- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Kizlar depremi hissettiniz mi Allahim cok korktum( cok sallandik simdi disari ciktik
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cok sukur canim ya insallah hep sonuna kadar muaynelerimiz boyle guzel gecr ayrintili icin 22.haftanin icindeyken bigun gel dedi onceden randevuya gerek yok geldigin gun ben seni yonlendiririm dedi yani 3. 5 hafta sonra gidicem insallah ayrintili ultrasonlarimizda guzel gecer sonrasinda seker yuklemesi ve asi gunleri geliyo asi icinde saglik ocagi 23 veya 24.haftada gel dedi ama bn unuttum neyse arar sorarim gunle yaklasinca hareketleride daha netlesti son gunlerde cok sukur dun sabah hareketini hiddettigim yere ayagini dayamisti minik yavrum benim Rabbim kucagimizdada sevindirir insallah asistan dogum katini gezdirirken o gunleri hayal ettim hayali bile cok guzeldi :)
ilerya iki hafta önce ben de hissetmiştim öyle çok şükür birşey çıkmadı ama doktorda sıra beklerken bebişimin hareketleri teselli ediyordu beni de, Rabbim korusun onları. senin de iyi olmana çoookkk sevindim. Bizim su testi de negatif çıkınca doktorum kadınlar bazen farketmeden idrar da kaçırabiliyorlar dedi, o an yok hiç sıkışık değildim o değil gibiydi dedim ama sonra düşününce iki gün arayla ve ve aynı saatlerde yani sabah saatlerinde olmuştu, yani aslında mümkün olabilirCanım maşallah size. Ben deminden beri ağlıyorum. Bugün iş çıkışı içimden ılık bir su aktı. Bir kez daha olmuştu, önemsememiştim. Netten araştırdım, çok ciddi bir durummuş. Allah korusun bebeği almaları gerekebilirmiş. Umarım böyle birşey olmaz, çok üzgünüm
az önce iğnemi vurdum herşey normaldi. bitince içerden çok koyu bir kan çıktı üstüne büyük nokta gibi. peçeteyle alınca geçti peçetede kırmızıydı.. nedir? niyedir?
maşallah.uyusun uyusun büyüsün..
geçmiş olsun canım. inşallah birşey yoktur.. gitmedin mi doktora?
kızlar ege denizinde deprem olmuş !!! ben hissetmedim ama izmir ve istanbulda olan akrabalarım arkadaslarım cok şiddetli hissetmişler umarım sizlerde sorun yoktur Allahım hem sizleri hem bebişlerinizi hem de tüm sevdiklerimizi korusun....
Kızlar çok kötü deprem oldu acayip korktum bebeğime bir şey olmamıştır inş.
gercekten baya hissettik canım cok saol rabbim hepimizi korusun oyle kotu gunler kimseye bidaha yasatmasın.
olmamıştır canım benimle beraber kızımda korktu direk tekmeleye basladı uff bidaha boyle sallanmayalım ya :s
Kizlar depremi hissettiniz mi Allahim cok korktum( cok sallandik simdi disari ciktik
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar çok kötü deprem oldu acayip korktum bebeğime bir şey olmamıştır inş.
cok sallandık ya annemle benim bilinç altında 17 agustos depremi var cok tanıdıgımızı kaybettik ve yalovadaydık ozaman dolayısla aynı seyler tekrarlanacak diye yine cok korkttuk Allah yaşatmasın bize bidha oyle seyler
Kizlar bisey sorcamda
Ayrintili ultrason hakkinda ne dusunuyorsunuz dktr bana bisey demedi gitmelimiyim yoksa gitmemelimiyim kafam karisti arkdsm bana yardimci olacakmis gel bktiralim dedi ama karar vermedimki
Bu arada bebeğim iyiydi kızlar cok şükür .kamurancım magnezyum ilacım magnorm suda eritilen bi ilaç
eşimin kuzenin nikahı var bugün ne giysem diye düşünüyordum eşim de seçenek yok artık giyeceğin bir iki şey dedi.. :) elbise almayı ben de düşünmüyorum. valla kotla gitmeyi düşünüyorum. üzerine de tshirt. kızımın ve benim rahat edeceğim bir kıyafet olması önemli. şimdi elbise almayacağıma göre hamile kumaş pantolonum olmadığına göre benim içime siner.. süs püs başkaları ne der umrumda değil. bebeğim önemli.
Günaydın canım inşallah bulursun ama cok yorulma olur mu?
Canım via ya gittin sanırım baya da beğenmişsin direk pipişini de gösterirmiş anneye ay maşallah canım :)) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve o aldığın cicileri de sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah
Başta korkuttun bizi ama şimdi güzel haberlerini görünce mutlu oldum bugün yine kontrolün varmış inşallah güzel güzel haberlerle gelirsin. Sanki bende de oyle bir akıntı oldu gecen hafta hatta bende şaşırmıştım bune ya diye ama sonra aman akıntıdır diyip önemsemiştim neyse Allah'tan kontrole gittim dünde içim raht suanda
maşallah canım. cinsiyetini yeni mi öğrendiniz. güle güle kullansın. pek şirin şeyler.
