac günde olsa onde işte :) ama sizin olay da cok komikmiş :) cadı anneye he cok güldüm

ay ne kıymetli kızları var ayol ben diyorum bana bak ona aşkım, bitanem demiyceksin bana söylediğin lafları ona demiyceksin diyorum gülüyo şimdiden böyleysek doğunca napıcaz allah bilir

Korktum valla :18: sakaryada eşimin ailesi var, onlarda mola verip devam ederiz artık ankaraya giderken. tatili bilemiyorum :44:

Hahahah çok tatlısın canım Ela çok tatlı bir isim ben kızlara çok yakıştırıyorum maşallah elaya

Sağol canım benim o senin tatlılığın :* evet bende çok seviyorum benim eşime sunduğum isimlerden biriydi çok beğendi çok istedi babişkosu :) MASAL ismi de harika ben çok begeniyorum çok şirin çok naif çok hoş :)

ay ne kıymetli kızları var ayol ben diyorum bana bak ona aşkım, bitanem demiyceksin bana söylediğin lafları ona demiyceksin diyorum gülüyo şimdiden böyleysek doğunca napıcaz allah bilir

Bizimkide Hena'm diyor ama bir diyor ki eriyor ortalık :) Bende deme ya Hena'm neymiş diyorum canım diyebilir mitim ozaman diyor ee de bari diyorum ama galiba onu bile kıskanıyorum neden bu kadar kıskanç oldum hiç bilmiyorum. Bide doğunca hele kızlar 2-3 yaşına gelince sen gör bide. Babalarına nasıl nasıl cilveler yapacaklar off off :)

Sorma ya etrafımda ne örnekler var korkuyorum :18: annesini dışlayan mı dersin, ismiyle hitap eden mi dersin oof of işimiz zor

Korktum valla :18: sakaryada eşimin ailesi var, onlarda mola verip devam ederiz artık ankaraya giderken. tatili bilemiyorum :44:

Dinlenmen şart canım yoksa cok yorulursun. Biz Fethiye'ye gidecektik. Her yerde durup durup gidecektik kalkacaktık falan Bursa da ve İzmir de ve yemedi yani. Tatil planımız mecbur kaldı seneye ama yine de istanbula yakın biyere gidip kalmayı düşünüyoruz bir iki gün Haziran ayında ama o bile korkutuyor beni

Sorma ya etrafımda ne örnekler var korkuyorum :18: annesini dışlayan mı dersin, ismiyle hitap eden mi dersin oof of işimiz zor

Yok ypk bizim kızlarımız oyle olmayacak annesi korkma. Sadew babadan oda bizi kıskanmasında yeter bencd ya. Babaları kız cocuklarının ilk aşkı olurmuş ya ne biliyim ister istemez anneyi kıskanır gelip ortamıza yatar falan olmasın boyle seylerde tabi :) bu yüzden gece kapılar kilitlenip oyle yatılmalı tetbirli olunmalı aynı zamana baskınlara karşıda :)

Hadi ya neyse artık biz de çeşmeye gidicez Allah'tan daha yakın. Artık dur kalk gideriz napalım. Git canım mutlaka tatil yap bikaç gün bile olsa çünkü uzun bir süre evde tıkılı kalıcaz maalesef

Evet aşık olacaklar babalarına kaçış yok maalesef, bizimki daha şimdiden evlendirmem demeye başladı off gerçekten o da ayrı bir dert :26:

teşekkürler canım. internetten prospektösünü okudum. kanamalı hastalarda kullanılmamalıdır diyor. ben onlara girmiyorum herhalde ama yine de bilemedim kan sulandırıcı ve coraspirin kullandığım için dr a soruyum ama şimdi soramam. sonra soruyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…