2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

:)) canim kiza benziyor demisti en son.. sali gunu ayrintili da kesinlesecek insallah

Liste için teşekkürler tam bende bu konuyu sormak için girmiştim sayfaya iyi oldu bu liste birde bunlara ek olarak sorayım ilk bebiş olduğu için mi bilmem güzel gördüğüm şeyleri almak istiyorum ama 3-6 ay kıyafet alınca bile küçük bunlar diyorlar 0 - 3 ay giyeceği şeyleri aldım zaten artık 3-6 ay bakıyorum gerçekten küçük mu gelir hangi mağazaya girsem bebek bu bir anda 6 aylık olmayacak küçük gelmez diyorlar kafam allak bullak valla tecrübeli olarak sen ne dersin arkadaşım

Ccanim ilk bebek illa gonlun cekicek herseyi almayi al tabi hevesınde kalmasın 0-3ayı en fazla 1hafta gıydı oğlum hele severek Bi hastane takımı almıştm olmadı hastane de ne üzülmüştüm benim oğlan 2aylıktı ramazan bayramın da 9ay kot pantolon giyiyodu kalıplar çok ufak küçük olmasın büyük olsun bak zaten kış bebekleri evde olucaklar kat kat giyinicekler bikaç ufak şey al ama gerisini 6 ay şeklinde ve 1yaş al inan çok işine yarar ben zarar gördüm küçük alınca ona buna dağıttım tekrar alışveriş yaptım oğluma kıza bişey almıorum şuan oğlanın kıyafetlerle 4-5 ayı çıkarır 1yaş şeklinde başlıycM bide bikaç takım ufak alıcan o kadar

Maşallah yakışıklı oğluna kaç kilo doğmuştu haklisin dediklerini aklımda bulundurcam alışverişte

Kizlar ya sizce catlak kremi kullanmak icin gec mi kaldim? Bende catlak var diye pek onemsemiyordum bu konuyu.bugun gobek deligimin orda kirmizi ufak catlaklar gorunce birden panik oldum. Bazi resimler gordum bi de internette karni nasil catlamis off
Bana yardm edin lutfennn.

Canım geç kalmış sayılmazsın, başla sen yine de kullanmaya. Önlem olur sonrası için. Ayrıca internetteki fotoğraflara da çok itibar etme. Kadının vücudunun hangi koşullarda o hale geldiğini bilemeyiz ki :)

Kızlar merhaba biraz önce dışarı çıkmıştım bir teyze öyle kötü baktı ki bide benle muhabbet etmeye çalıştı neden bilmem nazar degdirecek diye korktum sonra arkami bir döndüm köpek saldırdı üstüme çok panik yaptım umarım bişey olmaz oğluma ( bu kandil gününde dua edin kızlar bişey olmasın

Sen ne kullaniyorsun?bende bebe yagi var onu kullansam olur mu acaba? Yoksa baska bi urun mu alsam?

Insallah bisi olmaz cnm icini ferah tut. Hareketlerini hissediyosan o zaman hareketlerini dinle bakalm.varsa kipirti bisi olmaz Allahin izniyle.

Insallah bisi olmaz cnm icini ferah tut. Hareketlerini hissediyosan o zaman hareketlerini dinle bakalm.varsa kipirti bisi olmaz Allahin izniyle.

Pek kıpırdamıyo canım eve geldim bir kere hareketini hissettim sonra durdu inşallah bişeyi yoktur kötü düşünmek istemiyorum

Maşallah Rabbim nazardan korusun o zaman en iyisi büyük almak kıyafetlerini

Amin cümlemizin kini inş bak senin de oğlanmış oğlanlar hızlı gelişiyo boya gidiyorlar çok bide hareket etmesi için hafif Bi gobusu salla bir bardakta sut iç soluna yat 5 dk içinde teper fındığın ben oğlumun hareketlerinden 7 aylıkken çığlık atıyordum uykumdan zıplıodum bu kız uslu ama 😊

Erkekler hep yaramaz oluyo galiba bizimkide normalde kıpır kıpır ama uyuyor heralde yazıyordum tekmeyi yedim :) burdayım diyo oğlum çikolata yemiştim o etki etti heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…