2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Rica ederim canım ne demek marincap mı bu? AAA ben de coraspin kullanıyorum ama bişey olmadı şimdiye kadar çok şükür. Sen yine de sor tabi ki

Tatile gidemiyoruz ne yazıkki arabaya girmek gercekten cok yorum oluyor benim için en azından bacaklarım uyuşuyor uzatmadiğım için. Mayoyu bilmiyorum ben olsam bikini giyerdim heralde ne giyiniyor ki hamileyken

Damlacığım arka koltukta uzanırsın. Ya da arkadan öne ayaklarını uzatırsın eşine doğru. Normalde ben önde oturup, ayaklarımı ön cama doğru uzatırdım ama göbiş büyüyünce olmayabilir. Ya da yakın olsun diyorsan Asos, Gökçeada taraflara falan gidebilirsiniz. Başka başkaaa uçakla Bodrum, Çeşme falan yapabilirsiniz. Havaalanından araç kiralarsınız. Bana tatil de, alternatiflerim bitmez

Ben tankini ve mayo alacağım. Göbeğim çatlarsa bikini giyemem. Bir de kocaman göbişle rahat edemem bikiniyle, kayıp gidiverir bacağımdan :26:

Geçen haftasonu İzmir'den Marmaris'e gittik. Bir tek Çine'de mola verdik. Hiç sıkışmadım, yorulmadım. 4 saat sürdü yolculuk. Şimdilik sıkıntı yok maşallah. Yolculuk korksun benden, gezerim ben Allah izin verirse :)

Son düzenleme:

Canım biz haziranda gidicez çok çıkmamış olur sanırım göbüş, bikini giyebilirim diye umuyorum nerden almayı düşünüyosun? Hiç araştırdın mı?

Hahah çok tatlısın ay gezicez tabi sefamız olsun

Eeee kızlar babalarına düşkün olur :) Babalar da sever kızlarını :))

Kızlar ben 29 mayıs saat 9 buçukta devlet hastanesinde ayrıntılımı çektiriyorum. Arkadaşım sağolsun almış randevuyu :) Başka türlü çektirmeyecektim zaten özelde falan.
Bi de bana genetik danışmanlık verdiler :) 2. düzey renkli ultrasonun da ikili üçlü gibi tarama olduğunu ve hastalıkların %60-70'ini yakalayabildiğini, olumsuz bir şey çıktığında da üzülmememi çünkü %10luk yanılma payı da olabildiğini anlattı uzman doktor..

İşin zor o zaman canım daha şimdiden kıskanıyorlarsa, ilerde nasıl olur kim bilir:))

Kocişim çok seviyor bebişimizi ama oğlumuz kıskanıyor babasından beni :) Bi keresinde bak aşkım gel elini koy bebek vuruyor dedim. Geldi bekle bekle vurmuyor. Sonra bir gün sessizce göz yaptım kocişe gel diye. Vurdu babasına =))))))) Sanki elini hissediyor da vurmuyor babasına :))))))))))

Canım çok sevindim geçmez şimdi günler :) bizim de 26 mayısta 17:00 de randevumuz inşallah her şey yolundadır hadi ya ben daha yüksek bir ihtimal olarak düşünmüştüm o kadar düşük müymüş?

nasılsını?
hamile olduğumu öğrendiğim ilk zamanlar biraz yazmıştım sonra fırsat olup giremedim. cinsiyetler öğrenilmiş tekmeler başlamış ne güzel.
benimde kızımdan sonra şimdi de oğlum olacak inşallah tekme falan yok daha tembel oğlumdan hazırlıklar başladı mı bilmiyorum ama o heyecan geçen yıl bu zamanlar bende çoook fazlaydı temmuz annesi olarak mayısta odamız hazırdı
herkese mutlu günler

aa devlet hastanesinde ayrıntılıyı çektirebiliyormuyuz süpermiş renkli ultrasonda var yanii hee hangi hastane canım

Canım ne güzel bir kız şimdi de oğlan maşallah benim tekme henüz başlamadı bakalım ne zaman keyfi gelicek kızımın bizde de heyecan çok canım, bişeyler almaya başladık ama oda hazırlığı yapmadık daha

2 ay öncesinde hazırladık biz daha 4 ay var yaparsınız canım ilk bebeğin heyecanı çoook başka allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

