- 12 Kasım 2009
- 1.191
- 146
- 173
Canım yeni evin hayırlı olsun, bebişinizle güzel günlerde oturun![]()
Çok teşekkür ederim canım, inşallah hepimiz bebişlerimizle birlikte evlerimizde mutlu mutlu yaşarız :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yeni evin hayırlı olsun, bebişinizle güzel günlerde oturun![]()
Bazen eşimi sinirlendiriyorum aslan parçası diye :))))) Hayır yavru kartal bebeğimiz diyor :)))
Beşiktaşın hastane çıkış setleri var. 100 lira bir şeydi sanırım. Ondan alıcaz:) Maşallah siz almışsınız bile:))))
Bu bebek kıyafetlerinde çok tecrübesizim ne olacak bu halim:))) bunları çok seviyorum mutlaka alırımgiydirmesi de kolay olur yenidoğanlar için alırsak. Zaten insan korkuyor ilk doğduğunda giydirirken bir yerini incitirim diye, kolay giydirilen şeyler pratik olmamızı sağlar:) ilk zamanlar annemler yardımcı olur zaten, tek başıma halledemem:) göbek bağı oluyor ya altını bağlarken zorlanırım diye düşünüyorum, göbeği düşene kadar en azından annemin yanımda olması gerekiyor.
Canim Günaydın ben nbb ninkini kullanmistim hemde 10 liraya almistim gecen gun sordum yine 10 lira dedi alcaktim ama bedenimi bulamadım
Aynen bizim durum ya![]()
ben cimbomlu giydirecem evde.o istediği kadar bjk li ciksin
![]()
:) adamın damarına basıyosun yanidüşün daha cinsiyet belli değildi aldığımızda
bilinçaltına yerleştirecekmiş bizimki başka takım tutarsa kahrolurmuş Allah'ım ya
![]()
bu arada 10 lira nbb sütyen nerde:) 90 beden var mıdır?
Canim bende 90 beden alcaktim ama yoktu ic camasir magazalarinda cok rahat bulabilirsin ben mahallemdeki ic camasircida sordum 10 lira dedi ama oranin kapanma ihtimali var belki ondan ucuzdur yinede baska mağazalarda da cok pahali olcani zannetmiyorum
Kızlar ya ben çok sağlıksız besleniyorum nolucak benim bu halimişten eve gittiğimde saat nerdeyse 8 oluyor ve çok yorgun oluyorum yemek yapasım gelmiyor ve ya kolay şeyler yapıyorum ya da dışardan söylüyoruz.. Dikkat etmem lazım biliyorum ama edemiyorum
![]()
birdebaşka takım tutuyormuş.
Beşiktaşlı kızlar da çok fanatik oluyorlar![]()
Kızlar ya ben çok sağlıksız besleniyorum nolucak benim bu halimişten eve gittiğimde saat nerdeyse 8 oluyor ve çok yorgun oluyorum yemek yapasım gelmiyor ve ya kolay şeyler yapıyorum ya da dışardan söylüyoruz.. Dikkat etmem lazım biliyorum ama edemiyorum
![]()
Canim bende 90 beden alcaktim ama yoktu ic camasir magazalarinda cok rahat bulabilirsin ben mahallemdeki ic camasircida sordum 10 lira dedi ama oranin kapanma ihtimali var belki ondan ucuzdur yinede baska mağazalarda da cok pahali olcani zannetmiyorum
birde başka takım tutuyormuş.
birdebaşka takım tutuyormuş.
Beşiktaşlı kızlar da çok fanatik oluyorlar![]()
Zor bir durum cnm ama dikkat etmen gerekir vaktin olunca birşeyler yap dolaba koy cnm
Bende de durum aynı. Yemek yiyesim gelmiyor. Yaz olduğu için herhalde. Hiçbir şeyden de tat almıyorum. Eskiden patlıcan taze fasulye bezelye severdim. Şimdi sevmiyorum. Saman gibiler hepsi :/ Bi de pahalısından alıyorum iyi olsun diye ama yok yine saman. Biz köfte kızartıyoruz kocişle çoğu zaman. Ya da kuşbaşı et alıp kavurma yapıyoruz. En azından tatları var. Bazen de kahvaltılık yiyoruz. Karpuz peynir zeytin falan. Yazın ancak bunlar yeniyor.. Yoğurdunu sütünü meyveni eksik etme. Pekmez de ye. Bunlardan besleniyor bebeğin :)
![]()
Sormaaa evde her hafta maç izlenir, ikimizin de formaları, tshirtleri var.. Kızını da maça götürecekmiştütü yaparım ben ona siyah beyaz artık napiim
![]()
Ben de sürekli meyve ve yoğurt yemek istiyorum. Et falan zaten neredeyse hiç yemiyorumbiz de kahvaltı ediyoruz bazen akşamları, omlet falan yapıyoruz. Ne pekmezi alayım canım? Bir de marketten mi alayım? Güvenemiyorum onlara da.