2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kizlar depremi hissettiniz mi Allahim cok korktum ( cok sallandik simdi disari ciktik

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cok sallandık ya annemle benim bilinç altında 17 agustos depremi var cok tanıdıgımızı kaybettik ve yalovadaydık ozaman dolayısla aynı seyler tekrarlanacak diye yine cok korkttuk Allah yaşatmasın bize bidha oyle seyler

inşaAllah o günleride görücez canım o doğum katından kucağında oğlunla çıkacaksın iyi canım ya ayrılıtılıdan da güzel haberler verirsin bize benden sonra gideceksin o zaman sen. aşı için her sağlık ocağı ayrı bi zamanda mı yapıyor ya? benimki 20-21. haftalarda yapıyoruz haziranın ilk haftalarında gel dedi ebe bende ayrıntılıya gittiğim hafta giderim diye düşünüyorum 21. haftadayken. hareketlerini net hissedebiliyormusun artık? benimkiler baya belirginleşti hatta dün akşam çikolatalı bişeyler yedim oturuyordum ki yarım saat sonra başladı hareketlenmeye baya kuvvetli kuvvetli vuruyordu eşime söyleyince hemen o da elini koydu o esnada yine vurdu cimcime eşim birden korktu o kızımız mı şimdi falan diye baya korktu şaşırdı :) senin oğlan ne güzel hemen göstermiş pipisinide kuşkularını kaldırmış bizimki iki kontrolde %90 kız dediler son gittiğimde göstermedi doktor %100 bişey demem için ayrıntılıyı bekle falan dedi bu aralar içime bi kuşku girdi ya değişirse diye pembelere daldık valla değişmez inşaAllah :18:

ilerya iki hafta önce ben de hissetmiştim öyle çok şükür birşey çıkmadı ama doktorda sıra beklerken bebişimin hareketleri teselli ediyordu beni de, Rabbim korusun onları. senin de iyi olmana çoookkk sevindim. Bizim su testi de negatif çıkınca doktorum kadınlar bazen farketmeden idrar da kaçırabiliyorlar dedi, o an yok hiç sıkışık değildim o değil gibiydi dedim ama sonra düşününce iki gün arayla ve ve aynı saatlerde yani sabah saatlerinde olmuştu, yani aslında mümkün olabilir gece bir iki kez lavaboya kalktığım için bazen sabah lavaboya gitmeden evden çıkıyordum artık mutlaka gidiyorum:) çok şükür bir daha da olmadı.

Canım iğne olan yerden bazen kan gelebilir, özellikle bacakta oluyormuş zaten. ben bacağa geçmedim henüz ama olduğunu biliyorum.

gercekten baya hissettik canım cok saol rabbim hepimizi korusun oyle kotu gunler kimseye bidaha yasatmasın.

Kızlar çok kötü deprem oldu acayip korktum bebeğime bir şey olmamıştır inş.

olmamıştır canım benimle beraber kızımda korktu direk tekmeleye basladı uff bidaha boyle sallanmayalım ya :s

aminn canım..17 agustos depreminde bende büyükadadaydım büyük sarsıntıların ne demek oldugunu maalesef yasayarak öğrendim o yüzden haberlerde deprem oldugunu görünce hepiniz için ayrı ayrı korktum...hepiniz kendinize dikkat edin lütfenn

merhaba ekim anneleri, sanırım önceden yazmıştım sizlere. 2. çocuğuma hamileyim cinsiyetimizi de öğrendik erkek çocuğumuz olacak kısmetse, 20 aylık bir kızım var. isteyerek hamiş kaldım iyiki de kalmışım çook güzel bir duygu tekrardan hamile kalmak. umarım isteyen dileyen herkesin kucağı boş kalmaz..
iltihap var fitil kullanıyorum fakat devam ediyor drum kokusuzsa sorun olmaz dedi ama niye oluyor ya sizlerde var mı bu durumu yaşayan?

Kizlar depremi hissettiniz mi Allahim cok korktum ( cok sallandik simdi disari ciktik

Kızlar çok kötü deprem oldu acayip korktum bebeğime bir şey olmamıştır inş.

kızlar geçmiş olsun.. allah korusun..herkes iyidir inşallah. kimseye birşey olmaması tesellimiz. ilerya da o taraftaydı sanki.. şimdi iki kez merak ettim. biz nikaha gideceğiz. çıkmadan gelirse öğrenirim.

herkese hepimize geçmiş olsun.

Kizlar bisey sorcamda
Ayrintili ultrason hakkinda ne dusunuyorsunuz dktr bana bisey demedi gitmelimiyim yoksa gitmemelimiyim kafam karisti arkdsm bana yardimci olacakmis gel bktiralim dedi ama karar vermedimki

iyi bir yerse git canım hiç düşünme derim ben..

Kızlar meraba.doktordan geldim annemi arıyım dedim deprem olmus ben izmirliyim ve bütün ailem akrabalarım izmirde.nasıl korktum anlatamam geçmiş olsun hepimize

Saol cnm cvp verdigin icin :) bilmiyorum inslh hayirlisi olur....gitmek istiyorum ama bir taragimda gitme diyor

Bu arada bebeğim iyiydi kızlar cok şükür .kamurancım magnezyum ilacım magnorm suda eritilen bi ilaç

S.a hamisler uzun bi aradan sonra tekrar yaziyorum detayli ultrasona girdik cok sukur hersey normal ama bebek bir hafta gerideb geliyor sata gore dedi kendi doktorumda gec dollenme oldugunu soylemisti pers gunu bu konuyu tekrardan sorucam doktoruma onun disinda tekmeler bizde de artik epeyce hissediliyor oglum bile anne gobek sismis dedi epey komigime gitti henuz 22 aylik ama
Dikkatini cekiyo iste hersey...onun disinda tetanoz asisi oldum bende ilk gebeligimde 5e tamamlamadigim icin sil bastan vuruyolar...bebisimin kiz oldugunu ayrintili da onaylanmis oldu bizde haberler boyle sizde de hersey yolundadir ina...