Araştırdım canım, hatta hamile olduğumu öğrendiğimde ilk ona baktım Çok çeşitli markaların var hamile mayoları, karar vermedim henüz. Ben sudan çıkınca bikinimi hemen değiştiririm zaten. Tankiniyi değiştirmesi daha rahat olur diye düşündüm ama denemedim henüz. Belki eski bikinilerin altları olur, ekstradan yedek büyük beden üst de alırım. Değişimli giyerim kısmetse. Bu arada benim göbiş çoktan büyüdü , az önce müdürüm de dahil işyerindeki erkek arkadaşlar takıldı bana, ne yiyorsun sen, ne bu göbek diye :26:

senin çok olmuş tahlil yaptıralı. iki haftada 3 kere tahlil verdim ben sürekli baktı her değere.en sonunda buscopan 10 mg verdi sabah akşam 5 gün içtim. şimdi çok şükür bişey yok. bu cmrtsi tekrar gidince idrar testi vericekmişim dr öyle demişti. bu arada bol bol su da içtim tabi. günde 3 tl kadar. belki daha fazla..

Çok alemsin belki ben de büyük beden bikini alıp onunla idare ederim. Benim de çıktı canım ama öyle kocaman değil yani hamile olduğum anlaşılıyor ama

Aynen canım gelecek ay başlarız yavaştan çünkü arada ramazan var zor olur. Aminnn inşallah
doğru biz oruç olmasak da eşlere zor olurbizimki ramazanın 15. günü doğmuştu etrafındaki herkese zor oluyor gerçekten sırf o yüzden hastenede yatmadım sabah 9.15 de doğum yaptım 4 5 gibide çıktım hastaneden

Bizim göbişler büyüdükçe bize bakınca artık bizi değil yavrularını görüyorlar demek:) hainler:)
ay ne kıymetli kızları var ayol ben diyorum bana bak ona aşkım, bitanem demiyceksin bana söylediğin lafları ona demiyceksin diyorum gülüyo şimdiden böyleysek doğunca napıcaz allah bilir

Eşlerimize daha iyi davranacaz yapacak bişey yok:) çok iddialı rakiplerimiz var yolda:)

Canım biz de uzun yolculuktan çekindiğimiz içi İstanbula yakın Maşukiye var, oraya gitmeyi düşünüyoruz. Biz zaten deniz tatili yapmıyoruz ama iki yıl önce gidip kalmıştık, doğayla içi içe nehir kenearında çok güzel butik oteller var. Kahvaltıları özellikle harika:) İStanbula 1.5 -2 saat falan.

canım bebiş tekme attığında eşin hissediyomu

Hatırlıyorum ben seni, ne güzel Allah iki nimetinden tattıracak inşallah size:) Geçen sene Temuuzda mı anne oldun sen, doğru mu anladım?? Hastanede de kalmamışsın, maşallah ya ..Allah bize de kolay kolay doğumlar nasip etsin...

öyle arkadaş herkese nasip olsun:))
oranları böyle duyunca açık bütçemizi iyice açmamamız gerektiğini düşünüyo

rum. elbette durumu iyi olanlar gitsin..

ikincilerde öyle olur ama mutlaka ilk çocukta daha bir araştırmalar hazırlıklar heyecanlar panikler hatta endişeler yoğun oluyor.

aa devlet hastanesinde ayrıntılıyı çektirebiliyormuyuz süpermiş renkli ultrasonda var yanii hee hangi hastane canım

dr a sordum. 4d bile varmış. ama herkese bakmıyorlarmış.kimlere bakılıyorsa.. benim ki ayrıntılı ultrason 2d ile bakılacakmış.
ne saçmalık. şimdi birşey diyeceğim bebeğim için susuyorum. sinirlerimi bozmayım.

maşallahh tatil planları bile yapılıyor. tatile yıllardır gitmeyen ve gidemeyecek olan olarak imreniyorum. ancak tabiki siz yavrularınızla bol bol dinlenin gezin eğlenin.

benim eşim bile takılıyor. göbeklenmişsin diye:)))

akşam oldu ya karnım yine şişmeye başladı. daha akşam yemeğini yemedim.

Son düzenleme:

Ya canım deme öyle, haftasonu 2 günlük biryere kaçsanız bile tatildir o da. Bazı ülkelerde yıllık iznini kullanmayanlara mecburi olarak izin veriliyormuş. Çünkü tatilsiz çalışmak verimi düşürüyor, psikolojiyi olumsuz etkiliyor. Haftasonu 3 gün kaçtık şehirden, o bile nasıl iyi geldi. Fırsat yaratmaya çalışın bence. İnsan dünyaya bir kere geliyor. Kendine iyi davranmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…