2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

günaydın kızlar. hepinize mutlu bir hafta diliyorum..bebişlerimiz sağlıkla büyümeye devam etsin inşallah.
hayat yazdıklarını okudum Allah yardımcın olsun dualarımda seni de anıcam her ne kadar tanışmasak da burda birbirimize arkadaş olduk.
hepimizin evlilik hayatında inişli çıkışlı dönemler oluyor.ben de ilk evlendiğim zaman eşimin ailesiyle bir sürü sorun yaşamıştım..ilk yılımı zehir ettiler bana..
bunların senin başına çalışmadığın için geldiğini de sakın düşünme..ben çalışıyorum iyi de kazanıyorum ama gene de suçum bir türlü bitmemişti onların gözünde!
şimdi her şey unutuldu ama ben unutmadım ömrüm boyunca da unutmıcam...ama unutmuş gibi yapıyorum sırf eşimle aram bozulmasın diye...
haksızlık yapanların Allah bir gün mutlaka karşılığını verecektir unutma..biz burada senin hep yanındayız

Gunaydiiiiiinnnn kizlar...öncelikle sağlıkla ilgili sıkıntısı olanlara geçmiş olsun...dün hep aklimizdalardi...kizimin ve benim:) bizimde cinsiyetimiz belli oldu çok nazlı çıktı ancak 18.haftada belli oldu ayrıntılı ultrasonda o da :) ins sağlıkla sihhatle kucagimiza aliriz bebeklerimizi.bu arada liste gonderen annemiz teşekkür ederiz.hepinize mutlu sağlıklı haftalar diliyoruz

Günaydın canım hakkında hayırlı olur inşallah evet doğum parası cpk ciddi bir miktar sanki birsey yapılıyorlar al tarafı beneği alıyorlar yani. Hadi benimki sezeryan olacak sizinki normal doğum ücret alınması bile cok saçma alınıyorsa bile cuzi miktarlarda alınmalı diye düşünüyorum. Zeynep Kamil kokusunda iyi bir seçim yapmışsın doğumda cok iyi bir hastahane diye biliyorum ama bence bir ili kere kontrole de gitmelisin emin ol iyi bakıyorlar benim gittiğim doktor gayet iyi bakmıştı cunku

hayırlı sabahlar annişler ve bebişleri:) nasılsınız? ben son 1 haftadır çok fazla şişiyorum. kilo almıyorum ama vücudum ödem topluyor. yüzüklerim olmuyor. tuzlu da yemem aslında. sizde de böyle bir durum var mı?

Günaydın herkese:) Bende şişklik çok yok ama sanki bazen ellerimde oluyor.Yüzük dar geliyor:) Tuzlu herşeye dikkat etmek lazım zeytin peynir bunlarda bile tuz var.Bir arkadaşım turşu çok yemiş mesela o şekilde şişmiş.. bende şişlik karnımın alt tarafında oluyor sanki devamlı tuvaletim var gibi aşağı baskı yapıyor sanki benim oğluşum sizde de var mı böyle bir durum??

Teşekkürler canım :) Evet Zeynep Kamil in sitesinden baktım hep uzman doktor yazıyordu , ben kendi doktoruma doğumda gidersem eminim
sezaryan olacak . Çünkü herkese gün veriyor ve o gün suni sancı veriyorlar doğmadı mı hadi sezaryana .... Ben kendi haline bırakmak istiyorum sancım ne zaman gelirse o zaman giderim hastaneye hayırlısıyla ... Özel hastane fiyatları çok pahalı ki benim gideceğim hastene 2.500 tl civarı . Bebeğim in sağlığı tabiki her şeyden önemli , ama aynı işlem yapılıyorsa neden o kadar vereyim . 1 gün kalacağım inşallah , Hastaneye bir kaç defa gidip kontrol etmeyi düşünüyorum tabi ... Bir tanıdığımızda var çok şükür onuda ziyaret ederiz

günaydın bende özele gidiyorum medicalpark a sormadım ama 2den aşağı değildir doğum ücreti sormadım henüz. Ama bi tanıdığım ablam özelde yaparsan ödeme yapacağın zaman ayrıntılı fatura iste dedi o zaman herşeyi normal fiyatta gösteriyolarmış fazla şişiremiyolarmış. Bende özelde yapıcam gibi ama kesin değil henuz devlet hastanesinde bi tanıdık ebemiz var eğer onla denk gelebilirsem devlette yaparım... çok karışık şuan kafam rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin

Canım kararın hayırlı olsun :) Zeynep Kamil doktorları çok tecrübeli gerçekten. Herkes de öyle söylüyor, sadece odaları çok kötü diyorlar, onu da çok takmamak lazım gerçekten. Bence de doğuma vereceğin parayla bebeğine bir şey yaparsın

Teşekkürler arkadaşım. Önemli olan doktorların iyi olması tabi ki , daha hiç o hastaneye gitmedim , bir gidip bakacağım inşallah
Parayıda geçtim hadi özeller hemen sezeryana alıyorlar ...
Bu arada bu gün ikimizinde ayrıntılı randevusu var

sendeki gibi bir durumda var canım. özellikle sabah kalktığımda kasıklarım ağrıyor. gün içinde de sürekli tuvaletim var gibi geliyor.

Canım günaydın, haftasonu yazdıklarını okudum da çok üzüldüm gerçekten. Ama ben de Azure'ye katılıyorum. Ben de nişanlıyken bişeyler yaşadım, senin gibi çok çok üzüldüm, çok ağladım ama sonra eşimin çok daha önemli olduğunu, önemli olan ikimizin mutluluğu olduğunu diğer insanların kapı kapandığında arkada kaldığını kendime telkin ettim ve şimdi hiç umursamıyorum. Yine olmuyor mu, oluyor tabi ki ama ben eskisi kadar üzülmüyorum çünkü kendimi üzdüğümle kalıyorum. Kimsenin umurunda değil olan bana oluyor. O yüzden sen de inşallah zamanla alışıp, insanları umursamamaya başlarsın gerçekten çok işe yarıyor..

Ayyy eveeet unutmamışsın benim de olduğunu seninki kaçta canım? Çok heyecan yaptım ben ya dün gece doğru düzgün uyuyamadım diyebilirim. Benimki 5te

Ayyy eveeet unutmamışsın benim de olduğunu seninki kaçta canım? Çok heyecan yaptım ben ya dün gece doğru düzgün uyuyamadım diyebilirim. Benimki 5te

Ben de çok heyecanlıyım inşallah güzel haberlerle geliriz :)
benim randevum 7 de canım , bu gün akşam olur mu :)

Ben de çok giremiyorum canım çalışmaktan ama haberleşelim canım aynı zamanlardayız bilgi paylaşımı yaparız:)

çok güzel olur canım zaman buldukça yazıcam 7 sinde detaylı ultrason randevum var ordanda doktoruma gidicem özellikle doktordan sonra muhakkak yazarımm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…