2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Sen o kadar san alınıcakları ben sana fırsatını bulunca Bi liste yapıcam onu uygulamaya çalışırsın canım öyle basit görünüyor ama inan çok masraflı milyarlar gitti desem yalan olmaz Bi kere kafadan hesapla kış bebeği olucak bebeklerimiz yelek hırka kozmonot vs tonla şey gerek yelek hırkaları annem doğu da Bi tanesini en az 30 liradan yaptırmıştı 15 tane falan vardır kızada yeter benimkiler ama ilk anne olacaksınız siz 0 dan başlıycaksınız ben dana pc den not defterimde düzenler atarım benim sonradan da çok eksiğim çıktı düşün artık gerisini sen yeni doğan diosun ama inan 1haftada Bi buyuyolar elleri kolları etleniyo olmuyor o hastane çıkışları ben dana ay ay yazıcam kaç almanı seni de oğlan çocuğu çabuk gelişiolar inş sütünde iyi gelirde

20 hafta az değil gerçekten insan hareketlerini hissedince onu o zaman sahipleniyo rabbim yardımcın olsun canım inanıyorum ve hissediyorum ki kuzunun emecek sütü yiycek ekmeği var sen dik dur hayırlısıyla geçecek,bu zor donem dualarımız seninle

Anne karnında ki bebek zayıflıomuş bunuda ilk kez duydum ya Allah korusun kuzenimin bebeği 2800 doğdu dr son ay zayıflamış demiş bişey yiyememiş kız mide yanmasından ilginç geldi zayıflaması

günaydın kızlar.ilerya geçmiş olsun Rabbim kimsenin başınada vermesin daha 20 haftalık minnacık ya .şimdi iyisinizdir umarım

canim bende simdiden dusunnuyorum spral mantikli geliyo ama hamile kalanlar da oluyomus gerci dogum hapida oyle unutsan bi gun adet olana kadar stres yapiyo insan, isi kocaya biraksak ne kadar guvenilir bilmiyorum:26:

Ben hiç hap kullanmadım. Hormonları bozuyor çünkü. Zaten benim tiroid sorunum var. Göze alamadım onu hiç. Spiral en iyisi:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar önceki aylarda doğum yapacakları bazen sizde okuyor musunuz.. tam okuyamıyorum ama çok güzel. doğuma giderken ki hazırlıkları vs okurken ben yapıyormuş gibi hissettim. ama bir tanesine üzüldüm ancak sonu iyi bitmiş.mayıs ayında okudum bir hamile eşini beklerken araba çarpmış erken doğumla almışlar.

Ben hiç hap kullanmadım. Hormonları bozuyor çünkü. Zaten benim tiroid sorunum var. Göze alamadım onu hiç. Spiral en iyisi:)

evlendikten sonra 1 hafta falan kullanmıştım. kullanma taraftarı değilim ama çevremde kullanan vardı. ben de evleni evlenmez hamile kalmayım diye açıkçası kullandım.ama pişman oldum. hemen bıraktım. bende de troit sorunu var.

Son düzenleme:
Herkese günaydın kızlar:)
Bugün eşimin kuzeninin düğünü var. Ve ben henüz giyeceğim bir şey almadım. Ama elbise almıcam. Pantolon üstüne bir şey Bakıcam bugün. inşallah içime sinen bir şey bulurum.

Canım neler almamız gerektiğini yazarsan biz almaya başlıcaz. Kayınvalidemin dediği gibi son aya sıkıştıramam alışverişi. Hem bi anda zor olur. Şimdiden almaya başlayalım biz. Senden liste bekliyorum tecrübeli bi anne olarak..

eşimin kuzenin nikahı var bugün ne giysem diye düşünüyordum eşim de seçenek yok artık giyeceğin bir iki şey dedi.. :) elbise almayı ben de düşünmüyorum. valla kotla gitmeyi düşünüyorum. üzerine de tshirt. kızımın ve benim rahat edeceğim bir kıyafet olması önemli. şimdi elbise almayacağıma göre hamile kumaş pantolonum olmadığına göre benim içime siner.. süs püs başkaları ne der umrumda değil. bebeğim önemli.

