İyi dilekleriniz icin cok teşekkür ederim hepinize. Kandı idrardı ultrasondu derken ancak gelebildik. Sükürler olsun hersey yolundaymış. Rahim ağzı kapalı, kızım sağlıklı, kanama alanı vs yok. Cok üzüldüğüm icin böbreklerimden ya da damarlarımdan gelmiş olabilirmiş. Herşey tertemiz cıktı. Sanırım cok üzdüm bugün kızımı da kendimi de kötü bir gün gecirdim, ailevi sorunlar vardı.
Sizi de üzdüm, hakkınızı helal edin lütfen.
Onu ultrasonda görünce, dünyalar benim oldu. Evlat bambaşka birşeymiş gercekten.
Gelmiş geçmiş olsun canım bir sorun olmamasına sevindim kendinide üzme inşallah hersey düzelir
İyi dilekleriniz icin cok teşekkür ederim hepinize. Kandı idrardı ultrasondu derken ancak gelebildik. Sükürler olsun hersey yolundaymış. Rahim ağzı kapalı, kızım sağlıklı, kanama alanı vs yok. Cok üzüldüğüm icin böbreklerimden ya da damarlarımdan gelmiş olabilirmiş. Herşey tertemiz cıktı. Sanırım cok üzdüm bugün kızımı da kendimi de kötü bir gün gecirdim, ailevi sorunlar vardı.
Onu ultrasonda görünce, dünyalar benim oldu. Evlat bambaşka birşeymiş gercekten.
Teşekkür ederim, ömrümden ömür gitti gerçekten. Bugün gördüm ki ondan başka herşey hikaye. Sırf bu sacma sapan seyler yüzünden bebeğime birşey olsaydı dünyayı yıkardım
Allaha cok sukur herseyin yolunda olmasina cok sevindim cnm cok gecmis olsun...
Benimde ailevi problemlerim oldu hamileligimin başında çok üzdüm kendimi ama sonra bebeğime söz verdim ondan başkasını düşünmeyeceğim diye çünkü onlar bize sımsıkı tutundular bizde onları düşünmek zorundayız biri canımı sıkarsa bebeğime ne alsam odasını nasıl hazırlarim diye düşünüyorum internetten ona elbiseler bakıyorum zaten öylece unutuyorum olanları tavsiye ederim sanada bebişede güzel annesinede iyi geceler kendinize iyi bakinTeşekkür ederim, ömrümden ömür gitti gerçekten. Bugün gördüm ki ondan başka herşey hikaye. Sırf bu sacma sapan seyler yüzünden bebeğime birşey olsaydı dünyayı yıkardım
Cok teşekkür ederim öyle yapıcam :) cok korkunc bir hismiş gerçektenBüyük geçmiş olsun canım rabbim korusun bir daha sıkıntı yapmak yok sıkıntı anında fıstığı gözünün önüne getir
Benimde ailevi problemlerim oldu hamileligimin başında çok üzdüm kendimi ama sonra bebeğime söz verdim ondan başkasını düşünmeyeceğim diye çünkü onlar bize sımsıkı tutundular bizde onları düşünmek zorundayız biri canımı sıkarsa bebeğime ne alsam odasını nasıl hazırlarim diye düşünüyorum internetten ona elbiseler bakıyorum zaten öylece unutuyorum olanları tavsiye ederim sanada bebişede güzel annesinede iyi geceler kendinize iyi bakin
İyi akşamlar kızlar lekelenmesi olan arkadaşlar umarım kısa zamanda geçer benimde bir sıkıntım var kızlar bütün vücudum çok kaşınıyo bacaklarım yara oldu kaşıntıdan duşa girip çıkıyorum yine aynı bu durumu yaşayan var mı hamilelikte ilgisi var mıdır
Çok sağol canım yarın ilk işim doktorumla konuşmak olacak umarım kötü bir şey çıkmazGecmis olsun canim. Bence doktoruna danis en kisa zamanda cunku benimki gecmeyen kasinti olursa hemen hastaneye veya saglik ocagina bildir demisti.tam hatirlamiyom ama bir organin iyi calismamasiyla alakali olabilirmis ve onemliymis.
Benimde ailevi problemlerim oldu hamileligimin başında çok üzdüm kendimi ama sonra bebeğime söz verdim ondan başkasını düşünmeyeceğim diye çünkü onlar bize sımsıkı tutundular bizde onları düşünmek zorundayız biri canımı sıkarsa bebeğime ne alsam odasını nasıl hazırlarim diye düşünüyorum internetten ona elbiseler bakıyorum zaten öylece unutuyorum olanları tavsiye ederim sanada bebişede güzel annesinede iyi geceler kendinize iyi bakin
İyi akşamlar kızlar lekelenmesi olan arkadaşlar umarım kısa zamanda geçer benimde bir sıkıntım var kızlar bütün vücudum çok kaşınıyo bacaklarım yara oldu kaşıntıdan duşa girip çıkıyorum yine aynı bu durumu yaşayan var mı hamilelikte ilgisi var mıdır
Çok sağol canım yarın ilk işim doktorumla konuşmak olacak umarım kötü bir şey çıkmaz
Cok teşekkür ederim öyle yapıcam :) cok korkunc bir hismiş gerçekten
Ben de kendime söz verdim, asla ama asla baskası icin ona zarar vermem. Veremem artık. Bugün kendimi kaybettim ve krize fln girdim cok etkilendi galiba. Sükürler olsun ki ona birsey olmadı
Cok teşekkür ederim hepinize ilginiz icin, Rabbim hepimizin evladını korusun
çok şükür... bu haberinizi aldık ya çok sevindik...
evet çok üzüldük helal olsun tabi canım ne hakkı. sen ister miydin böyle olmasını. dün ben nikaha gittim ama yine canımı sıkmaya yetti. dün yorgun aç bir halde olduğum için birşey anlamadım ama sabah içim içimi yedi. elimizde olmuyor bazı şeyler. ama cennetin de dediği gibi bebeğimizden başkasını düşünmeyelim. bebeğimizi strese sokup başkasını değer vermeyelim. haksızlık etmeyelim.
dün bir iki şey oldu sonra üstüne en son 13 gibi yemek yemiştim. akşam saat 20 de yemek yedim. sen hamilesin önden ye vs yok.. ben de misafirim sonuçta.. gittim sırf soğuk gelin olmamak için. görümce kendi evine çağırmaktansa misafiri olan onların özel günü olan bir eve misafir üstüne misafir olarak gidelim diye herkesi ikna etti.
yani inanır mısınız dün orada açlıktan ağladım artık. kendim açlıktan ölsem de dayanırım. gıkımı çıkarmam..kaldı ki ben de düşük tansiyon var. açlığa hiç dayanamıyorum ama böyle zamanlarda idare edecek kadar sabırlıyım.
sabah bu mesajın bana yukarıda dediğim sıkıntımı hafifletti. ben de kızımı düşüneceğim kimsenin benim canımı sıkmasını izin vermeyeceğim.
tüm hamilelere bunu tavsiye ediyorum. her canım sıkıldığında bu yazını aklıma getirip kızımı düşüneceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?