- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
Kaza bebişi demek:) ben de spral taktırmayı düşünüyorum bu arada. İstediğimizde çıkartıyoruz nasıl olsa değil mi?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim gibi kadından böyle çirkin kız nasıl olur diyor bi de ya:))))))) kızlar babanın genlerini taşır derler aslında:))
bacağımdan yapıyordum iğneyi bacağımdan çıktı. vurduğum yerde.
Kız benim durumum,içler acısı 2012 haziran 16 evlendim aynı tarihte obur arne oğlumu doğurdum 4.ayımda hamile kalmıştım 4ay adet gördüm,doğum ettim 6 ay adet görmedim 1kez adet gördüm gene hamileyim adet göremeden hamile kalıyor adam,ceket atsa gebeyim,doğurgan çıktım valla acıyorum halime artık dur demem gerek kendime 😁o yüzden benim gibi olma doğur adet görür görmez 3.gun git taktır oğlun 2 yaşında olunca çıkarır Bi minik daha yaparsın en güzeli biz üst üste yapınca heves kalmadı istenmeyen bebekti ilk zamanlar
Eki Görüntüle 1127581 okadar tatlilar ki gorunce dayanamadim
Yanlış düşünce oğlum,aynı babası valla klonlanmışlar sanki 😁 kızımda bana benzer inş 😊hadi kib canım
Oyy yaramı deştin benim büyük olanda pek büyük sayılmaz 15 aylık olcak bebek doğunca napıcam kara kara düşünmekteyim dediğin gibi kolik olursa yandık oğlum sıkıntısız Bi bebekti halada öyle aslında ama kıskanç sadece inş Allah bize güç kuvvet versin tek çocuğu olup dert yananlar bizi görüp şükretmeli
Kız benim durumum,içler acısı 2012 haziran 16 evlendim aynı tarihte obur arne oğlumu doğurdum 4.ayımda hamile kalmıştım 4ay adet gördüm,doğum ettim 6 ay adet görmedim 1kez adet gördüm gene hamileyim adet göremeden hamile kalıyor adam,ceket atsa gebeyim,doğurgan çıktım valla acıyorum halime artık dur demem gerek kendime 😁o yüzden benim gibi olma doğur adet görür görmez 3.gun git taktır oğlun 2 yaşında olunca çıkarır Bi minik daha yaparsın en güzeli biz üst üste yapınca heves kalmadı istenmeyen bebekti ilk zamanlar
Kaza bebişi demek:) ben de spral taktırmayı düşünüyorum bu arada. İstediğimizde çıkartıyoruz nasıl olsa değil mi?
bn bugun yeni acilan hastaneye eski doktoruma gittim dun hastaneden mesaj geldi acilisa ozel muaynelerden fark alinmayacak diye bende bi gideyim hem hastaneyi goreyim aklimda kalmasin dedim iyikide gitmisim hastaneyi cok begendim heryerini gezdirdiler kismetse buraya dvam etmeye karar verdim ... Oglusumda iyi maasallah boyu yaklasik 16 cm dedi kilosu 221 gr haftasiyla uyumlu hersey guzl dedi cok sukur doktor ultrasonu koyar koymaz ekrana ilk cikan sey pipisi oldu doktor da guldu erkek bu dedi oldukca net gorduk maasallahordan cikincada pamidor a girdim son aya kadar bisy almiycam diyodum ama dayanamadim bikac minik bisey aldim bu beni cok mutlu etti rabbim giydirmeyide nasip eder insallah 22.haftadada ayrintili ultrason icin cagirdi...
Günaydon canım arkadasım :) ozaman Çin Takvimi'de uymuş çünkü bana da Çin takvimi erkek diyordu sadece kız diyen Rus takvimiydi :) cook sevindim kızın olacağı için Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım nerelerdeydin sen bu arada neden girmiyorsun hiç?
