Canım, nasıl oldun? Ateş devam ediyor mu? Şimdi TRT1 de bir hastalıktan bahsediyorlar. Senin anlattığın belirtileri yaşamış bir bayan. Apandisit ameliyatı yapacakken vazgeçmişler. Sonradan anlaşılmış ki fmf miş bayan. FMF testi yaptılar mı sana? Ailevi Akdeniz Ateşi diye bir hastalık var, bir arkadaşımda çıkmıştı. Romatolojiye de görün bir istersen vakit kaybetmeden. Aklım sende.
İlk sen alınca unutmamışım :)) Yok canım artık indirim kalmadı,sen iyi yaptın o zaman hızlı karar verip alarak...Güle güle kullansın minik kızın :)
Slm kızlar nasılsınız ben çok yorğunum sabah 9 dr gittim saat 4 geldim çok yoruldumm 4defa kan alındı şeker yüklemesi yapıldı değerler normal çıktı oğluşumun boyu kilosuda çok iyimiş kilomuz 637 gr olmuşuz 3 boyutluyu açtı ama oğlum arkasını döndü yüzünü göstermedi annesine bir dahaki konturolde bakıcaz artık olğluşum nazlı çıktı. Dr sağ tarafına yat dedi neden diyince sağ böbreğimde boşluk oluşmasına sebeb olmuş oğlum ilaç yazdı her konturole geldiğinde böbreklerine baktır dedi düzenli olarak konturole gel dedi en son gittiğimde eşi aşağida idi oda yukarıya çıkmış çok şükür büyük bir sıkıntı yok ben çok yorgunum yaaa
Arkadaşlar park yatak alan var yada bir fikri olan var mı aranızda ? Bildiğim kadarıyla bir tek Damla almıştı diye hatırlıyorum.
Ben bebek odası yapsam da bir de park yatak almak istiyorum,salonda ve yatarken kolayca yanıma alabilmek için...
Benim de bir arkadaşım kullanıyor yeni doğdu bebeği, o da çok memnun canım, gayet de sağlam bir park yataktı, gördüm ben de beğendim açıkçası. Rica ederim canım ne demek
Ayni fikirdeyim canim bebek odasi yapicam ama park yatakta alicam cunku hem ilk aylar yatak odamizda olsun hem gunduzleri salonda yanimda olsun bide artik surekli ist e gelip gitmem gerekcek malum aileler torunlarini gormek isticek o zaman cocugun yatagini yanimda rahatca tasiyabileyim diye alicam bende ama hangisi olmali kojusunda bnde kararsizim cok pahali olmasi anlamsiz mi bilemyorum kafam karistiyalniz snowwhite in soledigine baktim bnde ustelik kullanici yorumlarindada bi tane bile olumsuz bosey gormedim o yuzden hic belli olmaz pat diye onu da alabilirim:) sende baska markalar modeller flan gorursen bana da haber ver de bakiim canim...
Evet senin soledigin park yatagi ve yorumlarini cok begendim canim
Arkadaşlar internetten bebiş için alışveriş yapıyor musunuz çok beğendiğim şeyler oluyo ama sorun yaşarım diye alamıyorum
Gözünaydın canım ne güzel haberlerle gelmişsin maşallah subanallah oğluşuna :) demek sağ tarafa yat dedi ya bende sağ tarafa yatmadan uyuyamıyorum eskiden hiç boyle değildim ama sol taraf beni cok geriyor eskiden de hep sola yatıp uydurdum bir kac haftadır değişti olay. Annesi kimin nazını almış acaba oğlun inşallah diğer kontrol de gösterir anne babasına yüzünü
Arkadaşlar internetten bebiş için alışveriş yapıyor musunuz çok beğendiğim şeyler oluyo ama sorun yaşarım diye alamıyorum
canım dr sola yatmak iyi kan akışı daha iyi oluyor dedi ama böbreğine zarar veriyor sağa yat dedi öyle yapcaz artık annesinin nazını almış bence çünkü ben nazlı biriyim hatta adim nazlı işallah bir daha gittiğimizde gösterir yüzün cinsiyetimizde artık tam kesinn önden gidiyormuşuz 6 aylık diye biliz dedi haftasından önde gidiyor oğllumm
Daha ne olsun :)) Nazlıymışta ismin tamamen annesine çekmiş diyebiliriz ozaman :) bizde onden gidiyoruz ama zaten sezaryen olacağı için tarihimiz az cok belli şuanda 15 Eylül diyor doktorum ama bakalım 12 Eylül'de olabilir belki. Iyi bari üzülmeyeyim bende sağa yatıp uyuyorum diye. Ee birdaha ki randevu ne zaman?
