Arkadaslar milupa mamalarinda gdo tespit edilmis
http://gidahareketi.org/Tarim-Bakanligi-ndan-Milupa-Aciklamasi-1895-haberi.aspx
Damla, senin bugünkü hamilelik takviminde ne yazıyor , okudun muElbette garantisi yok, keşke olsa. Ama iyi çıkınca insan ferahlıyor ya, onu bilmek istiyorum galiba. Tuhaf birşeymiş annelik duygusu Ne tembeliz, evde balık pişirmiyoruz, anneye kayınvalideye gidiyoruz. Ayıp bizeee
Ben milupa ile büyümüşüm annemin sütü olmadığından. Neyseki o zamanlar GDO yokmuş. Zaten hazır ürünlerin hiçbirine güvenmiyorum. Vicdansızlar
Evet cok tembeliz bide tembellikten cok o koku beni mahvediyor şuanda çok ağır geliyor o yüzden iyidir ya dışarda yemek :) canım evet okudum bazen tam evet etkilendik diyoruz kocişle ama sonra rayına oturuyor yine. Hatta biz bu aralar baya abarttık haftada iki gün yapıyorduk şimdi hergğn yapıyoruz bende farklı bir etki yaptı resmen kocamı aşeriyorum :)
Mamayi da kendimiz yapicaz anlasilan..neye guvenecegimizi sasirdik
Bence de en güzeli o. Tabi umarım hepimizin sütü bol bol gelir ve bebişlerimiz de severek emer. Çok yakın arkadaşım devamlı kavanozdaki meyve pürelerinden yediriyordu bebeğine. Çok tuhafıma gidiyordu. Sonuçta al meyveyi, yıka temiz temiz, ez, yedir. Anlam veremiyordum. Kolaya mı kaçıyor acaba insan?
Çok güldürdün beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiMaşallah sizeeee Bizde durum tam tersi, kardeş olduk neredeyse. Yavrum adamcığım yine de diyor ki "Bu hamilelik işi sana yaradı, iştahın açıldı. Yemek yediğini görmek ne güzel. Razıyım ben bu duruma, ikinciyi de yapalım Deniz doğunca. Yeter ki sen yemek ye." Sağolsunlar, her halimize katlanıyorlar. Ben hamile bir kadını çekemezdim sanırım. Allah çocuklarımızı analı babalı büyütsün.
Kızlar selam dilerim birileri onlinedır. Takvimde göreceğiniz giib 20 haftalık hamileyim, bu akşam akıntının icinde kanamam başladı. Kötü bir gün gecirdim o yüzden midir acaba. Doktorum yurtdışında ulaşamadım, kadın doğum hastanesine gitmek de istemiyrum, kanama artarsa elbet gidicem ama böyle bişi başına gelen var mı? cok korkuyorum, ağlamaktan helak oldum, bebeğime birşey olur mu
Kızlar selam dilerim birileri onlinedır. Takvimde göreceğiniz giib 20 haftalık hamileyim, bu akşam akıntının icinde kanamam başladı. Kötü bir gün gecirdim o yüzden midir acaba. Doktorum yurtdışında ulaşamadım, kadın doğum hastanesine gitmek de istemiyrum, kanama artarsa elbet gidicem ama böyle bişi başına gelen var mı? cok korkuyorum, ağlamaktan helak oldum, bebeğime birşey olur mu
Kırmızı maalesef duramadık yoldayiz doktora gidiyoruzcok korkuyorum
canım öncelikle gecmiş olsun...burdaki bütün arkadaslarımızın duaları eminim seninledir...Allahın izniyle hibişey olmaz bebegine korkmaa ...maalesef sen biraz lekelenmeli bi hamilelik geciriyosun eminim zor ve korku doludur ama salı gnü bebişi gördüğünde için rahat edecek yine inşallah hiç üzülme...
gercekten baya hissettik canım cok saol rabbim hepimizi korusun oyle kotu gunler kimseye bidaha yasatmasın.
olmamıştır canım benimle beraber kızımda korktu direk tekmeleye basladı uff bidaha boyle sallanmayalım ya :s
canım 3lü yapınca 4lüden bahsetmiyorlar. benden de istemedi. 3lüye göre daha ayrıntılıymış ama neden 3lü yaparlar o zaman ben de sormuştum burada.Kızlar birşey soracağım. Doktorum 4 lü tarama falan hiç bahsetmedi bana. Magnezyum da yazmadı. Ne zamandı bu 4 lü tarama? Ayrıntılıyı da 24. haftaya kadar yaptırabilirsin dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?