2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
aynen öyle...benim eş ikizler kız başak ben :

senin burcun ne anlamadım:) fotolara baktım, Maşallah paşa oğlun çoooook sevimli. Kızın cin gibi bakıyor, gözler fıldır fıldır aynen anlattığın gibi yavruların:) oğluna bayıldım, kızımı verebilirim oğluna:))) bu arada arkadaş olarak da ekledim canım.

Seninki normalmiş canım yaa. benim 225 çıktı. 140 üstü yüksekmiş zaten.

hiç dert etme biraz diyet yapcan. ekmeği kescen hamur işini de. karbonhidrat içeren yiyeceklerden uzak durcan. şekersiz meyvelerden tüketeceksin genelde ekşi ağırlıklı. bide her gün düzenli yarım saat yürürsen Allahın izni ile atlatırsın tatlım. hatta bi avantajı da var azcık diyet yaptığın için fazla kilo almaktan da kurtuluyosun bebişin durumu nasıl kilosu filan normal mi

Bebiş iyi dedi doktor sorun yok dedi. Ultrasondada anormal birşey görmedik. İnşallah atlatırım canım yaa. Zaten kilolu biri de değildim ama demekki olacağı varmış. Kepek ekmek yiyorum zaten. Porsiyonlarım fazlaydı onu azalttım bir de ben meyveyi çok yiyordum onu da artk az yerim. Haftaya pazartesi yine ölçülecek inşallah düşük çıkar yaa. Ben bebiş için meraklanıyorum yoksa kendim için değil. Bir de kanım da düşük çıktı ilaç kullandığım halde pekmez falan yiyordum kan için hurma falan onu da kestim şekerli diye. Gidince doktora soracağım hurmayla pekmezi

Kizlar Allah izin verirse oglusum olcak esim babasinin adini yani bekir koycakmis onunede sen bi isim koy dedi iki ismi olcak benimde iki kizim var buyugunun adi (Ebrar) kucuk kızımın adi (Elmina Elif) simdiki cocugumunda adi kizlarima uysun istiyorum aklimdaki isim Eymen yani Eymen Bekir olcak sizce kulaga nasıl geliyo dusuncelerini benimle paylasirlisiniz telafuzu guzelmi.yani cogunlukla Eymen usmi kullanilcak Bekir ismi arka planda kalcak

Olsun canını sıkma. hurma ve pekmez çok şekerli onları bırak. benim de kan değerlerim düşük her gün bir hap içiyorum sen de öyle yap. Gebelik şekerinde bazen bebek çok kilo alıyo o sıkıntı oluyo ama sen de öyle bir durum da olmadığına göre inşallah kontrol altına alacaksın merak etme canım. zaten geçici bir durum hamilelikten sonra çoğu zaman geçiyo bu şeker yükselmesi. napalım bu cüvcüvler için katlancaz artık herşeye

Allah bağışlasın canım ya aslında sevmiyorum şu kayınpeder isimlerini koymayı. hem bekir bildiğim kadarıyla deve yavrusu demek yani çok anlamlı da değil. Ama işte napcan büyüklerin gönlünü hoş edelim diye yapıyoruz. benim hem babamın hem kayınpederin adı ismail bir aileye 2 ismail yeter diyorum da ordan yırtmaya çalışıyorum ismail ismini sevmediğimden değil de farklı isimler farklı tatlar her zaman iyidir bence. eymene gelince bayağı popüler bu aralar. çok tatlı bir isim. ama koyarken şunu da düşünmek lazım çocuk okula başlayacak ve isim listesi şöyle
ali eymen
ahmet eymen
..... eymen tabi karar senin ve eşinin canım.

elmina elif
ebrar
bekir ensar ... olabilir mesela

Müdahale ederim tabi :) ama bu bebek arabası normal arabadan daha karmaşık valla, hem hafif hem sağlam hem çift yönlü hem hesaplı derken kafa uçuyor bende:) eşim listelesin beraber seçeriz yine

