2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
bzim prenseste kıpır kıpır maşallah çok şaşırıyorum eskiden nasıl bir his acaba derken şmdi her hareketini hissediyor olmak..bazen de uzunca süre hç kıpraşmıyo uykucu korkuyorm ben de Allah Allah niye hç hareket etmedi diye..normaldr heralde sizde de böyle oluyorsa.. Geçen Cuma kontrolmz vardı videosunu verdi bize doktor amcası açıp açıp bakıorz =)) kmseye benzetemiyorum şmdi, çok merak ediyorum nasıl bir tontik olacak diye =)) Allahm o günleri de göstersn inşallah!! Hepinize hayırlı kandiller!!

Sorma ya benim kızımda bir tekme atıyor artık resmen nefesim kesilip ahh oluyorum yani. Eskiden acaba ne zaman gekmeleyevek ay tekme attı derken şimdi kızıma yavaş ol kızım lütfen canımı acıtıyorsun diyorum :)

oyy o kadar sertleşecek tekmeler ha?? yandık desene =))

oyy o kadar sertleşecek tekmeler ha?? yandık desene =))

Valla bilmiyorum ama benim kızımın tekmeleri baya baya sert. Bi vuruyor bdn iki büklüm oluyorum :) hatta sabah edim acaba bu sancımı :)) anneme sordum bilmiyorum ki yani sancı ne falan ben. Annemde yok kızım sancı oyle olmaz tekmedir o bide herkesin içinde oluyor bazen oyle tekmeler sendenoyle cok sert tekmeliyordun beni dedi annem :) daha sertleşmese iyidir valla

Canım süpersin sen ya. Ben yarın işyerimden bu listenin bi çıktısını alırım. Sonra da almaya başlarım. Ay çok Sağol ya:) bilinçli bir anne olunca markasına kadar yazıyor böyle:) sağma pompayı da avent alacaktım ddeğil mi:) başka aklına gelince de mutlaka yaz canım:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

hehe masallah kizinaa, bende fazla sert hissetmiyorum tabi cok sukur kipir kipir icimde oynuyo nerdeyse 1.5 aydir hissediyorum...son aylarda tamamen kaburgalarinda hissedeceksin ve idrar torbasina baski yaptiginda canin bile yanacak her kiprastiginda ben dort buklum olurdum bazen :)) hatta karnim sertlesirdi bazen ama en azindan icimiz rahat edecek sonucta hep takip edecez hareketlerini

Günaydın canım daha bu ne ki diyorsun :) doğrudur valla ben hala inanamıyorum oyle tekmemi olur :) ciddi bazen cok sert giriyor hergğn yasıyorum hatta bu olayı ama bazende bir okadar yumuşak davranıyor anlamıyorum :)

Herkeslere günaydın hayırlı mutlu huzurlu bir hafta bizimle olması dileğiyle hemencecik geçer biter inşallah bu haftada

Günaydın kızlar biz geldik..herkes nasil iyisinizdir inş.

günaydın herkese... ne zamandır giremiyordum arada tel.den bakıyordum pcde virüs vardı ve cinsiyeti hala öğrenmeyince giresim gelmedi.... hala cinsiyeti öğrenemedim bebeğim göstermiyor.. neyse 22. haftaya gireceğim bu cuma cumartesi detaylıya profa gideceğim o görür artık diyorum... çok da önemli değil sağlıklı olsun da; ama harkes sorunca insan cevap vermek istiyor... baya bir arkadaşın cinsiyeti belli olmuş, gözleri aydın. oğlumda 12. haftada öğrenmiştim bu 21 -22 oldu ancak....
herkesin sağlığı iyidir inşallah. minklerin kıpırtıları insana huzur veriyor...

Günaydınlarrrr
Hafta sonu yazamasam da takip ettim , kanaması olan arkadaşlar çok şükür iyi haberlerle döndüler . Rabbim hayırlı gebelik süreci nasip etsin hepimize Amin
Kızlar bende Zeynep Kamilde Allahım izin verirse doğum yapmak istiyorum :) Bu duruma doktorum ne der bilemiyorum , daha haberi yok söylemeyi bir müddet düşünmüyorum ... İlgisi azalmasın :) Takibe onda sonuna kadar kısmetse devam edeceğim fakat, bana doğum için gün verdiğinde ben devlete yapacağımı belirteceğim Hastanede tanıdık ta bulduk şükürler olsun ... Doğum için bütçeden ayıracağım parayı da o hastaneye vermeyeceğim

Günaydın :)
Kararın hayırlı olsun :)
Zeynep Kamil gerçekten iyi bir hastane :)

günaydın kızlar iyisinizdir inşallah sizler ve bebişleriniz mutlu haftalar...

Demek devlette yapmaya karar verdin en sonunda Doğum için ayırdığın parayla bebeğinin ihtiyaçlarını görürsün işte fena mı İyi oldu bu kararın o kadar insan yapıyor, Rabbim korusun bebeklerimizi inşallah güzelce atlatırız doktoruna söyleme son ana kadar git, ama doğumdan bahsederse de söyle yani:)

hepinize günaydın kızlar.şimdi okudum haftasonu giremedim pek internete kanaması olan arkadaslar mı oldu ?? çoooook geçmiş olsun.Allahım bi daha yaşatmasın.Hepimiz Güzel,sağlıklı,huzurlu bi hafta geçirelim inşalalh

Herkese gunaydin, guzel bi hafta olsun..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın canım , İnş güzel bir hafta olur ve çabuk geçer ....

Herkeslere günaydın hayırlı m
utlu huzurlu bir hafta bizimle olması dileğiyle hemencecik geçer biter inşallah bu haftada

Günaydın canım , inş Amin

Günaydın kızlar biz geldik..herkes nasil iyisinizdir inş.

Günaydınlar,,,,,Çok şükür idare ediyoruz

Günaydın canım , olsun canım bebişin nazlı galiba göstermediğine göre :) hayırlısı olsun , detaylı da gösterir inşallah

Günaydın :)
Kararın hayırlı olsun :)
Zeynep Kamil gerçekten iyi bir hastane :)

Amin , inşAllah hayırlı bir karar dır . Zeynep kamil de hep uzman doktorlar var sitelerinden baktım :)

Evet canım karar verdim bakalım hayırlısı olsun ...
Ayırdığım parayı bana çok lazım olacak , Güzel dileklerin için çok teşekkürler ...
İnşAllah hepimiz hayırlısıyla sağlıklı sıhatli kucağımıza alalım evlatlarımızı Amin
Doktorum doğum için pilanlar yaparsa tabi mecburen söyleyeceğim , oda bilsin :)

Evet hepsi uzman.
Ve doğum hastanesi olduğu için çok da tecrübeliler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…