Bu arada bebeğim iyiydi kızlar cok şükür .kamurancım magnezyum ilacım magnorm suda eritilen bi ilaç

canım bebişin iyi olmasına cok sevindim gözünaydın:) deprem için de hepinize gecmiş olsun cok korkutucu benim de bütün akrabalarım istanbulda ve izmirde o yüzden bnde baya endişelendim Allahım tekrarını yasatmasın insallah...

Kızlar çoğunluğunuz deprem bölgesinde ve depremi hissetmiş Rabbim büyüğünden korusun hepinizi hepimizi. çok geçmiş olsun ben deprem lafını bile duyunca çok gerildim Allah sizin yardımcınız olsun

Canım ben de lacivert hamile pantolonumu giyicem. Üstüne gömlek türü bir şey alıcam işte birazdan çıkıcaz kocişle bakıcaz bir şey. Dediğin gibi rahatımız önemli. Millet ne derse desin. Bugüne kadar hep abiye giydim düğünlerde. Bu kez giyemem sebebim var.

Yok canım yormıcam kendimi :)

günaydın kızlar.ilerya geçmiş olsun Rabbim kimsenin başınada vermesin daha 20 haftalık minnacık ya .şimdi iyisinizdir umarım

Arkadaşım geçmiş olsun.. İçini ferah tut.. İyi şeyler düşünmeye çalış lütfen... Hiçbirşey olmaz sen korkma... Dularım seninle... Bizi habersiz bırakma

Amin kızlaaar iyi ki varsınız, çok teşekkürler. Sabah doktora gitmeden önce çok endişeliydim. Bir de normalde her sabah tekmeler, bu sabah tekmelemeyince çok korktum. Sonra çikolata yedim, burdayım anne diye haber yolladı kuzum Gece acillerde yorulmuş, geç uyandı anlaşılan Doktorum şöyle bir açıklama yaptı: " Suyun gelseydi eşofmanın bacakların hep ıslanırdı. Baksana bol bol suyu var. Senden gelen vajinal akıntıydı, rahmin arkasında çanak gibi birikiyor, sonra birden ılık ılık boşalıyor. Endişe etme." dedi. Ama tam olarak içim rahatladı diyemem. Haftaya hastanede ayrıntılımız var. Ayrıca da doktorumun önerdiği hocalardan birinden özel randevu alacağım ayrıntılı için. İki kez ayrıntılıya girsem sakıncası olur mu dedim, istediğin kadar gir dedi. Hayatımda hiç olmadığım kadar kiloluyum, 5 kilo almışım. Gelişimimiz de 1 hafta 5 gün kadar önden gidiyormuş maşallah. Sanırım o nedenle çok erken hissettim tekmeleri. Doktor çıkışı içim biraz rahatlayınca kendime birsürü ciciler aldım. En çok da kot elbisemi sevdim.
Allah hepimize zamanında sağlıkla hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah.

Senin ikiside erkek cikmis ama kiz:) ben okadar erkege alistirmisim ki kendimi, sasirdim ogrenince kiz oldugunu. mide bulantisi eksi asermesi falan filan hic biri olmadi. erkek bebek hamililik belirtileri vardi hep...

Esim le isim konusunu konusunca anlasamiyacagimizi cok cok iyi biliyorum. kendisi isim soyluyor bu isim nasil diyor 2 -3 tane isim soyledi, ebru elif dilara . ben ebru ve elif istemiyorum cok var elif ismi.

morelim bozuluyor kendisinin istedigi birseyi koymak istemesi. Bide senin ismini kim koymus diye sordu bende babam dedim, yani babalar koyarmis eskiden isimleri. ama simdi oyle degilki esler beraber koyar..

Amerika'da olduğunu unutmuşum canım ben haklısın ozaman kura çekerek belirlemeye çalışın canım ikinizde isim belirleyip lira cekin sonra. Belki saha kolay olur

Kura cekerek iyi fikir ama , uzlasmali olmali iki tarafli , ben daha isim bakmadim hic, morelim bozuldu bu dusuncesinden oyuzden isim secmedim bakmadim hic, sanki bakinca bosuna bakiyormusum gibi gelicek. int cok isim var ben son moda isimler istiyorum. Tabi yurtdisinda yasadigim icin, yabancilarida soyleyecegi bir isim olsun. hem kolay hem onlarda telafus edebilsinler.

bazi bayanlara hayret ediyorum, bu isim olacak diyorlar, esler tamam canim diyor. valla nasil idare ediyorlar kocalarini bilen varsa banada anlatsan :)))

kizlar hamile kiyafeti almaya basladinizmi ?

ben daha almadim hic. hamile olmadan onceki kiyafetlerimi giyiyorum. benim gibi almayan varmi acaba ?

Canım çok sağooool Evet, İzmir'de de hissedildi. Hastanedeydik, ben başım döndü sandım bir an. Depremmiş meğer. Allah beterinden saklasın hepimizi. Öpüyorum seni.

kizlar hamile kiyafeti almaya basladinizmi ?

ben daha almadim hic. hamile olmadan onceki kiyafetlerimi giyiyorum. benim gibi almayan varmi acaba ?

Aaaa, çok şaşırdım. Nasıl oluyor sana kıyafetlerin ? Ben çoktandır hamile kıyafetleri giyiniyorum. Çamaşırlarımı da büyük beden aldım hep. Hiç kilo almadın mı, göbiş falan büyümedi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…