Günaydın kızlar ayrıntılı ultrason çok iyi geçti.Herşey yolunda çok şükür oğlumu ne özlemişim. Suyumda normale dönmüş Allahım herkese benim gibi hayırlı haberler almayı nasip etsin
Öncelikle herkese günaydın. Güzel bir hafta bizimle olur inşallah
First ve kalinkam aldıklarınıza bayıldım. Iyi günlerde kullanır inşallah kuzucuklarınız
Dewy benimde birazcık önlerimi kestirmem gerekiyor ama işte hurafe ya inandım ben bir kere saçmasapan. Bemce de hiç bir bağlantısı olmamalı yani ne alaka? Ama ben kuruntu yapabilirim diye sonradan kestirmiyorum
Onun dısında chicco bebek arabası sonraki aylarda sanırım tekerlerinde problem oluyormuş sağa sola gidiyormuş internette kullanıcı yorumlarında okumuştum onun dışında benimde almak istediğim diğer bir araba modeliydi
günaydın sevgili annecikler. bizde ayrıntılı ultrasona girdik çok şükür bi sıkıntı yok. bebeğim ayynı babasına benziyor çok şaşırdık ikimizde birebir yüzü babası :) bi kayınvalidem bana benzetti o kadar şeker sonucum bugün cıkacak . haa birde eminönünden bebek için kapı süsü falan aldım ayrıca kızımın magnetini falan ben yapıcam teyzeleri onların malzemelerinide aldım.
hayırlı haftalar:) amin canım:) benim detaylı ultrasonum da yarın, çok heyacanlıyım:) bebişin kime benziyor?:)
Canım doktora sinir oldum , hepimiz ayrıntılıya girdik hiç birimiz buraya gelip, doktorun yok çişin var mı , bebek küçük dediğini duymadık .
Para veriyorsun karşılığında hizmet yok , gitme ona dicem ama ödeme yapmışsınız mecbur gideceksin galiba , umarım güzel haberlerle gelirsin
Bu durumu bir ara bende çok kafama taktım ama, anladım ki bu bebişler bir önde bir geride olabiliyorlar
Biz tedbirimiz alıp yememize dikkat edelim gerisini Rabbim bilir...
Hayırlı olsun canım , ne tatlı telaş bunlar ....
Resmini gördüm :) maşallah ne hoş hatunsunerkek ismi Emir , Berk , Çağlar , Arda , vs.
Çok güzel canım , iyi günlerde kullan :) Benim çeyizimde lohusa takımım var onu giyerim herhalde ... Ama küçük beden doğum sonrası olur mu acaba
Cok tsk ederimm tatlimm bu soyledikleriniz bana moral oluyo walla:) dun denize gittimm yuzdum baya kizim kipir kipirdi butun gece boyunca da oynamaya devam etti isallah o sirada kurulmustur kordonundan:) gelisimi Allaha cok sukur cok iyi gidiyomus boyu uzun olacak diyo dr bide boyle devam ederse 3.5 kilo ve ustu civarinda dogarmis:) bebek odasinda bembeyaz bi takim vardi onu begendim canim adi yanlis hatirlamiyosam baby cotton du. 3 kapili gardrop,sifonyer bide buyuyen karyolasi vardi...ben heralde takimi beyaz alip diger aksesuarlarla odayi renklendirc durum onu gosteriyo:)
Bebek arabasi icin cok saol tatlim insan hevesleniyo artik napalim yaa almak istiyoriz surekli biseyler :)
Günaydın arkadaşlar nasılsınız. hafta sonundan sonra işe gelmek biraz sıkıcı oluyor yaa evde olmak iyi oluyor
ben bir günlük hazırlıyorum oğlum okumayı öğrenince onunla ilgili hissettiklerimi öğrensin ilk duygularımı diye. Birde düşünüyorum işte olurda doğumda ölür kalırsam hatıra kalır benden...
