2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

canım hafif bir lekelenme mi yoksa akıntı şeklinde mi?
ben hamile kaldığımdan belli 19+5 e kadar kullandım.
ben kurtaj olduktan sonra adetten bikaç gün öcesinden acayıp kahverengi leke değil direk akıntı gelirdi. adet kanaması gibi.. dr o zaman birikinti var adet öncesi onu tetikliyor vs demişti.
hiç kesmedim bitti. gerçi arada çok az lekelenme gibi birşey oluyor. başlarda günde 2-3 defa çamaşır değiştirirdim.
devlete mi gidiyorsun keşke arayıp sorsan ya da ne biliyim acile de olsa gitsen. iki gün önce başlamış olursun.için de rahat eder.

dr bana da eşi aşağıda dedi. sanki yukarıya çıktı benim. yukarıda hissediyorum. geçen de öyle birşey dedi. rahim ağzıyla ilgili. pazartesi ayrıntılıya gireceğim. inşallah sorun yoktur.

canım endişelenme ama tedbiri de elden bırakma.geçmiş olsun.. allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.

Son düzenleme:
3 gun gecti gerci adetlerim duzensiz ama bir umut iste

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben adetime 5 gğn once silik 3 gün once net çizgiyi gormuştum canım ama adetlerin düzenliydi bu senin gösterdiğin test bende 1 hafta kala çıktı. Olabilir canım sonucta belki geç döllenme olmuştur bence kan testi yaptırmalısın içini rahatlatmak için onda kesin çıkar varsa cunku adetin 3 gün olmuş geceli

canım maşaAllah oğluşuna ne güzel haberlerle gelmişsin aldıklarında çok tatlı hayırlı güzel günlerde oğluna giydirmeyi nasip etsin Rabbim... İnsan görünce öyle dayanamıyor ya bizde öyle girince bebek mağazalarına bi parçada olsa bişey almadan çıkamıyoruz :)

canım şöyle oluyor akıntı yerine kanlı akıntı geliyor 4-5 günde bir günde 1 kez veya 2 kez. sonra kahverengine dönüp bitiyor. o aradaki 4-5 günde de normal akıntım oluyor. ama akıntı olmadığı zaman kuruyken yani hiç bir şey yok. özel hastaneye gidiyorum canım. şu an bir şey yok çok şükür dinleniyorum inş olmaz bir daha. ben izmir de oturuyorum burdaki aciller çok kalabalık bir gitsem yarın sabaha anca bakarlar bana çünkü trafik kazası, ağır vaka falan geliyor çok fazla. acile gitmek istemiyorum o yüzden. inşallah benim de eşi yukarı çıkar da lekelenme kesilir inşallah.
amin canım Allah nasip etsin herkese inş.

pazartesi sen güzel haberlerle gel inşallah. ben de salı günü buraya inşallah güzel haberler yazayım ve cinsiyetini de yazarım inş.

canım öncelikle gecmiş olsun...burdaki bütün arkadaslarımızın duaları eminim seninledir...Allahın izniyle hibişey olmaz bebegine korkmaa ...maalesef sen biraz lekelenmeli bi hamilelik geciriyosun eminim zor ve korku doludur ama salı gnü bebişi gördüğünde için rahat edecek yine inşallah hiç üzülme...

Cok sukur canim ya insallah hep sonuna kadar muaynelerimiz boyle guzel gecr ayrintili icin 22.haftanin icindeyken bigun gel dedi onceden randevuya gerek yok geldigin gun ben seni yonlendiririm dedi yani 3. 5 hafta sonra gidicem insallah ayrintili ultrasonlarimizda guzel gecer sonrasinda seker yuklemesi ve asi gunleri geliyo asi icinde saglik ocagi 23 veya 24.haftada gel dedi ama bn unuttum neyse arar sorarim gunle yaklasinca hareketleride daha netlesti son gunlerde cok sukur dun sabah hareketini hiddettigim yere ayagini dayamisti minik yavrum benim Rabbim kucagimizdada sevindirir insallah asistan dogum katini gezdirirken o gunleri hayal ettim hayali bile cok guzeldi :)

Evet cannim via ya gittim ve gercekten herseyiyle begendim insallah Rabbim dogum yaptigimiz gunleride nasip eder gecen hafta acilmis 7 dogum yaptirmislar bile maasallah fiyatlar diger hastane ile ayni ama burasi cok daha guzel heryonuyle kismetse burda devam edicem... sen son olarak nereye karar verdin

tesekkur ederim canim yeni ogrenmedik ama diger muaynelerde kordon onde oldugundan kesin emin olamamisti dokto ama artik hicbi suphe kalmadi okadar net goserdiki oglusum benim Rabbim hepimizin kuzusunu korusun insallah...

Benim minnoşum da artık ben burdayım diyor, şimdiden benden önde gidiyor:) hatta dün sınav kağıtlarını dağıtmak için sıraların arasında yürürken göbeğim bir öürenciye çarptı ki ben lisede öğretmenim o zaman utandım geeçekten ama onun dışında çok mutlu oluyorum farkedilince:)

Kizlar depremi hissettiniz mi Allahim cok korktum ( cok sallandik simdi disari ciktik

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar bisey sorcamda
Ayrintili ultrason hakkinda ne dusunuyorsunuz dktr bana bisey demedi gitmelimiyim yoksa gitmemelimiyim kafam karisti arkdsm bana yardimci olacakmis gel bktiralim dedi ama karar vermedimki

kızlar ege denizinde deprem olmuş !!! ben hissetmedim ama izmir ve istanbulda olan akrabalarım arkadaslarım cok şiddetli hissetmişler umarım sizlerde sorun yoktur Allahım hem sizleri hem bebişlerinizi hem de tüm sevdiklerimizi korusun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…