2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
evet canım ya doğru demişsin msj kutum dolmuş, ben de niye yazdıklarıma yanıt gelmiyor diyordum:) çoook teşekkür ederim.

bişi diil cnm..çok sevecen güleryüzlü sosyal bir bebişin olacak burcu terazi...çünkü bende de var aynısından.benim de muhtemel doğum tarihim geçen sene 11 ekimdi 7 ekime bağladık işi....hayırlı doğumlar

ayy inşallah dediğin gibi olur:) terazi burcu beni korkutuyor aslında dengesiz olur filan gibi yorumlar alıyorum kız mı senin bebiş? benim kız, erken gelirse eylül de filan başak burcu da olabilir:)

ayy inşallah dediğin gibi olur:) terazi burcu beni korkutuyor aslında dengesiz olur filan gibi yorumlar alıyorum kız mı senin bebiş? benim kız, erken gelirse eylül de filan başak burcu da olabilir:)

benim erkek...dua et o zaman erken gelmesin....bende birde 8.5 yaşında başak kızı var...takıntılı inat dediğim dedik.....yani iki burçtada tecrübeliyim.oğlum sakin sevecen güleç...fark bu..kızımın küçüklük fotoları var çoğu asık surat lunaparkta bile.bi hikaye sana....kızım 1.5 yaşında bayrama kıyafet alacaz daha anne baba falan diyo sadece..magazada adam başımızda gömlek etek beğendik pembesi var siyah beyazı var hep pembe giyindi dedik siyah beyazı giydirdim...bakıyoruz ağzından onun ağzından şu cümle çıktı "iğrenç" sadece hepimiz mağzacı da dahil göz göze geldik....yorumsuz

kızımı kötülemiş gibi olmayım tabiii...iyi yönleri de dişlidir hırslıdır azimlidir zekidir istedikten sonra uçan kaçan kurtulmaz elinden...hakkını yemeyim şimdi

süper bir hikaye:)))))) benim eşim başak burcu evde 2. bir başak daha kabul edemem valla dediğin gibi çok zor bir burç:) büyük ihtimalle terazi olacak kızım 3 hafta erken doğmazsa tabi:) şimdi yine hamile misin peki?

Bekliyorum :) bende kendi emeğimle bir şeyler yapmak istiyorum , magneti lavantalı yapacağım . Alışveriş için gideceğim kısmetse , havuzlu hanada bakıcam nevresim takımını da orada kumaşını alıp diktirmek istiyorum :) Magnetleri yapmayı öğrenirim inşallah

Selam kızlar. Bana cuma günü 50 lik şeker yüklemesi yapıldı. Şekerim yüksek çıktı Doktor 10 gün diyet yap sonra gel 100 lük yüklemeyle bakalım dedi. Ben hiç beklemiyordum şekerimin yüksek çıkacağını yaa çok moralim bozuldu. Başka yaptıran var mı?

kızımı kötülemiş gibi olmayım tabiii...iyi yönleri de dişlidir hırslıdır azimlidir zekidir istedikten sonra uçan kaçan kurtulmaz elinden...hakkını yemeyim şimdi

evet başak burcu akıl burcudur, akıllı olur başak burçları bu da onları zor insan yapıyor tabi:) Allah 2 evladını da sana bağışlasın, kötü günlerini görme inşallah:)

canım saç kestirmenin hiiç bir mahzuru yok. o teyzeler varya o teyzeler sen kestir saçlarını rahatlıkla sadece boyamak zararlı. o da tam kesinliği kanıtlanmamış. ben de boyatsam mı diye düşünüyorum ama naturel olanlarla.

kaç çıktı şekerin canım? ben de yaptırdım 50 likten. 122 çıktı benim normal değerler dedi.

kedi cinsi yoksa bende değilim... geçen ekim doğurdum 8 aylık oğlum var...senin mesaj online takipte görünce yazayım dedim...bu toppice birkez daha yazmıştım snrm....benim evde de 1 başak 1 ikizler vardı oğlum geldi bana neşe getirdi....yoksa bu iki zor burçla çekeceğim vardı...

canım ben daha yaptırmadım ama cok samimi arkadasımdada cıktı .diet yaptı fakat dietten ziyade asıl şekerini düşüren yürüyüş olmuş.inanamıyorum ama yürüyüş yapıp geldikten sonra şekerin tamamen düşüo demişti,benim tavsiyem hergün yürüyüş yap.yediklerine dikkat et canım atlatırsın inşallah.bende hamileliğimde baya bi tatlı tükettim eğer gıdadan dolayı cıkıyorsa bendede cıkabilir.

evet başak burcu akıl burcudur, akıllı olur başak burçları bu da onları zor insan yapıyor tabi:) Allah 2 evladını da sana bağışlasın, kötü günlerini görme inşallah:)

sağol cnm arkadaşa ekliyorum seni çocukların resmi var bakabilirsin

ilahi:))))))) o zaman melek kızım bana neşe olacak desene:) yarın detaylı ultrasonum var çok merak ediyorum kime benziyor diye:))

ay zorrr başaklar .bende dahil :))) terazi iyidir,tatlıdır,sempatiktir eşim gibi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…