Cok tsk ederimm tatlimm bu soyledikleriniz bana moral oluyo walla:) dun denize gittimm yuzdum baya kizim kipir kipirdi butun gece boyunca da oynamaya devam etti isallah o sirada kurulmustur kordonundan:) gelisimi Allaha cok sukur cok iyi gidiyomus boyu uzun olacak diyo dr bide boyle devam ederse 3.5 kilo ve ustu civarinda dogarmis:) bebek odasinda bembeyaz bi takim vardi onu begendim canim adi yanlis hatirlamiyosam baby cotton du. 3 kapili gardrop,sifonyer bide buyuyen karyolasi vardi...ben heralde takimi beyaz alip diger aksesuarlarla odayi renklendirc durum onu gosteriyo:)
Bebek arabasi icin cok saol tatlim insan hevesleniyo artik napalim yaa almak istiyoriz surekli biseyler :)
ben kestirdim, bunlar hurafe canım inanma böyle şeylere. saçları boyatmak filan bebeğe zararlı diye yaptırılmamalı ama saç kestirmenin bebeğe bir zararı yok. mantıklı bir açıklaması da yok. inanma böyle şeylere:)
GünaydınAmiiin inşallah cumartesi kontrolüm var, çabucak geçsin bu hafta inşallah:)))
Bende kestirdim :) hiç duymamıştım böyle bir şey, daha sonradan duydum ama inanmıyorum. Ömür biçen Allah'tır, saçın kesilmesiyle ne kısalır ne de uzar
İyi yapmışsın canım, al tabiki.Ben de almak istiyorum ama tamamen kararsızlığımdan alamıyorum :) En iyisi alıp, akıldan çıkarmak...
Sanırım bu ay son incelemeleri yapıp, ay sonundaki kontrolde de bir orun çıkmazsa alışverişte büyük kalemlere geçeceğim :)
Herkese günaydın, iyi haftalar dileriz kızımla
Haftasonu baya bir gezdik, tozduk kızıma oda baktık, park yatağı baktık.
Önce Modoko'ya gittik. Tüm mağazaları gezdikten sonra en sonunda bi yerde çok içimize sinen bir takım buldukhenüz almadık ama sanırım onu alacağız, hem sadece takımı değil, avize, lambader, halı, uyku seti, duvar kağıdı hepsini oradan alacağız fiyatlar ve modeller genelde aynı, 3.500-7.500 arası değişiyor.
Sonra da bostancıda açılan hello baby ye gittik, ama bir türlü park yatağına karar veremedikçok büyük bir mağaza ve her şey var, tavsiye ederim. Birçok üründe de indirim vardı.
Oda takımını haftaya alacağız sanırım çünkü 45 gün teslimat süresi veriyorlar ve 2 ay falan da havalandırmak gerekiyormuşancak yetecek zaman. Ben gündüz uykusunu odasında, gece uykusunu yanımda yatırmayı düşünüyorum, odasına yatağına da alışsın diye. Bakalım.
Bizden haberler böyle kızlar, 2 gün giremediğim için geçmişi okuyamadım. Şimdi okuycam umarım herkes iidir
Canım geç cevap verebildim kusura bakma haftasonu hiç fırsatım olmadı
Çok teşekkür ederiz :) Ben de şeker yüklemesinde kan ve idrar tahlili vericem, bakalım uzun zamandır yaptırmadım, sonucu merakla bekliyorum
Canım et, yoğurt, peynir yemeye çalış elinden geldiğince, en önemli besinler bunlar yemek zorundayız.
arkadaşlar merhaba
endişe içerisinde kullanıyorum. klasid 500mg hamilelikte kullanan veya kullananı bilen var mı..
Doktordan güzel haberlerle gelmene sevindim , maşallah kızına :)
Modoko dan hangi mağzayı beğendin canım , ben de modokoda ya çok yakın bir yerde çalışıyorum
Ben mobilyacıdan gardolap fiyatı falan alıcam , istediğim bir model olur hem
canım tebrik ederim senide ne güzel hep güzel haberler okuyorum.allahım hepimizin bebeklerini korusun...
kızlar ya ben hala alamadım bebeğime haftasonu alıcaktım misafirlerim vardı yine kaldı.valla çok özeniyorum artık bugun iş çıkısı bikaç parça da olsa alıcam ya.çilekten bebek odası begendim ama netten baktım sadece fiyatları nasıl acaba first sen bakmıssın???
Günaydın hanımlar hepimimize mutlu huzurlu güzel haberlerle dolu bir hafta diliyorum
Bizim bugün ayrıntılı ultrasonumuz var öğleden sonra ona gidicez kızımla birlikte dua edin inşaAllah herşey yolundadır miniğim iyidir... Birazdan sağlık ocağına gidicem hem kontrol hem aşı için geçen haftadan çağırdılar aşımı olup hastaneye geçicem
Canımmm çok sevindim hadi hayırlı haberlerle gelirsin inşallahbize de foto yüklemeyi ihmal etme öpüyorum ikinizi de
Çok teşekkürler canım benimcanım çocuk kalbi diye bir mağaza. Arkadaşımın da oğlu olacak o da ordan beğendi. Farklı ve güzel modeller vardı diğer yerlere göre ve dekorasyon fikirlerini çok beğendim oradan bakabilirsin istersen, fiyatları da diğer mağazalara göre daha makul Sen özel mi yaptırmayı düşünüyorsun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?