2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
kızlar az önce dr u arayıp sordum omega 3 balık yağı alıyım mı diye.. gerek yok dedi. vitamin alıyorsun dedi. elevit,folic,mg,demir....
arada balık yersin dedi.

Bazi doktorlar vermiyor canim evet. Folik asit hala iciyo musun? Bana 16. Haftadan sonra biraktirdi dr

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ufff benim de buyudu ya cok moralim bozuluyo sadece 3,5 kiloda bu kadar buyuduyse son zamanlarda dusunemiyorum

Anlaşılan biz kiloları o bölgelerden alıyoruz:))) inşallah daha fazla büyümez, bi de onları küçültmek var:)))

Ay insallah canim gorucez bakalim zaten dogumdan sonra toparlanmak 1 yili bulur heralde :/

O kadar sürer miii ilk hamileliğim olduğu için vücudum nasıl toparlar bilemiyorum. Normal doğum istiyorum ben, öyle olursa daha çabuk toparlarım inşallah.

O kadar sürer miii ilk hamileliğim olduğu için vücudum nasıl toparlar bilemiyorum. Normal doğum istiyorum ben, öyle olursa daha çabuk toparlarım inşallah.

Hep oyle diyorlar canim ya benim de oyle ben de normal dusunuyorum insallah. En az hasarla atlatiriz insallah bu sureci canim :) genc anne olsaydim hic dert etmezdim de 31 yasinda olunca kara kara dusunuyorum :/

Olsun canım Allah kolaylığını verir inşallah. Ben de 27 yaşındayım. Bol bol dua edelim, doğumu kolaylaştıran dua varmış, zaman azalınca onu da araştırırım

Kizlar dünden beli sol arka bacagimda feci kasilma var adim bile atmakta zorlaniyorum.simdiden bukadarsa doğuma kadar neyaparim.iki cocugum var okuldu gel gitti bütün gün ayaktayim ustune basarken bile agriyor

Kizlar dünden beli sol arka bacagimda feci kasilma var adim bile atmakta zorlaniyorum.simdiden bukadarsa doğuma kadar neyaparim.iki cocugum var okuldu gel gitti bütün gün ayaktayim ustune basarken bile agriyor

Geçmiş olsun canım. Bel fıtığı başlangıcı değildir inşallah... Dikkat et kendini fazla yormamaya çalış, iki çocukla biraz zor olur tabi ama elinden geldiğince artık...

Canim kaslarin geriliyor heralde. Esine masaj yaptir bol bol simart kendini :)

Olsun canım Allah kolaylığını verir inşallah. Ben de 27 yaşındayım. Bol bol dua edelim, doğumu kolaylaştıran dua varmış, zaman azalınca onu da araştırırım

Allah hepimize hayirli dogum nasip etsin canim. Yaklassin da bildigimiz tum dualari okuruz :) zaten anneler biz cikana kadar okur surekli :)

Bazi doktorlar vermiyor canim evet. Folik asit hala iciyo musun? Bana 16. Haftadan sonra biraktirdi dr

kan sulandırıcı iğne kullandığım için kullan dedi.

canım magnezyum eksikliğinden olabilir. dr bana özellikle bacaklarında kasılma var mı diye de sormuştu.. ben de karnımda var bacağımda arada çok az demiştim. bir toz verdi. sen kasılmalar olduğunu söyledin mi..

Son düzenleme:

Ben de toplamda 4 kilo almışım:)) 62 kiloyum şimdi. Doğumdan sonra 55in altına düşmem lazım. Bekarken 52 kiloydum. Gerçi o zaman da çok zayıfsın diyorlardı. Ama Geri dönücem o günlerime. Kalçama hiç dikkat etmedim. Herhalde büyüseydi fark ederdim:) bu arada benim amirim hamile olduğumu anlamış bugün karnımdan:) çok şükür anladı adam:)))

Canim cok yoruluyorum bi okullar tatil olsa rahatlicam calsiyum eksikliginden olabilir bakalin doktor rendavumada var ama belki yorgunluktanda olabilir bi kac gun daha beklim masaj falan yaptirim hep ayaktayim gerçekten ev hanimligi cok zor

Alttan muayene mi ? Neden öyle birşey yaptı ki? Doktor da yapacak mı bu vakitlerde ? Anlamadım ben, rahmin inmesi ne demek. Şikayetin mi vardı canım? Yoksa normal bir durum mu bu?

Benimde 54 olmam lazım, bekarken 54 ün üstüne hiç çıkmamıştım:) becerebilirsem tabi benim kalçam büyümeye müsait zaten:))) 52-54 kilo çok çok iyi bir kilo aralığı. İnşallah tekrar o aralığı görebilirim:)
Amirin en sonunda anlamış gözün aydın nasıl sordu, ima mı etti?

Ufff benim de buyudu ya cok moralim bozuluyo sadece 3,5 kiloda bu kadar buyuduyse son zamanlarda dusunemiyorum

Ya niye, ne güzel işte yumuşak yumuşak. Ben çok memnunum bu kalça büyümesi durumundan. Sanki altımda minder varmış gibi rahat rahat oturabiliyorum. Eskiden kemikler batardı popoma.

Ya niye, ne güzel işte yumuşak yumuşak. Ben çok memnunum bu kalça büyümesi durumundan. Sanki altımda minder varmış gibi rahat rahat oturabiliyorum. Eskiden kemikler batardı popoma.

Hahahahaha :) ama bi yere kadar canim ya, sonunu gorememek kotu ama iste yapicak bisey yok

Hımmm evet, 9 ay bitince durum popo altı minderden ikiz yatak moduna geçebilir. O zaman sıkıntı olur belki

Kankam oğlunun küçülenlerini paketlemiş, getirmiş canım benim. Abisinin kıyafetleri çok güzel. Bir dünya kıyafeti oldu bizim minik adamın. Çok mutlu oldum. 2 yakın arkadaşım daha getirecek oğullarının küçülenlerini, bizim gardrop 4 yaşına kadar tamam sayılır Zevklerine ve aldıkları ürünlerin kalitelerine güvendiğim arkadaşlarımdan istedim ben kıyafetleri. Tüketim toplumunun parçası olmaya karşıyım. Hem çokca yıkandıkları için üzerlerindeki kimyasallar da azalmış oluyor. En çok da bunun için tercih etttim kullanılmış olmalarını. Amerika'da falan bebek odasına eski evlerden çıkma parkeler yerleştiriliyormuş kimyasalları azalmış olduğu için. Bir de aklıma gelmişken söyleyeyim arkadaşlar, tasarruflu ampullerden uzak durun. Özellikle bebişlerin uzun süre bulunduğu mekanlarda tasarruflu ampul kullanmayın lütfen.

Alttan muayene mi ? Neden öyle birşey yaptı ki? Doktor da yapacak mı bu vakitlerde ? Anlamadım ben, rahmin inmesi ne demek. Şikayetin mi vardı canım? Yoksa normal bir durum mu bu?

ay canim seni endiselendirdim galiba kusura bakma ben Yurtdisindayim her ay ebe yada jinekoloji doktorundan altan muayene ediliyoruz (tansiyon kilo olcumu kan tahlilleriyle beraber) ama ultrasyona sadece 3 kez girebiliyoz oda ayrintili yapiliyo onun disinda acil durumlarda yapilir tabiki, cok sukur ozel bi durumum yok runtin kontroller :) Türkiye de olmuyo mu altan muayene ? sadece son aylarda mi yaptiriyosunuz yoksa ? Rahim inmeside biraz daha asagida tasidigimi soyledi ama Rahim agzi kapali ve uzun dedi problem yok cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…