- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
Doğurgan kadın seni:) maşallah sana canım ya kimisi yıllarca bekliyor da olmuyor. Şükürler olsun halimize. Biz 4-5 yıl ara veririz canım. Dediğin gibi adet gördüğümde hemen gidicem taktırmaya. Yine de sizinki istenmeyen olmaz. Kız olduğu için yeni bir heyecan başlıyor annesi:) canım bizim Yenidoğan bebişlerimize almamız gereken çok şey var mı? Düşünüyorum da yok gibi. Bez küvet bir iki hastane çıkışı puset bebek çantası yatağı perdesi ve halısı. Çok şey de değil bunlar.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar mesajlarınız için teşekkür ederim. Az önce hastaneden geldik. Akşam eşim hastaneyi aradı, 20 haftalık gebe olduğumu, su geldiğini söyledi. Ebe hemen gelin , doğumhaneye alabilirim deyince alt üst oldum. Nasıl sevmişim ben bebeğimi. Gitmeyelim, bu gece de karnımda kalsın diye ağladım. Allahım korusun, kimseye böyle bir an yaşatmasın, öyle kötü hissettim ki. Alışmışım ben oğluma şimdiden, Allah acılarını göstermesin.
Hastanede yatırdılar, altıma ped koyup, gözlemde tuttular. 3 saat kadar kaldım. O arada maşallah öyle bir tekme attı ki yavrum, babası karşıda koltukta otururken gördü. Çok panik olduk, hemen ebe hanıma koştu eşim. Ebe hanım gülmüş, e ne güzel işte demiş.
Yarın doktorumla randevum vardı zaten, umarım iyi haberlerle dönerim.
İnşallah kimsenin başına gelmez ama bilginiz olsun diye tarif edeyim, böyle içimden akıntı gibi ılık ılık birşey aktığını hissettim yürürken. Çamaşırımın ve taytımın ıslandığını anladım. Eve geldiğimde çamaşırımda su lekesi ve beyaz kremsi birşeyler vardı. Geçenlerde burada bir arkadaşın da başına gelmiş, o yazmıştı acile gittiklerini. Ondan aklıma geldi önemli olabileceği. Gerçekten de önemli bir durummuş, ihmal etmemek gerekliymiş.
Herkese günaydın :) mutlu huzurlu sevgi dolu bir haftasonu diliyoruz kızımla.
canim bende simdiden dusunnuyorum spral mantikli geliyo ama hamile kalanlar da oluyomus gerci dogum hapida oyle unutsan bi gun adet olana kadar stres yapiyo insan, isi kocaya biraksak ne kadar guvenilir bilmiyorum:26:
Ben hiç hap kullanmadım. Hormonları bozuyor çünkü. Zaten benim tiroid sorunum var. Göze alamadım onu hiç. Spiral en iyisi:)
Sen o kadar san alınıcakları ben sana fırsatını bulunca Bi liste yapıcam onu uygulamaya çalışırsın canım öyle basit görünüyor ama inan çok masraflı milyarlar gitti desem yalan olmaz Bi kere kafadan hesapla kış bebeği olucak bebeklerimiz yelek hırka kozmonot vs tonla şey gerek yelek hırkaları annem doğu da Bi tanesini en az 30 liradan yaptırmıştı 15 tane falan vardır kızada yeter benimkiler ama ilk anne olacaksınız siz 0 dan başlıycaksınız ben dana pc den not defterimde düzenler atarım benim sonradan da çok eksiğim çıktı düşün artık gerisini sen yeni doğan diosun ama inan 1haftada Bi buyuyolar elleri kolları etleniyo olmuyor o hastane çıkışları ben dana ay ay yazıcam kaç almanı seni de oğlan çocuğu çabuk gelişiolar inş sütünde iyi gelirde
Herkese günaydın kızlar:)
Bugün eşimin kuzeninin düğünü var. Ve ben henüz giyeceğim bir şey almadım. Ama elbise almıcam. Pantolon üstüne bir şey Bakıcam bugün. inşallah içime sinen bir şey bulurum.
Kızlar mesajlarınız için teşekkür ederim. Az önce hastaneden geldik. Akşam eşim hastaneyi aradı, 20 haftalık gebe olduğumu, su geldiğini söyledi. Ebe hemen gelin , doğumhaneye alabilirim deyince alt üst oldum. Nasıl sevmişim ben bebeğimi. Gitmeyelim, bu gece de karnımda kalsın diye ağladım. Allahım korusun, kimseye böyle bir an yaşatmasın, öyle kötü hissettim ki. Alışmışım ben oğluma şimdiden, Allah acılarını göstermesin.
