2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
az önce iğnemi vurdum herşey normaldi. bitince içerden çok koyu bir kan çıktı üstüne büyük nokta gibi. peçeteyle alınca geçti peçetede kırmızıydı.. nedir? niyedir?

maşallah.uyusun uyusun büyüsün..

geçmiş olsun canım. inşallah birşey yoktur.. gitmedin mi doktora?

Ağlama ama lütfen bebeğinizde üzme. Bu su dediğin şey nasıl oluyor? Ben yürüyüşden sonra bi akıntı oluyor ama kıvamsız garip birsey acaba boyle birsey mi su?

Canım ayrıntılı çok mühim bir şey olsa devlette de herkese yaparlar:) o yüzden çok da önemli olmadığı belli. Özeller ısrarla istiyor. Sen de kuzenlerine söyle o zaman canım zaten sadece uzman Esra hanım yapıyor detaylıyı.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ah klima kim istemez ama zararları ne çok bilsen Bi yakınım karnındaki bebeği zatürre etti ondan dolayı çocuk bir ay hastanede yattı doğum sonrası bende çok deli yatarım bide beni göz önüne al oğlum yaşına geldi yanımızda uyuyo bazen sabaha kadar yediğim tekmenin haddi hesabı yok çokta dediğin gibi sakınmamak gerek demiştin ya her şeye dikkat edersek ohoo die haklısın o konuda rabbim sağlıkla versin yumurcakları 😊

haklısın çok zevkli bu işler ben kapı süsünü de keçeden kendim yapmayı düşünüyorum becerebilirsem araba şeklinde lavanta kesesi mi merak ettim nasıl oluyo ki fotosu varsa atarmısın evet kolonya hoşuma gitti şişelerini aldım şarkhandan hem de baya ucuza geriye süslemesi kaldı arkadaşlar yardım edecekler haziran sonu seminer döneminde inşallah ben yazın herşeyi hallediym eylüle kalmasın diorum kafam rahat olur en önemli ve uğraştırıcı olanlar da bu bebek şekerleri kısmı sanırım ben o da yapmıycam için oda derdim yok çünkü:)

Oyy yaramı deştin benim büyük olanda pek büyük sayılmaz 15 aylık olcak bebek doğunca napıcam kara kara düşünmekteyim dediğin gibi kolik olursa yandık oğlum sıkıntısız Bi bebekti halada öyle aslında ama kıskanç sadece inş Allah bize güç kuvvet versin tek çocuğu olup dert yananlar bizi görüp şükretmeli

İğne vurduğun yerden mi çıktı kan yoksa vajinadan mı? Her türlüsü için de doktorunu aramalısın.

Öyle bir şey bende bir keresinde olmuştu ama hiç önemsemedim. Bi doktoruna sor olmazsa canım bir sorun olmaz ya ben o akıntının üstüne kaç kere doktora gittim. Bebeğimin suyu falan normal çıkıyor hep çok şükür.

Herkes bebişin süsünü falan düşünmeye başlamış bende aksine düşünemiyorum hala bişey oğlumda baby shower doğum,sonrası hazırlık tonla şey yapmıştık bunda daha tık yok kızçeme bişey bile alamıyorum oğlanın yazlık alışverişi çıktı bide başıma her şeyi ufaldı kızıma sıra ne zaman gelir acaba

Meslektasiz demek ki 😊bende yaz tatilinde bu tür süslemeleri bitirmeyi planliyorum,kapı susünü bende kendim yapicam ama kesenin fotosu yok sadece planladim.keceden araba kesicem içine lavantali poset koyucam ya magnet olarak ya da anahtarlık olarak yapicam.

Kanındaki bebeği zatürre mi etmiş. Amam Allah korusun. Biz yine doğal rüzgarla bi de kısmetse yaz tatilinde deniz suyuyla serinleriz:) oğluşunla da kolaylık versin sana Rabbim. Ikinci bebişe zor karar verilirmiş. Zor kabullenirmiş anne baba ikinciyi..

Sabah Bi rüya gördüm 4d ultrasondayım heyecanla bebeği görmeyi bekliyorum anam bebek Bi çirkin tövbe tövbe gözler koca koca burun delikleri kocaman diyorum dr bey bu mu benim kızım evet ama daha küçük güzelleşir falan diyo ama kendi,de tuhaf gözlerle bakıp bana çaktırmıyor güya diyorum benim gibi kadından nasıl bole çirkin Bi kız olur dr dio ki belki halaya fln çekmiştir diyo 😁 kızım çok güzel olacak galiba ona işarettir inş ne saçma rüyalar görüyorum ben ya

bacağımdan yapıyordum iğneyi bacağımdan çıktı. vurduğum yerde.

Ben de kanaman oldu sandim. İğne işini bilmiyorum ama alttan kanaman olmasın da gerisi problem olmaz. Koldan kan aldırırken bile kanıyor sonuçta korkma sen.

Akşam akşam iyi güldürdün beni :))))) hamilelik ne ilginç rüyalar gördürüyor bize dimi:))) anlatımın da çok komik ya :))))) burun delikleri kocamanmış :)))))

Bol bol duş alırsın bebeklerde çok seviyor zaten oğlum hep tekmelerdi suda beni şimdide çok seviyor suyu 😊biz 2.bebişe hazılıksız yakalandık be canım kaza bebeği oldu çok ağladım günlerce oğlumu erken sütten kesmek durumunda kaldım diye ama artık kabullendik hele bide ikinci kız olunca ayrı anlamlı oldu daha da yapmam spiral taktırcam şanslısın erkek çocukları anneci oluyo 😊

Sorma ya çok oluyo bu aralar etkisiyle de uyumuyorum,ama oluyo işte 😊

Kaza bebişi demek:) ben de spral taktırmayı düşünüyorum bu arada. İstediğimizde çıkartıyoruz nasıl olsa değil mi?

Sorma ya çok oluyo bu aralar etkisiyle de uyumuyorum,ama oluyo işte 😊

Benim gibi kadından böyle çirkin kız nasıl olur diyor bi de ya:))))))) kızlar babanın genlerini taşır derler aslında:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…