• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
İşini kolaylaştıralım o zaman annesi. Haftasonu sulu yemeklerini pişiriyorsun, çorbası, sebzesi vs. Ocağı kapatır kapatmaz, yemeği temiz kavanozlara ağzına kadar doldurup, kapağını sımsıkı kapatıyorsun. Kavanozları ters çevirip, ılıyınca buzdolabına yerleştiriyorsun. Yaklaşık 2 ay kadar mis gibi saklayabiliyorsun bu yöntemle. Ben yazlığa gitmeden önce de çorbalarımı, zeytinyağlı fasulyemi vs. pişiririm birkaç kavanoz. Yaz sonu eve döndüğümüzde buzdolabımda hazır yemek olur. Isıtıp yeriz. Gıda mühendisi onaylı bir yöntemdir, için rahat olsun :40:

Canım çok sağol süpersin :16: annem de yapıyor öyle ama ben beceremem gibi gelmişti :26: deniycem kesinlikle, iki ay süper bir süre gerçekten. Her şeyi saklayabiliyor muyuz bu yöntemle peki?

Pekmezinize güvenemiyorsanız, keçiboynuzu tozu yiyebilirsiniz kızlar. Anne karnındaki bebeklerin kemik gelişmi için çok faydalıymış keçiboynuzu. Babam değirmende keçiboynuzunu öğüttürüp, kavanoza koyduruyor. Buzdolabında saklıyorum. Süte bile katabilirsiniz, kakao gibi. Komşumuz memlekette armut pekmezi yapmış, onun içine keçiboynuzu tozunu ekliyorum. Keçiboynuzu pekmezi de alıyor babam, ama markasını bilmiyorum. Güvendiği şarküterilerden alıyordur. Yine de ben hazır ürünlere güvenemiyorum pek.

Ben keçiboynuzu pekmezi yiyorum canım. Peynirci babadan almıştım ben. Kendimiz de yapamıyoruz ki napalım. Sağolsun kayınvalidemin reçelleri meşhurdur. Bi sürü reçelim var. Kuşburnu marmelatım var ama benim bunları yiyesim gelmiyor. Anca haftasonu kahvaltılarında yiyorum.

Ben de organik satan yerlere bakayım canım keçiboynuzu pekmezine. Hayatımda da hiç pekmez yemedim tek başına (tahinsiz) ama mecburen yiyeceğim artık. Çok teşekkür ederim :16:

Pekmezinize güvenemiyorsanız, keçiboynuzu tozu yiyebilirsiniz kızlar. Anne karnındaki bebeklerin kemik gelişmi için çok faydalıymış keçiboynuzu. Babam değirmende keçiboynuzunu öğüttürüp, kavanoza koyduruyor. Buzdolabında saklıyorum. Süte bile katabilirsiniz, kakao gibi. Komşumuz memlekette armut pekmezi yapmış, onun içine keçiboynuzu tozunu ekliyorum. Keçiboynuzu pekmezi de alıyor babam, ama markasını bilmiyorum. Güvendiği şarküterilerden alıyordur. Yine de ben hazır ürünlere güvenemiyorum pek.

Senin adın bundan sonra organik ilerya olsun canım :9: valla ne güzel besleniyorsun maşallah, biz istanbulda her şeyi bulamıyoruz maalesef :( anneme bir sorayım belki bulup gönderir bana keçiboynuzu tozundan

Canım çok sağol süpersin :16: annem de yapıyor öyle ama ben beceremem gibi gelmişti :26: deniycem kesinlikle, iki ay süper bir süre gerçekten. Her şeyi saklayabiliyor muyuz bu yöntemle peki?

