2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

hahahhaha:) canım benim saol. haftasonu cok kararlıydım aslında ama cumartesi misafirim geldi dünde erteledim doğruyu sölemek gerekirse yok yok bugun alıcam hatta yarına fotolarını koyucam söz ::::::::))

Alırsın canım panik olma, bende daha hiç bir şey almadım. 1 tulum ve kv aldığı birkaç bir şey var sadece .
Daha zamanımız var hayırlısıyla :)

Ayy evet tatlimm yaaa dolamis kordonu boynuna sipa:) walla 3 gun once 28 cm 530 gramdi canim...ayy gercekten mi cekmeceleri falan hic incelememistim bitek goruntusu hosuma gitti diye hemen almak istedimm tuhh

Fikir olur en azından canım :)
Ben de sadece yatak ve şifonyer alacaktım, öyle oda falan yapmayacaktım ama gidip bakınca çok heveslendim şimdi resmen oda yapıcam canım bebek yatakları büyüyen cinsten olduğu için ilkokula kadar kullanılabilir bence. Uzunluğu 1.90, eni 1 metre.
Ben de gardrop almayıp bi tane büyük dolap yaptırayım demiştim, çünkü o odada eşimin gardrobu duruyor ve eşyaları var, ikisi de kullansın diye düşündüm ama sonra yaptırmak çok pahalı olur diye vazgeçtim. Acaba senin mobilyacın uygun yapar mı ki?

Ayy evet tatlimm yaaa dolamis kordonu boynuna sipa:) walla 3 gun once 28 cm 530 gramdi canim...ayy gercekten mi cekmeceleri falan hic incelememistim bitek goruntusu hosuma gitti diye hemen almak istedimm tuhh

Bizim doğum tarihimiz aynı seninle benim de cumartesi günü 27 cm 500 grdı. Hemen hemen aynı gidiyolar en az 3,5 kilo doğsun isterim ben de ya çabuk toparlıyorlar öyle bebekler kendilerini.
Ben de internetten bakıp beğenmiştim çilekten, sonra baktım biraz adi geldi açıkçası, çünkü çocuk bu açar çekmeceyi, elini sıkıştırır, üzerine düşürür falan Allah korusun. Yavaş kapanması falan önemli yani. Ama belki mekanizması yapılabiliyordur öyle, bir sorarsın canım. Ben başka yerde çok beğendiğim için vazgeçtim çilekten

kızlar buraya yazdığım mesajlara cevap verildiğinde bildirimlerime uyarı gelmiyor, neden olabilir acaba?

Allahim hem bize hem bebislerimize bu cicileri kullanmayi nasip etsin tatlim :))

Cok tsk ederimm canim benim doktorum zaten hic onemsememisti ama siLerden de boyle seyler duyunca baya rahatladim:) bebek odasi fiyatlari cilekte 3000-4500 arasi fiyatlar verdiler canim haziran boyunca indirim varmis cilekte, benim begendigim takima 2750 tl dedi

Evet canimm cok saolun valla Allah razi olsun hepinizden icim rahatladi:)

Hadi bakalim hayirli saglikli guzel haberler getir canim bizlere:)

Anladım canım , hevesin varsa yap boşver :) büyüyen yataklarda rahat edemez diye düşünüyorum , gardolp çok önemli büyük ve kullanışlı olmalı
Benim mobilyacı çok güzel yapıyor canım , bir tanıdığım bütün evinin mobilyalarını ve çocuk odasını ona yaptırdı ve çok memnun olduğunu belirtti
Bana da orayı çok tavsiye ediyor , mağazalara bakıp fikir edinicem, ona da ilerde yaptırayım diyorum . Fiyatının uygun olduğunu duydum bir de
Fiyat alınca unutmazsam haber veririm

Aaa evet dogum tarihlerimiz ayniymiss:)) masallah bebislerimizee guzel
Guzel gelissinler 3.5 kilonin istunede olsunlar sagliklii saglikli buyusunler insallah:)

Simdi mobilya konusunda aklim karisti dur bida inceliyim o zaman en onlari:)

Ne bileyim artık her yerde büyüyen yatak var. Daha çok rağbet görüyor sanırım. Unutmazsan çok sevinirim canım çok sağol

Ne bileyim artık her yerde büyüyen yatak var. Daha çok rağbet görüyor sanırım. Unutmazsan çok sevinirim canım çok sağol

Tamam canım benim , fiyat alayım hemen yazarım . Yakınımda uzak değil de bende vakit olmuyor , önce bir model bulup ona göre fiyat alınmalı

Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Siteye üye olduktan kısa bir süre sonra evime hırsız girdi taşınmak zorunda kaldım yeni evimde internet henüz bağlanmadı çünkü hırsız loptop çaldı her neyse bu sıkıntılar taşınma telaşı vs derken son 15 gündür ciddi rahatszlık yaşadım doktor erken doğum riskim olduğunu söyledi şuan ilaç tedavisi görüyorum 10 gün falan evde yattım bugün iş başı yaptım. Umarım sizlerin hamileliği güzel ve sorunsuz geçiyordur.

Bu arada inşallah prensesimiz olacak

tabi canım akşam paylaşırım. şimdi işteyim. ayrıntılıda renkliyse eğer cok belli :)

Bebeğinin iyi olması çok güzel canım . O kadar net gördünüz yani , maşallah :)
Magnet bende istiyorum , sen nasıl yapacaksın ? Öyle malzemeleri falan alınca , merak ettim ...

akşam eve gideyim paylaşırım canım zevkine çocugun cinsiyetine göre hatta badem şekerl, yada lavantalı( ben lavantalı seçtim ) istegine göre secim yapabilirsin neler var orda amannn ...
bi haftasonu ağırlasmadan yine gidicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…