Merhaba arkadaşlar biz geldik kontrolden ayrintili ultrasona girdik bugün yakışıklı oğlum iyiymiş anneside 1 kiloya yakın kilo almış tahmini dogum tarihi yine değişik çıktı bu seferde 11 Ekim oldu ama ben sat a göre bakıyorum ultrasonda hep değişik çıkıyo yine uyuyordu bizim oğlan uyandıramadık ne yapsamda uyanmadi bizden haberler böyle sizler nasılsıniz
Canım maşallah size. Ben deminden beri ağlıyorum. Bugün iş çıkışı içimden ılık bir su aktı. Bir kez daha olmuştu, önemsememiştim. Netten araştırdım, çok ciddi bir durummuş. Allah korusun bebeği almaları gerekebilirmiş. Umarım böyle birşey olmaz, çok üzgünüm
Canım maşallah size. Ben deminden beri ağlıyorum. Bugün iş çıkışı içimden ılık bir su aktı. Bir kez daha olmuştu, önemsememiştim. Netten araştırdım, çok ciddi bir durummuş. Allah korusun bebeği almaları gerekebilirmiş. Umarım böyle birşey olmaz, çok üzgünüm
hadi ya risk olmayan gebelere yapmıyolar mı :S özeller neden yaptırın diyo o zaman ya.. para için desem doktorum para için demiyo çünkü tüm testleri devlette yaptırabilirsin diyo, kartal ve marmara araştırmada detaylı yapıyolar. her hastanede yok bilgin olsun dedi. neyse anladım canım benim kuzenlerim kartal araştırmada çalışıyolar olmadı onlara söylerim ayarlarlar artık senin gittiğin doktorun adı ne peki canım?
Elimde değil canım ben çok deli yatıyorum. Yüzüstü dışında her türlü dönerim ben sabaha kadar. Hele şimdide sıcaklar geliyor artık uyuyamam ben döner dururum sabaha kadar. Bu yaz klimaya her yazdan daha çok ihtiyacım olacak... Bizim ev de çok sıcak oluyor ya bir gram esmiyor ev. Akşama kadar güneşin içinde.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hamilelik hem zevkli hem de yorucu bi süreç ya sürekli biseyler düşünmek zorundayız😊 bende bi haftadır düşünüyorum bunu.araba şeklinde lavanta kesesi yapicam.ama kolonya fikri de güzelmiş bunun içinde bu araştırma yapmam lazim
evet canim bencede yorgunluktan olabilir daha sicaklar bile gelmedi dogru duzgun su an yazarken parmaklarim sizliyor, ayakta fazla kalinca ayaklarimdada agri hissediyorum, allah tan hergun olmuyor.. abdest alirken rahatliyorum... bi dogursak yazmissin, dusunsene uyumayan yada kolik bebek olsa yandik vallah, gece kucukle ugras gunduz buyukleen iyisi biraz daha gobisimde kalsin minigim abisi biraz daha buyur akillanir insallah o zamana allah im saglik versin cocuklarimiza insallah
az önce iğnemi vurdum herşey normaldi. bitince içerden çok koyu bir kan çıktı üstüne büyük nokta gibi. peçeteyle alınca geçti peçetede kırmızıydı.. nedir? niyedir?
maşallah.uyusun uyusun büyüsün..
geçmiş olsun canım. inşallah birşey yoktur.. gitmedin mi doktora?
İğne vurduğun yerden mi çıktı kan yoksa vajinadan mı? Her türlüsü için de doktorunu aramalısın.
haklısın çok zevkli bu işler ben kapı süsünü de keçeden kendim yapmayı düşünüyorum becerebilirsem araba şeklinde lavanta kesesi mi merak ettim nasıl oluyo ki fotosu varsa atarmısın evet kolonya hoşuma gitti şişelerini aldım şarkhandan hem de baya ucuza geriye süslemesi kaldı arkadaşlar yardım edecekler haziran sonu seminer döneminde inşallah ben yazın herşeyi hallediym eylüle kalmasın diorum kafam rahat olur en önemli ve uğraştırıcı olanlar da bu bebek şekerleri kısmı sanırım ben o da yapmıycam için oda derdim yok çünkü:)
Ah klima kim istemez ama zararları ne çok bilsen Bi yakınım karnındaki bebeği zatürre etti ondan dolayı çocuk bir ay hastanede yattı doğum sonrası bende çok deli yatarım bide beni göz önüne al oğlum yaşına geldi yanımızda uyuyo bazen sabaha kadar yediğim tekmenin haddi hesabı yok çokta dediğin gibi sakınmamak gerek demiştin ya her şeye dikkat edersek ohoo die haklısın o konuda rabbim sağlıkla versin yumurcakları 😊
bacağımdan yapıyordum iğneyi bacağımdan çıktı. vurduğum yerde.
Sabah Bi rüya gördüm 4d ultrasondayım heyecanla bebeği görmeyi bekliyorum anam bebek Bi çirkin tövbe tövbe gözler koca koca burun delikleri kocaman diyorum dr bey bu mu benim kızım evet ama daha küçük güzelleşir falan diyo ama kendi,de tuhaf gözlerle bakıp bana çaktırmıyor güya diyorum benim gibi kadından nasıl bole çirkin Bi kız olur dr dio ki belki halaya fln çekmiştir diyo 😁 kızım çok güzel olacak galiba ona işarettir inş ne saçma rüyalar görüyorum ben ya
Kanındaki bebeği zatürre mi etmiş. Amam Allah korusun. Biz yine doğal rüzgarla bi de kısmetse yaz tatilinde deniz suyuyla serinleriz:) oğluşunla da kolaylık versin sana Rabbim. Ikinci bebişe zor karar verilirmiş. Zor kabullenirmiş anne baba ikinciyi..
Akşam akşam iyi güldürdün beni :))))) hamilelik ne ilginç rüyalar gördürüyor bize dimi:))) anlatımın da çok komik ya :))))) burun delikleri kocamanmış :)))))
Bol bol duş alırsın bebeklerde çok seviyor zaten oğlum hep tekmelerdi suda beni şimdide çok seviyor suyu 😊biz 2.bebişe hazılıksız yakalandık be canım kaza bebeği oldu çok ağladım günlerce oğlumu erken sütten kesmek durumunda kaldım diye ama artık kabullendik hele bide ikinci kız olunca ayrı anlamlı oldu daha da yapmam spiral taktırcam şanslısın erkek çocukları anneci oluyo 😊
Sorma ya çok oluyo bu aralar etkisiyle de uyumuyorum,ama oluyo işte 😊
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?