Canım ben de konserveden falan tırsarım ama bu konserve değil, tamamen pişmiş hazır yemek oluyor. Pırasadan, şehriye çorbasına, mercimeğe, börülceye, kerevize kadar çok çeşitli sulu yemeklere yapıyorum bu yöntemi. Ama etli yemeklere yapmıyorum risk olabileceğinden. Bir gününü yemek pişirmeye ayır, 2 ay rahat edersin. Eşin soğanları doğrasın, fasulyeleri ayıklasın vs. Sen pişiriver. Yemek pişirmeye bayılırım ama hazır yemenin keyfi de başka oluyor. Kankamdan öğrenmiştim bu yöntemi. Dışardaydık, ne yesek ne yesek düşünürken, en iyisi bize gidelim evde yiyelim dedi. Dolabı bir açtık, çeşit çeşit yemek. Mis gibi doyurduk kocişlerle beraber karnımızı. Çok beceriklidir benim kankam, canımmm o. Çok şey öğreniyorum ondan. Oğluşu da büyüdü maşallah. Bizim Deniz'in gardrobu hazır sayesinde. :nazar: Bu arada kavanozu mutlaka tıka basa doldurmalısın ve kesinlikle tencereden kaynar kaynar almalısın, daha altını kapatır kapatmaz. Aman dikkat et yanma Allah korusun.

Evet o göbek bağından ben de tırsıyorum :)
Anaaamm onların bezi de minnacık olur ya şimdiii:1::1::1:
Her yerleri minnacık olur yesinler onların minnacık yerlerini:))) yeme içmeden bahsetmişsiniz, acıktım zaten... Şimdi zihnimde pekmezler reçeller keçi boynuzları meyveler dönüp duruyor

slm kızlar ben bu gün kendimi çok iyi hissediyorum oğluşumda çok iyi kıpır kıpır :49:sizler nasılsınız cici annelerrr:3::3::3:

Canım ben de konserveden falan tırsarım ama bu konserve değil, tamamen pişmiş hazır yemek oluyor. Pırasadan, şehriye çorbasına, mercimeğe, börülceye, kerevize kadar çok çeşitli sulu yemeklere yapıyorum bu yöntemi. Ama etli yemeklere yapmıyorum risk olabileceğinden. Bir gününü yemek pişirmeye ayır, 2 ay rahat edersin. Eşin soğanları doğrasın, fasulyeleri ayıklasın vs. Sen pişiriver. Yemek pişirmeye bayılırım ama hazır yemenin keyfi de başka oluyor. Kankamdan öğrenmiştim bu yöntemi. Dışardaydık, ne yesek ne yesek düşünürken, en iyisi bize gidelim evde yiyelim dedi. Dolabı bir açtık, çeşit çeşit yemek. Mis gibi doyurduk kocişlerle beraber karnımızı. Çok beceriklidir benim kankam, canımmm o. Çok şey öğreniyorum ondan. Oğluşu da büyüdü maşallah. Bizim Deniz'in gardrobu hazır sayesinde. :nazar: Bu arada kavanozu mutlaka tıka basa doldurmalısın ve kesinlikle tencereden kaynar kaynar almalısın, daha altını kapatır kapatmaz. Aman dikkat et yanma Allah korusun.

Çok çok iyi bir yöntem, çok nadir de olsa ben de yaparım ara sıra;) hazır yemek mükemmel oluyor;) çok fena acıktırdınız beni;) neyseki 15 dk sonra yemek arası var:)) ama o söylediğiniz yeşil fasulyeyi yiyemicem:((

Canım, geçmiş olsun. Üzme kendini de bebeğini de. Sağlığınız için şartsa ve faydası zararından çoksa yaptırman gerekebilir elbette. İçine sinmiyorsa başka doktora da görün ama kendini üzme. Allah çekilmeyecek dert vermesin, güçlü ol.
Ne anneler var gebeliğinde Allah uzak etsin, meme kanseri olup, herşeye rağmen bebeğini aldırmayıp, kemoterapi görüp, sağlıkla dünyaya getiren. Şükür halimize.

Çok geçmiş olsun canım. Astım zor bi hastalık. Allah yardımcın olsun.

Geçmiş olsun tatlım yaa üzülme bu hastalıklar üzülünce artar Dua et Allah Yardım eder meleklere hiç merak etme sen :D

Nas ve felak dualarını dilinden düşürme canım. İnş. birşey olmaz.

Günaydın canımmm... :D

Çok çok geçmiş olsun canım bende de alerjik astım ve nefes darlığı var nefes alamamk cok zor bilirim. Bu havalar beni de mahvediyor ama dayanmaya calısıyorum. Hamileliğin son haftalarında daha kotu olacakmışız nefes konusunda Allah yardımcımız olsun.

