teşekkürler canım. internetten prospektösünü okudum. kanamalı hastalarda kullanılmamalıdır diyor. ben onlara girmiyorum herhalde ama yine de bilemedim kan sulandırıcı ve coraspirin kullandığım için dr a soruyum ama şimdi soramam. sonra soruyum.
Tatile gidemiyoruz ne yazıkki arabaya girmek gercekten cok yorum oluyor benim için en azından bacaklarım uyuşuyor uzatmadiğım için. Mayoyu bilmiyorum ben olsam bikini giyerdim heralde ne giyiniyor ki hamileyken
Damlacığım arka koltukta uzanırsın. Ya da arkadan öne ayaklarını uzatırsın eşine doğru. Normalde ben önde oturup, ayaklarımı ön cama doğru uzatırdım ama göbiş büyüyünce olmayabilir. Ya da yakın olsun diyorsan Asos, Gökçeada taraflara falan gidebilirsiniz. Başka başkaaa uçakla Bodrum, Çeşme falan yapabilirsiniz. Havaalanından araç kiralarsınız. Bana tatil de, alternatiflerim bitmez
Ben tankini ve mayo alacağım. Göbeğim çatlarsa bikini giyemem. Bir de kocaman göbişle rahat edemem bikiniyle, kayıp gidiverir bacağımdan:26:
Geçen haftasonu İzmir'den Marmaris'e gittik. Bir tek Çine'de mola verdik. Hiç sıkışmadım, yorulmadım. 4 saat sürdü yolculuk. Şimdilik sıkıntı yok maşallah. Yolculuk korksun benden, gezerim ben Allah izin verirse :)
Ben tam tersi :)) direk kocişimi kıskanıyorum kızımdan. Oyle bir Günaydın iyi geceler diyorki gözleri doluyor hele normal zamanlarda konuşması bile bir başka oluyor kızımla. Şimdiden cok fazla cok cok fazla seviyor hena fiyorum canım kızım benim o diyor gelde kıskanma ya ilk kucağına alacağı zamanı cok merak ediyorum
İşin zor o zaman canım daha şimdiden kıskanıyorlarsa, ilerde nasıl olur kim bilir:))
Eeee kızlar babalarına düşkün olur :) Babalar da sever kızlarını :))
Kızlar ben 29 mayıs saat 9 buçukta devlet hastanesinde ayrıntılımı çektiriyorum. Arkadaşım sağolsun almış randevuyu :) Başka türlü çektirmeyecektim zaten özelde falan.
Bi de bana genetik danışmanlık verdiler :) 2. düzey renkli ultrasonun da ikili üçlü gibi tarama olduğunu ve hastalıkların %60-70'ini yakalayabildiğini, olumsuz bir şey çıktığında da üzülmememi çünkü %10luk yanılma payı da olabildiğini anlattı uzman doktor..
Kızlar ben 29 mayıs saat 9 buçukta devlet hastanesinde ayrıntılımı çektiriyorum. Arkadaşım sağolsun almış randevuyu :) Başka türlü çektirmeyecektim zaten özelde falan.
Bi de bana genetik danışmanlık verdiler :) 2. düzey renkli ultrasonun da ikili üçlü gibi tarama olduğunu ve hastalıkların %60-70'ini yakalayabildiğini, olumsuz bir şey çıktığında da üzülmememi çünkü %10luk yanılma payı da olabildiğini anlattı uzman doktor..
nasılsını?
hamile olduğumu öğrendiğim ilk zamanlar biraz yazmıştım sonra fırsat olup giremedim. cinsiyetler öğrenilmiş tekmeler başlamış ne güzel.
benimde kızımdan sonra şimdi de oğlum olacak inşallah tekme falan yok daha tembel oğlumdan hazırlıklar başladı mı bilmiyorum ama o heyecan geçen yıl bu zamanlar bende çoook fazlaydı temmuz annesi olarak mayısta odamız hazırdı
herkese mutlu günler
Canım ne güzel bir kız şimdi de oğlan maşallahbenim tekme henüz başlamadı bakalım ne zaman keyfi gelicek kızımın bizde de heyecan çok canım, bişeyler almaya başladık ama oda hazırlığı yapmadık daha
Canım biz haziranda gidicez çok çıkmamış olur sanırım göbüş, bikini giyebilirim diye umuyorumnerden almayı düşünüyosun? Hiç araştırdın mı?
Hahah çok tatlısın ay gezicez tabi sefamız olsun
Bende bol su içmeye çalışıyorum ama bazen atlanıyor tabii..
Bana da doktor tam idrar tahlili yaptırdı ama bir ay olmuştur.Bu gittiğimde bir daha söyliyim dediğin gibi kum dökme falan olabilir( umarım değildir) bazen idrar yaparken böbreklerimde sızı oluyor sanki off korktum.Sana doktor ilaç veya başka birşey verdi mi peki?
