• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Bazen eşimi sinirlendiriyorum aslan parçası diye :))))) Hayır yavru kartal bebeğimiz diyor :)))
Beşiktaşın hastane çıkış setleri var. 100 lira bir şeydi sanırım. Ondan alıcaz:) Maşallah siz almışsınız bile:))))

:) adamın damarına basıyosun yani :9: düşün daha cinsiyet belli değildi aldığımızda :53: bilinçaltına yerleştirecekmiş bizimki başka takım tutarsa kahrolurmuş Allah'ım ya :9:

Kızlar ya ben çok sağlıksız besleniyorum nolucak benim bu halim :14: işten eve gittiğimde saat nerdeyse 8 oluyor ve çok yorgun oluyorum yemek yapasım gelmiyor ve ya kolay şeyler yapıyorum ya da dışardan söylüyoruz.. Dikkat etmem lazım biliyorum ama edemiyorum :14:

Bu bebek kıyafetlerinde çok tecrübesizim ne olacak bu halim:))) bunları çok seviyorum mutlaka alırım;) giydirmesi de kolay olur yenidoğanlar için alırsak. Zaten insan korkuyor ilk doğduğunda giydirirken bir yerini incitirim diye, kolay giydirilen şeyler pratik olmamızı sağlar:) ilk zamanlar annemler yardımcı olur zaten, tek başıma halledemem:) göbek bağı oluyor ya altını bağlarken zorlanırım diye düşünüyorum, göbeği düşene kadar en azından annemin yanımda olması gerekiyor.

Evet o göbek bağından ben de tırsıyorum :)
Anaaamm onların bezi de minnacık olur ya şimdiii:1::1::1:

Aynen bizim durum ya:-) :-) ben cimbomlu giydirecem evde.o istediği kadar bjk li ciksin:-)

Ben de öyle diyorum :) Sen işteyken galatasaray kıyafetini giydirip resmini internete koycam diyorum :))) Hastaneden çıkarken herkes ne olduğunu bilsin de sonrasına bakarız diyor:1:

bu arada 10 lira nbb sütyen nerde:) 90 beden var mıdır?

Canim bende 90 beden alcaktim ama yoktu ic camasir magazalarinda cok rahat bulabilirsin ben mahallemdeki ic camasircida sordum 10 lira dedi ama oranin kapanma ihtimali var belki ondan ucuzdur yinede baska mağazalarda da cok pahali olcani zannetmiyorum

Canim bende 90 beden alcaktim ama yoktu ic camasir magazalarinda cok rahat bulabilirsin ben mahallemdeki ic camasircida sordum 10 lira dedi ama oranin kapanma ihtimali var belki ondan ucuzdur yinede baska mağazalarda da cok pahali olcani zannetmiyorum

sitelere baktım 15 lira filan. neyse bakayım ben bari:) sağol canım

Kızlar ya ben çok sağlıksız besleniyorum nolucak benim bu halim :14: işten eve gittiğimde saat nerdeyse 8 oluyor ve çok yorgun oluyorum yemek yapasım gelmiyor ve ya kolay şeyler yapıyorum ya da dışardan söylüyoruz.. Dikkat etmem lazım biliyorum ama edemiyorum :14:

Zor bir durum cnm ama dikkat etmen gerekir vaktin olunca birşeyler yap dolaba koy cnm

Bende de durum aynı. Yemek yiyesim gelmiyor. Yaz olduğu için herhalde. Hiçbir şeyden de tat almıyorum. Eskiden patlıcan taze fasulye bezelye severdim. Şimdi sevmiyorum. Saman gibiler hepsi :/ Bi de pahalısından alıyorum iyi olsun diye ama yok yine saman. Biz köfte kızartıyoruz kocişle çoğu zaman. Ya da kuşbaşı et alıp kavurma yapıyoruz. En azından tatları var. Bazen de kahvaltılık yiyoruz. Karpuz peynir zeytin falan. Yazın ancak bunlar yeniyor.. Yoğurdunu sütünü meyveni eksik etme. Pekmez de ye. Bunlardan besleniyor bebeğin :)

marks&spancer ı aradım emzirme sütyeninin ikilisi 119 liraymış:)

Bende de durum aynı. Yemek yiyesim gelmiyor. Yaz olduğu için herhalde. Hiçbir şeyden de tat almıyorum. Eskiden patlıcan taze fasulye bezelye severdim. Şimdi sevmiyorum. Saman gibiler hepsi :/ Bi de pahalısından alıyorum iyi olsun diye ama yok yine saman. Biz köfte kızartıyoruz kocişle çoğu zaman. Ya da kuşbaşı et alıp kavurma yapıyoruz. En azından tatları var. Bazen de kahvaltılık yiyoruz. Karpuz peynir zeytin falan. Yazın ancak bunlar yeniyor.. Yoğurdunu sütünü meyveni eksik etme. Pekmez de ye. Bunlardan besleniyor bebeğin :)

Ben de sürekli meyve ve yoğurt yemek istiyorum. Et falan zaten neredeyse hiç yemiyorum :14: biz de kahvaltı ediyoruz bazen akşamları, omlet falan yapıyoruz. Ne pekmezi alayım canım? Bir de marketten mi alayım? Güvenemiyorum onlara da.

İşini kolaylaştıralım o zaman annesi. Haftasonu sulu yemeklerini pişiriyorsun, çorbası, sebzesi vs. Ocağı kapatır kapatmaz, yemeği temiz kavanozlara ağzına kadar doldurup, kapağını sımsıkı kapatıyorsun. Kavanozları ters çevirip, ılıyınca buzdolabına yerleştiriyorsun. Yaklaşık 2 ay kadar mis gibi saklayabiliyorsun bu yöntemle. Ben yazlığa gitmeden önce de çorbalarımı, zeytinyağlı fasulyemi vs. pişiririm birkaç kavanoz. Yaz sonu eve döndüğümüzde buzdolabımda hazır yemek olur. Isıtıp yeriz. Gıda mühendisi onaylı bir yöntemdir, için rahat olsun :40:

Son düzenleme:
Sormaaa evde her hafta maç izlenir, ikimizin de formaları, tshirtleri var.. Kızını da maça götürecekmiş :53: tütü yaparım ben ona siyah beyaz artık napiim :9:

Sağlıklı olsunlar da istedikleri takımları tutsunlar :) Benim oğluşum büyüyünce kendi karar verir ama babasının takımını tutar büyük ihtimal :))

Ben de sürekli meyve ve yoğurt yemek istiyorum. Et falan zaten neredeyse hiç yemiyorum :14: biz de kahvaltı ediyoruz bazen akşamları, omlet falan yapıyoruz. Ne pekmezi alayım canım? Bir de marketten mi alayım? Güvenemiyorum onlara da.

Ben keçiboynuzu pekmezi yiyorum canım. Peynirci babadan almıştım ben. Kendimiz de yapamıyoruz ki napalım. Sağolsun kayınvalidemin reçelleri meşhurdur. Bi sürü reçelim var. Kuşburnu marmelatım var ama benim bunları yiyesim gelmiyor. Anca haftasonu kahvaltılarında yiyorum.

Back
X