2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Slm kızlar nasılsınız ben çok yorğunum sabah 9 dr gittim saat 4 geldim çok yoruldumm 4defa kan alındı şeker yüklemesi yapıldı değerler normal çıktı oğluşumun boyu kilosuda çok iyimiş kilomuz 637 gr olmuşuz 3 boyutluyu açtı ama oğlum arkasını döndü yüzünü göstermedi annesine bir dahaki konturolde bakıcaz artık olğluşum nazlı çıktı. Dr sağ tarafına yat dedi neden diyince sağ böbreğimde boşluk oluşmasına sebeb olmuş oğlum ilaç yazdı her konturole geldiğinde böbreklerine baktır dedi düzenli olarak konturole gel dedi en son gittiğimde eşi aşağida idi oda yukarıya çıkmış çok şükür büyük bir sıkıntı yok ben çok yorgunum yaaa

canım ya benimle ilgili olmana sevindim.
biraz okudum da fmf yi denildiği gibi uyuyor. ama birçok şeyde aynı belirtiler yok. o belirtileri çok sordular ve iki hastanede takip ettiler. öyle belirtiler vermedi. sanırım onlarda ondan şüphelendiler. şimdi daha iyi anlıyorum.

onun dışında bugün biraz daha iyiyim. ama maalesef ankarada havalar bozuk,rüzgarlı, yağmurlu.. dolayısıyla akşam üstü başlayan hafif bir ağrı ates var umarım ilerlemez. hani böyle nezle gibiyim.

bu havalar beni mahvetti..

İlk sen alınca unutmamışım :)) Yok canım artık indirim kalmadı,sen iyi yaptın o zaman hızlı karar verip alarak...Güle güle kullansın minik kızın :)

Canım e bebeği takip edersen bazı zamanlar yataklarda falan kampanya oluyor bazen aylık bazen haftalık. Gerçi jokerden de de aynı durum var ama jokerden bize uzak oldugu için genelde e bebekten alıyoruz biz. Teşekkür ederiz inşallah hemen gelir kızımda içinde büyür gider :)

Gözünaydın canım ne güzel haberlerle gelmişsin maşallah subanallah oğluşuna :) demek sağ tarafa yat dedi ya bende sağ tarafa yatmadan uyuyamıyorum eskiden hiç boyle değildim ama sol taraf beni cok geriyor eskiden de hep sola yatıp uydurdum bir kac haftadır değişti olay. Annesi kimin nazını almış acaba oğlun inşallah diğer kontrol de gösterir anne babasına yüzünü

Ayni fikirdeyim canim bebek odasi yapicam ama park yatakta alicam cunku hem ilk aylar yatak odamizda olsun hem gunduzleri salonda yanimda olsun bide artik surekli ist e gelip gitmem gerekcek malum aileler torunlarini gormek isticek o zaman cocugun yatagini yanimda rahatca tasiyabileyim diye alicam bende ama hangisi olmali kojusunda bnde kararsizim cok pahali olmasi anlamsiz mi bilemyorum kafam karisti yalniz snowwhite in soledigine baktim bnde ustelik kullanici yorumlarindada bi tane bile olumsuz bosey gormedim o yuzden hic belli olmaz pat diye onu da alabilirim:) sende baska markalar modeller flan gorursen bana da haber ver de bakiim canim...

Benim de bir arkadaşım kullanıyor yeni doğdu bebeği, o da çok memnun canım, gayet de sağlam bir park yataktı, gördüm ben de beğendim açıkçası. Rica ederim canım ne demek

Evet senin soledigin park yatagi ve yorumlarini cok begendim canim

Arkadaşlar internetten bebiş için alışveriş yapıyor musunuz çok beğendiğim şeyler oluyo ama sorun yaşarım diye alamıyorum

