2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar düğünden geldik çok şükür. Hiçbiriniz topuklu giymeyin ben giydim pişman oldum. Benim hatama düşmeyin. Çok şükür ki bebeğim hala tekmeliyor annesini de rahatladım..

Ama bir şeyler okudum. Kanaması olanlar mı var. Geçmişi okuyacağım şimdi. Inşallah hiçbirinizin bebeğine bir şey olmayacak. Allahım yardımcınız olsun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İyi dilekleriniz icin cok teşekkür ederim hepinize. Kandı idrardı ultrasondu derken ancak gelebildik. Sükürler olsun hersey yolundaymış. Rahim ağzı kapalı, kızım sağlıklı, kanama alanı vs yok. Cok üzüldüğüm icin böbreklerimden ya da damarlarımdan gelmiş olabilirmiş. Herşey tertemiz cıktı. Sanırım cok üzdüm bugün kızımı da kendimi de kötü bir gün gecirdim, ailevi sorunlar vardı.

Sizi de üzdüm, hakkınızı helal edin lütfen.

Onu ultrasonda görünce, dünyalar benim oldu. Evlat bambaşka birşeymiş gercekten.

Gelmiş geçmiş olsun canım bir sorun olmamasına sevindim kendinide üzme inşallah hersey düzelir

Gelmiş geçmiş olsun canım bir sorun olmamasına sevindim kendinide üzme inşallah hersey düzelir

Teşekkür ederim, ömrümden ömür gitti gerçekten. Bugün gördüm ki ondan başka herşey hikaye. Sırf bu sacma sapan seyler yüzünden bebeğime birşey olsaydı dünyayı yıkardım

Allaha cok sukur herseyin yolunda olmasina cok sevindim cnm cok gecmis olsun...

Teşekkür ederim, ömrümden ömür gitti gerçekten. Bugün gördüm ki ondan başka herşey hikaye. Sırf bu sacma sapan seyler yüzünden bebeğime birşey olsaydı dünyayı yıkardım

Büyük geçmiş olsun canım rabbim korusun bir daha sıkıntı yapmak yok sıkıntı anında fıstığı gözünün önüne getir

Benimde ailevi problemlerim oldu hamileligimin başında çok üzdüm kendimi ama sonra bebeğime söz verdim ondan başkasını düşünmeyeceğim diye çünkü onlar bize sımsıkı tutundular bizde onları düşünmek zorundayız biri canımı sıkarsa bebeğime ne alsam odasını nasıl hazırlarim diye düşünüyorum internetten ona elbiseler bakıyorum zaten öylece unutuyorum olanları tavsiye ederim sanada bebişede güzel annesinede iyi geceler kendinize iyi bakin

Büyük geçmiş olsun canım rabbim korusun bir daha sıkıntı yapmak yok sıkıntı anında fıstığı gözünün önüne getir
Cok teşekkür ederim öyle yapıcam :) cok korkunc bir hismiş gerçekten

Ben de kendime söz verdim, asla ama asla baskası icin ona zarar vermem. Veremem artık. Bugün kendimi kaybettim ve krize fln girdim cok etkilendi galiba. Sükürler olsun ki ona birsey olmadı

Cok teşekkür ederim hepinize ilginiz icin, Rabbim hepimizin evladını korusun

Gecmis olsun canim. Bence doktoruna danis en kisa zamanda cunku benimki gecmeyen kasinti olursa hemen hastaneye veya saglik ocagina bildir demisti.tam hatirlamiyom ama bir organin iyi calismamasiyla alakali olabilirmis ve onemliymis.

Gecmis olsun canim. Bence doktoruna danis en kisa zamanda cunku benimki gecmeyen kasinti olursa hemen hastaneye veya saglik ocagina bildir demisti.tam hatirlamiyom ama bir organin iyi calismamasiyla alakali olabilirmis ve onemliymis.
Çok sağol canım yarın ilk işim doktorumla konuşmak olacak umarım kötü bir şey çıkmaz

çok şükür... bu haberinizi aldık ya çok sevindik...

evet çok üzüldük helal olsun tabi canım ne hakkı. sen ister miydin böyle olmasını. dün ben nikaha gittim ama yine canımı sıkmaya yetti. dün yorgun aç bir halde olduğum için birşey anlamadım ama sabah içim içimi yedi. elimizde olmuyor bazı şeyler. ama cennetin de dediği gibi bebeğimizden başkasını düşünmeyelim. bebeğimizi strese sokup başkasını değer vermeyelim. haksızlık etmeyelim.

