Sağol canı 1ay önce gene aynı şikayetle gitmiştim acil progestan yazdı 10 gün vajinadan kullandım zaten ilk 2 ayda da kullanmıştım. Kullanırken yok ama sonra ara ara hep oluyor. Doktor o zaman eşi aşağıda demişti 5.ay kadar yukarı çıkabilir ara ara olabilir lekelenme demişti ama dünkü yoğundu biraz korktum ben de. Şu an dinleniyorum ağda gitcektim vazgeçtim. randevum salı günü. İnş iyidir bebişim. Dualarınızı eksik etmeyin.
Arkadaslar bu test gecersizmi nerdeyse ortada cikti cizgi bide bitiminde bir cizgi daha var gibi bide t c yanda Eki Görüntüle 1127779
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Valla ben hiç birsey anlamadım :s da sanki tek cızgi gibi duruyor adetine kac gğn var?
3 gun gecti gerci adetlerim duzensiz ama bir umut iste
Bn bugun yeni acilan hastaneye eski doktoruma gittim dun hastaneden mesaj geldi acilisa ozel muaynelerden fark alinmayacak diye bende bi gideyim hem hastaneyi goreyim aklimda kalmasin dedim iyikide gitmisim hastaneyi cok begendim heryerini gezdirdiler kismetse buraya dvam etmeye karar verdim ... oglusumda iyi maasallah boyu yaklasik 16 cm dedi kilosu 221 gr haftasiyla uyumlu hersey guzl dedi cok sukur doktor ultrasonu koyar koymaz ekrana ilk cikan sey pipisi oldu doktor da guldu erkek bu dedi oldukca net gorduk maasallahordan cikincada pamidor a girdim son aya kadar bisy almiycam diyodum ama dayanamadim bikac minik bisey aldim bu beni cok mutlu etti Rabbim giydirmeyide nasip eder insallah 22.haftadada ayrintili ultrason icin cagirdi...
canım hafif bir lekelenme mi yoksa akıntı şeklinde mi?
ben hamile kaldığımdan belli 19+5 e kadar kullandım.
ben kurtaj olduktan sonra adetten bikaç gün öcesinden acayıp kahverengi leke değil direk akıntı gelirdi. adet kanaması gibi.. dr o zaman birikinti var adet öncesi onu tetikliyor vs demişti.
hiç kesmedim bitti. gerçi arada çok az lekelenme gibi birşey oluyor. başlarda günde 2-3 defa çamaşır değiştirirdim.
devlete mi gidiyorsun keşke arayıp sorsan ya da ne biliyim acile de olsa gitsen. iki gün önce başlamış olursun.için de rahat eder.
dr bana da eşi aşağıda dedi. sanki yukarıya çıktı benim. yukarıda hissediyorum. geçen de öyle birşey dedi. rahim ağzıyla ilgili. pazartesi ayrıntılıya gireceğim. inşallah sorun yoktur.
canım endişelenme ama tedbiri de elden bırakma.geçmiş olsun.. allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.
canım hafif bir lekelenme mi yoksa akıntı şeklinde mi?
ben hamile kaldığımdan belli 19+5 e kadar kullandım.
ben kurtaj olduktan sonra adetten bikaç gün öcesinden acayıp kahverengi leke değil direk akıntı gelirdi. adet kanaması gibi.. dr o zaman birikinti var adet öncesi onu tetikliyor vs demişti.
hiç kesmedim bitti. gerçi arada çok az lekelenme gibi birşey oluyor. başlarda günde 2-3 defa çamaşır değiştirirdim.
devlete mi gidiyorsun keşke arayıp sorsan ya da ne biliyim acile de olsa gitsen. iki gün önce başlamış olursun.için de rahat eder.
dr bana da eşi aşağıda dedi. sanki yukarıya çıktı benim. yukarıda hissediyorum. geçen de öyle birşey dedi. rahim ağzıyla ilgili. pazartesi ayrıntılıya gireceğim. inşallah sorun yoktur.
canım endişelenme ama tedbiri de elden bırakma.geçmiş olsun.. allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.