2 ay öncesinde hazırladık biz daha 4 ay var yaparsınız canım ilk bebeğin heyecanı çoook başka allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Araştırdım canım, hatta hamile olduğumu öğrendiğimde ilk ona baktımÇok çeşitli markaların var hamile mayoları, karar vermedim henüz. Ben sudan çıkınca bikinimi hemen değiştiririm zaten. Tankiniyi değiştirmesi daha rahat olur diye düşündüm ama denemedim henüz. Belki eski bikinilerin altları olur, ekstradan yedek büyük beden üst de alırım. Değişimli giyerim kısmetse. Bu arada benim göbiş çoktan büyüdü , az önce müdürüm de dahil işyerindeki erkek arkadaşlar takıldı bana, ne yiyorsun sen, ne bu göbek diye :26:
doğru biz oruç olmasak da eşlere zor olurbizimki ramazanın 15. günü doğmuştu etrafındaki herkese zor oluyor gerçekten sırf o yüzden hastenede yatmadım sabah 9.15 de doğum yaptım 4 5 gibide çıktım hastanedenAynen canım gelecek ay başlarız yavaştan çünkü arada ramazan var zor olur. Aminnn inşallah
Bende kilo aldım ya karnımda şişti baya eşim bazen göbişli diye dalga geçiyor En'de bana değil kızına söyle oda babası gibi şişko olacak işte diyorum :) gercekten de oyle göbek çetesi hesaplaması haftamıza göre biraz daha onde gidiyor bir kac günde olsa onde işte :) ama sizin olay da cok komikmiş :) cadı anneye he cok güldüm
ay ne kıymetli kızları var ayolben diyorum bana bak ona aşkım, bitanem demiyceksin bana söylediğin lafları ona demiyceksin diyorum gülüyo şimdiden böyleysek doğunca napıcaz allah bilir
Dinlenmen şart canım yoksa cok yorulursun. Biz Fethiye'ye gidecektik. Her yerde durup durup gidecektik kalkacaktık falan Bursa da ve İzmir de ve yemedi yani. Tatil planımız mecbur kaldı seneyeama yine de istanbula yakın biyere gidip kalmayı düşünüyoruz bir iki gün Haziran ayında ama o bile korkutuyor beni
kocişim çok seviyor bebişimizi ama oğlumuz kıskanıyor babasından beni :) bi keresinde bak aşkım gel elini koy bebek vuruyor dedim. Geldi bekle bekle vurmuyor. Sonra bir gün sessizce göz yaptım kocişe gel diye. Vurdu babasına =))))))) sanki elini hissediyor da vurmuyor babasına :))))))))))
nasılsını?
hamile olduğumu öğrendiğim ilk zamanlar biraz yazmıştım sonra fırsat olup giremedim. cinsiyetler öğrenilmiş tekmeler başlamış ne güzel.
benimde kızımdan sonra şimdi de oğlum olacak inşallah tekme falan yok daha tembel oğlumdan hazırlıklar başladı mı bilmiyorum ama o heyecan geçen yıl bu zamanlar bende çoook fazlaydı temmuz annesi olarak mayısta odamız hazırdı
herkese mutlu günler
doğru biz oruç olmasak da eşlere zor olurbizimki ramazanın 15. günü doğmuştu etrafındaki herkese zor oluyor gerçekten sırf o yüzden hastenede yatmadım sabah 9.15 de doğum yaptım 4 5 gibide çıktım hastaneden
nasılsını?
herkese mutlu günler
aa devlet hastanesinde ayrıntılıyı çektirebiliyormuyuz süpermiş renkli ultrasonda var yanii hee hangi hastane canım
Araştırdım canım, hatta hamile olduğumu öğrendiğimde ilk ona baktımÇok çeşitli markaların var hamile mayoları, karar vermedim henüz. Ben sudan çıkınca bikinimi hemen değiştiririm zaten. Tankiniyi değiştirmesi daha rahat olur diye düşündüm ama denemedim henüz. Belki eski bikinilerin altları olur, ekstradan yedek büyük beden üst de alırım. Değişimli giyerim kısmetse. Bu arada benim göbiş çoktan büyüdü , az önce müdürüm de dahil işyerindeki erkek arkadaşlar takıldı bana, ne yiyorsun sen, ne bu göbek diye :26:
öyle arkadaş herkese nasip olsun:))
oranları böyle duyunca açık bütçemizi iyice açmamamız gerektiğini düşünüyo
rum. elbette durumu iyi olanlar gitsin..
ikincilerde öyle olur ama mutlaka ilk çocukta daha bir araştırmalar hazırlıklar heyecanlar panikler hatta endişeler yoğun oluyor.
dr a sordum. 4d bile varmış. ama herkese bakmıyorlarmış.kimlere bakılıyorsa.. benim ki ayrıntılı ultrason 2d ile bakılacakmış.
ne saçmalık. şimdi birşey diyeceğim bebeğim için susuyorum. sinirlerimi bozmayım.
maşallahh tatil planları bile yapılıyor. tatile yıllardır gitmeyen ve gidemeyecek olan olarak imreniyorum. ancak tabiki siz yavrularınızla bol bol dinlenin gezin eğlenin.
benim eşim bile takılıyor. göbeklenmişsin diye:)))
akşam oldu ya karnım yine şişmeye başladı. daha akşam yemeğini yemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?