Hastanede yatırdılar, altıma ped koyup, gözlemde tuttular. 3 saat kadar kaldım. O arada maşallah öyle bir tekme attı ki yavrum, babası karşıda koltukta otururken gördü. Çok panik olduk, hemen ebe hanıma koştu eşim. Ebe hanım gülmüş, e ne güzel işte demiş.
İnşallah kimsenin başına gelmez ama bilginiz olsun diye tarif edeyim, böyle içimden akıntı gibi ılık ılık birşey aktığını hissettim yürürken. Çamaşırımın ve taytımın ıslandığını anladım. Eve geldiğimde çamaşırımda su lekesi ve beyaz kremsi birşeyler vardı. Geçenlerde burada bir arkadaşın da başına gelmiş, o yazmıştı acile gittiklerini. Ondan aklıma geldi önemli olabileceği. Gerçekten de önemli bir durummuş, ihmal etmemek gerekliymiş.
Kızlar günaydın herkes iyi mi? Okuyamadım daha geçmişi. Benim moralim bozuk biraz. Dün gene lekelenmem olduenerjim geri geldi diye dün okuldan çıkınca alışverişe gittim.fazla yordum herhalde kendimi alakası var mı bilmiyorum? Bebeğimi de hissetmiyorum daha karnım da ufacık daha. Korkuyorum çok bebeğim gelişiyor mu diye? Benim gibi 4-5 günde bir lekelenmesi olan yok herhalde?
Kızlar günaydın herkes iyi mi? Okuyamadım daha geçmişi. Benim moralim bozuk biraz. Dün gene lekelenmem olduenerjim geri geldi diye dün okuldan çıkınca alışverişe gittim.fazla yordum herhalde kendimi alakası var mı bilmiyorum? Bebeğimi de hissetmiyorum daha karnım da ufacık daha. Korkuyorum çok bebeğim gelişiyor mu diye? Benim gibi 4-5 günde bir lekelenmesi olan yok herhalde?
Günaydın arkadaşım... Kuzenimizde ara ara lekelenmeleri olurdu hep.. Şimdi maşallah 2 canavarı var.. Bazen sana gelicem dediğinde eyvah canavarlar gelecek diyorum içimden...çok hareketliler çünkü korkma sen bişey olmaz ama yimese takip et cnm.. Pozitif olmaya çalış... Etrafımızda çok güzel örnekler var onları aklına getir
Canım öncelikle cok geçmiş olsun ama yorgunluklara alakalı olduğunu sanmıyorum bn açıkcası. Biz ailecek her akşam yürüyoruz hemde 20-30 dakika değil bildiğin 1 saat 1,30 saat sonra eve geliyorum bisiklete biniyorum falan hiç sanmıyorum yorgunluklara alakalı olacağını. Eğer kanaman devam ediyorsa ki inşallah bitmiştir doktora git canım hatta bence etmiyorsa da git içini rahatlatmış olursun
Günaydın canım inşallah bulursun ama cok yorulma olur mu?Herkese günaydın kızlar:)
Bugün eşimin kuzeninin düğünü var. Ve ben henüz giyeceğim bir şey almadım. Ama elbise almıcam. Pantolon üstüne bir şey Bakıcam bugün. inşallah içime sinen bir şey bulurum.
Canım via ya gittin sanırım baya da beğenmişsin direk pipişini de gösterirmiş anneye ay maşallah canım :)) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve o aldığın cicileri de sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallahBn bugun yeni acilan hastaneye eski doktoruma gittim dun hastaneden mesaj geldi acilisa ozel muaynelerden fark alinmayacak diye bende bi gideyim hem hastaneyi goreyim aklimda kalmasin dedim iyikide gitmisim hastaneyi cok begendim heryerini gezdirdiler kismetse buraya dvam etmeye karar verdim ... oglusumda iyi maasallah boyu yaklasik 16 cm dedi kilosu 221 gr haftasiyla uyumlu hersey guzl dedi cok sukur doktor ultrasonu koyar koymaz ekrana ilk cikan sey pipisi oldu doktor da guldu erkek bu dedi oldukca net gorduk maasallahordan cikincada pamidor a girdim son aya kadar bisy almiycam diyodum ama dayanamadim bikac minik bisey aldim bu beni cok mutlu etti Rabbim giydirmeyide nasip eder insallah 22.haftadada ayrintili ultrason icin cagirdi...
bebeği hissetmemen ve karnının ufacık olması sorun değil. ben daha yeni yeni hissediyorum o da arada. ancak lekelenme için progestan kullanıyor musunuz bana daha geçen hafta bıraktırdı. vajinadan alıyordum. çünkü gebeliğin başında vajinadan daha çok etkisi oluyormuş. yakın zamanda kontrolün yok mu..en son ne zaman gitmiştin...
geçmiş olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?