fisrt bayıldım ben arabaya.güle güle kullansın bebeğin inşalalh.bende bundan alabilirim :)))
Çok güldüüüüüüüüüüüüüüümKankamın oğlu başak, çok titiz, düzenli ve biraz da takıntılı. Mesela terlikleri ayağımdan çıkarıp oturduğumda, koşup terlikleri alıp düzgünce duvar kenarına yaslıyor. Daha 3 yaşındayken çamaşır makinesini resetlemiş, yanlış ayarlamışsın, düşük ısıda yıkıyordun, ondan resetledim demiş annesine Başak bir çocuğum olursa kendime de acırım ona da. Karı koca çok dağınığızdır
Cok tak ederimm tatlimm darisi henuz almamis olan tum arkadaslarimin basina:)
Çok güldüüüüüüüüüüüüüüümKankamın oğlu başak, çok titiz, düzenli ve biraz da takıntılı. Mesela terlikleri ayağımdan çıkarıp oturduğumda, koşup terlikleri alıp düzgünce duvar kenarına yaslıyor. Daha 3 yaşındayken çamaşır makinesini resetlemiş, yanlış ayarlamışsın, düşük ısıda yıkıyordun, ondan resetledim demiş annesine Başak bir çocuğum olursa kendime de acırım ona da. Karı koca çok dağınığızdır
Canım miniğinin arabasını çok beğendimmm. Allahım güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. AMİNNNN.
Canim walla ben hic anlamam ki ana kucagi ne portbebe ne...bu bildigin beegi icine yatirdigin araba oluyo anca heralde:) bizde bi tane chicco ana kicagi mi portbebe mi neyse iste ondan almistik ben biraz tasarimina tav oldum anlayacagin:))
Ozelliklerini kopyaladim asagiya:
Ürün Kodu : STO175211
Koltuk yüksekligi ayarlanabilir.
Stokke® Xplory®, çocuğunuzu size en çok yaklaştıran bebek arabasıdır. Diğer bebek arabaları ve pusetlerin asla taklit edemeyeceği bir şekilde temas ve etkileşim sağlamanıza olanak tanıyarak çocuğunuzun güvenlik, konfor ve mutluluk hissini güçlendirir.
Dayanıklılık ve denge.
Stokke® Xplory®, otomobil ve uçak üretiminde kullanılanlarla aynı standartlara ve kalite özelliklerine göre üretilen yüksek profil alüminyum tip ve polimer plastiklerden yapılmıştır.
Stokke® Xplory®?nin ergonomik tasarımı, ağırlık merkezini dört tekerleğe de eşit olarak dağıtır. Bu Stokke® Xplory®?yi hem hareket halindeyken hem de sabitken güvenli, sabit ve son derece dengeli kılar.
Kolay katlanır şasi.
Stokke® Xplory®?nin çoğu küçük, orta ve büyük aile boyu arabanın bagajına sığabilmesini sağlar.
Ergonomik tasarımlı, yükseklik ve açı ayarlı tutma sapı.
Bebek arabasını iten kişiye uyacak şekilde kolayca ayarlanabilir. İster kısa ister uzun boylu olun, Stokke® Xplory® size en geniş pozisyon yelpazesini ve en iyi ergonomik çözümü sunar. Vücutta zorlanmayı azaltır.
Fileli kumaştan su tutmaz üst örtü
Havalandırma, Portbebe/Koltuğun içindeki hava kalitesini arttırır ve nem oranını azaltır.
Ağırlık :
Hafif ? koltuk ile 10,5 kg (Portbebe ile 12,5 kg)
çok güzel araba güle güle kullan cnm. ana kucağı olmuyor, bir de onu ayrı alamam ben ikisi bir arada olanlara bakacam
Tamam canım benim , fiyat alayım hemen yazarım . Yakınımda uzak değil de bende vakit olmuyor , önce bir model bulup ona göre fiyat alınmalı
Müdahale ederim tabi :) ama bu bebek arabası normal arabadan daha karmaşık valla, hem hafif hem sağlam hem çift yönlü hem hesaplı derken kafa uçuyor bende:) eşim listelesin beraber seçeriz yine
Bence de canım ya bebişimiz de bizde iyi olalım, yağlılara tatlılara da abanmayalım ki yemeyelim demiyorum:) kilo almak hamileliğin şanından, onu da yaşamak lazım değil mi ama:)
Arkadaşlar park yatak alan var yada bir fikri olan var mı aranızda ? Bildiğim kadarıyla bir tek Damla almıştı diye hatırlıyorum.
Ben bebek odası yapsam da bir de park yatak almak istiyorum,salonda ve yatarken kolayca yanıma alabilmek için...
Arkadaşlar park yatak alan var yada bir fikri olan var mı aranızda ? Bildiğim kadarıyla bir tek Damla almıştı diye hatırlıyorum.
Ben bebek odası yapsam da bir de park yatak almak istiyorum,salonda ve yatarken kolayca yanıma alabilmek için...
Canım ben de alıcam park yatağı, baktım baktım hep aynı modeller, markaya göre fiyat değişiyor. Ebebekten almayı düşünüyorum ben. Hatta bugün indirimdeydi almayı düşündüğüm model canım 129 tl idi. İnternet sitesinde alınca da ertesi gün geliyormuş. Hepsi aynı gibi geliyor bana o yüzden en ucuzunu alıcam sanırım
ben 4mums'ın park yatağını çok beğendim, ama diğerlerine göre çok pahalı,graco alacağım sanırım diğerleri çok renkli süslü oyuncak gibi geliyor görüntüsü bana.bir de chiccoya iyi diyorlar park yatakta.ben nuna diye bir marka çıkmış ebebekte falan var onun da tasarımını beğendim açıkçası nuna da alabilirim.
Kizlar Allah izin verirse oglusum olcak esim babasinin adini yani bekir koycakmis onunede sen bi isim koy dedi iki ismi olcak benimde iki kizim var buyugunun adi (Ebrar) kucuk kızımın adi (Elmina Elif) simdiki cocugumunda adi kizlarima uysun istiyorum aklimdaki isim Eymen yani Eymen Bekir olcak sizce kulaga nasıl geliyo dusuncelerini benimle paylasirlisiniz telafuzu guzelmi.yani cogunlukla Eymen usmi kullanilcak Bekir ismi arka planda kalcak
e-bebek2te ben de gördüm onu, hatta iş arkadaşım o markayı kullandı ve çok memnun olduğunu söyledi.Katlaması, seyahatte taşıması çok pratikmiş.Ama alıp da pişman olurum diye korkuyorum. O nedenle soruyum dedim.Çok saol canım
ben 4mums'ın park yatağını çok beğendim, ama diğerlerine göre çok pahalı,graco alacağım sanırım diğerleri çok renkli süslü oyuncak gibi geliyor görüntüsü bana.bir de chiccoya iyi diyorlar park yatakta.ben nuna diye bir marka çıkmış ebebekte falan var onun da tasarımını beğendim açıkçası nuna da alabilirim.
Evet canım ben aldım nuna marka aldım ama ben. Gecen ay indirimdeydi şimdi devam ediyor mu bilmiyorum. Baya sağlam ve kaliteli gözüküyor kullanıcı yorumlarını okumuştum nette herkes güzel güzel şeyler yazmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?