2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar biz oğluşumla beraber babasına gömlek alıcaz :)))
Oğluşumun babasına babalar günü hediyesi olacak :)))

ha haa ne komik ya...ders verir gibi cidden öyleler...senin olmaz ya sanmam 3 hafta erken olması lazım benimde muhtemel tarih 11ekimdi 7 sine doğum yaptım..

Bende başak burcuyum canım dediğn gibi nereye gitsem bi dağınıklık görsem mutlaka toparlarım. bu yüzden çok yorulurum. Zor oluyor...

çok güzel araba güle güle kullan cnm. ana kucağı olmuyor, bir de onu ayrı alamam ben ikisi bir arada olanlara bakacam

Arkadaşlar park yatak alan var yada bir fikri olan var mı aranızda ? Bildiğim kadarıyla bir tek Damla almıştı diye hatırlıyorum.

Ben bebek odası yapsam da bir de park yatak almak istiyorum,salonda ve yatarken kolayca yanıma alabilmek için...

Öyle valla şanımız yürüsün

Canım ben de alıcam park yatağı, baktım baktım hep aynı modeller, markaya göre fiyat değişiyor. Ebebekten almayı düşünüyorum ben. Hatta bugün indirimdeydi almayı düşündüğüm model canım 129 tl idi. İnternet sitesinde alınca da ertesi gün geliyormuş. Hepsi aynı gibi geliyor bana o yüzden en ucuzunu alıcam sanırım

ben 4mums'ın park yatağını çok beğendim, ama diğerlerine göre çok pahalı,graco alacağım sanırım diğerleri çok renkli süslü oyuncak gibi geliyor görüntüsü bana.bir de chiccoya iyi diyorlar park yatakta.ben nuna diye bir marka çıkmış ebebekte falan var onun da tasarımını beğendim açıkçası nuna da alabilirim.

e-bebek2te ben de gördüm onu, hatta iş arkadaşım o markayı kullandı ve çok memnun olduğunu söyledi.Katlaması, seyahatte taşıması çok pratikmiş.Ama alıp da pişman olurum diye korkuyorum. O nedenle soruyum dedim.Çok saol canım

Nuna da indirim vardı canım geçen aydı sanırım, hatta Damla da o markayı almıştı diye hatırlıyorum ve baya olumlu konuşmuştu...

Canım bence gayet uyuyor Eymen ile Bekir, içine sinen olması çok önemli

Benim de bir arkadaşım kullanıyor yeni doğdu bebeği, o da çok memnun canım, gayet de sağlam bir park yataktı, gördüm ben de beğendim açıkçası. Rica ederim canım ne demek

Bizde nuna aldık bence cok sağlam bir yatak. Bu süslü falan değil direk kaliteleri konuşuyor bence

Evet canım ben aldım nuna marka aldım ama ben. Gecen ay indirimdeydi şimdi devam ediyor mu bilmiyorum. Baya sağlam ve kaliteli gözüküyor kullanıcı yorumlarını okumuştum nette herkes güzel güzel şeyler yazmış.

İlk sen alınca unutmamışım :)) Yok canım artık indirim kalmadı,sen iyi yaptın o zaman hızlı karar verip alarak...Güle güle kullansın minik kızın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…