kızlar az önce dr u arayıp sordum omega 3 balık yağı alıyım mı diye.. gerek yok dedi. vitamin alıyorsun dedi. elevit,folic,mg,demir....
arada balık yersin dedi.
Ufff benim de buyudu yacok moralim bozuluyo sadece 3,5 kiloda bu kadar buyuduyse son zamanlarda dusunemiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Anlaşılan biz kiloları o bölgelerden alıyoruz:))) inşallah daha fazla büyümez, bi de onları küçültmek var:)))
O kadar sürer miiiAy insallah canim gorucez bakalimzaten dogumdan sonra toparlanmak 1 yili bulur heralde :/
O kadar sürer miiiilk hamileliğim olduğu için vücudum nasıl toparlar bilemiyorum. Normal doğum istiyorum ben, öyle olursa daha çabuk toparlarım inşallah.
Olsun canım Allah kolaylığını verir inşallah. Ben de 27 yaşındayım. Bol bol dua edelim, doğumu kolaylaştıran dua varmış, zaman azalınca onu da araştırırımHep oyle diyorlar canim yabenim de oyle ben de normal dusunuyorum insallah. En az hasarla atlatiriz insallah bu sureci canim :) genc anne olsaydim hic dert etmezdim de 31 yasinda olunca kara kara dusunuyorum :/
Kizlar dünden beli sol arka bacagimda feci kasilma var adim bile atmakta zorlaniyorum.simdiden bukadarsa doğuma kadar neyaparim.iki cocugum var okuldu gel gitti bütün gün ayaktayim ustune basarken bile agriyor
Kizlar dünden beli sol arka bacagimda feci kasilma var adim bile atmakta zorlaniyorum.simdiden bukadarsa doğuma kadar neyaparim.iki cocugum var okuldu gel gitti bütün gün ayaktayim ustune basarken bile agriyor
Olsun canım Allah kolaylığını verir inşallah. Ben de 27 yaşındayım. Bol bol dua edelim, doğumu kolaylaştıran dua varmış, zaman azalınca onu da araştırırım
Bazi doktorlar vermiyor canim evet. Folik asit hala iciyo musun? Bana 16. Haftadan sonra biraktirdi dr
İnsallah canim amin! Hepimiz saglikla kucagimiza alalim yavrularimizi
İnşallah canım, eşim dört gözle bekliyormaşallah cihangire, darısı benim oğluşuma:)) bu arada doktor kontrolümde tartıldım ve bu ay 3 kilo aldığım ortaya çıktı:))) doktor biraz dikkat etmemi söyledi, hamurişi çok yemiştim sanırım ondan oldu. 8 kilo daha hakkın var dedi:) 66 kilo olmuşum. Hamileliğim boyunca toplamda 4 kilo aldım ama:) bir de kalçam büyüyor benim, kız annelerinin büyür derler:))
kan sulandırıcı iğne kullandığım için kullan dedi.
canım magnezyum eksikliğinden olabilir. dr bana özellikle bacaklarında kasılma var mı diye de sormuştu.. ben de karnımda var bacağımda arada çok az demiştim. bir toz verdi. sen kasılmalar olduğunu söyledin mi..
merhaba hanimlar,
bugun ebe kontrolumuz vardi, kalp atislarini dinledik hersey yolunda cok sukur, alttan muayene etti rahim brz asagiya inmis dedi ama simdilik sakincali bu durum olmadigini soyledi, elevit b9 yazdi hic vitamin kullanmamistim daha ben isteyince yazdi cunku cok yoruluyorum,
oglum bazen beni mahvediyor sozumu bile geciremiyorum tabi daha cok kucuk ama gercekten bazi gunlerimiz cok zor geciyo, hep stresliyim 2. gelince ikisinede bakamama korkusu beni yiyip bitiriyo hep olumsuzluklari dusunuyorum, surekli kuran okuyorum rahatlayabilmek icin...hayirlisi bakalim hersey gelip gecici tabiki
Benimde 54 olmam lazım, bekarken 54 ün üstüne hiç çıkmamıştım:) becerebilirsem tabiBen de toplamda 4 kilo almışım:)) 62 kiloyum şimdi. Doğumdan sonra 55in altına düşmem lazım. Bekarken 52 kiloydum. Gerçi o zaman da çok zayıfsın diyorlardı. Ama Geri dönücem o günlerime. Kalçama hiç dikkat etmedim. Herhalde büyüseydi fark ederdim:) bu arada benim amirim hamile olduğumu anlamış bugün karnımdan:) çok şükür anladı adam:)))
Ufff benim de buyudu yacok moralim bozuluyo sadece 3,5 kiloda bu kadar buyuduyse son zamanlarda dusunemiyorum
Ya niye, ne güzel işte yumuşak yumuşak. Ben çok memnunum bu kalça büyümesi durumundan. Sanki altımda minder varmış gibi rahat rahat oturabiliyorum. Eskiden kemikler batardı popoma.
Alttan muayene mi ? Neden öyle birşey yaptı ki? Doktor da yapacak mı bu vakitlerde ? Anlamadım ben, rahmin inmesi ne demek. Şikayetin mi vardı canım? Yoksa normal bir durum mu bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?