Günaydın sizlere de güzel annecikler.

Güzel güzel haberlerle gelmişsin sende maşallah hem annesine hem Denizi'ne :)

Ay şunun ağzına burnuna bak maşallah ne de çabuk büyüdüler boyle ya Rabbim nazarlardan saklasın sizi.

Canım çok geçmiş olsun, biz sağlıklı olacağız ki bebişlerimiz de olsun :16: doktorlar gerek gördüyse yapacak bir şey olsun, inşallah en kısa zamanda toparlarsın

Ay ay ay maşallah maşallah tütütü çok tatlı :nazar: :emir_bebek:
kızlar çok saolun bugun iyiyim tabi iğne tüm bronşlarımı açtı kızım da annesi üzgün diye Sabah beri kırt kırt yapıyor içimde sağlık ocağına gidip doplerle baktırcaktım ama cuma zaten kontrolüm var boşuna ışın olmasın dedim

damlacım sende kendine dikkat et havalar tam astım havası ve karınlar büyüdü diyafram ciğerlerimizi itiyor rabbim yardımcımız olsun bebeklerimizi korusun inşallah

İşini kolaylaştıralım o zaman annesi. Haftasonu sulu yemeklerini pişiriyorsun, çorbası, sebzesi vs. Ocağı kapatır kapatmaz, yemeği temiz kavanozlara ağzına kadar doldurup, kapağını sımsıkı kapatıyorsun. Kavanozları ters çevirip, ılıyınca buzdolabına yerleştiriyorsun. Yaklaşık 2 ay kadar mis gibi saklayabiliyorsun bu yöntemle. Ben yazlığa gitmeden önce de çorbalarımı, zeytinyağlı fasulyemi vs. pişiririm birkaç kavanoz. Yaz sonu eve döndüğümüzde buzdolabımda hazır yemek olur. Isıtıp yeriz. Gıda mühendisi onaylı bir yöntemdir, için rahat olsun :40:[/QUOT

Bu yöntem süpermiş yalnız.. Normal pişirip koyuyuruz değil mi? Peki mesela sebze yemeği koyacağız etli olarak yapmak kötü olur mu?

slm kızlar ben bu gün kendimi çok iyi hissediyorum oğluşumda çok iyi kıpır kıpır :49:sizler nasılsınız cici annelerrr:3::3::3:
slm sanada canım. Bende kendimi çok iyi hissediyorum, benimde oğluşum kıpır kıpır maşallah:nazar: artık iyice hareketlendiler, dışardan bile görünüyor tekmeler. Bir de bugün farklı farklı yerlerden vuruyor, sağdan soldan yukardan aşağıdan:)) karnımda dolaşıp duruyor galiba:emir_bebek::nazar:

slm sanada canım. Bende kendimi çok iyi hissediyorum, benimde oğluşum kıpır kıpır maşallah:nazar: artık iyice hareketlendiler, dışardan bile görünüyor tekmeler. Bir de bugün farklı farklı yerlerden vuruyor, sağdan soldan yukardan aşağıdan:)) karnımda dolaşıp duruyor galiba:emir_bebek::nazar:

benimde öyle dışarıdan belli oluyor artık eşim şaşkın şaşkın bakıyor 3 gün önce sabah uyandım eşim konuşuyor ne oluyor dedim vur oğlum uyandır anneni yoksa aç kalıcaz diyor o günden beri sabahları oğlum tekmeleyerek uyandırıyor beni çok işim var benimya 2 tane erkekle yaşıycam yaa maşşallah kıpır kıpır oldular bana öyle geliyorki ilerde attığı tekmeler canımızı acıtacaklarr ama değer onlaraya sağlıklı olsunlarda :55::55:

kızlar şekerr yüklemesi için kaçıncı haftada gideceksinizzz benim dr bu ayın 7 sine çağırdı ama erken deyil mi :26:

benimde öyle dışarıdan belli oluyor artık eşim şaşkın şaşkın bakıyor 3 gün önce sabah uyandım eşim konuşuyor ne oluyor dedim vur oğlum uyandır anneni yoksa aç kalıcaz diyor o günden beri sabahları oğlum tekmeleyerek uyandırıyor beni çok işim var benimya 2 tane erkekle yaşıycam yaa maşşallah kıpır kıpır oldular bana öyle geliyorki ilerde attığı tekmeler canımızı acıtacaklarr ama değer onlaraya sağlıklı olsunlarda :55::55:
Baba oğul dayanışmasını oluşturmuşlar desene ;) çekeceğin var ellerinden:))) acıtsın teyzesi o tekmeledikçe ben mutlu olurum:16: şeker yüklemesi 24. haftadan sonra yapılıyor diye biliyorum tam zamanı aslında canım;)