dün bir iki şey oldu sonra üstüne en son 13 gibi yemek yemiştim. akşam saat 20 de yemek yedim. sen hamilesin önden ye vs yok.. ben de misafirim sonuçta.. gittim sırf soğuk gelin olmamak için. görümce kendi evine çağırmaktansa misafiri olan onların özel günü olan bir eve misafir üstüne misafir olarak gidelim diye herkesi ikna etti.
yani inanır mısınız dün orada açlıktan ağladım artık. kendim açlıktan ölsem de dayanırım. gıkımı çıkarmam..kaldı ki ben de düşük tansiyon var. açlığa hiç dayanamıyorum ama böyle zamanlarda idare edecek kadar sabırlıyım.

sabah bu mesajın bana yukarıda dediğim sıkıntımı hafifletti. ben de kızımı düşüneceğim kimsenin benim canımı sıkmasını izin vermeyeceğim.

tüm hamilelere bunu tavsiye ediyorum. her canım sıkıldığında bu yazını aklıma getirip kızımı düşüneceğim.

Son düzenleme:

Canım o kaşıntılar ya bişeye alerjin var hamilelikte ortaya çıktı ya da karaciğerle ilgili birşey. Doktora gidince zaten test vs yapar anlarlar. Allah yardımcın olsun, yediklerine de dikkat etmeye çalış. Alerji yapabilecek şeylerden yumurta, domates, çilek vs uzak durmaya çalış birkaç gün. Belki işe yarar

Çok sağol canım yarın ilk işim doktorumla konuşmak olacak umarım kötü bir şey çıkmaz

Insallah cikmayacaktir canim ama tedbiride elden birakmamak gerek. Nette arastirdim sonra biraz alerji,karacigerin az calismasi ...vs yaziyor. Sende bakmissindir mutlaka gerci. Xx

Canım sabah seni merak edip açıp baktım hemen. İyiymişsiniz çok şükür. Gece de dua ettim inşallah bebekle ilgisiz birşeydendir kanama diye. O zaman bugün ne yapıyorsun, bu güzel haberin şerefine kocan, bebişin ve sen güzel bir kahvaltı yapıyorsunuz sonra da güzel havanın tadını çıkarmak ve kafa dağıtmak için bir parka, bahçeye vs gidiyorsunuz. Unutmuyorsunuz da sizden kıymetli hiçbir şeyin olmadığını şu anda :)

sabah bayağı gerilmişim ki size günaydın demeyi unutmuşum..

G Ü N A Y D I N L A R

(dip not ha şimdi baktım da son yazdığımda şunu yazmayı unutmuşum yanlış anlaşılmak istemem. hamileyim ve çok açım diye öncelik istediğim aslında öncelik değil yani misafirlerle yemek veya ayrıca bir iki lokma birşeyler yemek istemem. yoksa ben hamileyim herkesten ben önce yiyeceğim diye birşey yok. herkes yedi ben servis yapan gelin vs kişilerle yedim. )

Hadi gözümüz Aydın:) bundan sonra kendini üzmek yok. Başkalarına da aldırış etme.

Bu arada günaydın herkese.
Bugün kahvaltıya misafirlerim var:) birazdan hazırlıklara başlıcam Oğlumla:) sonra da babamızı uyandırıcaz:) eksikleri aldırıcaz:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın canım soğuk gelin olayı dalan hikaye sen bide misafir olarak gitmişsin oyle lanse edileceğini düşünmekten cok beneğin için yemek yemeliydin. Baksana sni kimseler düşünmemiş ayıp valla ne biçim insanlar var. Bundan sonra onun bunun fikri yerine önceliğini beneğine ver garibim oda ac kalmıştır içinde. Üzülme artık olan oldu moralini de yok yere bozma. Allah boyle insanlara akıl fikir versin

Ohh cok rahatladım inanılmaz korktum birsey oldu diye ne hakkı canım sanki sen mi başlattın kanamanı biz ne için buradayız birbirimize destek olmak için. Bence artık yat dinlen ve müddet kalkma ayağa bol bol su iç. Kendine cok cok dikkat et canım

bende bu aralar kaşıntı başladı ya ama ben de kaşınan yerde kahverengi leke kalıyor. Daha önce lise döneminde yoğun olmuştu sonrasında çok nadir oluyodu ama bu bi haftadır arttı üç yerimde kahve leke kaldı ya ben de doktora gidince söyliym en iyisi

geçmiş olsun canım dikkat et artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…