Kızlar günaydın herkes iyi mi? Okuyamadım daha geçmişi. Benim moralim bozuk biraz. Dün gene lekelenmem oldu enerjim geri geldi diye dün okuldan çıkınca alışverişe gittim.fazla yordum herhalde kendimi alakası var mı bilmiyorum? Bebeğimi de hissetmiyorum daha karnım da ufacık daha. Korkuyorum çok bebeğim gelişiyor mu diye? Benim gibi 4-5 günde bir lekelenmesi olan yok herhalde?

Arkadaşım geçmiş olsun.. İçini ferah tut.. İyi şeyler düşünmeye çalış lütfen... Hiçbirşey olmaz sen korkma... Dularım seninle... Bizi habersiz bırakma

Günaydın arkadaşım... Kuzenimizde ara ara lekelenmeleri olurdu hep.. Şimdi maşallah 2 canavarı var.. Bazen sana gelicem dediğinde eyvah canavarlar gelecek diyorum içimden... çok hareketliler çünkü korkma sen bişey olmaz ama yimese takip et cnm.. Pozitif olmaya çalış... Etrafımızda çok güzel örnekler var onları aklına getir

bebeği hissetmemen ve karnının ufacık olması sorun değil. ben daha yeni yeni hissediyorum o da arada. ancak lekelenme için progestan kullanıyor musunuz bana daha geçen hafta bıraktırdı. vajinadan alıyordum. çünkü gebeliğin başında vajinadan daha çok etkisi oluyormuş. yakın zamanda kontrolün yok mu..en son ne zaman gitmiştin...
geçmiş olsun canım.

Son düzenleme:

Canım öncelikle cok geçmiş olsun ama yorgunluklara alakalı olduğunu sanmıyorum bn açıkcası. Biz ailecek her akşam yürüyoruz hemde 20-30 dakika değil bildiğin 1 saat 1,30 saat sonra eve geliyorum bisiklete biniyorum falan hiç sanmıyorum yorgunluklara alakalı olacağını. Eğer kanaman devam ediyorsa ki inşallah bitmiştir doktora git canım hatta bence etmiyorsa da git içini rahatlatmış olursun

Bunları duymak güzel inş her şey yolundadır. Salı günü randevum var 1 aydır gitmedim doktora. Gidince bebeğimi görünce iyi inş rahatlayacağım. Bugün evden çıkmamayı düşünüyorum haftaiçi çok yoruluyorum bugün dinlenmem gerek diye düşünüyorum

Sağol canım ama ben dün sabah 7 de çıktım evden akşam 5 ti eve girdim gerçi hafta içi genelde böyle yani öyle 2-3 saat falan değildi. Ama bak sen bisiklete biniyormussun maşallah demek ki yorgunluk değil. Doktor bana ara ara olabilir demişti böyle bazen akıntı yerine kan geliyor. Salı randevum var inş her şey yolundadır.

Günaydın canım inşallah bulursun ama cok yorulma olur mu?
Canım via ya gittin sanırım baya da beğenmişsin direk pipişini de gösterirmiş anneye ay maşallah canım :)) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve o aldığın cicileri de sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah

Başta korkuttun bizi ama şimdi güzel haberlerini görünce mutlu oldum bugün yine kontrolün varmış inşallah güzel güzel haberlerle gelirsin. Sanki bende de oyle bir akıntı oldu gecen hafta hatta bende şaşırmıştım bune ya diye ama sonra aman akıntıdır diyip önemsemiştim neyse Allah'tan kontrole gittim dünde içim raht suanda

Sağol canı 1ay önce gene aynı şikayetle gitmiştim acil progestan yazdı 10 gün vajinadan kullandım zaten ilk 2 ayda da kullanmıştım. Kullanırken yok ama sonra ara ara hep oluyor. Doktor o zaman eşi aşağıda demişti 5.ay kadar yukarı çıkabilir ara ara olabilir lekelenme demişti ama dünkü yoğundu biraz korktum ben de. Şu an dinleniyorum ağda gitcektim vazgeçtim. randevum salı günü. İnş iyidir bebişim. Dualarınızı eksik etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…