Son düzenleme:
Baba oğul dayanışmasını oluşturmuşlar desene ;) çekeceğin var ellerinden:))) acıtsın teyzesi o tekmeledikçe ben mutlu olurum:16: şeker yüklemesi 24. haftadan sonra yapılıyor diye biliyorum tam zamanı aslında canım;)

aynen daynışma içindeler ama doğsun oğlum ben onu kendi tarafıma çekerimmm :9::9: bu cumartesi çağirdı cumartesi ev bakmaya gideceğiz gidemem önümüzdeki hafta içi gitsem iyi olur erken olmaz demii perşembede sağlık ocağina gideceğim aşı olmaya sen ne zamn gideceksin şeker yüklemesi içinn

aynen daynışma içindeler ama doğsun oğlum ben onu kendi tarafıma çekerimmm :9::9: bu cumartesi çağirdı cumartesi ev bakmaya gideceğiz gidemem önümüzdeki hafta içi gitsem iyi olur erken olmaz demii perşembede sağlık ocağina gideceğim aşı olmaya sen ne zamn gideceksin şeker yüklemesi içinn
24+3 de gideceğim. Doktor bir şey söylemedi şeker yüklemesi için. Ben sorunca söylüyor evet yaptırmalısın diye sinir oluyorum... Sağlık ocağına aşı için gidecektim, şeker yüklemesini de orda yapıyorlarmış gitmişken onu da yaptırırım aradan çıkar;)

24+3 de gideceğim. Doktor bir şey söylemedi şeker yüklemesi için. Ben sorunca söylüyor evet yaptırmalısın diye sinir oluyorum... Sağlık ocağına aşı için gidecektim, şeker yüklemesini de orda yapıyorlarmış gitmişken onu da yaptırırım aradan çıkar;)

yani haftaya cumartesi gideceksin canım o drlar yok mu sinir ediyorlar beni bir dahki konturole ne zamn geleyim dedim 3 hafta sonra şeker yüklemesi için gel dedi sinir konuşmuyor yaa

herkese merhaba ben hamile olduğumu öğrendiğimden bu yana hemen hemen bütün yazılanları okuyorum. Paylaşılan bilgiler çok güzel allah hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Bu arada en baştaki sayfadaki tabloya bilgilerimi ekleyemedim. ben 35 yaşındayım 2. bebeğime hamileyim bir kızım vardı şimdide oğlum olacağını öğrendim. herkese sağlıklı hamilelik ve sağlıklı bebek nasip etsin allah analı babalı büyütmek nasip etsin:3:

Merhaba değerli arkadaşlarım.
Hepimiz nasipse Ekim annesi olmak için buradayız.
Elimizden geldiğince, gebelik boyunca yaşadıklarımızı; bildiklerimiz ve doktorumuzdan öğrendiklerimiz doğrultusunda birbirimizle paylaşacağız inşallah.
İlk sayfamıza da güzel bir tablo oluşturup birbirimizi görme imkanına sahip olalım...
Öncelikle gebelik takvimi oluşturmayanlar için sırasıyla ayarları belirteyim;

Kullanıcı Kontrol Paneli
Profili Düzenle
Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi
Değişiklikleri Kaydet

Tablo bilgileri için de lütfen bu mesajı alıntı yapıp sırasıyla;

Kaçıncı Çocuk
Son Adet Tarihi
Tahmini Doğum Tarihi
Bebişimizin ismi

bilgilerinizi eksiksiz olarak yazınız.