canım bende 3 ilaç +iğne+magnezyum içiyorum.ama sonucta bu kramplar eksiklikler sonucu oluyo bunları gidermemiz lazım bi şekilde.Allahım yardımcımız olsun hepimizin
Bn bugun yeni acilan hastaneye eski doktoruma gittim dun hastaneden mesaj geldi acilisa ozel muaynelerden fark alinmayacak diye bende bi gideyim hem hastaneyi goreyim aklimda kalmasin dedim iyikide gitmisim hastaneyi cok begendim heryerini gezdirdiler kismetse buraya dvam etmeye karar verdim ... oglusumda iyi maasallah boyu yaklasik 16 cm dedi kilosu 221 gr haftasiyla uyumlu hersey guzl dedi cok sukur doktor ultrasonu koyar koymaz ekrana ilk cikan sey pipisi oldu doktor da guldu erkek bu dedi oldukca net gorduk maasallahordan cikincada pamidor a girdim son aya kadar bisy almiycam diyodum ama dayanamadim bikac minik bisey aldim bu beni cok mutlu etti Rabbim giydirmeyide nasip eder insallah 22.haftadada ayrintili ultrason icin cagirdi...
Kızlar mesajlarınız için teşekkür ederim. Az önce hastaneden geldik. Akşam eşim hastaneyi aradı, 20 haftalık gebe olduğumu, su geldiğini söyledi. Ebe hemen gelin , doğumhaneye alabilirim deyince alt üst oldum. Nasıl sevmişim ben bebeğimi. Gitmeyelim, bu gece de karnımda kalsın diye ağladım. Allahım korusun, kimseye böyle bir an yaşatmasın, öyle kötü hissettim ki. Alışmışım ben oğluma şimdiden, Allah acılarını göstermesin.
Hastanede yatırdılar, altıma ped koyup, gözlemde tuttular. 3 saat kadar kaldım. O arada maşallah öyle bir tekme attı ki yavrum, babası karşıda koltukta otururken gördü. Çok panik olduk, hemen ebe hanıma koştu eşim. Ebe hanım gülmüş, e ne güzel işte demiş.
Yarın doktorumla randevum vardı zaten, umarım iyi haberlerle dönerim.
İnşallah kimsenin başına gelmez ama bilginiz olsun diye tarif edeyim, böyle içimden akıntı gibi ılık ılık birşey aktığını hissettim yürürken. Çamaşırımın ve taytımın ıslandığını anladım. Eve geldiğimde çamaşırımda su lekesi ve beyaz kremsi birşeyler vardı. Geçenlerde burada bir arkadaşın da başına gelmiş, o yazmıştı acile gittiklerini. Ondan aklıma geldi önemli olabileceği. Gerçekten de önemli bir durummuş, ihmal etmemek gerekliymiş.
Benimde rus kiz diyordu cin erkek diyordu bende ruyamda 3 kez erkek bebek gormustum, cevremdeki ark.larda kiz diyordu:) simdi kizim olacak , bakalim ismi neolacak, siz koymusunuz bile, hayirli ugurlu olsun . biz isim konusunda esimle uyum nasil saglayacagiz hic bilmiyorum.
fikirlerimiz uyusmadigi gibi isim konusundada uyusmayacak sanirim. neyse hayirlisi...
ben arada girip okuyorum ama aktif siizn gibi yazamiyorum, amerikada oldugum icin sizin gunduz benim gece oluyor, benim gunduz sizin gece oluyor, gunduz girdigimde kimse online olmuyor, buyuzden yazmiyorum canim.
ama hep okuyorum takip ediyorum.
Benimde rus kiz diyordu cin erkek diyordu bende ruyamda 3 kez erkek bebek gormustum, cevremdeki ark.larda kiz diyordu:) simdi kizim olacak , bakalim ismi neolacak, siz koymusunuz bile, hayirli ugurlu olsun . biz isim konusunda esimle uyum nasil saglayacagiz hic bilmiyorum.
fikirlerimiz uyusmadigi gibi isim konusundada uyusmayacak sanirim. neyse hayirlisi...
ben arada girip okuyorum ama aktif siizn gibi yazamiyorum, amerikada oldugum icin sizin gunduz benim gece oluyor, benim gunduz sizin gece oluyor, gunduz girdigimde kimse online olmuyor, buyuzden yazmiyorum canim.
ama hep okuyorum takip ediyorum.
Meslektasiz demek ki 😊bende yaz tatilinde bu tür süslemeleri bitirmeyi planliyorum,kapı susünü bende kendim yapicam ama kesenin fotosu yok sadece planladim.keceden araba kesicem içine lavantali poset koyucam ya magnet olarak ya da anahtarlık olarak yapicam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?