Herkeslere günaydın :) ve haftasonuna son birgün kalır
Tüm anne adaylarına ve bebişlerine Günaydın
evet benim çok olmuş gerçekten bende gidince muhakkak söyliyim bari.Çok sağol yardımın için
Herkese de Günaydın bu arada güzel bir gün bizim ve bebişlerimizi olsun
Günaydın Anneler ve bebişleri :))
günaydın kızlar ve bebişleri
Herkese günaydın arkadaşlar
Günaydın cnın zeynep kâmilde mi yapacaksın doğumu?
Ben de zeynep kamilde doğmuşum :))
Diğer kardeşim de orada doğmuş :)
Küçük kardeşim özelde doğdu. 10 yıl önce 1000 lira vermiştik sezeryana..
Ben umut hastanesinde doğumumu yapacaktım ama doktorun bu ilgisizliği beni çok soğuttu.
Bi de dedim ki doğumumu kesin siz yaptırırsınız her koşulda değil mi dedim. Benim olmadığım güne denk gelirsen o günkü nöbetçi yaptırır dedi. Böyle şey olur mu ya :/
Ben umut hastanesinde doğumumu yapacaktım ama doktorun bu ilgisizliği beni çok soğuttu.
Bi de dedim ki doğumumu kesin siz yaptırırsınız her koşulda değil mi dedim. Benim olmadığım güne denk gelirsen o günkü nöbetçi yaptırır dedi. Böyle şey olur mu ya :/
Evet canım orada yapıcam doğumumu Allah nasip ederse.
Zaten kalacağım 1 gün.
Teşekkürler canım ... her gün içiyor musun ? ben hergün değil aralıklarla içiyorum . Doktoruma söyledim böyle yaptığımı iyi güzel dedibende efa daliy kullanıyorum balığın vücudundan yapılıyor en iyi şekilde araştırmasını yaptım canım gönül rahatlığıyla içebilirsin
Süper canım güle güle kullanın cicileribenim de yeğenlerimin küçükleri gelicek, ben de kıyafette ikinci el giydiririm bence hiçbir sakıncası yok, zaten çoğu giyilmiyor bile.. ama tasarruflu ampülleri hiç duymamıştım açıkçası :44:
Günaydın kızlar. Kızlar ben 17.haftadayım ama hiç bir şey hissetmiyorum gayet de enerjik oldum iki gündür karnımdaki kramplar da kesildi. Korkuyorum iyi midir bebeğim?Göğüslerim falan şiş ama. Salı randevum var ama panikledim.
Ne güzel bakBüyük amir küçük amire sormuş. O zaten biliyordu evet hamile demiş. Kaç aylık olduğunu sormuş. 4-5 aylık var demiş
Sonra bana geldi. Doğum ne zaman dedi. Eylülde dedim. Allah eli yüzü düzgün evlat nasip etsin dedi.AMİN dedim öyle işte :)
günaydın kızlar.ben pek iyi değilim dün tetanoz asısı yaptırırken kan ve idrar tahlilerimide istedi aile hekimi.ve idrarda bol miktarda lökosit varmış.İdrar yolları enfeksiyonu olabilir doktoruna git mutlaka dedi tabi ben bunun üstüne bütün gece kabuslar gördüm(((
Günaydın arkadaşım... Zeynep Kamil devlet hastaneleri içinde en iyi olanı... Bence için rahat olsun.. Ben doktor arıştırırken hep nerden uzmanlığını aldığına baktım... Sonuçta bir doğum hastanesinde yapılan doğum sayısı hiçbiryerde yoktur :))
günaydın kızlar.ben pek iyi değilim dün tetanoz asısı yaptırırken kan ve idrar tahlilerimide istedi aile hekimi.ve idrarda bol miktarda lökosit varmış.İdrar yolları enfeksiyonu olabilir doktoruna git mutlaka dedi tabi ben bunun üstüne bütün gece kabuslar gördüm(((
Oh çok şanslısınız valla benim ili tane tanıdığım var 2 yıl 3 yıl once yaptılar doğum ama hepsi veriler kıyafetleri olmayanlara ne yazıkki biz hepsini alacağız. Bence de bebek için en iyisi ikinci el tanıdığın birinden alıp giydirmek com iyi yapıyorsunuz valla
Benim yarın zeynepkamilde randevum var. Bakalım ilgi nasıl olacak? Smde bence randevu alıp bir görün oradaki doktorlara. Ama sanıyorum ki belli bir doktorun yine olmuyor doğumda artık kim varsa. Cok cesaretlisin canım ben hayatta yapamam orada doğum falan ama zeynepkamil bu alanda gercekten cok iyi
Bence de Zeynep Kamil devlet hastanelerinde en iyilerden biri. Göztepe SSK'dan da çok memnun kalıyor orda doğum yapanlar canım aklında olsun. Bu arada normal doğum mu istiyordun? Devlet hastanelerinde kesinlikle keyfi sezeryan yapmıyorlar çünkü
Geçmiş olsun canım, bende de vardı lökosit ilaç kullandım geçtidaha yeni bitti tedavim. Korkma 10 gün ilaç kullanıyorsun her şey normale dönüyor Allah'ın izniyle ilaçların bebeğe zararı olmuyor hamilelere göre ilaç yazıyor doktorun
Canım moralini bozma, idrar yolları enfeksiyonu hamilelikte çok görülen bir hastalıkmış, tedavisi de var çok şükür. Bir an önce doktoruna görün ve iyileş inşallah
Günaydın:)
Ben araştırdım herkes çok memnun..
O kadar çok doğum yapılan hastanede tecrübe de çok oluyor :)
mrb arkadaşlar birşey söyleyip çıkacam...... ekim annesi olmak çok güzel............yaza kadar bebişler büyüyor...........çok avantajı var ekim annesi olmanın şanslısınız... ben 2013 ekim annesiyim bebişim 7.5 aylık kocaman oldu. sizinkide seneye bu zamanlar bu kadar olacak. allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin .... öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?