Arkadaslar bu test gecersizmi nerdeyse ortada cikti cizgi bide bitiminde bir cizgi daha var gibi bide t c yanda Eki Görüntüle 1127779
canım şöyle oluyor akıntı yerine kanlı akıntı geliyor 4-5 günde bir günde 1 kez veya 2 kez. sonra kahverengine dönüp bitiyor. o aradaki 4-5 günde de normal akıntım oluyor. ama akıntı olmadığı zaman kuruyken yani hiç bir şey yok. özel hastaneye gidiyorum canım. şu an bir şey yok çok şükür dinleniyorum inş olmaz bir daha. ben izmir de oturuyorum burdaki aciller çok kalabalık bir gitsem yarın sabaha anca bakarlar bana çünkü trafik kazası, ağır vaka falan geliyor çok fazla. acile gitmek istemiyorum o yüzden. inşallah benim de eşi yukarı çıkar da lekelenme kesilir inşallah.
amin canım Allah nasip etsin herkese inş.
arkadasım bence testi tekrarlamalısın bu testte bi tuhaflık var o kadar ortada cıkmaması lazım
canım maşaAllah oğluşuna ne güzel haberlerle gelmişsinaldıklarında çok tatlı hayırlı güzel günlerde oğluna giydirmeyi nasip etsin Rabbim... İnsan görünce öyle dayanamıyor ya bizde öyle girince bebek mağazalarına bi parçada olsa bişey almadan çıkamıyoruz :)
Günaydın canım inşallah bulursun ama cok yorulma olur mu?
Canım via ya gittin sanırım baya da beğenmişsin direk pipişini de gösterirmiş anneye ay maşallah canım :)) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve o aldığın cicileri de sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah
Başta korkuttun bizi ama şimdi güzel haberlerini görünce mutlu oldum bugün yine kontrolün varmış inşallah güzel güzel haberlerle gelirsin. Sanki bende de oyle bir akıntı oldu gecen hafta hatta bende şaşırmıştım bune ya diye ama sonra aman akıntıdır diyip önemsemiştim neyse Allah'tan kontrole gittim dünde içim raht suanda
maşallah canım. cinsiyetini yeni mi öğrendiniz. güle güle kullansın. pek şirin şeyler.
çok şükür canım.. iyi olmanıza çok sevindim. sabah sabah ağlattın beni. allah yavrularımızı zamanında kucağımıza versin.
canım öyle benim de oldu. hatta takvimde yazıyordu. bebeğin suyun içinde uzun süre kalmasını sağlayan bir sıvı varmış ondan akıntı gelebilir diye böyle birşey tarif etmişlerdi. hatta ben de mantar olduğu için ben yine akıntıyı mantar demiştim. ama bir de öyle su lekesiyle görünce oymuş demek ki dedim.sonrada kontrole de gitmiştim.
tabi çok önemli bir durum. allah sağlıcakla doğum yapmayı nasip etsin.
benim de rus kız çin erkek diyordu.ama rüyamda da kız çocuklarını görüyordum. kızım olacakmış. isim konusunda birşeyler vardı ama eşim şimdilerde acaba daha bilindik kullanılan isimler mi tercih etsek diye düşünmüş. dedim yok . isimler nur ve gül ağırlıklı.. yani birşeyin önüne sonuna nur veya gül getirilmiş. gülleri oku oku bitiremedik özellikle..
Çok güzeller:) güle güle giydir oğluşuna:)
Kızlar ya uzun bir aradan sonra, bugun bu ikinci minibüse binişim. Oturan insanlar kızım sen hamilemisin diye soruyor evet diyince herkes dönüp bir bana bakıyor sonra yer verme çabasında oluyorlar. Sonra Üsküdar'da dolaşıyorduk annemle dedikodusu kassınlar oturmuş şuna bak daha 17 yaşında hamile kalmış dediler. Küçük göstermeyi hep severdim ama hamilelik döneminde nefret ettim ve insanların bana yer vermesi garibime gitti artık bildiğin ben buradayım diyor. Deminde karşıdan karşıya geçerken arabanın teki yol verdi ben hala inanamıyorum insanların benim hamile oldugumu anladıklarına ve bdn cok utanıyorum bu durumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?