çok şükür canım.. iyi olmanıza çok sevindim. sabah sabah ağlattın beni. allah yavrularımızı zamanında kucağımıza versin.
canım öyle benim de oldu. hatta takvimde yazıyordu. bebeğin suyun içinde uzun süre kalmasını sağlayan bir sıvı varmış ondan akıntı gelebilir diye böyle birşey tarif etmişlerdi. hatta ben de mantar olduğu için ben yine akıntıyı mantar demiştim. ama bir de öyle su lekesiyle görünce oymuş demek ki dedim.sonrada kontrole de gitmiştim.
tabi çok önemli bir durum. allah sağlıcakla doğum yapmayı nasip etsin.
benim de rus kız çin erkek diyordu.ama rüyamda da kız çocuklarını görüyordum. kızım olacakmış. isim konusunda birşeyler vardı ama eşim şimdilerde acaba daha bilindik kullanılan isimler mi tercih etsek diye düşünmüş. dedim yok . isimler nur ve gül ağırlıklı.. yani birşeyin önüne sonuna nur veya gül getirilmiş. gülleri oku oku bitiremedik özellikle..
20 hafta az değil gerçekten insan hareketlerini hissedince onu o zaman sahipleniyo rabbim yardımcın olsun canım inanıyorum ve hissediyorum ki kuzunun emecek sütü yiycek ekmeği var sen dik dur hayırlısıyla geçecek,bu zor donem dualarımız seninle
günaydın kızlar.ilerya geçmiş olsun Rabbim kimsenin başınada vermesin daha 20 haftalık minnacık ya .şimdi iyisinizdir umarım
Arkadaşım geçmiş olsun.. İçini ferah tut.. İyi şeyler düşünmeye çalış lütfen... Hiçbirşey olmaz sen korkma... Dularım seninle... Bizi habersiz bırakma
Günaydın canım inşallah bulursun ama cok yorulma olur mu?
Canım via ya gittin sanırım baya da beğenmişsin direk pipişini de gösterirmiş anneye ay maşallah canım :)) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve o aldığın cicileri de sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah
Başta korkuttun bizi ama şimdi güzel haberlerini görünce mutlu oldum bugün yine kontrolün varmış inşallah güzel güzel haberlerle gelirsin. Sanki bende de oyle bir akıntı oldu gecen hafta hatta bende şaşırmıştım bune ya diye ama sonra aman akıntıdır diyip önemsemiştim neyse Allah'tan kontrole gittim dünde içim raht suanda
ilerya iki hafta önce ben de hissetmiştim öyle çok şükür birşey çıkmadı ama doktorda sıra beklerken bebişimin hareketleri teselli ediyordu beni de, Rabbim korusun onları. senin de iyi olmana çoookkk sevindim. Bizim su testi de negatif çıkınca doktorum kadınlar bazen farketmeden idrar da kaçırabiliyorlar dedi, o an yok hiç sıkışık değildim o değil gibiydi dedim ama sonra düşününce iki gün arayla ve ve aynı saatlerde yani sabah saatlerinde olmuştu, yani aslında mümkün olabilirgece bir iki kez lavaboya kalktığım için bazen sabah lavaboya gitmeden evden çıkıyordum artık mutlaka gidiyorum:) çok şükür bir daha da olmadı.
Canım iğne olan yerden bazen kan gelebilir, özellikle bacakta oluyormuş zaten. ben bacağa geçmedim henüz ama olduğunu biliyorum.
benim de rus kız çin erkek diyordu.ama rüyamda da kız çocuklarını görüyordum. kızım olacakmış. isim konusunda birşeyler vardı ama eşim şimdilerde acaba daha bilindik kullanılan isimler mi tercih etsek diye düşünmüş. dedim yok . isimler nur ve gül ağırlıklı.. yani birşeyin önüne sonuna nur veya gül getirilmiş. gülleri oku oku bitiremedik özellikle..
Amerika'da olduğunu unutmuşum canım ben haklısın ozaman kura çekerek belirlemeye çalışın canım ikinizde isim belirleyip lira cekin sonra. Belki saha kolay olur
kızlar geçmiş olsun.. allah korusun..herkes iyidir inşallah. kimseye birşey olmaması tesellimiz. ilerya da o taraftaydı sanki.. şimdi iki kez merak ettim. biz nikaha gideceğiz. çıkmadan gelirse öğrenirim.
herkese hepimize geçmiş olsun.
iyi bir yerse git canım hiç düşünme derim ben..
kizlar hamile kiyafeti almaya basladinizmi ?
ben daha almadim hic. hamile olmadan onceki kiyafetlerimi giyiyorum. benim gibi almayan varmi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?