Ve son olarak hepimizin sağlıklı bir gebelik geçirip hayırlısıyla ve sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almamızı diliyorum
:16::16:

2014 EKİM ANNE ADAYLARI LİSTESİ
:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

[TABLE="class: grid, width: 600, align: center"]
[TR]
[TD]

[TD]Sıra[/TD]
[TD]Anne adayımız[/TD]
[TD]Yaş[/TD]
[TD]Yaşadığımız şehir[/TD]
[TD]Kaçıncı bebiş[/TD]
[TD]Son adet tarihi[/TD]
[TD]Beklenen doğum tarihi[/TD]
[TD]Cinsiyet[/TD]
[TD]Bebişimizin ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]seszsedasz[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]Balıkesir[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]15 Aralık[/TD]
[TD]15 Ekim[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]Mimozaciceğimm[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]19 Aralık[/TD]
[TD]20 Eylül[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]Hena :nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]mickeymause[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]18 Aralık[/TD]
[TD]25 Eylül[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]Nilkon4246[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]Kahramanmaraş[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]20 Aralık[/TD]
[TD]27 Eylül[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]Alperen :nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]Sessizfirtina91[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]Yurtdışı[/TD]
[TD]İkinci[/TD]
[TD]22 Aralık[/TD]
[TD]28 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]Ihuzurum[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]22 Aralık[/TD]
[TD]28 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]Blazeash[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]27 Aralık[/TD]
[TD]28 Eylül[/TD]
[TD]İKİZ[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]Havva63[/TD]
[TD]19[/TD]
[TD]Şanlıurfa[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]25 Aralık[/TD]
[TD]1 Ekim[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]Chocolade29[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]Yurtdışı[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]25 Aralık[/TD]
[TD]1 Ekim[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]Ayceey[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]Bursa[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]25 Aralık[/TD]
[TD]1 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]Lale06lale[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]25 Aralık[/TD]
[TD]1 Ekim[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]aysmazeynep[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]25 Aralık[/TD]
[TD]01 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]Enjoyable[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD] İlk[/TD]
[TD]25 Aralık[/TD]
[TD]1 Ekim[/TD]
[TD]İKİZ[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]Mariamelikem[/TD]
[TD]19[/TD]
[TD]İngiltere[/TD]
[TD]İkinci[/TD]
[TD]26 Aralık[/TD]
[TD]2 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]Kamuran85[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]26 Aralık[/TD]
[TD]2 Ekim[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]Mustafa Cihangir :nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16[/TD]
[TD]Glprenses[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]27 Aralık[/TD]
[TD]3 Ekim[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17[/TD]
[TD]Azure1[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]27 Aralık[/TD]
[TD]3 Ekim[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]Elif :nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18[/TD]
[TD]Surmeli[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]İkinci[/TD]
[TD]28 Aralık[/TD]
[TD]4 Ekim[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19[/TD]
[TD]Dewy[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]28 Aralık[/TD]
[TD]4 Ekim[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20[/TD]
[TD]ZeynepRunya[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]18 Aralık[/TD]
[TD]4 Ekim[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21[/TD]
[TD]Elif23[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]29 Aralık[/TD]
[TD]5 Ekim[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]Esma Şura :nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]22[/TD]
[TD]Missy_Cat[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]Kocaeli[/TD]
[TD]İkinci[/TD]
[TD]25 Aralık[/TD]
[TD]05 Ocak[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]23[/TD]
[TD]Bseylül[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]Mersin[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]30 Aralık[/TD]
[TD]6 Ekim[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]24[/TD]
[TD]OmurlukDegilSeyirlikOldu[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]31 Aralık[/TD]
[TD]7 Ekim[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]Derin :nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]25[/TD]
[TD]reflex86[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]6 Ocak[/TD]
[TD]7 Ekim[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]26[/TD]
[TD]Turchanka35[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]1 Ocak[/TD]
[TD]8 Ekim[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]27[/TD]
[TD]sifaa[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]Kayseri[/TD]
[TD]İkinci[/TD]
[TD]01 Ocak[/TD]
[TD]8 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]28[/TD]
[TD]YUSRAEREN[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]Malatya[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]2 Ocak[/TD]
[TD]8 Ekim[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]29[/TD]
[TD]yesiim[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]1 Ocak[/TD]
[TD]08 Ekim[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]Cem :nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]29[/TD]