Tamam canım haber veririm tabiki, ben de karar veremedim ne kadarlık birşey almak gerekli.Açıkçası bebek zaafım nedeniyle gereksiz para vermek istemiyorum :) İnceleyelim ama alırsan haber ver mutlaka, ani kararların var çünkü senin :)))

canım dr sola yatmak iyi kan akışı daha iyi oluyor dedi ama böbreğine zarar veriyor sağa yat dedi öyle yapcaz artık annesinin nazını almış bence çünkü ben nazlı biriyim hatta adim nazlı işallah bir daha gittiğimizde gösterir yüzün cinsiyetimizde artık tam kesinn önden gidiyormuşuz 6 aylık diye biliz dedi haftasından önde gidiyor oğllumm

Arkadaşlar internetten bebiş için alışveriş yapıyor musunuz çok beğendiğim şeyler oluyo ama sorun yaşarım diye alamıyorum

Internetten Butikbebe ve jokerden alıyorum canım sorun yaşamadım henüz inşallah yaşamamda

Daha ne olsun :)) Nazlıymışta ismin tamamen annesine çekmiş diyebiliriz ozaman :) bizde onden gidiyoruz ama zaten sezaryen olacağı için tarihimiz az cok belli şuanda 15 Eylül diyor doktorum ama bakalım 12 Eylül'de olabilir belki. Iyi bari üzülmeyeyim bende sağa yatıp uyuyorum diye. Ee birdaha ki randevu ne zaman?

Selam kızlar doktordan geldik kızımla ayrıtılı ultrasonumuz çok güzel geçti çok şükür herşey yolundaymış çookk büyümüş gibi geldi kızım çok tatlıydı kocaman bi bebek gibi görünüyordu çok hareketliydi elini indirip kaldırıyodu sürekli arada yüzüne götürüyordu kraker gibi parmaklarıyla genel olarak siyah beyaz baktı bi ara sarı ışığını açıp yüzünü vücudunu bana gösterdi doktor verdiği resimde siyah beyaz babamız gelemediği için video çekemedik hastanede öyle bi uygulamaları olmadığı için elimizde bir tane siyah beyaz resmi var onuda yüklemeye çalıştım ama hata veriyor site olmadı bi türlü
bu arada kilosu boyuda 410 gr 27 cm olmuş

bilmiyorum ya ayda bir mutlaka gitmem gerekiyor ama ne zamn giderim bilmiyorumm ev taşıma işimizde varya o yüzden ne zamn giderm bilmiyorumm

gözün aydın maşallah sizee ne güzel iyi haberlerle gelmişsin işallah sağlıkla kucağinada alırsınn

Ohh maşallah kızına annesi :)) fotoğrafı cok merak ettim aslında ama ne yapalım baya büyümüş, baya büyüdüler parmaklarını m emiyor dü çok tatlı ya

Maşallah oğluşuna , hep güzel haberlerle gelelim inşallah :) Şimdi dinlen istirahat et ...

Maşallah kızına :) Artık büyüdüler , ultrasyon cihazına sığmıyorlar maşallah . Kraker parmaklılar gerçekten yerim ben onların parmacıklarını

gözün aydın maşallah sizee ne güzel iyi haberlerle gelmişsin işallah sağlıkla kucağinada alırsınn

sağol canım benim hepimize hep güzel haberler vermek nasip olur inşaAllah

Ohh maşallah kızına annesi :)) fotoğrafı cok merak ettim aslında ama ne yapalım baya büyümüş, baya büyüdüler parmaklarını m emiyor dü çok tatlı ya

sağol canım yaa bende yüklemeye çok uğraştım ama hata veriyor sürekli birde akşam deniycem olursa eklerim
Maşallah kızına :) Artık büyüdüler , ultrasyon cihazına sığmıyorlar maşallah . Kraker parmaklılar gerçekten yerim ben onların parmacıklarını

evet teyzesi ya içimde 27 cmlik bi canlı var bazen idrak etmekte zorlanıyorum ama bir mucizeyi yaşıyor tüm anneler... hele bi doğsunlar dayanamayacağım tek şey parmaklarını ısırmak yemek olacak heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…