2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Herkeslere günaydın :) ve haftasonuna son birgün kalır

Tüm anne adaylarına ve bebişlerine Günaydın

evet benim çok olmuş gerçekten bende gidince muhakkak söyliyim bari.Çok sağol yardımın için
Herkese de Günaydın bu arada güzel bir gün bizim ve bebişlerimizi olsun

Günaydın Anneler ve bebişleri :))

günaydın kızlar ve bebişleri

Herkese günaydın arkadaşlar

Günaydın canlar ve minnoşlarııı

Günaydın arkadaşım... Zeynep Kamil devlet hastaneleri içinde en iyi olanı... Bence için rahat olsun.. Ben doktor arıştırırken hep nerden uzmanlığını aldığına baktım... Sonuçta bir doğum hastanesinde yapılan doğum sayısı hiçbiryerde yoktur :))

Benim yarın zeynepkamilde randevum var. Bakalım ilgi nasıl olacak? Smde bence randevu alıp bir görün oradaki doktorlara. Ama sanıyorum ki belli bir doktorun yine olmuyor doğumda artık kim varsa. Cok cesaretlisin canım ben hayatta yapamam orada doğum falan ama zeynepkamil bu alanda gercekten cok iyi

Evet canım orada yapıcam doğumumu Allah nasip ederse.
Zaten kalacağım 1 gün.

Bence de Zeynep Kamil devlet hastanelerinde en iyilerden biri. Göztepe SSK'dan da çok memnun kalıyor orda doğum yapanlar canım aklında olsun. Bu arada normal doğum mu istiyordun? Devlet hastanelerinde kesinlikle keyfi sezeryan yapmıyorlar çünkü

bende efa daliy kullanıyorum balığın vücudundan yapılıyor en iyi şekilde araştırmasını yaptım canım gönül rahatlığıyla içebilirsin
Teşekkürler canım ... her gün içiyor musun ? ben hergün değil aralıklarla içiyorum . Doktoruma söyledim böyle yaptığımı iyi güzel dedi

Doktorun verdiği cevap hiç hoş olmamış gerçekten ,
Benim doktorum iyi öyleyse bunlara kafayı takmayın diyor .
Ben yeni doğumlarda Rabbim korusun bebek kayıp olaylarından falan çekiniyorum

Oh çok şanslısınız valla benim ili tane tanıdığım var 2 yıl 3 yıl once yaptılar doğum ama hepsi veriler kıyafetleri olmayanlara ne yazıkki biz hepsini alacağız. Bence de bebek için en iyisi ikinci el tanıdığın birinden alıp giydirmek com iyi yapıyorsunuz valla

canım çünkü artık hamileliğin en rahat dönemine yani ikinci döneme girdik ben de bi haftadiır falan baya enerjiğim endişelenmene gerek eskiden gündüz iki saat falan uyurdum bi de akşam 21.30 da falan yatardım şimdi hiç uykum yok gündüzleri ben biraz hissetmeye başladım kızımızı ama tam emin olamıyorum sen de yakında hissedersin inş

günaydın kızlar.ben pek iyi değilim dün tetanoz asısı yaptırırken kan ve idrar tahlilerimide istedi aile hekimi.ve idrarda bol miktarda lökosit varmış.İdrar yolları enfeksiyonu olabilir doktoruna git mutlaka dedi tabi ben bunun üstüne bütün gece kabuslar gördüm (((

Ne güzel bak adam bir de dua etmiş:) sen söylemekte çekiniyordun

Canım moralini bozma, idrar yolları enfeksiyonu hamilelikte çok görülen bir hastalıkmış, tedavisi de var çok şükür. Bir an önce doktoruna görün ve iyileş inşallah

Günaydın:)
Ben araştırdım herkes çok memnun..
O kadar çok doğum yapılan hastanede tecrübe de çok oluyor :)

Geçmiş olsun canım, bende de vardı lökosit ilaç kullandım geçti daha yeni bitti tedavim. Korkma 10 gün ilaç kullanıyorsun her şey normale dönüyor Allah'ın izniyle ilaçların bebeğe zararı olmuyor hamilelere göre ilaç yazıyor doktorun

Canım benim de yine alacağım çok şey var, çünkü biçok kıyafetlerini ihtiyacı olanlara vermişlerdi. Yine de bikaç parça bile yeterli olur optimum alışveriş merkezinde dem stock diye mağaza var belki biliyorsundur. Mothercare ürünleri baya ucuz ben ordan çok body aldım, 5 liler 20 lira 25 lira

Özelin neyine güvenicez ki canım. Kim gelirse gelsin doğuma, sonuçta uzman tecrübeli doktorlar hepsi..
Sen bana randevunu aktarırsın :))
Ben de gidicem bir gün :)

mrb arkadaşlar birşey söyleyip çıkacam...... ekim annesi olmak çok güzel............yaza kadar bebişler büyüyor...........çok avantajı var ekim annesi olmanın şanslısınız... ben 2013 ekim annesiyim bebişim 7.5 aylık kocaman oldu. sizinkide seneye bu zamanlar bu kadar olacak. allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin .... öpüyorum

Evet canım normal doğum istiyorum.
Göztepe ssk da çok iyiymiş. Orada doğum yapan iki arkadaşım oldu. Mecburi sezeryan oldu onlar ama ben normal yapıcam Allahım izin verirse. Bu yüzden zeynep kamili istiyorum. Asla keyfi sezeryan yapmıyorlar.

Canım moralini bozma, idrar yolları enfeksiyonu hamilelikte çok görülen bir hastalıkmış, tedavisi de var çok şükür. Bir an önce doktoruna görün ve iyileş inşallah

inşalalh kızlar bir an önce geçer.cumartesi doktoruma gidicem o zmana kadar bol su içeyim inşallah önemli bişey değildir.çarşamba günüde ayrıntılı ultrasona giricem inşallah bebğime bi zararı olmaz ultrasonun

Günaydın:)
Ben araştırdım herkes çok memnun..
O kadar çok doğum yapılan hastanede tecrübe de çok oluyor :)

aklımda zaten kaçgündür soru işareti var.. Hadi erken gelirse bebeğim ve kurban Bayramı'na denk gelirse? Belki doktorum izinli olacak ... Hiç sormak aklıma bile gelmedi eyvah eyvah o zaman

Merhaba cnm , teşekkür ederiz .... Rabbim hepimizin evlatlarımızı sağlıkla bizlere bağışlasın Amin ...
bir şey soracağım sende madem ekim annesi sin , kıyafetlerini kaç aylık alalım daha çok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…