2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar birşey soracağım. Doktorum 4 lü tarama falan hiç bahsetmedi bana. Magnezyum da yazmadı. Ne zamandı bu 4 lü tarama? Ayrıntılıyı da 24. haftaya kadar yaptırabilirsin dedi.

Son düzenleme:
kizlar hamile kiyafeti almaya basladinizmi ?
ben daha almadim hic. hamile olmadan onceki kiyafetlerimi giyiyorum. benim gibi almayan varmi acaba ?

Nasıl almadın :) ben bayadır giyiyorum :) altımda özellikle hamile taytı var diğerleri cok sıkıyor kac kilo aldın sen ben 6 kilo aldım şuanda canım.

Isim konusuna gelince ben ilk bastan söyledim 9 ay ben taşıyorsam bu bebeği stresiyle bulantısıyla herseyiyle isim koymakta benim hakkım dedim tamm dedi ama sonra kıyamadım kura çektik :) kayınvalidelerine falanda bu yüzden hiç sormadım yani cunku bence isim koymak annenin hakkıdır 5 tane de cocuk yapsam hepsi beim hakkım.

oooo hosgeldin sekos :)) eylul annelerinden sonra simdide burda karsilasmak ne guzel... masallah sana hersey yolunda gitmesine cok sevindim rabbim herseyi gonlunce versinnn

Kızlar birşey soracağım. Doktorum 4 lü tarama falan hiç bahsetmedi bana. Magnezyum da yazmadı. Ne zamandı bu 4 lü tarama? Ayrıntılıyı da 24. haftaya kadar yaptırabilirsin dedi.

Gerek gormemiştir bence ayrıntılıfa hersey cıkıyor çünkü. Ben iyiki yaptırmamışım onların hiç birisini hepsi para tuzağı valla ayrıntılı en iyisi

kizlar hamile kiyafeti almaya basladinizmi ?

ben daha almadim hic. hamile olmadan onceki kiyafetlerimi giyiyorum. benim gibi almayan varmi acaba ?

canim bi kac tane elbise aldim ama tam hamile kiyafetine gecis yapmadim obur aya giyerim heral eski kiyafetlerimi fermuari acik giyiyorum gobek kismi dar geldigi icin altindan hamile tayti diyerleri coktandir sikiyo, fazla kilo almadim ama gobus bayagi onde gidiyor :)

masallah ogluna demek o kadar net konusabiliyo, benim oglum 20 aylik bende karnimi gosteriyorum bebek var diyorum sonra karnimi opuyor :)

M.. ile baslayan alisveris sitesinde bebek firsat reyonu var. Esofmanlar cok uygun. Internetten alan olursa tavsiye ederim. Bakin.

canim seni iyi anliyorum yani esin karar vermek istiyor anlasilan, bende ilkinde esim koydu ikinci senin hakkin ne sitersen onu koy diyor simdi... bizde bu sekilde anlastik

M.. ile baslayan alisveris sitesinde bebek firsat reyonu var. Esofmanlar cok uygun. Internetten alan olursa tavsiye ederim. Bakin.

Slm cnm sen ayrintili ultrasona girdimmi veya gircenmi benim bir arkdsm medigapta gel sana yardimci olurum diyor ama ben gidip gitmemekte karar veremedim

Kızlar idrarımda sorun çıkmıştı kendi doktoruma sonucları göstermeden 3gün boyunca günde 3litre su içtim ve bugün kendi doktorum tekrar tahlil istedi ve sonuclarım cok iyi çıktı cok şükür .kızlar ne kadar faydalıymıs meğersem bu su 3günde düzeldim.isim konusuna gelince sonuna kadar karar annenin olmalı.kayınvalidem amcası koysun dedi dün akşam bende pardon ama 9ay amcasımı karnında taşıo dedim ortam gerildi biraz ama eşimin abisi ve eşim yumusattı ortamı.

canim eger kramp sorunun varsa, ben amerika da yasiyorum, burdaki doktorlar, enerji icecigi, ve diger onerdigi sey hergun duzenli olarak bir muz tavsiye ediyorlar. sut ve yogurtta onemli tabi.

Saol canım önerilerin için.Canım enerji içeceği zararlı olabilir ama muz özellikle magnezyum bakımından baya zengin olduğu için baya iyi gelio.