Selam kızlar doktordan geldik kızımla ayrıtılı ultrasonumuz çok güzel geçti çok şükür herşey yolundaymış çookk büyümüş gibi geldi kızım çok tatlıydı kocaman bi bebek gibi görünüyordu çok hareketliydi elini indirip kaldırıyodu sürekli arada yüzüne götürüyordu kraker gibi parmaklarıylagenel olarak siyah beyaz baktı bi ara sarı ışığını açıp yüzünü vücudunu bana gösterdi doktor verdiği resimde siyah beyaz babamız gelemediği için video çekemedik hastanede öyle bi uygulamaları olmadığı için elimizde bir tane siyah beyaz resmi var onuda yüklemeye çalıştım ama hata veriyor site olmadı bi türlü
bu arada kilosu boyuda 410 gr 27 cm olmuş
Selam kızlar doktordan geldik kızımla ayrıtılı ultrasonumuz çok güzel geçti çok şükür herşey yolundaymış çookk büyümüş gibi geldi kızım çok tatlıydı kocaman bi bebek gibi görünüyordu çok hareketliydi elini indirip kaldırıyodu sürekli arada yüzüne götürüyordu kraker gibi parmaklarıylagenel olarak siyah beyaz baktı bi ara sarı ışığını açıp yüzünü vücudunu bana gösterdi doktor verdiği resimde siyah beyaz babamız gelemediği için video çekemedik hastanede öyle bi uygulamaları olmadığı için elimizde bir tane siyah beyaz resmi var onuda yüklemeye çalıştım ama hata veriyor site olmadı bi türlü
Slm kızlar nasılsınız ben çok yorğunum sabah 9 dr gittim saat 4 geldim çok yoruldumm 4defa kan alındı şeker yüklemesi yapıldı değerler normal çıktı oğluşumun boyu kilosuda çok iyimiş kilomuz 637 gr olmuşuz 3 boyutluyu açtı ama oğlum arkasını döndü yüzünü göstermedi annesine bir dahaki konturolde bakıcaz artık olğluşum nazlı çıktı. Dr sağ tarafına yat dedi neden diyince sağ böbreğimde boşluk oluşmasına sebeb olmuş oğlum ilaç yazdı her konturole geldiğinde böbreklerine baktır dedi düzenli olarak konturole gel dedi en son gittiğimde eşi aşağida idi oda yukarıya çıkmış çok şükür büyük bir sıkıntı yok ben çok yorgunum yaaa
Ben alıyorum canım, şimdiye kadar da bir sorun yaşamadım açıkçası.
Internetten Butikbebe ve jokerden alıyorum canım sorun yaşamadım henüz inşallah yaşamamda
gözün aydın maşallah sizee ne güzel iyi haberlerle gelmişsin işallah sağlıkla kucağinada alırsınn
Ohh maşallah kızına annesi :)) fotoğrafı cok merak ettim aslında ama ne yapalım baya büyümüş, baya büyüdüler parmaklarını m emiyor dü çok tatlı ya
Maşallah kızına :) Artık büyüdüler , ultrasyon cihazına sığmıyorlar maşallah . Kraker parmaklılar gerçektenyerim ben onların parmacıklarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?