güzel haberlerinizi bekliyoruz
İnşallah canım :) valla bilmiyorum olur mu dersininşallah yüzlerini gözlerini her bir yerlerini görürüz minnoşlarımızın
hayırlı sabahlar annişler ve bebişleri:) nasılsınız? ben son 1 haftadır çok fazla şişiyorum. kilo almıyorum ama vücudum ödem topluyor. yüzüklerim olmuyor. tuzlu da yemem aslında. sizde de böyle bir durum var mı?
Ben de çok heyecanlıyıminşallah güzel haberlerle geliriz :)
benim randevum 7 de canım , bu gün akşam olur mu :)
Ayyy eveeet unutmamışsın benim de olduğunuseninki kaçta canım? Çok heyecan yaptım ben ya dün gece doğru düzgün uyuyamadım diyebilirim. Benimki 5te
Ayyy eveeet unutmamışsın benim de olduğunuseninki kaçta canım? Çok heyecan yaptım ben ya dün gece doğru düzgün uyuyamadım diyebilirim. Benimki 5te
Ben de çok heyecanlıyıminşallah güzel haberlerle geliriz :)
benim randevum 7 de canım , bu gün akşam olur mu :)
aynen ve sürekli bi gaz problemim var gibi sürekli wc deyim
Ikinci adına da cok heyecan yaptım :) fotoğraf paylaşın ama tammı mutlaka bakalım kızlarınız nasıl :) hayırlı haberlerle gelin inşallah
kızlar bize cokk güzel haberler getirin,bebeklerinize doya doya bakın çünkü en uzun ultrason bu.hatta geldiğinizde fotolarınızı koyarsanız çokk mutlu olurum cünkü bende cok merak ediyorum ayrıntılıda nasıl gözüktüğünü :))))
Teşekkürler canım :) bu ayrıntılı beni çok heyecanlandırdığı gibi kızcemide heyecanlandırıyor galiba , bu gün maşallah çok hareketli.
Teşekkürler canım :) Ben de bu ultrasonu çok merak ediyorum , ayyy çok net görürüz demiiii
Ikinci adına da cok heyecan yaptım :) fotoğraf paylaşın ama tammı mutlaka bakalım kızlarınız nasıl :) hayırlı haberlerle gelin inşallah
kızlar bize cokk güzel haberler getirin,bebeklerinize doya doya bakın çünkü en uzun ultrason bu.hatta geldiğinizde fotolarınızı koyarsanız çokk mutlu olurum cünkü bende cok merak ediyorum ayrıntılıda nasıl gözüktüğünü :))))
sanada günaydın canım bende hamilelik öncesindede şişme problemi vardı tuzu çok az tüketmeme rağmen değişmiyorrrrrrr şimdide kilo almamama rağmen gene şişmeye başladım korkuyorum çok sabah ayakkabılarım canımı acıttı oysa ki en rahat ettiklerimi giymiştimmmmm((
Sormayın kızlar nasıl heyecanlıyım anlatamam3 haftadır da görmüyorum bi de çok özledim. İnşallah iyilerdir ikimizinki de tamam koyucam fotoğraf tabi gösterirse yüzünü çıkınca da yazarım anlatırım şunu yazarken bile ellerim titriyor
benim bi arkadasım girmişti gecen ay şok oldum görünce tam bir bebek görüntüsüyle karşılaştım dedi.ama onun gittiği hastanede doktoru renkli ve 4boyutlu göstermemiş hiç.bana her kontrolde doktorum 4 boyutlu ve renkli gösterip bide resim verdiği için cok da farklı olacagını düşünmüyorum.ama eger görmediysen öle canım cok sasıracagına eminim.:)))
Çikolata yiyip git tammı ne olur ne olmaz fotojenik çıksın masal hanım :)
Dikkat edin arkadaşlar günde 2 2,5 litre su için en önemlisi su içmek diyorlar...
Benim doktorum ilk defa geçen gittiğimde (3 hafta önce ) 3d açtı . O zaman zaten ne olduğunu anlamadım , hatta ilk önce o ne dedim
Sonra anladım ki bu benim canımmmmmmm ..... Ayyy bu ultrasonda hep ondan bakacağız , bak yine heyecanlandım . Bide hiç hareket etmezse , eder inşallah
Ben de korkuyorum hareket etmemesinden. Son gittiğimizde hiç hareket etmedi çünküinşallah ederler de rahat rahat izleriz kuzularımızı annesiii
Canım bence de eve gidip bebeğin için hazırlık yapman gerekiyorslm kızlar nasılsınız oğluşum ile annesi çok iyi çok şükür az önce neyi farkettim biliryormusunuzz oğlum tekme attığında göbeğim inip kalkıyor dışarıdan farkedile biliyor çok güzel birşeyy....
evimizi taşıyacağimiz için artık eşyaları kolilere yerleştiriyoruz hafta sonu ev bakmaya gideceğiz kızlar bana bir akıl verir misinizz şimdi ben doğumu antepde y apmayı düşünüyordum doğumdan 15 gün önce kv giderim 4 hafta kalırım sora kv ile birlikte evime gelirim bebeğin kırkı çıkınca kv evine döner diye düşündüm ama haziran sonu antebe memlekete gidiyoruz okullar açılana kadar orda kalıyoruz okullar 15 eylülde acılıyorr benim doğum normal olursa tahmini doğum 30 eylül 1 ekim gibi oluyor eşim kesin ben eve döneyim sen burda kal doğuma 15 gün kaldı diyecek ben istemiyorumm evime gelip bebeğimin odasnı hazırlıyıp öyle giderim diye düşündüm şimdi nasıl edeyim kafam karma karışıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?