Çok güzel söylemişsin.. Sonuna kadar haklısın.. Ya bu kayınvalidelere ne oluyor anlamıyorum .. Bide amcası ne alaka? Garip, sanki amcasının çocuğu olsa sana koydurcaklar

Bende normal kıyafetlerimi giyiyorum.. Hamile tshirtleri aldım S beden ama hala içi dolmuyor , girince komik durduğundan dolapta öyle duruyor ;(

O zaman ben çok tombik bişi olmuşuuum. 5 kilo almışım baştan bu yana. Normalde pantolonlarım xs-34 beden idi. Ama üstüm s-m falandı. Bugün L beden hamile bodysi aldım. Eşim de ufak bunlar ya, sıkmasın çocuğu diyor daha XL de kaldırırım sanki ama onu da yaza alırım artık

Gerek gormemiştir bence ayrıntılıfa hersey cıkıyor çünkü. Ben iyiki yaptırmamışım onların hiç birisini hepsi para tuzağı valla ayrıntılı en iyisi

Ne bileyim Damlacığım, ne varsa hepsini yaptırasım geliyor benim. Bir arkadaşıma amniyosentez önermiş doktoru. İkilide risk yüksek çıkmış, üçlüde de yüksek çıkmış. Amniyosentez yerine yapılan başka bir tahlil var, onu önerdim. O da 1000 dolarmış. Amerika'ya yollanıyormuş kan. Maddi olarak yaptırmamız münkün değil dedi. O nedenle amniyosentez olacak. Allah yardımcısı olsun. Ben ayrıntılıya gittiğim doktoruma soracağım o testi. İçim rahat olsun istiyorum. Gerek görmez inşallah ama ihtiyaç varsa 1000 dolar için de bebeği riske atmaya gerek yok bence. Düşününce nelere para vermiyoruz ki. Sonradan pişman olmak da var Allah korusun.

Ay bugün çok iştahlıyım maşallah. Annemlere gideceğiz, balık pişirecek. Eşim gelse de gitsek bir an önce diye bekliyorum.

Son düzenleme:

Kesinlikle cok doğru söylüyorsun anne çekiyor herseyi bulantı ağrılar zırlamalar herseyi biz çekiyoruz Buda bize sunulan bir lütuf olmalı bu hak benim hakkımdır ve sonuna kadar kullanacağım yani :) hele seninki tam olaylıkmış amcası ne diye koyuyormuş cok sinirleniyorum ben boyle şeylere

Oyle tabi ama garantisi yok işte o ikililerin üçlülerin kendimi kobal gibi hissediyorum o testlerle. Ayrıntılıfa net birsekilde beynin içinde li damarlara kadar bakıldığından için rahat. Ama hiç birşeyin garantisi yok sonuc olarak. Olay zaten para verme olayı değil ki bn değmeyeceğini düşünüyorum garantisi olmadığından. Yoksa benim kızıma da hersey değer yani. Ohh afiyet olsun bu arada bizde yarın kayınvalidemde yicez yarın gelsin diye bekliyorum şimdiden :)

Damla, senin bugünkü hamilelik takviminde ne yazıyor , okudun mu Elbette garantisi yok, keşke olsa. Ama iyi çıkınca insan ferahlıyor ya, onu bilmek istiyorum galiba. Tuhaf birşeymiş annelik duygusu Ne tembeliz, evde balık pişirmiyoruz, anneye kayınvalideye gidiyoruz. Ayıp bizeee

Slm cnm sen ayrintili ultrasona girdimmi veya gircenmi benim bir arkdsm medigapta gel sana yardimci olurum diyor ama ben gidip gitmemekte karar veremedim

Henuz 18. Haftadayim canim.doktorum yonlendirecegini soyledi.ama neresi bilmiyorum.izinden donunce soracam..inan bilgim olsa sana bise solerdim.ben de bilmiyorum neresidir nasildir...ucretlerini de bilmiyorum.

Herkez almis anlasilan hamile kiyafetleri :))

bende kilo aldim karnim cikti tabi, ama onceki kiyafetlerim oluyor, almak icin alisverise ciktim 4-5 kez bulamadim uygun kendime gore icime sinen. cunki cok pahali, okadar para vermek istemiyorum, turk parasiyla bir kot pantolan 120 tl, ben ona niye para vereyimki:) cimride degilim ama , fiyati uygun almak istiyorum biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…