Bence de canım ya bebişimiz de bizde iyi olalım, yağlılara tatlılara da abanmayalım ki yemeyelim demiyorum:) kilo almak hamileliğin şanından, onu da yaşamak lazım değil mi ama:)

Canim aslında bende karşıydim ama esimde mecbur kaldi kaynanam iki cocugumdada karismadi bunda nedense esime babanin adini koy demis esimde kimseyi kiramaz hicbiseye hayir diyemez tamam demis benimde gonlum kalmasın diye onunede sen bi isim koy dedi bakalim ama eymen cok hosuma gidiyor

tamam canım tsk ederim...iii olur valla...doğur da istemeye gelek

Bence de bu kuşakta Eymen patlaması olacak:) yinede gönlüne hoş geliyorsa koy ama annesi sensin, en çok sen çağıracaksın ismini.
Bekire uyumlu mu dersen pek bütün olmuyor, benim önerim de Eray Bekir

Emir Bekir de olabilir:)

bende kızıma isim bulamadım ya ( aden ismini koyucaktım onunda anlamı sanıldıgı gibi cennet bahçesi değil lanetlenmiş bir kavim yazıo internet sitelerinde.off cok kararsızım ((

Çok güldüüüüüüüüüüüüüüüm Kankamın oğlu başak, çok titiz, düzenli ve biraz da takıntılı. Mesela terlikleri ayağımdan çıkarıp oturduğumda, koşup terlikleri alıp düzgünce duvar kenarına yaslıyor. Daha 3 yaşındayken çamaşır makinesini resetlemiş, yanlış ayarlamışsın, düşük ısıda yıkıyordun, ondan resetledim demiş annesine Başak bir çocuğum olursa kendime de acırım ona da. Karı koca çok dağınığızdır

süpermiş bu araba, anne kucağı da olabiliyor mu? fiyatı nedir cnm?

Canim walla ben hic anlamam ki ana kucagi ne portbebe ne...bu bildigin beegi icine yatirdigin araba oluyo anca heralde:) bizde bi tane chicco ana kicagi mi portbebe mi neyse iste ondan almistik ben biraz tasarimina tav oldum anlayacagin:))
Ozelliklerini kopyaladim asagiya:

Ürün Kodu : STO175211

Koltuk yüksekligi ayarlanabilir.
Stokke® Xplory®, çocuğunuzu size en çok yaklaştıran bebek arabasıdır. Diğer bebek arabaları ve pusetlerin asla taklit edemeyeceği bir şekilde temas ve etkileşim sağlamanıza olanak tanıyarak çocuğunuzun güvenlik, konfor ve mutluluk hissini güçlendirir.
Dayanıklılık ve denge.
Stokke® Xplory®, otomobil ve uçak üretiminde kullanılanlarla aynı standartlara ve kalite özelliklerine göre üretilen yüksek profil alüminyum tip ve polimer plastiklerden yapılmıştır.
Stokke® Xplory®?nin ergonomik tasarımı, ağırlık merkezini dört tekerleğe de eşit olarak dağıtır. Bu Stokke® Xplory®?yi hem hareket halindeyken hem de sabitken güvenli, sabit ve son derece dengeli kılar.
Kolay katlanır şasi.
Stokke® Xplory®?nin çoğu küçük, orta ve büyük aile boyu arabanın bagajına sığabilmesini sağlar.
Ergonomik tasarımlı, yükseklik ve açı ayarlı tutma sapı.
Bebek arabasını iten kişiye uyacak şekilde kolayca ayarlanabilir. İster kısa ister uzun boylu olun, Stokke® Xplory® size en geniş pozisyon yelpazesini ve en iyi ergonomik çözümü sunar. Vücutta zorlanmayı azaltır.
Fileli kumaştan su tutmaz üst örtü
Havalandırma, Portbebe/Koltuğun içindeki hava kalitesini arttırır ve nem oranını azaltır.
Ağırlık :
Hafif ? koltuk ile 10,5 kg (Portbebe ile 12,5 kg)

fisrt bayıldım ben arabaya.güle güle kullansın bebeğin inşalalh.bende bundan alabilirim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…