sabah bayağı gerilmişim ki size günaydın demeyi unutmuşum..
G Ü N A Y D I N L A R
(dip not ha şimdi baktım da son yazdığımda şunu yazmayı unutmuşum yanlış anlaşılmak istemem. hamileyim ve çok açım diye öncelik istediğim aslında öncelik değil yani misafirlerle yemek veya ayrıca bir iki lokma birşeyler yemek istemem. yoksa ben hamileyim herkesten ben önce yiyeceğim diye birşey yok. herkes yedi ben servis yapan gelin vs kişilerle yedim. )
Oğlum hareket etti çok şükür içim rahatladı
Günaydınlarrrr
Hafta sonu yazamasam da takip ettim , kanaması olan arkadaşlar çok şükür iyi haberlerle döndüler . Rabbim hayırlı gebelik süreci nasip etsin hepimize Amin
Kızlar bende Zeynep Kamilde Allahım izin verirse doğum yapmak istiyorum :) Bu duruma doktorum ne der bilemiyorum , daha haberi yok söylemeyi bir müddet düşünmüyorum ... İlgisi azalmasın :) Takibe onda sonuna kadar kısmetse devam edeceğim fakat, bana doğum için gün verdiğinde ben devlete yapacağımı belirteceğimHastanede tanıdık ta bulduk şükürler olsun ... Doğum için bütçeden ayıracağım parayı da o hastaneye vermeyeceğim
hayırlı sabahlar annişler ve bebişleri:) nasılsınız? ben son 1 haftadır çok fazla şişiyorum. kilo almıyorum ama vücudum ödem topluyor. yüzüklerim olmuyor. tuzlu da yemem aslında. sizde de böyle bir durum var mı?
Günaydın canım hakkında hayırlı olur inşallah evet doğum parası cpk ciddi bir miktar sanki birsey yapılıyorlar al tarafı beneği alıyorlar yani. Hadi benimki sezeryan olacak sizinki normal doğum ücret alınması bile cok saçma alınıyorsa bile cuzi miktarlarda alınmalı diye düşünüyorum. Zeynep Kamil kokusunda iyi bir seçim yapmışsın doğumda cok iyi bir hastahane diye biliyorum ama bence bir ili kere kontrole de gitmelisin emin ol iyi bakıyorlar benim gittiğim doktor gayet iyi bakmıştı cunku
günaydın canım hakkında hayırlı olur inşallah evet doğum parası cpk ciddi bir miktar sanki birsey yapılıyorlar al tarafı beneği alıyorlar yani. Hadi benimki sezeryan olacak sizinki normal doğum ücret alınması bile cok saçma alınıyorsa bile cuzi miktarlarda alınmalı diye düşünüyorum. Zeynep kamil kokusunda iyi bir seçim yapmışsın doğumda cok iyi bir hastahane diye biliyorum ama bence bir ili kere kontrole de gitmelisin emin ol iyi bakıyorlar benim gittiğim doktor gayet iyi bakmıştı cunku
Evet canım karar verdim bakalım hayırlısı olsun ...
Ayırdığım parayı bana çok lazım olacak , Güzel dileklerin için çok teşekkürler ...
İnşAllah hepimiz hayırlısıyla sağlıklı sıhatli kucağımıza alalım evlatlarımızı Amin
Doktorum doğum için pilanlar yaparsa tabi mecburen söyleyeceğim , oda bilsin :)
Canım kararın hayırlı olsun :) Zeynep Kamil doktorları çok tecrübeli gerçekten. Herkes de öyle söylüyor, sadece odaları çok kötü diyorlar, onu da çok takmamak lazım gerçekten. Bence de doğuma vereceğin parayla bebeğine bir şey yaparsın
Günaydın herkese:) Bende şişklik çok yok ama sanki bazen ellerimde oluyor.Yüzük dar geliyor:) Tuzlu herşeye dikkat etmek lazım zeytin peynir bunlarda bile tuz var.Bir arkadaşım turşu çok yemiş mesela o şekilde şişmiş.. bende şişlik karnımın alt tarafında oluyor sanki devamlı tuvaletim var gibi aşağı baskı yapıyor sanki benim oğluşum sizde de var mı böyle bir durum??
sendeki gibi bir durumda var canım. özellikle sabah kalktığımda kasıklarım ağrıyor. gün içinde de sürekli tuvaletim var gibi geliyor.
kızlar geçmiş olsun.. allah korusun..herkes iyidir inşallah. kimseye birşey olmaması tesellimiz. ilerya da o taraftaydı sanki.. şimdi iki kez merak ettim. biz nikaha gideceğiz. çıkmadan gelirse öğrenirim.
herkese hepimize geçmiş olsun.
Teşekkürler arkadaşım. Önemli olan doktorların iyi olması tabi ki , daha hiç o hastaneye gitmedim , bir gidip bakacağım inşallah
Parayıda geçtim hadi özeller hemen sezeryana alıyorlar ...
Bu arada bu gün ikimizinde ayrıntılı randevusu var
Ayyy eveeet unutmamışsın benim de olduğunuseninki kaçta canım? Çok heyecan yaptım ben ya dün gece doğru düzgün uyuyamadım diyebilirim. Benimki 5te
Ben de çok heyecanlıyıminşallah güzel haberlerle geliriz :)
benim randevum 7 de canım , bu gün akşam olur mu :)
Ayyy eveeet unutmamışsın benim de olduğunuseninki kaçta canım? Çok heyecan yaptım ben ya dün gece doğru düzgün uyuyamadım diyebilirim. Benimki 5te
Ben de çok giremiyorum canım çalışmaktan ama haberleşelim canım aynı zamanlardayız bilgi paylaşımı yaparız:)
Ben de çok heyecanlıyıminşallah güzel haberlerle geliriz :)
benim randevum 7 de canım , bu gün akşam olur mu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?