2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Evet cok tembeliz bide tembellikten cok o koku beni mahvediyor şuanda çok ağır geliyor o yüzden iyidir ya dışarda yemek :) canım evet okudum bazen tam evet etkilendik diyoruz kocişle ama sonra rayına oturuyor yine. Hatta biz bu aralar baya abarttık haftada iki gün yapıyorduk şimdi hergğn yapıyoruz bende farklı bir etki yaptı resmen kocamı aşeriyorum :)

Çok güldürdün beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Maşallah sizeeee Bizde durum tam tersi, kardeş olduk neredeyse. Yavrum adamcığım yine de diyor ki "Bu hamilelik işi sana yaradı, iştahın açıldı. Yemek yediğini görmek ne güzel. Razıyım ben bu duruma, ikinciyi de yapalım Deniz doğunca. Yeter ki sen yemek ye." Sağolsunlar, her halimize katlanıyorlar. Ben hamile bir kadını çekemezdim sanırım. Allah çocuklarımızı analı babalı büyütsün.

Mamayi da kendimiz yapicaz anlasilan..neye guvenecegimizi sasirdik

Bence de en güzeli o. Tabi umarım hepimizin sütü bol bol gelir ve bebişlerimiz de severek emer. Çok yakın arkadaşım devamlı kavanozdaki meyve pürelerinden yediriyordu bebeğine. Çok tuhafıma gidiyordu. Sonuçta al meyveyi, yıka temiz temiz, ez, yedir. Anlam veremiyordum. Kolaya mı kaçıyor acaba insan?

AFilli reklamlarla super zekali cocuk imaji veriyolar. Nerdeyse anne sutunden bile iyi diyecekler.Benim arkadasim da ek besin yogurta meyve ezip veriyo. En guzeli kendi yaptigimiz olacak..cocuklar arsiz,hiperaktif oluyo bu gidalar yuzunden.

Biz ikinciyi 4-5 yıl sonra düşünüyoruz birinci bile zor geldi ama 3 cocuk düşünüyoruz hayırlısı tabiki :) valla oyle dur durak bilmiyorum ben aslında gecen hafta bizde kardeş gibiydikte bu hafta ne oldu bende bilmiyorum :) benimde iştahım bi kabarık bi kesik mesela bugun sadece kahvaltı yaptım gerisi hep meyvydi karnım şiştkçe benim yemek yeme iştahım kesiliyor gibi sanki. Ama cok doğru hamile bir kadının çekilmesi cok zor ben sürekli kocaya trip atıyorum huyum suyum değişti ama kocacık sürekli alttan alıyor ama ben kendimi bile çekemiyorum bazen :)

Kızlar selam dilerim birileri onlinedır. Takvimde göreceğiniz giib 20 haftalık hamileyim, bu akşam akıntının icinde kanamam başladı. Kötü bir gün gecirdim o yüzden midir acaba. Doktorum yurtdışında ulaşamadım, kadın doğum hastanesine gitmek de istemiyrum, kanama artarsa elbet gidicem ama böyle bişi başına gelen var mı? cok korkuyorum, ağlamaktan helak oldum, bebeğime birşey olur mu

elmayracım; akışta msjını gördüm hemen yazmak istedim, kanaman nasıl, kırmızı mı kahve-sarı gibi mi... kahve gibi ve çok çok az ise ayaklarını kaldırıp dinlen ama kırmızı ise lütfen lütfen başka bir doktora git, çok basit bir şey olabilir ama bunu en iyi usg de doktor görebilir... ihmal etme canım...

KaNaman kirmiziysa doktora git bir de ne renk olursa olsun ayaga kalkma arkadasim

Kırmızı maalesef duramadık yoldayiz doktora gidiyoruz cok korkuyorum

Canım bence rengi vs önemli ama önemli olan senin içinin rahat olması. Bu yüzden hiç geciktirmeden git doktora, bebişini gör rahatla

Son düzenleme:

İnşallah canım çok sağol bir de bugün depremi yaşadım. Salı gününü bekliyorum inş iyidir bebişim

Amin. Biz kaçtık şehirden ananemin köyüne geldik bu gece rahat uyuyalım diye inş bir daha olmaz böyle şiddetli ben buraya kadarmış dedim o an çok şükür eşim yanımdaydı. 17 ağustosa çok benziyordu dedi eşim o yaşamıştı o depremi.

İyi akşamlar kızlar lekelenmesi olan arkadaşlar umarım kısa zamanda geçer benimde bir sıkıntım var kızlar bütün vücudum çok kaşınıyo bacaklarım yara oldu kaşıntıdan duşa girip çıkıyorum yine aynı bu durumu yaşayan var mı hamilelikte ilgisi var mıdır

Kızlar birşey soracağım. Doktorum 4 lü tarama falan hiç bahsetmedi bana. Magnezyum da yazmadı. Ne zamandı bu 4 lü tarama? Ayrıntılıyı da 24. haftaya kadar yaptırabilirsin dedi.
canım 3lü yapınca 4lüden bahsetmiyorlar. benden de istemedi. 3lüye göre daha ayrıntılıymış ama neden 3lü yaparlar o zaman ben de sormuştum burada.

bu arada Deniz ciğimin ve senin iyi olmana çook sevindim.

Kırmızı maalesef duramadık yoldayiz doktora gidiyoruz cok korkuyorum

canım inşallah birşey yoktur. allah bebeğini ve seni korusun. nasıl bir gün geçirdin bu kadar kendini hırpaladın..
inşallah güzel haberle gelirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…