2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlar ayrıntılı ultrason çok iyi geçti. Herşey yolunda çok şükür oğlumu ne özlemişim. Suyumda normale dönmüş Allahım herkese benim gibi hayırlı haberler almayı nasip etsin

Ohh cok sukur ne guzel haberler getirmissin canim gozunaydinn cok sevindim:)

Cokk tsk ederimm yatlimm:) daha guzelleri hena'nizin olsunn insallah:)

Seninde gozunaydin canimm guzel haberlerinizee cok sevindimm :)

hayırlı haftalar:) amin canım:) benim detaylı ultrasonum da yarın, çok heyacanlıyım:) bebişin kime benziyor?:)

Sende insallah cok guzel haberlerle gelirsin heyecanla bekliyoruz tatlim:)

Cok tsk ederim canimm gercektenn cok tatlintelaslarmiss:)

Herkese günaydın, iyi haftalar dileriz kızımla

Haftasonu baya bir gezdik, tozduk kızıma oda baktık, park yatağı baktık.

Önce Modoko'ya gittik. Tüm mağazaları gezdikten sonra en sonunda bi yerde çok içimize sinen bir takım bulduk henüz almadık ama sanırım onu alacağız, hem sadece takımı değil, avize, lambader, halı, uyku seti, duvar kağıdı hepsini oradan alacağız fiyatlar ve modeller genelde aynı, 3.500-7.500 arası değişiyor.
Sonra da bostancıda açılan hello baby ye gittik, ama bir türlü park yatağına karar veremedik çok büyük bir mağaza ve her şey var, tavsiye ederim. Birçok üründe de indirim vardı.
Oda takımını haftaya alacağız sanırım çünkü 45 gün teslimat süresi veriyorlar ve 2 ay falan da havalandırmak gerekiyormuş ancak yetecek zaman. Ben gündüz uykusunu odasında, gece uykusunu yanımda yatırmayı düşünüyorum, odasına yatağına da alışsın diye. Bakalım.

Bizden haberler böyle kızlar, 2 gün giremediğim için geçmişi okuyamadım. Şimdi okuycam umarım herkes iidir

Canımmmm günaydın duydum ki cimcime kordonuna sarılmış, yerim onu ben. Daha çok minnoş annessiiii bu haftalarda önemseme böyle şeyleri, sarılır bi daha bırakır falan, gün içinde neler yapıyor yaramazlar içimizde kim bilir
Vaaay süpermiş kilosu :) şimdi kaç kilo ki canım? bizimki de uzun bacaklı, uzun boylu olacakmış öyle dedi doktor teyzemiz :)
Canım çilekin takımlarına baktım da haftasonu, çekmeceleri falan biraz kötü geldi bana sanki hemen kırılır gibi geldi ama sen bilirsin tabi ki

Canım lütfen kötü şeyler düşünüp hem kendini hem oğlunu üzme ne güzel günleriniz olacak birlikte inşallah, uzun ömürler versin Allah..

İyi yapmışsın canım, al tabiki.Ben de almak istiyorum ama tamamen kararsızlığımdan alamıyorum :) En iyisi alıp, akıldan çıkarmak...

Sanırım bu ay son incelemeleri yapıp, ay sonundaki kontrolde de bir orun çıkmazsa alışverişte büyük kalemlere geçeceğim :)

Dimi ya kestrym gtsin!!

kızlar ya ben hala alamadım bebeğime haftasonu alıcaktım misafirlerim vardı yine kaldı.valla çok özeniyorum artık bugun iş çıkısı bikaç parça da olsa alıcam ya.çilekten bebek odası begendim ama netten baktım sadece fiyatları nasıl acaba first sen bakmıssın???

Doktordan güzel haberlerle gelmene sevindim , maşallah kızına :)
Modoko dan hangi mağzayı beğendin canım , ben de modokoda ya çok yakın bir yerde çalışıyorum
Ben mobilyacıdan gardolap fiyatı falan alıcam , istediğim bir model olur hem

first canım göbek kordonunu hiç kafaya takma kimbilir kaçkez dolanıo sonradan kurtuluo içimizde haberimiz yok sadece senin ayrıntılına denk gelmişte görmüşssün.ilerleyen dönemlerde önemli die biliorum. allaha şükür ayrıntılı ultrasonun iyi geçmiş canım.

canım tebrik ederim senide ne güzel hep güzel haberler okuyorum.allahım hepimizin bebeklerini korusun...

arkadaşlar merhaba
endişe içerisinde kullanıyorum. klasid 500mg hamilelikte kullanan veya kullananı bilen var mı..

Canım, nasıl oldun? Ateş devam ediyor mu? Şimdi TRT1 de bir hastalıktan bahsediyorlar. Senin anlattığın belirtileri yaşamış bir bayan. Apandisit ameliyatı yapacakken vazgeçmişler. Sonradan anlaşılmış ki fmf miş bayan. FMF testi yaptılar mı sana? Ailevi Akdeniz Ateşi diye bir hastalık var, bir arkadaşımda çıkmıştı. Romatolojiye de görün bir istersen vakit kaybetmeden. Aklım sende.

Son düzenleme:
First , kordonunu minnak doladı diye üzülme canım , Rabbim korusun doğumda falan bir anda dolarsa ve fark edilmeden normal doğum ile alınırsa problem olabilir belki ama şu anda yerlerinde durmadan yaramazlık yaptıkları için , neler oluyor Rabbim sana emanetler

Çok teşekkürler canım benim canım çocuk kalbi diye bir mağaza. Arkadaşımın da oğlu olacak o da ordan beğendi. Farklı ve güzel modeller vardı diğer yerlere göre ve dekorasyon fikirlerini çok beğendim oradan bakabilirsin istersen, fiyatları da diğer mağazalara göre daha makul Sen özel mi yaptırmayı düşünüyorsun canım?

Canım bak misafirdi, zaman yoktu diye bizi kandırmıyorsun değil mi:)) İçten içe almak istemeyip de bahanelere sığınma, bir dönem ben böyle yapmıştım çünkü :)) Daha da almazsan bu bebişe birşey, ben alıp göndereceğim bak çok ciddiyim :)

Günaydın hanımlar hepimimize mutlu huzurlu güzel haberlerle dolu bir hafta diliyorum

Bizim bugün ayrıntılı ultrasonumuz var öğleden sonra ona gidicez kızımla birlikte dua edin inşaAllah herşey yolundadır miniğim iyidir... Birazdan sağlık ocağına gidicem hem kontrol hem aşı için geçen haftadan çağırdılar aşımı olup hastaneye geçicem

Canımmm çok sevindim hadi hayırlı haberlerle gelirsin inşallah bize de foto yüklemeyi ihmal etme öpüyorum ikinizi de

Tamam canım , o mağazaya gidebilirsem bakarım :)
Ben oda yapmayı düşünmüyorum aslında , 1 yaşında çocuk odası yaptırmayı düşünüyorum
Bildiğim bir mobilyacı var , ona ilerde de kullanabileceği bir gardolap , ahşap karyola ve şifonyer yaptırma fikrindeyim bakalım ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…