[TD]kutsalana[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]02 Ocak[/TD]
[TD]08 Ekim[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]29[/TD]
[TD]Ftskskn[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]2 Ocak[/TD]
[TD]9 Ekim[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]30[/TD]
[TD]Meralg[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]Bursa[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]2 Ocak[/TD]
[TD]9 Ekim[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]31[/TD]
[TD]PrunusPersica[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]2 Ocak[/TD]
[TD]9 Ekim[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]32[/TD]
[TD]KutsalAşk[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]2 Ocak[/TD]
[TD]9 Ekim[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]33[/TD]
[TD]cennet35[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD][/TD]
[TD]9 Ekim[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]34[/TD]
[TD]Bocekki[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]3 Ocak[/TD]
[TD]10 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]35[/TD]
[TD]Umut2626[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]Eskişehir[/TD]
[TD]İkinci[/TD]
[TD]3 Ocak[/TD]
[TD]10 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]36[/TD]
[TD]Bikingfrog[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]Giresun[/TD]
[TD]İkinci[/TD]
[TD]3 Ocak[/TD]
[TD]10 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]37[/TD]
[TD]Zirka[/TD]
[TD]38[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]3 Ocak[/TD]
[TD]10 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]38[/TD]
[TD]Hayat1979[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]3 Ocak[/TD]
[TD]10 Ekim[/TD]
[TD]KIz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]39[/TD]
[TD]mcyaj[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]3 Ocak[/TD]
[TD]10 Ekim[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]40[/TD]
[TD]zuulya[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]Bakü[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]24 Aralık[/TD]
[TD]10 Ekim[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]41[/TD]
[TD]Efulim[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]Kocaeli[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]4 Ocak[/TD]
[TD]11 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]42[/TD]
[TD]maviworld[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]4 Ocak[/TD]
[TD]11 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]43[/TD]
[TD]Naboo[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]4 Ocak[/TD]
[TD]11 Ekim[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]44[/TD]
[TD]Elfida2321[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]İkinci[/TD]
[TD]4 Ocak[/TD]
[TD]11 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]45[/TD]
[TD]PlazaGuzeli[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]4 Ocak[/TD]
[TD]11 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]46[/TD]
[TD]ilerya[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]4 Ocak[/TD]
[TD]11 Ekim[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]Deniz :nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]47[/TD]
[TD]nurusima[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]Kayseri[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]4 Ocak[/TD]
[TD]11 Ekim[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]48[/TD]
[TD]Firstfb[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Muğla[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]5 Ocak[/TD]
[TD]12 Ekim[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]49[/TD]
[TD]Lady0935[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]5 Ocak[/TD]
[TD]12 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]50[/TD]
[TD]Gvn1907[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]İkinci[/TD]
[TD]5 Ocak[/TD]
[TD]12 Ekim[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]51[/TD]
[TD]snowwhite24[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]05 Ocak[/TD]
[TD]12 Ekim[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]Masal :nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]52[/TD]
[TD]Bozo85[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]İkinci[/TD]
[TD]6 Ocak[/TD]
[TD]13 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]53[/TD]
[TD]Pinkingpamuk[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]11 Ocak[/TD]
[TD]13 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]54[/TD]
[TD]kartal1126[/TD]
[TD]Eskişehir[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]İkinci[/TD]
[TD][/TD]
[TD]14 Ekim[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]55[/TD]
[TD]qamse20[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]Denizli[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]07 Ocak[/TD]
[TD]14 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]56[/TD]
[TD]mihribanbalik[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]14 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]57[/TD]
[TD]Almehze[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]Kayseri[/TD]
[TD]İkinci[/TD]
[TD]8 Ocak[/TD]
[TD]15 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]58[/TD]
[TD]Bahar88[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]Çanakkale[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]8 Ocak[/TD]
[TD]15 Ekim[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]59[/TD]
[TD]Hibe0609[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]Üçüncü[/TD]
[TD]8 Ocak[/TD]
[TD]15 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60[/TD]
[TD]Sareeee[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]Afyon[/TD]
[TD]İkinci[/TD]
[TD]8 Ocak[/TD]
[TD]15 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]61[/TD]
[TD]butterfly33[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]İkinci[/TD]
[TD]7 Ocak[/TD]
[TD]15 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]62[/TD]
