kizlar hamile kiyafeti almaya basladinizmi ?
ben daha almadim hic. hamile olmadan onceki kiyafetlerimi giyiyorum. benim gibi almayan varmi acaba ?
merhaba ekim anneleri, sanırım önceden yazmıştım sizlere. 2. çocuğuma hamileyim cinsiyetimizi de öğrendik erkek çocuğumuz olacak kısmetse, 20 aylık bir kızım var. isteyerek hamiş kaldım iyiki de kalmışım çook güzel bir duygu tekrardan hamile kalmak. umarım isteyen dileyen herkesin kucağı boş kalmaz..
iltihap var fitil kullanıyorum fakat devam ediyor drum kokusuzsa sorun olmaz dedi ama niye oluyor ya sizlerde var mı bu durumu yaşayan?
Kızlar birşey soracağım. Doktorum 4 lü tarama falan hiç bahsetmedi bana. Magnezyum da yazmadı. Ne zamandı bu 4 lü tarama? Ayrıntılıyı da 24. haftaya kadar yaptırabilirsin dedi.
ben daha almadim hic. hamile olmadan onceki kiyafetlerimi giyiyorum. benim gibi almayan varmi acaba ?
S.a hamisler uzun bi aradan sonra tekrar yaziyorum detayli ultrasona girdik cok sukur hersey normal ama bebek bir hafta gerideb geliyor sata gore dedi kendi doktorumda gec dollenme oldugunu soylemisti pers gunu bu konuyu tekrardan sorucam doktoruma onun disinda tekmeler bizde de artik epeyce hissediliyor oglum bile anne gobek sismis dedi epey komigime gitti henuz 22 aylik ama
Dikkatini cekiyo iste hersey...onun disinda tetanoz asisi oldum bende ilk gebeligimde 5e tamamlamadigim icin sil bastan vuruyolar...bebisimin kiz oldugunu ayrintili da onaylanmis oldu bizde haberler boyle sizde de hersey yolundadir ina...
Senin ikiside erkek cikmis ama kiz:) ben okadar erkege alistirmisim ki kendimi, sasirdim ogrenince kiz oldugunu. mide bulantisi eksi asermesi falan filan hic biri olmadi. erkek bebek hamililik belirtileri vardi hep...
Esim le isim konusunu konusunca anlasamiyacagimizi cok cok iyi biliyorum. kendisi isim soyluyor bu isim nasil diyor 2 -3 tane isim soyledi, ebru elif dilara . ben ebru ve elif istemiyorum cok var elif ismi.
morelim bozuluyor kendisinin istedigi birseyi koymak istemesi. Bide senin ismini kim koymus diye sordu bende babam dedim, yani babalar koyarmis eskiden isimleri. ama simdi oyle degilki esler beraber koyar..
Kura cekerek iyi fikir ama , uzlasmali olmali iki tarafli , ben daha isim bakmadim hic, morelim bozuldu bu dusuncesinden oyuzden isim secmedim bakmadim hic, sanki bakinca bosuna bakiyormusum gibi gelicek. int cok isim var ben son moda isimler istiyorum. Tabi yurtdisinda yasadigim icin, yabancilarida soyleyecegi bir isim olsun. hem kolay hem onlarda telafus edebilsinler.
bazi bayanlara hayret ediyorum, bu isim olacak diyorlar, esler tamam canim diyor. valla nasil idare ediyorlar kocalarini bilen varsa banada anlatsan :)))
M.. ile baslayan alisveris sitesinde bebek firsat reyonu var. Esofmanlar cok uygun. Internetten alan olursa tavsiye ederim. Bakin.
canim eger kramp sorunun varsa, ben amerika da yasiyorum, burdaki doktorlar, enerji icecigi, ve diger onerdigi sey hergun duzenli olarak bir muz tavsiye ediyorlar. sut ve yogurtta onemli tabi.
Kızlar idrarımda sorun çıkmıştı kendi doktoruma sonucları göstermeden 3gün boyunca günde 3litre su içtim ve bugün kendi doktorum tekrar tahlil istedi ve sonuclarım cok iyi çıktı cok şükür .kızlar ne kadar faydalıymıs meğersem bu su 3günde düzeldim.isim konusuna gelince sonuna kadar karar annenin olmalı.kayınvalidem amcası koysun dedi dün akşam bende pardon ama 9ay amcasımı karnında taşıo dedim ortam gerildi biraz ama eşimin abisi ve eşim yumusattı ortamı.
Bende normal kıyafetlerimi giyiyorum.. Hamile tshirtleri aldım S beden ama hala içi dolmuyor , girince komik durduğundan dolapta öyle duruyor;(
Gerek gormemiştir bence ayrıntılıfa hersey cıkıyor çünkü. Ben iyiki yaptırmamışım onların hiç birisini hepsi para tuzağı valla ayrıntılı en iyisi
Kızlar idrarımda sorun çıkmıştı kendi doktoruma sonucları göstermeden 3gün boyunca günde 3litre su içtim ve bugün kendi doktorum tekrar tahlil istedi ve sonuclarım cok iyi çıktı cok şükür .kızlar ne kadar faydalıymıs meğersem bu su 3günde düzeldim.isim konusuna gelince sonuna kadar karar annenin olmalı.kayınvalidem amcası koysun dedi dün akşam bende pardon ama 9ay amcasımı karnında taşıo dedim ortam gerildi biraz ama eşimin abisi ve eşim yumusattı ortamı.
Ne bileyim Damlacığım, ne varsa hepsini yaptırasım geliyor benim. Bir arkadaşıma amniyosentez önermiş doktoru. İkilide risk yüksek çıkmış, üçlüde de yüksek çıkmış. Amniyosentez yerine yapılan başka bir tahlil var, onu önerdim. O da 1000 dolarmış. Amerika'ya yollanıyormuş kan. Maddi olarak yaptırmamız münkün değil dedi. O nedenle amniyosentez olacak. Allah yardımcısı olsun. Ben ayrıntılıya gittiğim doktoruma soracağım o testi. İçim rahat olsun istiyorum. Gerek görmez inşallah ama ihtiyaç varsa 1000 dolar için de bebeği riske atmaya gerek yok bence. Düşününce nelere para vermiyoruz ki. Sonradan pişman olmak da var Allah korusun.
Ay bugün çok iştahlıyım maşallah. Annemlere gideceğiz, balık pişirecek. Eşim gelse de gitsek bir an önce diye bekliyorum.
Oyle tabi ama garantisi yok işte o ikililerin üçlülerin kendimi kobal gibi hissediyorum o testlerle. Ayrıntılıfa net birsekilde beynin içinde li damarlara kadar bakıldığından için rahat. Ama hiç birşeyin garantisi yok sonuc olarak. Olay zaten para verme olayı değil ki bn değmeyeceğini düşünüyorum garantisi olmadığından. Yoksa benim kızıma da hersey değer yani. Ohh afiyet olsun bu arada bizde yarın kayınvalidemde yicez yarın gelsin diye bekliyorum şimdiden :)
Slm cnm sen ayrintili ultrasona girdimmi veya gircenmi benim bir arkdsm medigapta gel sana yardimci olurum diyor ama ben gidip gitmemekte karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?