Canım bak misafirdi, zaman yoktu diye bizi kandırmıyorsun değil mi:)) İçten içe almak istemeyip de bahanelere sığınma, bir dönem ben böyle yapmıştım çünkü :)) Daha da almazsan bu bebişe birşey, ben alıp göndereceğim bak çok ciddiyim :)
kızlar ya ben hala alamadım bebeğime haftasonu alıcaktım misafirlerim vardı yine kaldı.valla çok özeniyorum artık bugun iş çıkısı bikaç parça da olsa alıcam ya.çilekten bebek odası begendim ama netten baktım sadece fiyatları nasıl acaba first sen bakmıssın???
Canımmmm günaydınduydum ki cimcime kordonuna sarılmış, yerim onu ben. Daha çok minnoş annessiiii bu haftalarda önemseme böyle şeyleri, sarılır bi daha bırakır falan, gün içinde neler yapıyor yaramazlar içimizde kim bilir
Vaaay süpermiş kilosu :) şimdi kaç kilo ki canım? bizimki de uzun bacaklı, uzun boylu olacakmış öyle dedi doktor teyzemiz :)
Canım çilekin takımlarına baktım da haftasonu, çekmeceleri falan biraz kötü geldi bana sanki hemen kırılır gibi geldi ama sen bilirsin tabi ki
Tamam canım , o mağazaya gidebilirsem bakarım :)
Ben oda yapmayı düşünmüyorum aslında , 1 yaşında çocuk odası yaptırmayı düşünüyorum
Bildiğim bir mobilyacı var , ona ilerde de kullanabileceği bir gardolap , ahşap karyola ve şifonyer yaptırma fikrindeyim bakalım ,
Ayy evet tatlimm yaaa dolamis kordonu boynuna sipa:) walla 3 gun once 28 cm 530 gramdi canim...ayy gercekten mi cekmeceleri falan hic incelememistim bitek goruntusu hosuma gitti diye hemen almak istedimm tuhh
kızlar buraya yazdığım mesajlara cevap verildiğinde bildirimlerime uyarı gelmiyor, neden olabilir acaba?
kızlar buraya yazdığım mesajlara cevap verildiğinde bildirimlerime uyarı gelmiyor, neden olabilir acaba?
İyi yapmışsın canım, al tabiki.Ben de almak istiyorum ama tamamen kararsızlığımdan alamıyorum :) En iyisi alıp, akıldan çıkarmak...
Sanırım bu ay son incelemeleri yapıp, ay sonundaki kontrolde de bir orun çıkmazsa alışverişte büyük kalemlere geçeceğim :)
kızlar ya ben hala alamadım bebeğime haftasonu alıcaktım misafirlerim vardı yine kaldı.valla çok özeniyorum artık bugun iş çıkısı bikaç parça da olsa alıcam ya.çilekten bebek odası begendim ama netten baktım sadece fiyatları nasıl acaba first sen bakmıssın???
first canım göbek kordonunu hiç kafaya takma kimbilir kaçkez dolanıo sonradan kurtuluo içimizde haberimiz yok sadece senin ayrıntılına denk gelmişte görmüşssün.ilerleyen dönemlerde önemli die biliorum. allaha şükür ayrıntılı ultrasonun iyi geçmiş canım.
First , kordonunu minnak doladı diye üzülme canım , Rabbim korusun doğumda falan bir anda dolarsa ve fark edilmeden normal doğum ile alınırsa problem olabilir belki ama şu anda yerlerinde durmadan yaramazlık yaptıkları için , neler oluyor Rabbim sana emanetler
Günaydın hanımlar hepimimize mutlu huzurlu güzel haberlerle dolu bir hafta diliyorum
Bizim bugün ayrıntılı ultrasonumuz var öğleden sonra ona gidicez kızımla birlikte dua edin inşaAllah herşey yolundadır miniğim iyidir... Birazdan sağlık ocağına gidicem hem kontrol hem aşı için geçen haftadan çağırdılar aşımı olup hastaneye geçicem
730 a iyiymis fiyati. Ama istanbuldaysan unkapaninda daha ucuza alabiliyormussun. Dogduktan sonra alicam kismetse. Gule gule kullan insallah cnm bebisinle.
Fikir olur en azından canım :)
Ben de sadece yatak ve şifonyer alacaktım, öyle oda falan yapmayacaktım ama gidip bakınca çok heveslendimşimdi resmen oda yapıcam canım bebek yatakları büyüyen cinsten olduğu için ilkokula kadar kullanılabilir bence. Uzunluğu 1.90, eni 1 metre.
Ben de gardrop almayıp bi tane büyük dolap yaptırayım demiştim, çünkü o odada eşimin gardrobu duruyor ve eşyaları var, ikisi de kullansın diye düşündüm ama sonra yaptırmak çok pahalı olur diye vazgeçtim. Acaba senin mobilyacın uygun yapar mı ki?
Bizim doğum tarihimiz aynı seninlebenim de cumartesi günü 27 cm 500 grdı. Hemen hemen aynı gidiyolar en az 3,5 kilo doğsun isterim ben de ya çabuk toparlıyorlar öyle bebekler kendilerini.
Ben de internetten bakıp beğenmiştim çilekten, sonra baktım biraz adi geldi açıkçası, çünkü çocuk bu açar çekmeceyi, elini sıkıştırır, üzerine düşürür falan Allah korusun. Yavaş kapanması falan önemli yani. Ama belki mekanizması yapılabiliyordur öyle, bir sorarsın canım. Ben başka yerde çok beğendiğim için vazgeçtim çilekten
Anladım canım , hevesin varsa yap boşver :) büyüyen yataklarda rahat edemez diye düşünüyorum , gardolp çok önemli büyük ve kullanışlı olmalı
Benim mobilyacı çok güzel yapıyor canım , bir tanıdığım bütün evinin mobilyalarını ve çocuk odasını ona yaptırdı ve çok memnun olduğunu belirtti
Bana da orayı çok tavsiye ediyor , mağazalara bakıp fikir edinicem, ona da ilerde yaptırayım diyorum . Fiyatının uygun olduğunu duydum bir de
Fiyat alınca unutmazsam haber veririm
Aaa evet dogum tarihlerimiz ayniymiss:)) masallah bebislerimizee guzel
Guzel gelissinler 3.5 kilonin istunede olsunlar sagliklii saglikli buyusunler insallah:)
Simdi mobilya konusunda aklim karisti dur bida inceliyim o zaman en onlari:)
Ne bileyim artık her yerde büyüyen yatak var. Daha çok rağbet görüyor sanırım. Unutmazsan çok sevinirim canım çok sağol
Resmini gördüm :) maşallah ne hoş hatunsunerkek ismi Emir , Berk , Çağlar , Arda , vs.
Teşekkür ederim :) güzel isimlermiş önerin için çok sağol düşündüğüm isimler arasına aldım
günaydın canım:) kapı süsü nasıl aldın foto çekip yollasana:) ben de çok ağırlaşmadan gitmek istiyorum aslında şimdi bile göbeğim kocaman 1 saatten fazla ayakta kalamıyorum, ben de bir de çok ödem oluyor
magnetlerini de yapınca paylaşırsan çok sevinirim:) detaylı ultrasonum benim de yarın cidden o kadar net belli oluyor mu yüzü? çok sabırsızlanıyorum:)
mesaj kutun dolmuştur temizle cnm
Bebeğinin iyi olması çok güzel canım . O kadar net gördünüz yani , maşallah :)
Magnet bende istiyorum , sen nasıl yapacaksın ? Öyle malzemeleri falan alınca , merak ettim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?