[TD]BaSa86[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]Almanya[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]8 Ocak[/TD]
[TD]15 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]63[/TD]
[TD]scondlife[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]İngiltere[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]8 Ocak[/TD]
[TD]15 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]64[/TD]
[TD]Cool1983[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]9 Ocak[/TD]
[TD]16 Ekim[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]65[/TD]
[TD]Sandya[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]İkinci[/TD]
[TD]9 Ocak[/TD]
[TD]16 Ekim[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]66[/TD]
[TD]Melek_1187[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]Eskişehir[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]9 Ocak[/TD]
[TD]16 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]67[/TD]
[TD]fomino[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]09 Ocak[/TD]
[TD]16 Ekim[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]68[/TD]
[TD]Nargile[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]Kocaeli[/TD]
[TD]İkinci[/TD]
[TD]10 Ocak[/TD]
[TD]17 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]69[/TD]
[TD]48caretta[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]Muğla[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]8 Ocak[/TD]
[TD]17 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]70[/TD]
[TD]denizasker[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]17 Ekim[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]Meral Bade :nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]71[/TD]
[TD]Blueejasmine[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD][/TD]
[TD]18 Ekim[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]72[/TD]
[TD]smileynsg[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]11 Ocak[/TD]
[TD]18 Ekim [/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]Arya :nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]73[/TD]
[TD]dygcbc[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]Düzce[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]13 Ocak[/TD]
[TD]19 Ekim [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]74[/TD]
[TD]yilmazneval07128482[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]Üçüncü[/TD]
[TD]15 Ocak[/TD]
[TD]22 Ekim[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]75[/TD]
[TD]melissaonur[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]10 Ocak[/TD]
[TD]22 Ekim[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]76[/TD]
[TD]RuzgarToprak[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]İkinci[/TD]
[TD]16 Ocak[/TD]
[TD]23 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]77[/TD]
[TD]Harzemsah[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]İkinci[/TD]
[TD]17 Ocak[/TD]
[TD]24 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]78[/TD]
[TD]kalinkam[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]17 Ocak[/TD]
[TD]24 Ekim[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]Muhammed :nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]79[/TD]
[TD]kirya[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]Urfa[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]16 Ocak[/TD]
[TD]24 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]80[/TD]
[TD]Alya_taha[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]17 Ocak[/TD]
[TD]24 Ekim[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]81[/TD]
[TD]Tugce76[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]17 Ocak[/TD]
[TD]24 Ekim[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]82[/TD]
[TD]kumsalkumsal[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]Kayseri[/TD]
[TD]ilk[/TD]
[TD]17 Ocak[/TD]
[TD]24 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]83[/TD]
[TD]Kaania[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]20 Ocak[/TD]
[TD]25 Ekim[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]84[/TD]
[TD]fatma3579[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]19 Ocak[/TD]
[TD]26 Ekim[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]85[/TD]
[TD]angeltavsan[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]19 Ocak[/TD]
[TD]26 Ekim [/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]86[/TD]
[TD]Durunehir[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]Kayseri[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]20 Ocak[/TD]
[TD]27 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]87[/TD]
[TD]Melodika85[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]21 Ocak[/TD]
[TD]28 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]88[/TD]
[TD]ebusssss[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]Adana[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]20 Ocak[/TD]
[TD]27 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]89[/TD]
[TD]ozyid[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]Bursa[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]24 Ocak[/TD]
[TD]31Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]90[/TD]
[TD]azimebalin[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]24 Ocak[/TD]
[TD]31 Ekim[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]Dua :nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

35 mersin ikinci 26/10/2014 kerem

herkese merhaba ben hamile olduğumu öğrendiğimden bu yana hemen hemen bütün yazılanları okuyorum. Paylaşılan bilgiler çok güzel allah hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Bu arada en baştaki sayfadaki tabloya bilgilerimi ekleyemedim. ben 35 yaşındayım 2. bebeğime hamileyim bir kızım vardı şimdide oğlum olacağını öğrendim. herkese sağlıklı hamilelik ve sağlıklı bebek nasip etsin allah analı babalı büyütmek nasip etsin:3:
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah;)

Back
X